Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα, σήμερα δούλεψα και το zenphone 2 που το βάζετε στην ίδια κατηγορία... ούτε καν, πολύ χειρότερη οθόνη, μπαταρία μεν στα χαρτιά φαίνεται καλύτερη... στην πράξη είναι χειρότερη, camera αρκετά χειροτερη το βράδυ την μέρα ελάχιστα χειρότερη

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι. Απλά πρέπει να πατήσεις 2 πιν αντί για 1.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Όχι. Απλά πρέπει να πατήσεις 2 πιν αντί για 1.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Λογικό να πρέπει να βάλω 2 pin. το έχεις δοκιμάσει δλδ?

Σόρι που επιμένω, αλλά ήμουν έτοιμος να το πάρω και μου είπε ο πωλητής ότι έχει αυτό το πρόβλημα, το οποίο για μένα είναι σημαντικό λόγω εταιρείας. Και μάλιστα ότι είναι "γνωστό πρόβλημα της Huawei, που το έχει και το P8 Lite".

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Λογικό να πρέπει να βάλω 2 pin. το έχεις δοκιμάσει δλδ?

Σόρι που επιμένω, αλλά ήμουν έτοιμος να το πάρω και μου είπε ο πωλητής ότι έχει αυτό το πρόβλημα, το οποίο για μένα είναι σημαντικό λόγω εταιρείας. Και μάλιστα ότι είναι "γνωστό πρόβλημα της Huawei, που το έχει και το P8 Lite".

Η κατι δεν καταλαβες καλα ή σου ελεγες βλακειες ο πωλητης. Σε οσα huawei δικαρτα ειχα σου ζηταει 2 pin, 1 για καθε καρτα. Εκτος και αν ισχυει κατι διαφορετικο στο Ρ8, πραγμα που δεν το νομιζω.

The day is my enemy, the night my friend

Η κατι δεν καταλαβες καλα ή σου ελεγες βλακειες ο πωλητης. Σε οσα huawei δικαρτα ειχα σου ζηταει 2 pin, 1 για καθε καρτα. Εκτος και αν ισχυει κατι διαφορετικο στο Ρ8, πραγμα που δεν το νομιζω.

Σωστος...οι πωλητες δεν τα ξερουν ολα τα μοντελα..και αν δουν οτι δεν το "κατεχεις" το θεμα πετανε μια αρλουμπα και τελειωσε...

Μου αρεσει που ειναι και..."γνωστο προβλημα της Huawei".... θα νομιζει οτι ειναι καμια Umi η Huawei..

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Παιδιά κι εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο. Αλλά πήρε τηλ. μπροστά μου και άλλο πωλητή για να το επιβεβαιώσει! Επίσης είπε ότι είχε πελάτη που το επέστρεψε γι' αυτόν ακριβώς το λόγο! Θα ήθελα μια επιβεβαίωση από κάποιον που έχει το P8 και το έχει δοκιμάσει για να μη βγούμε και παλαβοί!

Τώρα να νόμισε ότι δεν κατέχω το θέμα όταν του μίλαγα για ένα σωρό τεχνικά θέματα τι να πω... Σίγουρα "χθεσινός" δεν είμαι...

Επίσης στο internet δε μπόρεσα να βρω σχετική αναφορά. Εκτός αν είναι μόνο στα κινέζικα :)

Καλησπέρα, σκέφτομαι να είναι η επόμενη μου αγορά σε smartphone. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία απο huawei. Φαίνεται αρκετά καλό το κινητό για αυτά που προσφέρει σε σχέση με την τιμή του κιόλας. H Huawei πως τα πάει απο πλευράς υποστήριξης και αναβάθμισης των συσκευών της;

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

Καλησπέρα, σκέφτομαι να είναι η επόμενη μου αγορά σε smartphone. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία απο huawei. Φαίνεται αρκετά καλό το κινητό για αυτά που προσφέρει σε σχέση με την τιμή του κιόλας. H Huawei πως τα πάει απο πλευράς υποστήριξης και αναβάθμισης των συσκευών της;

Τα υποστηριζει τα κινητα της, αρκετα θα ελεγα, οποτε αυτο δεν νομιζω οτι πρεπει να σε ανησυχει.

The day is my enemy, the night my friend

• 2 weeks later...
Καλησπέρα, είμαι και εγώ ένας κάτοχος του Ρ8 και θα ήθελα να ρωτήσω αν το δουλεύει κάποιος με 2 κάρτες.Το τηλέφωνο το αγόρασα απο Media Markt και στην υποδοχή της SD δεν χωράει να βάλω την nano sim.Ισχύει οτι στην Ευρώπη δεν παίζει σαν dual sim.

Το κινητό έχει από μόνο του ένα touch protector χάρη στο οποίο το δάχτυλο κολλάει στην οθόνη και δεν έχει καλό συρσιμο . Ξέρει κανείς αν βγαίνει εύκολα δεν αφήνει ίχνη κόλες κλπ;

Παιδια ξερει κανεις καποιο αξιοπιστο μαγαζι για αγορα του κινητου?το βλεπω σε πολλα και δε ξερω απο πιο να κοιταξω.

Απο Ελλάδα ή απο Κίνα εννοείς φίλε μου;

geosaintoufis...δεν υπαρχει θεμα με το προστατευτικό οθόνης...αν δεν το εχεις πολυ καιρο δεν θα αφησει τπτ.αν το εχεις πολυ καιρο πανω θα φανει σαν να αφηνει μια πολυ ψιλή "φλουδα" σιλικόνης η οποία θα σου παρει μισο λεπτο να την αφαιρεσεις τελειως.

rock n' roll...:kill:

Χαιρετώ το thread :) Σκέφτομαι να πάρω το Ρ8 μέσω εταιρικού προγράμματος Cosmote. Θα έχει δυνατότητα dual SIM; Από ό,τι διάβασα πίσω, υπάρχουν 2 εκδόσεις (singe & Dual); Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το κινητό έχει από μόνο του ένα touch protector χάρη στο οποίο το δάχτυλο κολλάει στην οθόνη και δεν έχει καλό συρσιμο . Ξέρει κανείς αν βγαίνει εύκολα δεν αφήνει ίχνη κόλες κλπ;

είναι σιγουρο αυτό?γιατι εγω δεν παρατηρησα κατι τετοιο,βεβαια το δικο μου κινητο ηταν από χορηγια της Huawei hellas προς ελληνικο site για review,που μετα πηρα εγω,δεν ξερω δηλαδή αν παιζει σημασια αυτό και ηταν απλα χωρις λογω του ότι ηταν συσκευή δοκιμης.

το κινητο όμως σκέφτομαι να το ξαναπαρω,μου ειχε αφησει πολύ καλη εντυπωση στο χερι και παρα πολύ καλη εντυπωση η οθονη του.

Δυστυχως δεν εμεινε ουτε μιση μερα στα χερια μου οποτε και δεν δοκιμασα το τι λεει η μπαταρια,καμερα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Χαιρετώ το thread :) Σκέφτομαι να πάρω το Ρ8 μέσω εταιρικού προγράμματος Cosmote. Θα έχει δυνατότητα dual SIM; Από ό,τι διάβασα πίσω, υπάρχουν 2 εκδόσεις (singe & Dual); Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απ'οσο γνωριζω cosmote και γερμανος ΔΕΝ πουλανε 2καρτα κινητα.οσο και να το ψαξεις δυστυχως δεν θα βρεις dual sim εκει.

Τελικά το P8 απο Ελλάδα αγορασμένο δεν είναι dual sim?

Ας απαντήσει κάποιος αν ξέρει

Σε ελληνικα sites που "βγαινουν" π.χ. απο skroutz.gr και απο bestprice.gr με ενα γρηγορο search που εκανα καταλαβα οτι δεν υπαρχει δίκαρτο.Δεν το φέρνουν...

Δεν είναι όπως το lite που με πέρασμα άλλου επίσημου λογισμικού γίνεται δίκαρτο;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν είναι όπως το lite που με πέρασμα άλλου επίσημου λογισμικού γίνεται δίκαρτο;

Και γω αυτή την ελπίδα έχω... είναι εφικτό να έχει λειτουργία dual SIM με άλλη έκδοση του λογισμικού;

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό, αλλα το βρίσκω μόνο σε vodafone & OTE. Ξέρει κανείς εάν το αγοράσω απο αυτoύς, θα είναι branded η συσκευή; Επειδή δεν το θέλω αυτό.

Παραθέτω την απάντηση από την Huawei Device Greece (Facebook page), για όσους είχαν την ίδια απορία με μένα:

Η έκδοση dual Sim του Huawei P8 δεν θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας. Οι εκδόσεις dual sim και single sim είναι εντελώς διαφορετικές, και ακόμα και με αλλαγή λογισμικού, κάτι που δεν προτείνουμε σε καμία περίπτωση, θα λειτουργεί πάλι μόνο μία κάρτα sim.

Σιγά μην επέτρεπε η Cosmote Dual, αλλά είχα μια ελπίδα :(

Παραθέτω την απάντηση από την Huawei Device Greece (Facebook page), για όσους είχαν την ίδια απορία με μένα:

Η έκδοση dual Sim του Huawei P8 δεν θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας. Οι εκδόσεις dual sim και single sim είναι εντελώς διαφορετικές, και ακόμα και με αλλαγή λογισμικού, κάτι που δεν προτείνουμε σε καμία περίπτωση, θα λειτουργεί πάλι μόνο μία κάρτα sim.

Σιγά μην επέτρεπε η Cosmote Dual, αλλά είχα μια ελπίδα :(

Έχεις πάρει το κινητό απο Cosmote αν κατάλαβα καλά... Το κινητό είναι branded?

Έχεις πάρει το κινητό απο Cosmote αν κατάλαβα καλά... Το κινητό είναι branded?

Δεν το έχω πάρει, σκεφτόμουν να το πάρω με εταιρικό πρόγραμμα της Cosmote. Έχω επιδότητση εκεί και αν το πάρω, θα το πάρω από Cosmote μόνο.