Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την s121 την έχω μια μέρα και αυτό που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι ότι η κάμερα μου φαίνεται λιιιιίγο χειρότερη από άλλες ρομ και κάνει 1 μικρό λαγκ όταν παταω τον chrome για να μπω στο νετ.Θα την ψαξω περισσότερο.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα μπορω να ρωτησω πως περασαστε την S121?

στην αναβαθμιση μου βγαζεις κ50α40_S117_150813_ROW_TO_k50s40_S121_150813_ROW

αλλα δεν μου κανει το update για καποιον Ινδικο λογο

Ούτε και εμένα μου έκανε αναβάθμιση και αναγκάστηκα να περάσω από την αρχή την 112 και έπειτα από μόνο του έκανε 2 ΟΤΑ αναβαθμίσεις και έφτασε στην 121. Αυτό έκαναν και άλλα μέλη του φόρουμ αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω.

Η 121 μου φαίνεται κάπως πιο smooth. Πιστεύω αξίζει τον κόπο.

Ούτε και εμένα μου έκανε αναβάθμιση και αναγκάστηκα να περάσω από την αρχή την 112 και έπειτα από μόνο του έκανε 2 ΟΤΑ αναβαθμίσεις και έφτασε στην 121. Αυτό έκαναν και άλλα μέλη του φόρουμ αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω.

Η 121 μου φαίνεται κάπως πιο smooth. Πιστεύω αξίζει τον κόπο.

Που να το ξαναστηνω απο την αρχη..σε ευχαριστω πολυ παντως.

Που να το ξαναστηνω απο την αρχη..σε ευχαριστω πολυ παντως.

Απ'ότι εχω δει, αλλα μέλη του φορουμ χρησιμοποιούν titanium backup και άλλες εφαρμογες backup και ξαναστήνουν το κινητό όπως ήταν με πολύ λίγο κόπο.

Εγω την τελευταία φορά χρησιμοποίησα το shareit της Lenovo και δεν συστήνω να το χρησιμοποιήσεις για αυτόν τον σκοπό (σαν backup εφαρμογή δηλαδή).

Απ'ότι εχω δει, αλλα μέλη του φορουμ χρησιμοποιούν titanium backup και άλλες εφαρμογες backup και ξαναστήνουν το κινητό όπως ήταν με πολύ λίγο κόπο.

Εγω την τελευταία φορά χρησιμοποίησα το shareit της Lenovo και δεν συστήνω να το χρησιμοποιήσεις για αυτόν τον σκοπό (σαν backup εφαρμογή δηλαδή).

Πρεπει να το εχω αγορασμενο;

1.

Ανακάλυψα ένα νέο ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα της 1.10 του Ιταλού:

Όταν το τηλέφωνο είναι με κλειστή οθόνη για ένα χρονικό διάστημα η ώρα δεν ανανεώνεται. Μου έχει τύχει να ανοίξω την οθόνη για να δω την ώρα και να την δω λάθος. Μετά από 2-3 sec ανανεώνεται τελικά αλλά το πιθανότερο είναι να μην το δεις.

Επίσης επειδή δεν ανανεώνεται η ώρα δεν λειτουργούν διάφορες προγραμματισμένες ενέργειες που μπορεί να έχεις θέσει.

π.χ. εγώ ορίσει με το e-robot να βγαίνει από το flight mode στις 8 το πρωί. Σήμερα είχε πάει 9 όταν ενεργοποίησα την οθόνη και έλεγε 3 το βράδυ και δεν είχε βγει το flight mode. Μετά από 3-4 δευτερόλεπτα ανανεώθηκε η ώρα και βγήκε και το flight mode, αλλά τι να το κάνεις...

Οι υπόλοιποι δεν το έχετε αυτό το πρόβλημα?

2.

Κρασάρει το airdroid. Δοκίμασα να το επανεγκαταστήσω αλλά κάνει τα ίδια. Δεν ξέρω τι να κάνω για να το διορθώσω.

3.

Υπενθυμίζω ξανά το μεγάλο πρόβλημα της επιλογής δικτύου. Δεν έχω σχεδόν ποτέ 4G στο τηλέφωνο γιατί είναι πιο ασθενές από το 3G ή το G και επιλέγει μόνο του αυτά. Συχνά έχω μόνο G δηλαδή ουσιαστικά δεν έχω internet.

Θα έπρεπε να υπήρχε ξεχωριστή επιλογή από τον χρήστη για το καθένα.

Τα 3 αυτά προβλήματα είναι πολύ σοβαρά και λόγος να πετάξω την 1.10 του Ιταλού.

Επειδή όμως δεν είναι εύκολο να ξαναστήσω το τηλέφωνο απ την αρχή θα προτιμούσα να προσπαθήσω να τα λύσω.

Το 2 υποφέρεται κάπως, με χρήση άλλου προγράμματος αλλά τα 1 και 3 είναι πολύ βασικά.

Αν έχετε καμιά ιδεά για να τα λύσω πείτε.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Παιδια εχω ενα προβλημα.Εκανα root μια χαρα ολα εβγαλα καποιες εφαρμογες(λεω ποιες σε προηγουμενο ποστ μου) αλλα μετα δεν ανοιγε viber xender outlook και αλλα.Εκανα επαναφορα συστηματος και πλεον δεν λειτουργει καμια εφαρμ. ουτε καν o lenovo launcher,ουτε playstore.Προσπαθησα να φλασαρω 1520 μεσο SPflashtool και δεν εκανε download.Εε μετα απο αυτο τα παρατησα...δεν ξερω αν υπαρχει τροπος...αν ξερει καποιος κανεναν τροπο ας μου πει.

Παιδια εχω ενα προβλημα.Εκανα root μια χαρα ολα εβγαλα καποιες εφαρμογες(λεω ποιες σε προηγουμενο ποστ μου) αλλα μετα δεν ανοιγε viber xender outlook και αλλα.Εκανα επαναφορα συστηματος και πλεον δεν λειτουργει καμια εφαρμ. ουτε καν o lenovo launcher,ουτε playstore.Προσπαθησα να φλασαρω 1520 μεσο SPflashtool και δεν εκανε download.Εε μετα απο αυτο τα παρατησα...δεν ξερω αν υπαρχει τροπος...αν ξερει καποιος κανεναν τροπο ας μου πει.

ενεργοποιησε το debug στο κινητο ,καπου στο φλαστουλ σου εχει επιλογη για φλας με μπαταρια ή χωρις, εγω το εχω με και το κανω με την μπαταρια πανω, και να κανεις firmware upgrade πανω αριστερα οταν φασαρεις την ρομ, κανε αυτα και βλεπουμε!

1.

Ανακάλυψα ένα νέο ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα της 1.10 του Ιταλού:

Όταν το τηλέφωνο είναι με κλειστή οθόνη για ένα χρονικό διάστημα η ώρα δεν ανανεώνεται. Μου έχει τύχει να ανοίξω την οθόνη για να δω την ώρα και να την δω λάθος. Μετά από 2-3 sec ανανεώνεται τελικά αλλά το πιθανότερο είναι να μην το δεις.

Επίσης επειδή δεν ανανεώνεται η ώρα δεν λειτουργούν διάφορες προγραμματισμένες ενέργειες που μπορεί να έχεις θέσει.

π.χ. εγώ ορίσει με το e-robot να βγαίνει από το flight mode στις 8 το πρωί. Σήμερα είχε πάει 9 όταν ενεργοποίησα την οθόνη και έλεγε 3 το βράδυ και δεν είχε βγει το flight mode. Μετά από 3-4 δευτερόλεπτα ανανεώθηκε η ώρα και βγήκε και το flight mode, αλλά τι να το κάνεις...

Οι υπόλοιποι δεν το έχετε αυτό το πρόβλημα?

2.

Κρασάρει το airdroid. Δοκίμασα να το επανεγκαταστήσω αλλά κάνει τα ίδια. Δεν ξέρω τι να κάνω για να το διορθώσω.

3.

Υπενθυμίζω ξανά το μεγάλο πρόβλημα της επιλογής δικτύου. Δεν έχω σχεδόν ποτέ 4G στο τηλέφωνο γιατί είναι πιο ασθενές από το 3G ή το G και επιλέγει μόνο του αυτά. Συχνά έχω μόνο G δηλαδή ουσιαστικά δεν έχω internet.

Θα έπρεπε να υπήρχε ξεχωριστή επιλογή από τον χρήστη για το καθένα.

Τα 3 αυτά προβλήματα είναι πολύ σοβαρά και λόγος να πετάξω την 1.10 του Ιταλού.

Επειδή όμως δεν είναι εύκολο να ξαναστήσω το τηλέφωνο απ την αρχή θα προτιμούσα να προσπαθήσω να τα λύσω.

Το 2 υποφέρεται κάπως, με χρήση άλλου προγράμματος αλλά τα 1 και 3 είναι πολύ βασικά.

Αν έχετε καμιά ιδεά για να τα λύσω πείτε.

Εγω εχω την Ιταλικη ROM απο τοτε που πηρα το κινητο και απο το πρωτα της σταδια. Τα προβληματα 1 και 2 που αναφερεις δεν τα εχω συναντησει ποτε!! Οποτε δεν εχω καποια λυση. Οσο για το 3ο προβλημα εγω εχω περασει το 4G LTE Switch (Application) και διαλεγω μονος μου τι θελω καθε φορα.

ενεργοποιησε το debug στο κινητο ,καπου στο φλαστουλ σου εχει επιλογη για φλας με μπαταρια ή χωρις, εγω το εχω με και το κανω με την μπαταρια πανω, και να κανεις firmware upgrade πανω αριστερα οταν φασαρεις την ρομ, κανε αυτα και βλεπουμε!

Νεο προβλημα πριν δω το μηνυμα σου εκανα factory reset και unroot απο το cwm.Τωρα ανοιγει και λεει μονο:LENOVO powered by android και τπτ περιμενω περιμενω περιμενω τπτ...τι να κανω?? Υπαρχει τροπος να επανελθει?? Να το παω σε μαστορα?? Η καταφερα να το αχρηστεψω??

Νεο προβλημα πριν δω το μηνυμα σου εκανα factory reset και unroot απο το cwm.Τωρα ανοιγει και λεει μονο:LENOVO powered by android και τπτ περιμενω περιμενω περιμενω τπτ...τι να κανω?? Υπαρχει τροπος να επανελθει?? Να το παω σε μαστορα?? Η καταφερα να το αχρηστεψω??

Ξαναπερνα μια επίσημη rom με sp flashtool όπως λέει στην πρώτη σελίδα και θα νιώσει. Πέρασμα μετά cwm twrp και βάζεις οποια rom θέλεις.

Αν το παω σε μαγαζι να μου το κανουν θα γινει??

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικα αυτο που θελω να μαθω ειναι αν επαθε την ανεπανορθωτη ζημια η αν απλα φτιαχνεται.

Αν το παω σε μαγαζι να μου το κανουν θα γινει??

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικα αυτο που θελω να μαθω ειναι αν επαθε την ανεπανορθωτη ζημια η αν απλα φτιαχνεται.

Κάνε αυτό που σου είπα πιο πάνω και θα φτιάξει.

Και μενα δεν μου εκανε download και τσέκαρα το usb kai emmc στο μενου download DA checksum ...(κάτι τετοιο-δεν θυμαμαι ακριβως την επιλογη τωρα.) και ολα καλα.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Πεδία αγόρασα πριν από ένα μήνα το k3 note από το gearbest και σήμερα σαν να μου έβγαλε ένα πρόβλημα. Εκεί που το μεσημέρι είχε 50% μπαταρία πάω το απόγευμα να το ανοίξω και είχε κλήση χωρίς να έχω καν μέσα sim και έχω κάνει 3 φόρτισης και μετά είχε 0% όταν το άνοιξα . Έχει τύχη σε κανέναν άλλων αυτό? Και κάτι άλλο για να το στείλω πίσω επειδή έχει εγγύηση ποιος πληρώνει τα μεταφορικά και πόσο καιρό θα κάνει για να το ελέγξουν?

Το έκανα root και ενώ μου γράφει ότι έγινε κανονικά το titanium backup γράφει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση root.Μπορώ να κανω κάτι?Και αν όχι υπάρχει κάποια παρόμοια εφαρμογή?Επίσης ενώ έσβησα κάποιες εφαρμογές κάθε φορά που κλείνω το κινητό εμφανίζονται κάπως έτσι :

http://postimg.org/image/qyjl1nnbn/

Τι μπορώ να κάνω?

Edited by mitsos7777

Eπειδη ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια γράφω εδώ τον οδηγο για root cwm recovery k gapps βασισμένο στου kogi.gr με κάποιες μικρές δικές μου προσθήκες.Πρώτα απο όλα κατεβάζουμε την 1520 stable απο εδώ:

https://userscloud.com/jilrn8jik026

το cwm recovery απο εδώ https://mega.co.nz/#!a5gwjCTL!F7clGZJiELx6_4CR2QckPvpj2mafqmgWi4mmhBtRDUA

Tα gapps απο εδώ

https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934548933

Flash tool εδώ : http://www.needrom.com/download/sp-flash-tool-v5-1424-00/

Super su pro εδώ : https://mega.co.nz/#!qoIwGSRY!bP3dds5kplNzIqmq_L4_IcM0gBcGYZl71coWSLhW-Is

Εδω είναι του kogi τα αρχεία https://mega.nz/#!ht0EBJAB!HkqEUO0uvdmvZZuseFRfKvMB0Yv6CN3wlHxjv7V3MAk

Αρχικά, αποσυμπιέστε το αρχείο LenovoK3Note.zip στον φάκελο που σας βολεύει. Μέσα στο zip θα βρείτε 3 φακέλους και 2 αρχεία. Σ Στους φακέλους υπάρχει η CWM Recovery,

το Flashtool, ο Driver για το κινητό, τα Google Apps και το SuperSu για το root.

