Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@vadergr , επέλεξε και Ελλάδα για να δεις χρεώσεις και πάσες ημέρες θα το έχεις ,

με απλό ταχυδρομείο από την στιγμή που θα πάρεις track number , θα το έχεις σε περίπου 18 ημέρες ,

το δικό μου από το spemall

http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RF354743747SG

https://www.elta-courier.gr/search

@aggelos74 , αν έχεις την 7s , από που αλλάζεις την περιαγωγή ? αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει επιλογή

αν έχεις την 6s και έχεις δεδομένα , μια χαρά , εγώ δεν έχω

(Περιαγωγή δεδομένων σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για τη λήψη δεδομένων σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τα οποία δεν ανήκουν στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε. Ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε ενδεχομένως να επιβάλλει επιπλέον χρεώσεις για την περιαγωγή δεδομένων και αυτή η υπηρεσία πρέπει να είναι διαθέσιμη στο τρέχον πρόγραμμα του τηλεφώνου σας.)

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@vadergr , επέλεξε και Ελλάδα για να δεις χρεώσεις και πάσες ημέρες θα το έχεις ,

με απλό ταχυδρομείο από την στιγμή που θα πάρεις track number , θα το έχεις σε περίπου 18 ημέρες ,

το δικό μου από το spemall

http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RF354743747SG

https://www.elta-courier.gr/search

@aggelos74 , αν έχεις την 7s , από που αλλάζεις την περιαγωγή ? αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει επιλογή

αν έχεις την 6s και έχεις δεδομένα , μια χαρά , εγώ δεν έχω

(Περιαγωγή δεδομένων σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για τη λήψη δεδομένων σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τα οποία δεν ανήκουν στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε. Ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε ενδεχομένως να επιβάλλει επιπλέον χρεώσεις για την περιαγωγή δεδομένων και αυτή η υπηρεσία πρέπει να είναι διαθέσιμη στο τρέχον πρόγραμμα του τηλεφώνου σας.)

Τυχερε, μονο 5 μερες απο despatched μεχρι να φτασει ελλαδα. Το δικο μου εκει κολλημενο ακομα http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RF357825025SG.

Βασικά με ενδιαφέρει να εχει tracking ## .

Το vickmall δινεις και στις δυο περιπτώσεις ? (sg,nl)

ναι,δίνει tracking και σε sg

@SCORPIONE69 , από εδώ θα κατεβάζεις τις roms (στο Spoiler του SEZIONE FIRMWARE) , σήμερα έχει την 6s

http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92.html

α) αν έχεις την 6s , και κάνεις τις ρυθμίσεις μόνο για την sim , μπορείς από την εφαρμογή "system update" να εγκαταστήσεις την επόμενη rom αν την έχει διαθέσιμη ο Ιταλός (δεν έχει αναβάθμιση μέχρι σήμερα , για τον Ιταλό υπάρχει μόνο η 6s )

β) αν την 6s την εμπλουτίσεις με προγράμματα και θέλεις να βάλεις την 7s καλύτερα από recovery να κάνεις τα 2 wipes για να φύγουν οι παλιές ρυθμίσεις για να μην έχεις επανεκκινήσεις και δεν λειτουργούν σωστά κάποιες εφαρμογές (αν ο Ιταλός στο "system update" συμπεριέλαβε και τα 2 wipes , το κάνεις απο εκεί)

προς το παρών ξεχνάς τα παραπάνω , τους λες να σου βάλουν την 6s , την κατεβάζεις για να την έχεις στον υπολογιστή σου

διάβασε αυτά http://www.myphone.gr/d/letv/le-1-pro-x800.554/hands-on/

και όταν πάρεις το τηλέφωνο θα σου πούμε τι θα κάνεις

tora33 ευχαριστώ για τη βοήθεια, το λινκ της 7S (X1-X800-ROW-5.0.007S_v1.7-CUOCO92) παραπέμεπει στο mega.nz όπου λέει ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Υπάρχει αντίστοιχο, ενεργό λινκ για την 6S για download?

Στο hands-on , στη μέση περίπου της σελίδας , έχει οδηγούς ,recovery, και την Ρομ

Ο Ιταλός σου είπα έχει προς το παρών μόνο την 6s, θεωρεί ότι ή 7εχει προβλήματα

Edited by tora33

Στο hands-on , στη μέση περίπου της σελίδας , έχει οδηγούς ,recovery, και την Ρομ

Ο Ιταλός σου είπα έχει προς το παρών μόνο την 6s, θεωρεί ότι ή 7εχει προβλήματα

Ευχαριστώ, έκανα εγγραφή στο σαιτ και τώρα την κατεβάζω, έστειλα και μήνυμα στο vickmall με το λινκ της ρομ, για να μου πουν αν μπορούν να την προεγκαταστήσουν. Αν δεν μπορούν, είναι εύκολη διαδικασία να την εγκαταστήσω εγώ χωρίς κίνδυνο να το χαλάσω?

Εύκολο είναι

Περνάς οδηγούς για να μπορείς να βλέπεις το κινητό σου στον υπολογιστη, το recovery του Ιταλού (όχι από τους xda , δεν δουλεύει σωστα), τοποθετείς την rom στο κινητό , πηγαίνεις σε recovery και την φλασαρεις

Πρέπει να έχεις το κινητό φυσικά και θα στα πούμε πιο αναλυτικά

Ακριβώς η περιαγωγή είναι όταν πας εξωτερικό και αλλάζει ο πάροχος με τον πάροχο της χώρας που είσαι για να σε παίρνουν τηλέφωνο ή να έχεις mobile Internet αλλά έχει παραπάνω χρέωση. Στην 7s αν πατήσεις στην σιμ που θέλεις σε βγάζει σε νέο μενού και εκεί αναφέρει την περιαγωγή

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Αναφερει καπου για Gorilla Glass η εγω δεν το ειδα?

Gorilla glass 3 έλεγε στο to2c .

Edit:Άκυρο. Αφαιρέθηκε. Μάλλον δεν έχει.

Edited by frapedia

Ακριβώς η περιαγωγή είναι όταν πας εξωτερικό και αλλάζει ο πάροχος με τον πάροχο της χώρας που είσαι για να σε παίρνουν τηλέφωνο ή να έχεις mobile Internet αλλά έχει παραπάνω χρέωση. Στην 7s αν πατήσεις στην σιμ που θέλεις σε βγάζει σε νέο μενού και εκεί αναφέρει την περιαγωγή

Έβαλα την 7 , ναι , υπάρχει η περιαγωγή δεδομένων , αλλά όταν την ξε-τσεκάρω , χάνετε το ιντερνετ (δεδομένα)

Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει.. Η περιαγωγή σε μένα είναι απενεργοποιημένη και τώρα στέλνω με data.. Περίεργο

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

η περιαγωγη συνηθως χρειαζεται στην q για να λειτουργουν τα δεδομενα και στην ελλαδα
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

σωστά , μόνο η Q θέλει , η άλλη sim είναι wind και βλέπω ότι δεν χρειάζεται

edit

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3451845#post3451845

Επιλογή Roaming: Ενεργοποιημένη

https://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/ruthmiseis/

Edited by tora33

Αρμονική συνύπαρξη με το τηλεφωνο μια εβδομαδα και εχω μονο τρία θεματακια. 1)Δεν ξερω αν εχει αναφερθεί πιο πίσω το τηλεφωνο αρνείται επίμονα να συνεργαστεί με nova launcher2) αρνείται τα βγαλει το μενού ρυθμισεων του yandex browser και 3) αρνείται να αποθηκεύσει τις φωτογραφίες στον cm browser. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Αρμονική συνύπαρξη με το τηλεφωνο μια εβδομαδα και εχω μονο τρία θεματακια. 1)Δεν ξερω αν εχει αναφερθεί πιο πίσω το τηλεφωνο αρνείται επίμονα να συνεργαστεί με nova launcher2) αρνείται τα βγαλει το μενού ρυθμισεων του yandex browser και 3) αρνείται να αποθηκεύσει τις φωτογραφίες στον cm browser. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

1) Είναι γνωστό θέμα, δεν παίζει με Nova

2) Το ίδιο και εκεί.

3) Δεν έχω ιδέα.

Δοκίμασε Apex ή Google Now launchers παίζουν μια χαρά. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Aμα το βρω το κινητο απο EU warehouse δεν χρειαζεται να το δηλωσουμε mp4 ή τιποτα αλλο ετσι?

Αν ασχολείστε με το στοίχημα , μπείτε στην παρέα μας . :)

http://whitefenix.co/captainbook/

Aμα το βρω το κινητο απο EU warehouse δεν χρειαζεται να το δηλωσουμε mp4 ή τιποτα αλλο ετσι?

τσουκ..εγώ το πήρα από την Ευρωπαϊκή του honorbuy και ήρθε σε 3 μέρες με DHL χωρίς τελωνεία, εξτρά κτλπ

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Παιδιά μεταξύ του pro και του 1s τι θα διαλεγατε και γιατί;

Αμα διαθέτεις 320$ πας για το Pro γιατί έχει καλύτερα specs (απουσιαζει το fingerprint scanner σε σχεση με το 1s).

Εαν διαθέτεις μέχρι 220$ και μπορείς να περιμένεις μέχρι τέλος του μήνα για το ασημένιο 1s,τότε είναι η καλύτερη επιλογή.

Ok , με ψήσατε :p

Εχω κάποιες συγκεντρωμένες ερωτήσεις.

1)Ειναι η ιδια ρομ για τα 32αρια και τα 64αρια ? Δεν θελω να μπλεκω με καταστασεις του στυλ "εχω το 64ρι αλλα μου βγαζει 27 ελεύθερα" . Του Ιταλού τις βλέπει και τις δύο χωρητικότητες?

2)Τελικά τι παιζει με τη dual sim ?Θελω απο τη nano sim να εχω τηλ+ ιντερνετ και απο τη micro μονο τηλ.Γίνεται?Η 7s παιζει καλά με αυτά η πρεπει να βαλω την 6s?

3)Screen notifications παιρνουμε μονο με την 7s?Πρεπει να βάλουμε και καποιο fix ή εχει βγει εκδοση 7s που ειναι κομπλέ?

4)Επειδη με εχει αγχώσει λιγο το θεμα με τα σωστά links , μπορείτε να δωσετε οσα αφορουν τη συσκευή ? adb drivers , twrp (ειδικά αυτο νομιζω),gapps , 6s , 7s + fix και αν χρειάζεται κάτι αλλο.

5)Με οποιαδήποτε εκδοση του Ιταλου εχουμε ΟΤΑ updates ?Την εχει δοκιμάσει κανεις οτι δουλεύει σωστά ? (πχ αν απο την 6 πηγατε στην 7 με αυτον τον τρόπο)

6)Τι διαφορά εχει η ρομ του Ιταλού με αυτή του mrrusch ?Και οι δυο βασίζονται στην στοκ και περνάνε με τον ίδιο τροπο?

7)Η θήκη σιλικόνης που αναφέρεται στην παρουσίαση , ειναι δώρο του καταστηματος ή ειναι ετσι και αλλιώς μεσα στη συσκευασία της συσκευής ?Υπάρχει και εργοστασιακή προστασία οθόνης ?

8)Αν με τις rom του Ιταλου κανω factory defaults , εμφανιζονται κανονικά ολες οι επιλογες της google?Πχ σεταρισμα gmail,αυτοματο download εφαρμογών μου κλπ ?

9)Αν παραγγειλω απο το spemall , ποια επιλογή shipping να βάλω απο τις παρακάτω για ελευση χωρις δασμούς ? (Αυτές εμφανίζει)

Shipping method

Name Description Shipping cost

* Expedited Shipping 60% OFF Big Discount with with express tracking NO! Fast, Safe, Realtime online tracking! we will lower value on invoice, so there is nearly no tax at your custom(to Greece,we send by SG EMS, no tax) € 21.68

* Standard Shipping 60% OFF 12-18 Working Days,with tracking No and ensurance.by priority singapore post,recommended! Free shipping is only available for product value under $80USD, as Free shipping is to send by China post, it is not safe and slow to send large value product € 8.24

* SF Airmail 10-18 Working Days € 10.02

* EU Express 6-9 Working Days, 100% No Tax. We Pay if there is any tax at custom € 29.85

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Edited by vadergr

για 265€ αξίζει παιδιά; σκέφτομαι να το πάρω...

Έχω κάνει και θέμα στο "επιλογή συσκευής"...

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

Ενδιαφερομαι για να παραγγειλω το letv το max (x900) και θα ηθελα ρωτησω αν παιρνει την ρομ του ιταλου το max ή θα εχω προβλημα και θα μεινω με την κινεζικη.