Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαγκες ,οποιος θελει να το κανει να μοιαζει με Nougat Pixel ,ας δει αυτο τον οδηγο...γινεται φοβερο!

Τι προσφέρει αυτό που προτείνεις στην συσκευή;

Δεν έχω κατάλαβε ακόμα την χρησιμότητα.

Βεζούβιος

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτησω εχω βαλει για κλειδωμα οθονης κωδικο pin και θελω να τον βγαλω

Στην επιλογη κωδικος προσβασης/κανενα δεν μπορει να επιλεγει γιατι λεει ''απενεργοποιηθηκε λογω διαχειριστη πολιτικης κρυπτογραφησης ή χωρου αποθηκευσης διαπιστευτηριων''

Τι μπορω να κανω;

Τι προσφέρει αυτό που προτείνεις στην συσκευή;

Δεν έχω κατάλαβε ακόμα την χρησιμότητα.

Αλλάζεις την αισθητική του κινητού. Τίποτε άλλο.

Συσκευή με πρόβλημα αλλά ευτυχώς ακόμα σε εγγύηση, το στέλνω στο arvato ;

Υπάρχει εναλλακτική ;

Έχω διαβάσει άσχημες κριτικές για το συγκεκριμένο μαγαζί

Να ρωτησω εχω βαλει για κλειδωμα οθονης κωδικο pin και θελω να τον βγαλω

Στην επιλογη κωδικος προσβασης/κανενα δεν μπορει να επιλεγει γιατι λεει ''απενεργοποιηθηκε λογω διαχειριστη πολιτικης κρυπτογραφησης ή χωρου αποθηκευσης διαπιστευτηριων''

Τι μπορω να κανω;

Δυστυχώς δεν επανέρχεται , την είχα πατήσει και εγώ παλιότερα.

Πρέπει να είναι ένα λάθος λογισμικού της συσκευής και δεν καταλαβαίνω με τόσες αναβαθμίσεις γιατί δεν το διόρθωσαν.

Μόνη λύση η επαναφορά στην αρχική κατάσταση και στήσιμο ξανά από την αρχή..

Πάρε ένα μπακ απ πρώτα.

Δεν ξέρω αν είναι bug. Έχει πάντως την λογική του.

Κάνεις κρυπτογράφηση στην συσκευή, υποτίθεται για λόγους ασφαλείας. Αν είναι τόσο απλό να κάνεις αποκρυπτογράφηση και να ανακτήσεις πρόσβαση στα δεδομένα, δεν έχει νόημα.

Εξάλλου αν θυμάμαι καλά (ίσως να το μπερδεύω με άλλη συσκευή) στο λέει απο την αρχή. Η κρυπτογράφηση ΔΕΝ αναιρείται. Μόνον με factory reset.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν ξέρω αν είναι bug. Έχει πάντως την λογική του.

Κάνεις κρυπτογράφηση στην συσκευή, υποτίθεται για λόγους ασφαλείας. Αν είναι τόσο απλό να κάνεις αποκρυπτογράφηση και να ανακτήσεις πρόσβαση στα δεδομένα, δεν έχει νόημα.

Εξάλλου αν θυμάμαι καλά (ίσως να το μπερδεύω με άλλη συσκευή) στο λέει απο την αρχή. Η κρυπτογράφηση ΔΕΝ αναιρείται. Μόνον με factory reset.

Σωστή η λογική αλλά δυστυχώς δίχως προειδοποίηση. Αλλιώς δεν θα το επιχειρούσα.

Τουλάχιστον ας είναι σε γνώση την επόμενων που το κάνουν.

Τελικά για Αθήνα arvato;

Δυστυχώς!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

τελικα σωθηκαμε απο το μαρτυριο, οπως λεγεται, της arvato;

Nέο Αποκλειστικό Επισκευαστικό Κέντρο για προϊόντα Huawei

http://www.protothema.gr/technology/article/669336/neo-apokleistiko-episkeuastiko-kedro-gia-proioda-huawei/

Ουαου!!!! Τι λες τώρα!! Αυτά είναι φοβερά νέα!

και γώ το σκέφτομαι. Τώρα με το p10 έχει πέσει η τιμή κοντά στα διακόσια ενώ βλέπεις τα specs δεν αλλάζουν πλέον. Μόνο επεξεργαστής και οι νέες μόδες χαρακτηριστικών. Πως το βλέπετε απο απόδοση? έχει χρονάκια ακόμα ο επεξεργαστής ή δίχνει σημάδια οτι δεν θα ανταποκρίνεται σε έντονους υπολογισμούς? Μάλλον μόνο για τον gpu θα κάνω πίσω. Edited by AngeloDion
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

και γώ το σκέφτομαι. Τώρα με το p10 έχει πέσει η τιμή κοντά στα διακόσια ενώ βλέπεις τα specs δεν αλλάζουν πλέον. Μόνο επεξεργαστής και οι νέες μόδες χαρακτηριστικών. Πως το βλέπετε απο απόδοση? έχει χρονάκια ακόμα ο επεξεργαστής ή δίχνει σημάδια οτι δεν θα ανταποκρίνεται σε έντονους υπολογισμούς? Μάλλον μόνο για τον gpu θα κάνω πίσω.

Το έχω δύο χρόνια και το χρησιμοποιώ ως βασική συσκευή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει περισσότερο από το P9. Είναι πολύ σταθερή συσκευή και ευτυχώς που δεν θα πάρει το Android 7. Στην έκδοση 6 δουλεύει άψογα. (Αντίθετα με το P9 που έκανα την βλακεία και το αναβάθμισα σε Nougat και δεν μου αρέσει καθόλου). Το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι η μπαταρία. Εγώ που το χρησιμοποιώ ως βασική συσκευή στην δουλειά μου πολλές ώρες ομιλίας και mobile Internet πρέπει να έχω power bank μετά τις 15:00 το μεσημέρι.

Βεζούβιος

duble κλικ για να αναψει η οθονη δεν εχει?το εχει το honor 4x :(

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

duble κλικ για να αναψει η οθονη δεν εχει?το εχει το honor 4x :(

Έχει κανονικά double tap για ενεργοποίηση της οθόνης.

και που ειναι?

Ρυθμίσεις, έξυπνη βοήθεια, έλεγχος κίνησης, διπλό άγγιγμα.

Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα μία ερώτηση .Υπάρχει τρόπος πχ ρουτ να κάνω το μονοκαρτο p8 δικαρτο; να μπεί η Σιμ στην θέση της κάρτας ; Ευχαριστώ την παρεα

Ρυθμίσεις, έξυπνη βοήθεια, έλεγχος κίνησης, διπλό άγγιγμα.

ευχαριστω!

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Εχει βγει και B394....Δεν ξερω αν υπηρχε και πριν στις συντομευσεις η προστασια ματιων ή ειναι καινουργιο feature

Δεν υπήρχε πριν. Καινούργιο είναι.

Θα πάρει κι άλλο update δηλαδή;

Καλησπέρα.

Κάτοχος κι εγώ του συγκεκριμένου κινητού. Εχθές μετά από πτώση από μισό μετρο μου έσπασε η οθόνη και το τζαμακι...

Ψάχνω Τώρα Για ανταλλακτικό. Έχει ασχοληθεί κάποιος; από eBay θα είναι καλό; να κοιτάξω από Ελλάδα; τα oem πάνε γύρω στο 50€...

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα.

Κάτοχος κι εγώ του συγκεκριμένου κινητού. Εχθές μετά από πτώση από μισό μετρο μου έσπασε η οθόνη και το τζαμακι...

Ψάχνω Τώρα Για ανταλλακτικό. Έχει ασχοληθεί κάποιος; από eBay θα είναι καλό; να κοιτάξω από Ελλάδα; τα oem πάνε γύρω στο 50€...

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Πως την πάτησες έτσι;

Δεν του φόραγες θήκη;

Βεζούβιος

Εαν ειναι να την πατησεις κι απο 10 ποντους μπορει να παθεις ζημια.

Γνωριζω "μαγαζί" στο οποιο εχω αλλαξει σε παλαιοτερο κινητο μου την οθονη. Επεσε απο το υψος του γονατου με την γωνια. ειχε καλη θηκη. ρωγμη καθετη το αποτελεσμα. Τέλος πάντων.

θα σου δωσω την ιστοσελιδα του "μαγαζί"- http://www.wap5.gr -.

Διεύθυνση:Γρ. Λαμπράκη 3, Αγ. Δημήτριος 173 43.

Παρε πρωτα τηλ: 21 0970 7070, γιατι εχουν λιγο παραξενα ωραρια.