kxanthop Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 H καινούργια ROM του Cuocco για την αμερικάνικη έκδοση του Χ800 δοκιμάστηκε και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. μετά την εγκατάσταση το τηλέφωνο αναγνωσρίζεται ως CN αντί για US έκδοση. Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν καθίστανται διαθέσιμες και οι υπόλοιπες ζώνες στο 4G. Οδηγίες στο http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92-171.html (post 1705) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aifospap Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Το Swiss αναφέρεται στην Ελβετία ... ΩΧ εχεις δικιο χαζομαρα μου :p:p:p να υποθεσω οτι το στελνουν απο εκει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 χμμμ, παίζει ρόλο η ταχυδρομική υπηρεσία που σου είπαν ότι θα χρησιμοποιήσουν ... το δικό μου έρχεται με Νetherlands post μέσω Ολλανδίας ... Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 H καινούργια ROM του Cuocco για την αμερικάνικη έκδοση του Χ800 δοκιμάστηκε και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. μετά την εγκατάσταση το τηλέφωνο αναγνωσρίζεται ως CN αντί για US έκδοση. Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν καθίστανται διαθέσιμες και οι υπόλοιπες ζώνες στο 4G. Οδηγίες στο http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92-171.html (post 1705) Το hardware ειναι απολυτως ιδιο. Φυσικα και θα ειναι διαθεσιμες ολες οι 4g bands... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Yποθέτω όχι η Β20 - 800Μhz, όμως έτσι; Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Yποθέτω όχι η Β20 - 800Μhz, όμως έτσι; Οπως και το κινεζικο, επισημα οχι. Δεν ξερω αν ακομα και στις τελευταιες εκδοσεις δουλευει η "software" ενεργοποιηση (που ειχα δοκιμασει παλια και στο Χ800 και Χ900) της Β20. Αυτο θα μπορουν να το απαντησουν οι τωρινοι κατοχοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οπως και το κινεζικο, επισημα οχι. Δεν ξερω αν ακομα και στις τελευταιες εκδοσεις δουλευει η "software" ενεργοποιηση (που ειχα δοκιμασει παλια και στο Χ800 και Χ900) της Β20. Αυτο θα μπορουν να το απαντησουν οι τωρινοι κατοχοι... Έχω δει κι εγώ τα topics σε ξενα φορουμς για το πως ενδεχομένως να γίνεται, αλλά συγκεκριμένη επιτυχημένη δοκιμή δεν έχω δει από κάποιον... Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Λοιπον,μολις εβαλα την 13s του ιταλου πανω απο indian 12s. Οντως μολις ξεκινησε δεν εβλεπε τις σιμ.Με ανοιχτο το κινητο τις εβγαλα και τις ξαναεβαλα και τις ειδε κανονικα μετα το reboot. Για να ειμαι σιγουρος ξαναεγκατεστησα τη ρομ και αυτη τη φορα ειδε τις 2 σιμ κανονικα απο την αρχη. Η ρομ δεν μου λεει κατι διαφορετικο.Αλλα εχω θεμα με την καμερα.δειχνει καμια φορα να μην αντιδρα στα αγγιγματα στην οθονη και δεν γυρναει στην εμπροσθια καμερα. Ξανα εγκαθιστω και βλεπουμε. Μπα ,τιποτα.Αν πατησεις το κουμπι που αλλαζει την καμερα(μπρος-πισω) κολλαει το συμπαν. Κανεις αλλος? Edited June 2, 2016 by frapedia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killbill123 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Λοιπον,μολις εβαλα την 13s του ιταλου πανω απο indian 12s. Οντως μολις ξεκινησε δεν εβλεπε τις σιμ.Με ανοιχτο το κινητο τις εβγαλα και τις ξαναεβαλα και τις ειδε κανονικα μετα το reboot. Για να ειμαι σιγουρος ξαναεγκατεστησα τη ρομ και αυτη τη φορα ειδε τις 2 σιμ κανονικα απο την αρχη. Η ρομ δεν μου λεει κατι διαφορετικο.Αλλα εχω θεμα με την καμερα.δειχνει καμια φορα να μην αντιδρα στα αγγιγματα στην οθονη και δεν γυρναει στην εμπροσθια καμερα. Ξανα εγκαθιστω και βλεπουμε. Μπα ,τιποτα.Αν πατησεις το κουμπι που αλλαζει την καμερα(μπρος-πισω) κολλαει το συμπαν. Κανεις αλλος? frapedia εμενα δεν έχει θεμα με την καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 frapedia εμενα δεν έχει θεμα με την καμερα απο ποια ρομ μεταπηδησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killbill123 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 απο ποια ρομ μεταπηδησες? απο την προηγουμενη του ιταλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Τελικα μεγαλη χαζομαρα αυτη η indian. Ξερει κανεις πως επαναφερουμε τελειως το κινητο ?Ακομα και σε stock rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οι οδηγοί δεν είναι στην πρώτη σελίδα; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οι οδηγοί δεν είναι στην πρώτη σελίδα; Ναι ειναι. Πω ρε μπελας.100 ρομ εχω αλλαξει πρωτη επαθα κατι τετοιο. Θα δοκιμασω κανα 2 πραματακια ακομα και μετα παω στο post1.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ναι ειναι. Πω ρε μπελας.100 ρομ εχω αλλαξει πρωτη επαθα κατι τετοιο. Θα δοκιμασω κανα 2 πραματακια ακομα και μετα παω στο post1.:mad: Με την Indian ειχα και εγω προβλήματα με σιμ και θερμοκρασίες και μετα απο καθαρή εγκατάσταση τις 13s η λύση που ειχα βρει καθαρή εγκατάσταση την 02s απο twrp χωρίς install το superu μετα το άφησα να ανοίξει μετονομασα την 02s σε update reboot στο stock recovery και update package install μετά όταν άνοιξε ολα κανονικά . Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Με την Indian ειχα και εγω προβλήματα με σιμ και θερμοκρασίες και μετα απο καθαρή εγκατάσταση τις 13s η λύση που ειχα βρει καθαρή εγκατάσταση την 02s απο twrp χωρίς install το superu μετα το άφησα να ανοίξει μετονομασα την 02s σε update reboot στο stock recovery και update package install μετά όταν άνοιξε ολα κανονικά . Δηλαδή αυτά που λέει στο post 1.Εγώ κατάφερα την κάμερα να δουλέψει αλλά πρέπει να βγήκε off το 4g. Θα το κρατήσω λίγο και όταν βρω χρόνο θα το κάνω απ την αρχή. Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Λοιπον με ενδιαφερει αμεσα το 4G στα 800mhz και ειδα στο παρακατω site http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92-173.html οτι κατι βρηκαν αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη εαν καποιος μπορει να βοηθειση θα του ειμουν ευγνομων!!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Λοιπον με ενδιαφερει αμεσα το 4G στα 800mhz και ειδα στο παρακατω site http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92-173.html οτι κατι βρηκαν αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη εαν καποιος μπορει να βοηθειση θα του ειμουν ευγνομων!!! Έχεις wind; Γιατί νομίζω μόνο αυτή έχει σε αυτή τη συχνότητα 4G. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ξέρω οτι ενδεχομένως να είμαι offtopic αλλα επειδή δε βρήκα θέμα για το le2 είπα να ρωτήσω εδώ. Τι εντυπώσεις υπάρχουν;Αξίζει να το προτιμήσω απο xiaomi redmi note 3 pro ; Υπάρχει υποστήριξη απο roms ; Το UI της LeTV αξίζει η όχι;Επίσης υπάρχουν cm η κάτι παρόμοιο σε πιο stock android καταστάσεις; Άκουσα κάτι για πολύ εύθραυστες οθόνες λόγω των πολύ μικρών bezels στη πρώτη σειρά.Ισχύει;Υπήρχε πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Έχεις wind; Γιατί νομίζω μόνο αυτή έχει σε αυτή τη συχνότητα 4G. Εχω Vodafone και ζω σε νησί και είναι στα 800.. Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δηλαδή αυτά που λέει στο post 1.Εγώ κατάφερα την κάμερα να δουλέψει αλλά πρέπει να βγήκε off το 4g. Θα το κρατήσω λίγο και όταν βρω χρόνο θα το κάνω απ την αρχή. Sent from my X800+ using Tapatalk Τελικά όλα καλά. 4g και κάμερα δουλεύουν. GPS άψογο. WiFi λίγο πιο αδύνατο από την Indian. Αναμένω marshmallow. Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexgold1 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλησπερα στο φορουμ..προχθες παρελαβα το letv x620..και απο οτι ειδα εχει την 13s.. Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα με το θεμα της καμερας..ενω στην μπροστινη (selfie) μπαινε κανονικα τις ρυθμισεις στην κυρια μολις παω να μπω μου λεει "η εφαρμογη καμερα σταματησε να λειτουργει".. Αυτο το εκανε ξαφνικα..την πρωτη φορα που πηγα να μπω μπηκε κανονικα..και ξεφνικα δεν μπαινει..ξερει κανει τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Καλησπερα στο φορουμ..προχθες παρελαβα το letv x620..και απο οτι ειδα εχει την 13s.. Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα με το θεμα της καμερας..ενω στην μπροστινη (selfie) μπαινε κανονικα τις ρυθμισεις στην κυρια μολις παω να μπω μου λεει "η εφαρμογη καμερα σταματησε να λειτουργει".. Αυτο το εκανε ξαφνικα..την πρωτη φορα που πηγα να μπω μπηκε κανονικα..και ξεφνικα δεν μπαινει..ξερει κανει τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω.. Δοκίμασε να κάνεις απο τις ρυθμίσεις της κάμερας restore default δοκιμασε καποιος το android 6 http://www.letv.re/topic/896-android-60-is-here/ Edited June 3, 2016 by petraKOS07 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Παιδιά μια ερώτηση.Έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο ή όχι όπως το Χ600; Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 http://www.everbuying.net/product904423.html παιδια αυτο ειναι? και πως ξερω αν ειναι US ή CN? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts