Papjim Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έχει εγκαταστήσει κανείς το xposed framework στη MIUIv7_5.12.31; Αν ναι, πως ακριβώς; Εγώ πάντως προσπάθησα, αλλά ανεπιτυχώς :( Παράθεση There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μηπως δοκιμαζεις λαθος εκδοση? Γιατι η Miui ειναι 5.0.1 Ειχα δοκιμασει και εγω λιγο και δε τα ειχα καταφερει στην 5.12.4 Αποφασισα να το δωσω τελικα το κινητο για να παω για κατι αλλο. Εαν ενδιαφερεται κανεις ,στελνει πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 http://mobilecity.gr/el/tempered-glass-lenovo/4654-kisswill-tempered-glass-03mm-lenovo-a7000 Κάνει για το κινητό ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ναι. Και εδω γραφω κατι για να συμπληρωθουν οι 10 χαρακτηρες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_51 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Η καινουργια του Ιταλου εχει αρχειο scatter...θελει flash tools για εγκατασταση? :) Παράθεση Μην κανεις ποτε στους αλλους, αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Η καινουργια του Ιταλου εχει αρχειο scatter...θελει flash tools για εγκατασταση? :) Όχι.. Θέλει custom recovery για να γίνει η εγκατάσταση.. Προτεινόμενη η TWRP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palas Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, απέκτησα σήμερα το καινούριο μου Lenovo k3 Note Lemo από το geekbuying.com (βλακεία μου γιατί συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να το βρω και πιο φθηνά αλλά τέλος πάντων). Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι δεν συνδέεται με τίποτα στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Έχω φτιάξει το APN (είμαι συνδρομητής σε Βελγική εταιρεία), δοκίμασα και κάποια άλλα κολπάκια που βρήκα με λίγο ψάξιμο στο google, αλλά τζίφος. Δεν έχω κάνει root στο μηχάνημα μιας και είμαι λίγο άχρηστος από αυτά. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα και ξέρει να προτείνει καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdopas Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλησπέρα, έχω τη Rom του Ιταλού σήμερα μου ήρθε μια αναβάθμιση μέσω του system updates και μου βγάζει MD5 ERROR κατά το κατέβασμα. Καμιά ιδέα πως διορθώνεται..?? Παράθεση Our Demo-Krasi Has Been Hacked...:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Καλησπέρα, έχω τη Rom του Ιταλού σήμερα μου ήρθε μια αναβάθμιση μέσω του system updates και μου βγάζει MD5 ERROR κατά το κατέβασμα. Καμιά ιδέα πως διορθώνεται..?? Δεν ειναι ΟΤΑ update.Ειναι ολοκληρη ρομ..Πρεπει να την κατεβασεις και να κανεις κανονικη εγατασταση..Αν σε ενδιαφερει η ρομ ειναι εδω : Link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papjim Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Έχει εγκαταστήσει κανείς το xposed framework στη MIUIv7_5.12.31; Αν ναι, πως ακριβώς; Εγώ πάντως προσπάθησα, αλλά ανεπιτυχώς :( Λοιπόν, κανένας δεν το έχει εγκαταστήσει; Παράθεση There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 αδελφε το link δεν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdopas Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Δεν ειναι ΟΤΑ update.Ειναι ολοκληρη ρομ..Πρεπει να την κατεβασεις και να κανεις κανονικη εγατασταση..Αν σε ενδιαφερει η ρομ ειναι εδω : Link Δεν βγαίνει το λινκ φίλε.. Στο needrom το εχει..??? Παράθεση Our Demo-Krasi Has Been Hacked...:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgr4444 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Δεν βγαίνει το λινκ φίλε.. Στο needrom το εχει..??? Δες εδω.......https://onedrive.live.com/?authkey=%21AH6ynm1O23kySGM&id=5805A761F163842B%21929&cid=5805A761F163842B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 αδελφε το link δεν δουλευει Αυτο ειναι το λινκ:Link ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και για οσους δεν μπορουν να αναβαθμισουν την εφαρμογη Google+ στην καινουργια εκδοση του Ιταλου σας παραθετω την λυση που εδωσε και για εμενα δουλεψε: You have to proceed as well with the help of RootExplorer (or another): 1) Rename the apk system "LenovoGallery.apk" in LenovoGallery.apk.old and restart 2) Update Google+ from the store, open it and see if it all works 3) Rename the new LenovoGallery.apk.old in LenovoGallery.apk and restart 4) He opened the gallery and Google+ Lenovo and see if there are problems Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Επειδη θελω να το δωσω το κινητο,για πειτε μου μια χωρις bug με ελληνικα? Δεν αφηνω τη miui που φοραω γιατι δεν εχει ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Επειδη θελω να το δωσω το κινητο,για πειτε μου μια χωρις bug με ελληνικα? Δεν αφηνω τη miui που φοραω γιατι δεν εχει ελληνικα. Tην ινδική row βάλε,είτε την s121 είτε την s205 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 σε miui 7 πως κάνουμε update? πατάω ενημερωση κάνει λήψη και μετά κάνει επανεκίνηση και με βάζει στο recovery. έτσι πρέπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Tην ινδική row βάλε,είτε την s121 είτε την s205 'Εχεις link για την s205 kai gapps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Sakisdopas όταν λες κανονική εγκατάσταση εννοείς μέσω TWRP; Το συνοδευτικό αρχείο σε τι χρειάζεται; Το εγκαθιστάς με flashify; Ευχαριστώ! Edited January 8, 2016 by Nikoump Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Sakisdopas όταν λες κανονική εγκατάσταση εννοείς μέσω TWRP; Το συνοδευτικό αρχείο σε τι χρειάζεται; Το εγκαθιστάς με flashify; Ευχαριστώ! Ναι με TWRP. Το άλλο αρχείο δεν χρειάζεται.. Νομίζω χρειάζεται μόνο αν έχεις επιλέξει το MD5 check στην εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τελικα βρηκα και εβαλα μια παλαιοτερη miui με ελληνικα. Το στειλα σημερα το κινητο και αναμενω το note 3(τωρα ειμαι με ενα samsung innov8 :lol: πλακα πλακα παιζει να εχει καλυτερη καμερα απο τις 13αρες κινεζικες :p ). Καλη συνεχεια και ευχαριστω για τη βοηθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 'Εχεις link για την s205 kai gapps; Έχει ήδη gapps, και έχει λινκ στο αντίστοιχο νήμα στο xda. http://https://cloud.mail.ru/public/6EPx/CWdtbFWvC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeDimitris Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Έχει ήδη gapps, και έχει λινκ στο αντίστοιχο νήμα στο xda. http://https://cloud.mail.ru/public/6EPx/CWdtbFWvC Για να την περάσεις μέσω fastboot πρέπει να είναι root η συσκευή ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Για να την περάσεις μέσω fastboot πρέπει να είναι root η συσκευή ή όχι; Δεν χρειάζεται να είναι ροοτ αλλά να ξέρεις θα χάσεις τα δεδομένα που έχεις Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs8 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Δες εδω.......https://onedrive.live.com/?authkey=%21AH6ynm1O23kySGM&id=5805A761F163842B%21929&cid=5805A761F163842B Φίλε έχει Ελληνικά αυτή ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts