chrisakis Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Μαγκες ,οποιος θελει να το κανει να μοιαζει με Nougat Pixel ,ας δει αυτο τον οδηγο...γινεται φοβερο! Τι προσφέρει αυτό που προτείνεις στην συσκευή; Δεν έχω κατάλαβε ακόμα την χρησιμότητα. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Να ρωτησω εχω βαλει για κλειδωμα οθονης κωδικο pin και θελω να τον βγαλω Στην επιλογη κωδικος προσβασης/κανενα δεν μπορει να επιλεγει γιατι λεει ''απενεργοποιηθηκε λογω διαχειριστη πολιτικης κρυπτογραφησης ή χωρου αποθηκευσης διαπιστευτηριων'' Τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Τι προσφέρει αυτό που προτείνεις στην συσκευή; Δεν έχω κατάλαβε ακόμα την χρησιμότητα. Αλλάζεις την αισθητική του κινητού. Τίποτε άλλο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Συσκευή με πρόβλημα αλλά ευτυχώς ακόμα σε εγγύηση, το στέλνω στο arvato ; Υπάρχει εναλλακτική ; Έχω διαβάσει άσχημες κριτικές για το συγκεκριμένο μαγαζί Να ρωτησω εχω βαλει για κλειδωμα οθονης κωδικο pin και θελω να τον βγαλω Στην επιλογη κωδικος προσβασης/κανενα δεν μπορει να επιλεγει γιατι λεει ''απενεργοποιηθηκε λογω διαχειριστη πολιτικης κρυπτογραφησης ή χωρου αποθηκευσης διαπιστευτηριων'' Τι μπορω να κανω; Δυστυχώς δεν επανέρχεται , την είχα πατήσει και εγώ παλιότερα. Πρέπει να είναι ένα λάθος λογισμικού της συσκευής και δεν καταλαβαίνω με τόσες αναβαθμίσεις γιατί δεν το διόρθωσαν. Μόνη λύση η επαναφορά στην αρχική κατάσταση και στήσιμο ξανά από την αρχή.. Πάρε ένα μπακ απ πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Δεν ξέρω αν είναι bug. Έχει πάντως την λογική του. Κάνεις κρυπτογράφηση στην συσκευή, υποτίθεται για λόγους ασφαλείας. Αν είναι τόσο απλό να κάνεις αποκρυπτογράφηση και να ανακτήσεις πρόσβαση στα δεδομένα, δεν έχει νόημα. Εξάλλου αν θυμάμαι καλά (ίσως να το μπερδεύω με άλλη συσκευή) στο λέει απο την αρχή. Η κρυπτογράφηση ΔΕΝ αναιρείται. Μόνον με factory reset. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Δεν ξέρω αν είναι bug. Έχει πάντως την λογική του. Κάνεις κρυπτογράφηση στην συσκευή, υποτίθεται για λόγους ασφαλείας. Αν είναι τόσο απλό να κάνεις αποκρυπτογράφηση και να ανακτήσεις πρόσβαση στα δεδομένα, δεν έχει νόημα. Εξάλλου αν θυμάμαι καλά (ίσως να το μπερδεύω με άλλη συσκευή) στο λέει απο την αρχή. Η κρυπτογράφηση ΔΕΝ αναιρείται. Μόνον με factory reset. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Σωστή η λογική αλλά δυστυχώς δίχως προειδοποίηση. Αλλιώς δεν θα το επιχειρούσα. Τουλάχιστον ας είναι σε γνώση την επόμενων που το κάνουν. Τελικά για Αθήνα arvato; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Δυστυχώς! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 τελικα σωθηκαμε απο το μαρτυριο, οπως λεγεται, της arvato; Nέο Αποκλειστικό Επισκευαστικό Κέντρο για προϊόντα Huawei http://www.protothema.gr/technology/article/669336/neo-apokleistiko-episkeuastiko-kedro-gia-proioda-huawei/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ουαου!!!! Τι λες τώρα!! Αυτά είναι φοβερά νέα! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) και γώ το σκέφτομαι. Τώρα με το p10 έχει πέσει η τιμή κοντά στα διακόσια ενώ βλέπεις τα specs δεν αλλάζουν πλέον. Μόνο επεξεργαστής και οι νέες μόδες χαρακτηριστικών. Πως το βλέπετε απο απόδοση? έχει χρονάκια ακόμα ο επεξεργαστής ή δίχνει σημάδια οτι δεν θα ανταποκρίνεται σε έντονους υπολογισμούς? Μάλλον μόνο για τον gpu θα κάνω πίσω. Edited April 7, 2017 by AngeloDion Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 και γώ το σκέφτομαι. Τώρα με το p10 έχει πέσει η τιμή κοντά στα διακόσια ενώ βλέπεις τα specs δεν αλλάζουν πλέον. Μόνο επεξεργαστής και οι νέες μόδες χαρακτηριστικών. Πως το βλέπετε απο απόδοση? έχει χρονάκια ακόμα ο επεξεργαστής ή δίχνει σημάδια οτι δεν θα ανταποκρίνεται σε έντονους υπολογισμούς? Μάλλον μόνο για τον gpu θα κάνω πίσω. Το έχω δύο χρόνια και το χρησιμοποιώ ως βασική συσκευή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει περισσότερο από το P9. Είναι πολύ σταθερή συσκευή και ευτυχώς που δεν θα πάρει το Android 7. Στην έκδοση 6 δουλεύει άψογα. (Αντίθετα με το P9 που έκανα την βλακεία και το αναβάθμισα σε Nougat και δεν μου αρέσει καθόλου). Το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι η μπαταρία. Εγώ που το χρησιμοποιώ ως βασική συσκευή στην δουλειά μου πολλές ώρες ομιλίας και mobile Internet πρέπει να έχω power bank μετά τις 15:00 το μεσημέρι. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 duble κλικ για να αναψει η οθονη δεν εχει?το εχει το honor 4x :( Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Εχει κανονικά Edited April 11, 2017 by nikospaga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 duble κλικ για να αναψει η οθονη δεν εχει?το εχει το honor 4x :( Έχει κανονικά double tap για ενεργοποίηση της οθόνης. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 και που ειναι? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 και που ειναι? Ρυθμίσεις, έξυπνη βοήθεια, έλεγχος κίνησης, διπλό άγγιγμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα μία ερώτηση .Υπάρχει τρόπος πχ ρουτ να κάνω το μονοκαρτο p8 δικαρτο; να μπεί η Σιμ στην θέση της κάρτας ; Ευχαριστώ την παρεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ρυθμίσεις, έξυπνη βοήθεια, έλεγχος κίνησης, διπλό άγγιγμα. ευχαριστω! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 ευχαριστω! Ασχετο .. αλλα ενδιαφέρον wall :) Μπορώ να το έχω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Εχει βγει και B394....Δεν ξερω αν υπηρχε και πριν στις συντομευσεις η προστασια ματιων ή ειναι καινουργιο feature Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Εχει βγει και B394....Δεν ξερω αν υπηρχε και πριν στις συντομευσεις η προστασια ματιων ή ειναι καινουργιο feature Δεν υπήρχε πριν. Καινούργιο είναι. Θα πάρει κι άλλο update δηλαδή; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_TokiiS Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Καλησπέρα. Κάτοχος κι εγώ του συγκεκριμένου κινητού. Εχθές μετά από πτώση από μισό μετρο μου έσπασε η οθόνη και το τζαμακι... Ψάχνω Τώρα Για ανταλλακτικό. Έχει ασχοληθεί κάποιος; από eBay θα είναι καλό; να κοιτάξω από Ελλάδα; τα oem πάνε γύρω στο 50€... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Καλησπέρα. Κάτοχος κι εγώ του συγκεκριμένου κινητού. Εχθές μετά από πτώση από μισό μετρο μου έσπασε η οθόνη και το τζαμακι... Ψάχνω Τώρα Για ανταλλακτικό. Έχει ασχοληθεί κάποιος; από eBay θα είναι καλό; να κοιτάξω από Ελλάδα; τα oem πάνε γύρω στο 50€... Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Πως την πάτησες έτσι; Δεν του φόραγες θήκη; Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_TokiiS Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Άστα να πάνε. Φορούσα και θήκη και μεμβράνη. Και έσπασε σε δύο σημεία. Από το μισό μέτρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Εαν ειναι να την πατησεις κι απο 10 ποντους μπορει να παθεις ζημια. Γνωριζω "μαγαζί" στο οποιο εχω αλλαξει σε παλαιοτερο κινητο μου την οθονη. Επεσε απο το υψος του γονατου με την γωνια. ειχε καλη θηκη. ρωγμη καθετη το αποτελεσμα. Τέλος πάντων. θα σου δωσω την ιστοσελιδα του "μαγαζί"- http://www.wap5.gr -. Διεύθυνση:Γρ. Λαμπράκη 3, Αγ. Δημήτριος 173 43. Παρε πρωτα τηλ: 21 0970 7070, γιατι εχουν λιγο παραξενα ωραρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts