Jump to content

rigopil7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rigopil7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

rigopil7's Achievements

  1. Καλημέρα!μετά την αναβάθμιση έχω πρόβλημα με το gpay και γενικά με το πορτοφόλι της google μου λεει ότι η συσκευή μου δεν πληρεί τους κανόνες ασφαλείας! Τι μπορώ να κάνω?
  2. Καλημέρα! Είμαι κάτοχος του ταπεινού note 9 και είμαι έτοιμος για την μετάβαση στο S23 Ultra! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξερει κάποιος πως μπορω να επωφεληθω το voucher των 100€ με την επιστροφή παλιάς συσκευής!
  3. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτη την συσκευή!η χρήση που θα του κάνω είναι κυρίως social media, φωτογραφίες και youtube και καμια φορα πλοήγηση μεσω maps. Πιστεύετε ότι αξίζει να προχωρήσω στην αγορά ή θα ήταν προτιμότερο να κοιτάξω αλλη συσκευή?
  4. rigopil7

    Huawei P8

    Παιδιά έχω το κινητό λίγους μήνες αλλά είμαι ακόμα σε lollipop δεν μου βγάζει να κάνω ενημέρωση....τι πρέπει να κάνω?και γενικά αξίζει να κάνω ενημέρωση ή να μείνω εδώ που είμαι.
  5. rigopil7

    Huawei P8

    ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!γενικα πιστευεις οτι αξιζει η αναβαθμηση ή να μεινω οπως ειμαι?
  6. rigopil7

    Huawei P8

    Δεν μπορώ να περάσω την τελευταία έκδοση μέσω OTA?
  7. rigopil7

    Huawei P8

    εχω την C432B222
  8. rigopil7

    Huawei P8

    Δεν βρίσκει λέει κάποια διαθεσιμη αναβάθμιση!
  9. rigopil7

    Huawei P8

    τελικα απεκτησα και γω το P8!:D Να ρωτησω μου ηρθε με Lollipop, πως μπορω να περασω την marshmallow?
  10. rigopil7

    Huawei P8

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είδα πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά και λέω μήπως δεν αξίζει να δώσω χρήματα παραπάνω για το mate s.
  11. rigopil7

    Huawei P8

    Γεια σας παιδια σκεφτομαι να παρω το P8 και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι ολα οκ με την συσκευη, δηλαδη αν εχει καποιο προβλημα....γενικα ειμαι αναμεσα στο P8 και Mate s....τι θα μου προτεινατε?ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.
  12. rigopil7

    Huawei Mate S

    Γεια σας παιδια λογο ελλειψης χρονου δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες...ειμαι αναμεσα στο mate s και το S6....ποιο θα μου προτεινατε....η αληθεια ειναι οτι το mate s μου φαινεται πολυ πιο ομορφο εξωτερικα...για τα εσωτερικα θεματα θα ηθελα την γνωμη σας....ευχαριστω εκ τον προτερων.
  13. Παιδιά πως μπορώ να δω για ποια χώρα είναι προορισμενη η συσκευή?
  14. Γειά σας παιδιά. Έχω το LG G3 και πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να το αποχωριστο. Θα ήθελα να ρωτήσω για το S7 αξίζει λέτε να το πάρω ή να κοιτάξω το s6 που είναι και πιο φθηνό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  15. Γεια σας παιδια!θέλω να κάνω μια ερώτηση!έχω Ελληνικό g3,αξίζει να κάνω αναβάθμιση στην 6.0 η να μείνω εδώ που ειμαι;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...