nikospaga Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Λογικά θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση. Πήγαινε ενημέρωση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Δεν βρίσκει λέει κάποια διαθεσιμη αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Γράψε τι έκδοση φοράει. Είναι της μορφής CxxxBxxx Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Δεν βρίσκει λέει κάποια διαθεσιμη αναβάθμιση! κοιτα μηπως θελει αναβαθμιση η εφαρμογη της huawei Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 εχω την C432B222 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 εχω την C432B222 η hicare ειναι η 2,0,4,301_ove η τελευταια ειναι η GRA-L09C423B370 Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 (edited) η hicare ειναι η 2,0,4,301_ove η τελευταια ειναι η GRA-L09C423B370 Δεν μπορώ να περάσω την τελευταία έκδοση μέσω OTA? Edited October 23, 2016 by rigopil7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Δεν μπορώ να περάσω την τελευταία έκδοση μέσω OTA? Μεσω οτα την ειχα περασει (την 370, δεν νομιζω να λες καποια αλλη). Απλα χρειαζοταν αναβαθμιση το hicare και μετα στην εμφανιζε διαθεσιμη. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Μεσω οτα την ειχα περασει (την 370, δεν νομιζω να λες καποια αλλη). Απλα χρειαζοταν αναβαθμιση το hicare και μετα στην εμφανιζε διαθεσιμη. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!γενικα πιστευεις οτι αξιζει η αναβαθμηση ή να μεινω οπως ειμαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Εχω ακουσει για διαφορα προβληματακια τα οποια λυθηκαν με reset.οποτε θεμα δεν θα εχεις.τωρα να κερδισεις κατι δεν νομιζω,ισχυει αλλωστε στα android καθε περσι και καλυτερα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Έχω βάλει την Β380 εδώ και 2 εβδομάδες και ενώ όλα μου φαίνονταν μια χαρά, ξαφνικά παρατηρώ ότι κάποιες φορές που το σήμα φαίνεται να υπάρχει καμπάνα, όταν πάω να κάνω κλήση παίρνω "μη διαθέσιμο δίκτυο". Για να ξεφύγω από αυτό, το μόνο που φαίνεται να πιάνει είναι airplane mode και πάλι πίσω στο κανονικό. Αν όμως δεν το διαπιστώσω εγκαίρως μπορεί να χάσω κλήσεις. Κανείς άλλος; στο xda δε βρήκα κάτι σχετικό. Όλοι λένε ότι είναι μια χαρά με την B380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr333k Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλησπερα! Ειμαι ανάμεσα σε Ρ8 και Ρ9 lite 3 gb ram! Το Ρ8 μου αρέσει μακράν περισσότερο απ το Ρ9 lite αλλα σκέφτομαι και για το 2ο λόγω του ότι ειναι πιο καινούργιο! Ποια η γνώμη σας; αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Ρ9 lite για τον λόγο που αναφερεις. Όχι ότι το Ρ8 είναι χειρότερο. Απλά έχει κάνει πια τον κύκλο του. Το 9αρι έχει δρόμο μπροστά του. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 24, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Έχω βάλει την Β380 εδώ και 2 εβδομάδες και ενώ όλα μου φαίνονταν μια χαρά, ξαφνικά παρατηρώ ότι κάποιες φορές που το σήμα φαίνεται να υπάρχει καμπάνα, όταν πάω να κάνω κλήση παίρνω "μη διαθέσιμο δίκτυο". Για να ξεφύγω από αυτό, το μόνο που φαίνεται να πιάνει είναι airplane mode και πάλι πίσω στο κανονικό. Αν όμως δεν το διαπιστώσω εγκαίρως μπορεί να χάσω κλήσεις. Κανείς άλλος; στο xda δε βρήκα κάτι σχετικό. Όλοι λένε ότι είναι μια χαρά με την B380 Χαλασμένο baseband μυρίζομαι, αρβατο περιμένει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) Έχω βάλει την Β380 εδώ και 2 εβδομάδες και ενώ όλα μου φαίνονταν μια χαρά, ξαφνικά παρατηρώ ότι κάποιες φορές που το σήμα φαίνεται να υπάρχει καμπάνα, όταν πάω να κάνω κλήση παίρνω "μη διαθέσιμο δίκτυο". Για να ξεφύγω από αυτό, το μόνο που φαίνεται να πιάνει είναι airplane mode και πάλι πίσω στο κανονικό. Αν όμως δεν το διαπιστώσω εγκαίρως μπορεί να χάσω κλήσεις. Κανείς άλλος; στο xda δε βρήκα κάτι σχετικό. Όλοι λένε ότι είναι μια χαρά με την B380 Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ περιστασιακά με την Β370. Λύθηκε κατά 99% όταν έβγαλα μια δεύτερη SIM (κλώνο αυτής που έχω στο P8) από ένα tablet SONY experia Z3. Παρόλο που τη δεύτερη SIM την δουλευα παντα σε airplane mode δημιουργούσε πρόβλημα. Έκτοτε μου έχει συμβεί άλλη μια φορά... Δηλαδή είχα κανονικά σήμα και internet (data connection) αλλά δεν έβγαινε κλήση (circuit switched) προς τα έξω...ΦΥσικά ουτε μπορούσα να λάβω κλήση.... Νόμιζα ότι οφειλόταν αποκλειστικά στην δεύτερη SIM αλλά όπως προανέφερα συνέβη ξανά μετά περίπου από 3 εβδομάδες οπότε πλέον δεν ξέρω τι να υποθέσω. Είτε είναι bug του firmware, (γιατί δεν είχε ξανασυμβει πριν την 370 που πάλι ειχα δευτερη SIM στο tablet) είτε όπως είπε και ο "egodemis" υπάρχει θέμα baseband unit... Πόσες φορές σου έχει συμβεί; Δυσκολεύομαι να πιστεψω και ότι ειναι bug του SW καθώς θα συνέβαινε σε αρκετούς από εδώ...Θεωρώ πιθανό και να το προκαλεί κάποια εφαρμογή αλλά το troubleshooting καθισταται εξαιρετικά δύσκολο καθώς συμβαίνει πάρα πολύ σπάνια πλέον (τουλάχιστον σε εμένα)... Edited October 25, 2016 by blue_coupe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr333k Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Καλημέρα στη παρέα, έχω και γω το P8 στα χέρια μου εδώ και 3 μερες,θέλω να περάσω android 6 αλλά δε ξέρω πώς! Έχω την B222 και έκδοση android 5.0.1 Δε κατέχω πολλά και προσπαθώ να ενημερωθω Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Καλημέρα στη παρέα, έχω και γω το P8 στα χέρια μου εδώ και 3 μερες,θέλω να περάσω android 6 αλλά δε ξέρω πώς! Έχω την B222 και έκδοση android 5.0.1 Δε κατέχω πολλά και προσπαθώ να ενημερωθω Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήγανε στην εφαρμογή στο κινητό σου hicare και κάνε αναζήτηση από εκεί.λογικά θα σου την βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr333k Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις γράφει, είναι λογικο; Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Εγω παντως λιγο που ειδα το P9 lite η οθονη του μου φανηκε χειροτερη απο του P8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις γράφει, είναι λογικο; Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα σου έρθουν, μην ανησυχείς. @toko, ισχύει. Του P8 είναι καλύτερα καλιμπραρισμένη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr333k Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Θα σου έρθουν, μην ανησυχείς. @toko, ισχύει. Του P8 είναι καλύτερα καλιμπραρισμένη. Γίνεται να το κάνω μόνος μου; Αν ναι μπορείς να μου πεις τα βήματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Γίνεται να το κάνω μόνος μου; Αν ναι μπορείς να μου πεις τα βήματα ; Είναι λίγο περίεργο το OTA στα Huawei. Μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο που θες από την επίσημη σελίδα της Huawei (πρέπει να είσαι προσεκτικός, συγκεκριμένο μοντέλο κτλ...) να την βάλεις στην sd και να την φλασάρεις ή κατεβάζεις το hisuite, συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή και σου βρίσκει την ενημέρωση (κάτι που δεν έχω καταφέρει ποτέ). Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr333k Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) Σ ευχαριστώ!! Το emui θα αναβαθμιστεί κ αυτο από μόνο του ; Edit Τελικα το εκανα μονος μου μεσω οδηγιων απο ενα site,επειδη βλεπω οτι υπάρχει και marshmallow 6.0.1 εχει καποια σημαντική βελτίωση σε σχεση με το 6 που εβαλα εγω ; Edited October 31, 2016 by Gr333k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Εγω παντως λιγο που ειδα το P9 lite η οθονη του μου φανηκε χειροτερη απο του P8 ίδια ειναι με χειροτερο calibration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Γνωρίζει κανείς αν φταίει το κινητό ή τα hands-free για την όχι και τόσο καλή ποιότητα ήχου(σε μουσικη)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts