Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε tora33 έχω το αμερικάνικο ναι οπότε να βάλω το recovery που μου εβαλες στο link ?

ναι , λέει US

δεν βρισκω φακελο otaupdate......?

το ειχα διαβασει που το εκανε ο milky,,,

πηγα απο το twrp εγκατασταση αλλα δεν βρηκα τετοιο φακελο.

Αν ομως γινει το update θα χασω root και gapps?

Δεν το θελω αυτο.

Δεν μπορει να ξεκινησει χωρις να κανει update?

Μονο με full wipe θα γινει δουλεια?

γιατί δεν έχεις rom

ναι τα χάνεις

ίσως άρχησε να κάνει εγκατάσταση το update και το σταμάτησες , αν ναι , "χάλασε" η rom , δεν έχεις rom , δεν ξεκκινάει το τηλέφωνο

έπρεπε να έχεις backup , δεν έχεις μάλλον

πρέπει λογικά σε twrp να μπαίνει η 15 με τα 2 wipes , το έκανες είπες και δεν πέτυχε

κάνε καθαρή εγκατάσταση , για να φύγουν τα υπολείμματα της κακής εγκατάστασης που προσπάθησε το σύστημα

ίδια περίπτωση http://www.letv.re/topic/1338-twrp-recovery-loop-after-ota-16s/

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα ξανα φλασαρα το twrp το παλιο(2.8.7) και ξαναεγκαταστησα την 15.

Τωρα μπουταρε κανονικα.Περιμενω να ολοκληρωθει η εγκατασταση.....

EDIT:η 15s μπηκε κανονικα.Μαλλον τον ''ηπιε'' το twrp.

αντε ξανα απ την αρχη τωρα.....

Edited by frapedia

Γειά χαρά σε όλους τους επιστήμονες... καινούργιος είμαι δεν ξέρω παρά πολλα,προσπαθησα να ρίξω μία ματιά στις 300 σελίδες...αλλά χάθηκα!!εγώ έχω το αμερικανικό us εκδοση 11s....έχει γεμίσει με ιους κατεβάζει μόνο του εφαρμογές και γενικά κάνει τα τρελά του...

1)πως να τα διαγραψω όλα αυτα??εχω δοκιμάσει όλα τα antivirus

2) πρέπει να κάνω όλα αυτά τα root και να περάσω άλλες rom ?

3) κατέληξε κανείς ποια είναι ή καλύτερη rom μέχρι τώρα?

4)εγώ που δεν έχω κάνει root περναω την official χωρίς root?

Αν μπορεί κανένας χριστιανός να βάλει κανένα λινκ θα με βοηθούσε

US

@Saxaras

βάλε την original 11s

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6835843#post6835843

edit

CN

gapps , κατεβάζουμε , αποσυμπίεση και εγκατάσταση όλα τα .apk στο κινητό

https://onedrive.live.com/?authkey=%21AL7IkpxwsS8H2kM&cid=AF26E5D7F68CCC88&id=AF26E5D7F68CCC88%2140318&parId=AF26E5D7F68CCC88%218808&action=locate

πάνω αριστερά λήψη

Edited by tora33

ναι , λέει US

γιατί δεν έχεις rom

ναι τα χάνεις

ίσως άρχησε να κάνει εγκατάσταση το update και το σταμάτησες , αν ναι , "χάλασε" η rom , δεν έχεις rom , δεν ξεκκινάει το τηλέφωνο

έπρεπε να έχεις backup , δεν έχεις μάλλον

πρέπει λογικά σε twrp να μπαίνει η 15 με τα 2 wipes , το έκανες είπες και δεν πέτυχε

κάνε καθαρή εγκατάσταση , για να φύγουν τα υπολείμματα της κακής εγκατάστασης που προσπάθησε το σύστημα

ίδια περίπτωση http://www.letv.re/topic/1338-twrp-recovery-loop-after-ota-16s/

Άκου περίεργα πράγματα και πες μου.

Αφού η ρομ εγκαταστάθηκε κανονικά και ξεκίνησα το στήσιμο ανακάλυψα πως δεν είμαι ρουτ.(15s rusch).Ποτς γκενιν αυτό?

Sent from my X800+ using Tapatalk

Άκου περίεργα πράγματα και πες μου.

Αφού η ρομ εγκαταστάθηκε κανονικά και ξεκίνησα το στήσιμο ανακάλυψα πως δεν είμαι ρουτ.(15s rusch).Ποτς γκενιν αυτό?

Sent from my X800+ using Tapatalk

πέρασέ την πάλι με τα 2 wipes

(η Letv έκανε τις marshmallow επίτηδες λίγο πολύπλοκες (η 15s είναι πιο βατή),

ελπίζω από την επόμενη να είναι "σωστές" και να τις δίνει ελεύθερα όπως παλιά)

άσχετο

το LeCloud λέει κάνει επαναφορά το wifi ,

το κατάλαβα εχθές που ήμουν σε μια καφετέρια και είχα wifi , είχε αποθηκεύσει παλιά τον κωδικό το LeCloud

Edited by tora33

Καλησπερα. Μήπως καποιος μπορει να μου πει για τη διαρκεια της μπαταριας στις ρομ που ειναι διαθεσιμες για το US?

Ποια σας κραταει περισσοτερο; Εχω δοκιμάσει την 11s original και την 14s cuoco και μου βγαζουν περιπου το ιδιο δλδ

3ωρες sot με 12 ωρες χρηση που το βρισκω μετριο. Εχει κανεις καλύτερα αποτελέσματα;

Επισης υπάρχει καποια rom για το US που να υποστηριζει double tap to wake?

Ευχαριστώ!

Xiaomi mi5 high

καλησπερα σε ολους..Εχει τύχει αν ξερω φιλους που εχουν το letv και το παρηγγειλα και γω αφου ηταν ενθουσιασμενοι.

Εχω χασει τη μπαλα απο τις σελιδες ,διαβασα αρκετες αλαλ χαθηκα μιας και δε γνωριζω πολλα απο ρομ ,ρουτ κτλ...

Εγω το κινητο το παρηγγειλα απο alliexpress The geeks λεγεται το μαγαζι..Δεν ηξερα να ζητησω κατι ,το μονο που ζητησα ειναι να εχει ελληνικα και google play.Το μαγαζι αυτο στελνει απο ευρωπη οπως ειδα και γραφει internationan version.

Μια ερωτηση επειδη ειμαι ψιλοασχετος θα εχω προβλημα οταν το παρω στα χερια μου και το αφησω με οτι του εχουν βαλει εργοστασιακα?

θα χει μεσα ιους κτλ κινεζικες εφαρμογες οπως διαβαζω?η δουλεια μου θα γιενται ή ειμαι αναγκασμενος να κανω ολα αυτα που κανετε που μου φαινονται βουνο?

Letv X800 US

Official 11s Translated

with Greek Language

καλησπερα σε ολους..Εχει τύχει αν ξερω φιλους που εχουν το letv και το παρηγγειλα και γω αφου ηταν ενθουσιασμενοι.

Εχω χασει τη μπαλα απο τις σελιδες ,διαβασα αρκετες αλαλ χαθηκα μιας και δε γνωριζω πολλα απο ρομ ,ρουτ κτλ...

Εγω το κινητο το παρηγγειλα απο alliexpress The geeks λεγεται το μαγαζι..Δεν ηξερα να ζητησω κατι ,το μονο που ζητησα ειναι να εχει ελληνικα και google play.Το μαγαζι αυτο στελνει απο ευρωπη οπως ειδα και γραφει internationan version.

Μια ερωτηση επειδη ειμαι ψιλοασχετος θα εχω προβλημα οταν το παρω στα χερια μου και το αφησω με οτι του εχουν βαλει εργοστασιακα?

θα χει μεσα ιους κτλ κινεζικες εφαρμογες οπως διαβαζω?η δουλεια μου θα γιενται ή ειμαι αναγκασμενος να κανω ολα αυτα που κανετε που μου φαινονται βουνο?

Γεια σου φίλε μου και καλώς να το παραλάβεις. Λοιπόν καλύτερα θα είναι να αρχίσεις να διαβάζεις από τώρα γιατί η ρομ με την οποία θα σου έρθει θα έχει αρκετά προβλήματα όποτε το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να βάλεις ή τη μαμά ρομ που δεν έχει ελληνικά ή τη ρομ του Ιταλού που λέμε η οποία όμως έχει και ελληνικά. Τώρα international version δεν υπάρχει εκτός αν εννοούν το us μοντέλο

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Καλησπερα. Μήπως καποιος μπορει να μου πει για τη διαρκεια της μπαταριας στις ρομ που ειναι διαθεσιμες για το US?

Ποια σας κραταει περισσοτερο; Εχω δοκιμάσει την 11s original και την 14s cuoco και μου βγαζουν περιπου το ιδιο δλδ

3ωρες sot με 12 ωρες χρηση που το βρισκω μετριο. Εχει κανεις καλύτερα αποτελέσματα;

Επισης υπάρχει καποια rom για το US που να υποστηριζει double tap to wake?

Ευχαριστώ!

US version

σε 24 ώρες σου κρατάει 6 ώρες sot ?

"μεγάλη" η οθόνη , σε 24 ώρες πολύ λιγότερο από 4 ώρες sot

double tap to wake , όταν θα βγει official

US version

αν τους είπες και μπορούν να βάλουν την orizinal 11s δεν θα έχεις πρόβλημα

αν τα έχουν έτοιμα με αυτήν που υπάρχει , θα έχεις πρόβλημα με mallware , διαφημίσεις , Κινέζικες εφαρμογές όχι (είναι το Αμερικάνικο)

όταν το πάρεις θα τα πούμε

@CrisBal

Ψιλοέβγαλα άκρη με το make_ext4fs αλλά στην ίδια εντολή έχω πάλι πρόβλημα

$sudo /usr/bin/make_ext4fs -T 0 -S file_contexts -l 1073741824 -a system system_new.img output/

file_contexts: No such file or directory

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

US version

σε 24 ώρες σου κρατάει 6 ώρες sot ?

"μεγάλη" η οθόνη , σε 24 ώρες πολύ λιγότερο από 4 ώρες sot

Οχι κραταει 12 ωρες με 3 ωρες sot και φτανει στο 5%.

Xiaomi mi5 high

Οχι κραταει 12 ωρες με 3 ωρες sot και φτανει στο 5%.

(το έχω συχνά στο usb άρα φόρτιση) αλλά νομίζω πάνω κάτω τόσο κρατάει , ίσως 20 λεπτά παραπάνω

(μετά απο τις 12 ώρες , σε αναμονή άλλες 12 ώρες ας χάσει 15+% )

θα απαντήσει κάποιος που το είδε πρόσφατα

Να και κάτι περίεργο

Δεν μπορώ να φλασάρω 2 ζιπ γιατί δεν έχω δικαιώματα εγγραφής ενώ είμαι root....

έχει τύχει σε άλλον;

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Να και κάτι περίεργο

Δεν μπορώ να φλασάρω 2 ζιπ γιατί δεν έχω δικαιώματα εγγραφής ενώ είμαι root....

έχει τύχει σε άλλον;

Μια τετοια επιλογη μου βγηκε στην αρχικη αθονη του twrp 3.0.2 την πρωτη φορα που το ετρεξα.

Εκει επρεπε να τραβηξεις το βελακι δεξια για να χω\εις δικαιωματα write αν δε το κανεις δεν μπορεις να φλασαρεις οτιδηποτε.

Ψαξε λιγο στο twrp σου.Καπου θα υπαρχει η επιλογη για read-write δικαικωματα.

Μια τετοια επιλογη μου βγηκε στην αρχικη αθονη του twrp 3.0.2 την πρωτη φορα που το ετρεξα.

Εκει επρεπε να τραβηξεις το βελακι δεξια για να χω\εις δικαιωματα write αν δε το κανεις δεν μπορεις να φλασαρεις οτιδηποτε.

Ψαξε λιγο στο twrp σου.Καπου θα υπαρχει η επιλογη για read-write δικαικωματα.

Ευχαριστώ φίλε

Το είχα κάνει και δεν είχα κανεα πρόβλημα μέχρι σήμερα. ψάχνω για το αλλάξω αλλά δεν βρίσκω κάτι...

==================

θέλει reboot - έκανα ότι επρεπε για να έχω δικαιώματα και πάλι έχω το ίδιο θέμα...

ΥΓ 2

πέρασα με φλασάρισμα το SU και δεν περνάει το xposed...

Edited by Cynaegeirus

@CrisBal

Ψιλοέβγαλα άκρη με το make_ext4fs αλλά στην ίδια εντολή έχω πάλι πρόβλημα

$sudo /usr/bin/make_ext4fs -T 0 -S file_contexts -l 1073741824 -a system system_new.img output/

file_contexts: No such file or directory

Δοκίμασε να τήν κάνεις χειροκίνητα μέ τό android unpack repack από τους xda developers καί συνεχίζεις μετά τά υπόλοιπα βήματα. Όταν μπορέσω θά σού στείλω τό link :lol:

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Δοκίμασε να τήν κάνεις χειροκίνητα μέ τό android unpack repack από τους xda developers καί συνεχίζεις μετά τά υπόλοιπα βήματα. Όταν μπορέσω θά σού στείλω τό link :lol:

ωραίος!

κανα νέο για το US μας έχουμε;

ωραίος!

κανα νέο για το US μας έχουμε;

Από εξωτερικό τίποτα ακόμα. Εγώ τελειώνω τό port τής CM13 καί θα συνεχίσω μέ τό port από τήν 5.8 CN.:p

Link: unpack repack .img & .dat files

http://forum.xda-developers.com/android/help/android-dat-img-file-unpack-repack-2-0-t3309285

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ φίλε

Το είχα κάνει και δεν είχα κανεα πρόβλημα μέχρι σήμερα. ψάχνω για το αλλάξω αλλά δεν βρίσκω κάτι...

==================

θέλει reboot - έκανα ότι επρεπε για να έχω δικαιώματα και πάλι έχω το ίδιο θέμα...

ΥΓ 2

πέρασα με φλασάρισμα το SU και δεν περνάει το xposed...

Λογικά είναι κάποιο bug - κόλλημα, τού λογισμικού. Δοκίμασε νά τό ξαναπεράσεις .Άν δέν θες, κάνεις wipe τά πάντα καί τήνinternal καί κανείς reboot στό TWRP θά σέ ρωτήσει άν θες νά τού επιτρέψεις νά διαχειρίζεται τά mount τού δίσκου. Άν δέν μπορείς νά βάλεις rom δέν έχεις τίποτα νά χάσεις. Επίσης από προσωπική εμπειρία ότι καί νά βάζεις- βγάζεις backup πρώτα καί πάντα οι sim έξω! Μήν τρέχεις νά φέρεις πίσω καί τά IMEI.:lol:

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

ναι αυτή με τα trojans

βάλε αυτήν που δεν έχει trojans https://sites.google.com/site/l1prousx800/ , είναι η ίδια 11s,

αλλά την θεωρούμε διαφορετική γιατί πρέπει να εξαφανιστούν trojans κ.λ.π.(με factory reset)

μετά απο κάθε rom : Ρυθμίσεις=>Σχετικά με το τηλέφωνο=>πατάμε επτά φορές στο Αριθμός έκδοσης=>πίσω=> Επιλογές για προγραμματιστές=>Εντοπισμός σφαλμάτων USB(ο διακόπτης να είναι ανοιχτός)

εγκατάσταση διαφορετικής rom

κατεβάζεις την παραπάνω rom , όπως την κατέβασες στο κομπιούτερ σου την "πετάς" στο κινητό σου χύμα , όχι σε φάκελο

μπαίνεις σε recovery η με το π.χ. Quick reboot(https://play.google.com/store/apps/details?id=phongit.quickreboot&hl=el)

η απενεργοποιείς το κινητό σου και πατάς ταυτόχρονα το power και το volume+ (ένταση επάνω)

στο recovery , κάνουμε: Reboot=>Recovery (για να μπορέσει να δει σωστά την rom)

πατάμε το wipe

και πάμε το slide από αριστερά προς τα δεξιά , κάναμε Factory Reset

(αν θέλεις πατάς και το ADVANCED WIPE, τα επιλέγεις όλα εκτός απο την internal storage , και το slide από αριστερά προς τα δεξιά)

γυρίζουμε πίσω με το αριστερό βελάκι , μέχρι να δούμε την αρχική σελίδα του recovery TWRP

πατάμε το Install , βρίσκουμε την rom (είναι χαμηλά στο τέλος)

την επιλέγουμε , και κάνουμε εγκατάσταση με το swipe από αριστερά προς τα δεξιά

μόλις εγκατασταθεί πατάμε το wipe caches (είναι σα να τσεκάρουμε στο wipe τα dalvik cache και το cache)

και μετά το reboot to system

κάνεις ρυθμίσεις , βάζεις εφαρμογές και όταν την ετοιμάσεις , μπαίνεις σε recovery και κάνεις backup την rom, την κρατάς μέχρι να την μάθεις καλά

(κοιτάς την camera , gps,wifi, αν τρέχουν οι εφαρμογές σου , κ.λ.π.)

μετά μπορείς να δοκιμάζεις roms αν θέλεις , και τις συγκρίνεις με την 11s (που ουσιαστικά είναι η τελευταία official lollipop , πειραγμένη σωστά)

για να γίνουν 100% πιο γρήγορα όλα τα android

ρυθμίσεις=>developer options=>κάπου χαμηλά τα : windows animatio scale , transition animatio scale και animatio scale απο 1χ τα βάζουμε .5χ

σε official αν δεν θέλουμε να υπάρχει το LIVE (κεντρικό κουμπί οθόνης) , και η αριστερή οθόνη με τα Κινέζικα video

για την US ¨: ρυθμίσεις=>δεν έχω επιλεγμένο το Le Ecosystem Content

και εγκατάσταση Launcher π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher&hl=en

US και CN : αν δεν θέλουμε την αριστερή οθόνη με τα Κινέζικα video ,

πατάμε παρατεταμένα την οθόνη με τα βίντεο , πατάμε στο μάτι , στη συνέχεια, σύρουμε προς τα δεξιά της οθόνης, και πιέζουμε το πλήκτρα <- || -> για να επι βεβαιώσουμε τις ρυθμίσεις http://imgur.com/Y8facnl

US και CN : ρυθμίσεις(settings)=>App management=>default apps (χαμηλά)=>Launcher=>π.χ. Google Now Launcher)

http://www.letv.re/topic/1169-original-le-1-pro-us-eui-55011s/?do=findComment&comment=12982

εκανα τα παντα απο αυτο τον οδηγο

(και το script)

μολις εκανα reboot to system εκλεισε και ειναι εδω και 15 λεπτα αναμενο το μπλε led και δεν κανει τιποτα

καποια ιδεα ?

Edited by panosm74

iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s

htc one x

letv x800 us

xiaomi mi 9t

Poco x3 pro

καλησπερα σας

προσπαθώ να το εγκαταστήσω εχω ενεργοποίησή οτι χρειαζόσαστε ( εντοπισμό σφαλμάτων usb και άγνωστες πήγες )

και το αποτέλεσμα σε 2 pc ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ windows 7

The device cannot be found. Please ensure that you have:

1) connected the device with the USB cable,

2) installed the device drivers, and

3) enabled USB-debugging.

-- Press any key to continue.

To έχει αντιμετώπιση κάνεις ? :(:(

stehellas

εκανα τα παντα απο αυτο τον οδηγο

(και το script)

μολις εκανα reboot to system εκλεισε και ειναι εδω και 15 λεπτα αναμενο το μπλε led και δεν κανει τιποτα

καποια ιδεα ?

οκ με παρατεταμενο power+vol down

δεν μπορω να συνδεθω σο λογαριασμο google

εχει συμβει σε καποιον αλλο ?

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οκ με παρατεταμενο power+vol down

δεν μπορω να συνδεθω σο λογαριασμο google

εχει συμβει σε καποιον αλλο ?

ΟΛΑ ΟΚ

Μετά απο 2 reboot

iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s

htc one x

letv x800 us

xiaomi mi 9t

Poco x3 pro

Παιδιά καλησπέρα. Επειδή το νήμα είναι χαοτικό, δύο ερωτησούλες μόνο. Δουλέυει και στις δύο μπάντες 4G της wind? Και αν βγαζει μια μερα αυτονομία με μέτρια προς βαριά χρήση.
I love Android, i love OS X, i hate iPhone and Windows for desktops. Alternative i could live with Linux Elementary OS & a Windows Phone 950XL. Theoprofil Rules!

Παιδιά καλησπέρα. Επειδή το νήμα είναι χαοτικό, δύο ερωτησούλες μόνο. Δουλέυει και στις δύο μπάντες 4G της wind? Και αν βγαζει μια μερα αυτονομία με μέτρια προς βαριά χρήση.

Καλησπέρα. Η 800άρα μπάντα δεν υπάρχει σε αυτό το κινητό. Όσο για τη μπαταρία, με μέτρια χρήση βγάζει 1 μέρα. Αλλά έχε υπόψιν ότι είναι αρκετά γρήγορο στη φόρτιση, σε μιάμιση ώρα γεμίζει φουλ.

Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G