Μετά κατεβάστε το rom από το needrom.com. Θα είναι συμπιεσμένο, οπότε αποσυμπιέστε το

στον φάκελο στον οποίο είχατε αποσυμπιέσει το LenovoK3Note.zip.

Κάνετε εγκατάσταση τους drivers στον αντίστοιχο φάκελο. Αν σας βγάλει μηνύματα για να δώσετε

το ΟΚ, δώσ'τε το.

Αυτό το βήμα δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο, αλλά επειδή είχα πρόβλημα με την αναγνώριση του κινητού

στα Windows 7 64bit, Θα το περιγράψω.

Σβήστε το κινητό.

Ανοίξτε το κινητό, πατώντας VOLUME DOWN + POWER για να μπείτε σε Meta Mode.

Συνδέστε το USB και τα Windows θα αναγνωρίσουν τη συσκευή και θα εγκαταστήσουν τους drivers.

Αφού εγκαταστηθούν οι drivers, πατήστε συνεχόμενα το POWER μέχρι να κλείσει η συσκευή.

Μπείτε στον φάκελο Flashtool κι ανοίξτε το flash_tool.exe . Πηγαίνετε στα Options, στην επιλογή

Download και τσεκάρετε το κουτάκι "DA DL All with Checksum", αν δεν είναι τσεκαρισμένο. Μετά πηγαίνετε

στην επιλογή Connection και βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένα τα USB, High Speed και auto detect.

Στη συνέχεια, στο κεντρικό παράθυρο αλλάξτε το Download Only σε Firmware Upgrade. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Όχι σε Format All + Download!)

Πατήστε το κουμπί Scatter-loading και μπείτε στο φάκελο της ROM που κατεβάσατε. Επιλέξτε το αρχείο που τελειώνει σε "scatter.txt".

Πατήστε Download κι αμέσως συνδέστε το κλειστό κινητό στο USB. Θα αρχίσει να βάζει τη ROM στο κινητό. Όταν τελειώσει, θα κάνει reboot.Θα αργήσει αρκετά μην αγχωθείτε .

Μπείτε κανονικά στο κινητό, βάλτε αυτά που σας ζητάει, ΜΗΝ λάβετε μέρος στο User Experience, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι για καλό.

Πηγαίνετε στο app "System Update" και κάντε Update, αν υπάρχει. Επίσης, συνδέστε το κινητό στο PC μέσω USB, θα το αναγνωρίσει σαν αποθηκευτικό χώρο.

Βάλτε τα αρχεία "gapps-du-flounder-arm64-20150331-signed.zip" και "K3_Note_ROOT_SuperSU-Pro-v2.46.zip" στον κεντρικό φάκελο του κινητού

(Lenovo K3 Note/Built-in Storage).

Ύστερα, κλείστε το κινητό και μπείτε πάλι στο flashtool. Αλλάξτε το Firmware Upgrade σε Download Only και πατήστε στο

"Scatter Loading". Μπείτε στον φάκελο "CWM" κι επιλέξτε το αρχείο που τελειώνει σε "scatter.txt". Πατήστε το κουμπί Download και γρήγορα

συνδέστε το κλειστό κινητό στο USB.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα κάνει reboot το κινητό. Κλείστε το και ανοίξτε το ξανά, αυτή τη φορά πατώντας VOLUME UP, VOLUME DOWN και POWER.

(Τα τρία κουμπιά που έχει το κινητό στα δεξιά, δηλαδή.) Πατήστε τα μέχρι να σας βγάλει στην οθόνη επιλογή γλώσσας English ή Αλαμπουρνέζικα. Επιλέξτε English.

Με τα VOLUME UP και VOLUME DOWN μετακινείτε την επιλογή σας στη λίστα, με το POWER επιλέγετε. Επιλέξτε Install Zip, Choose zip from /sdcard κι επιλέξτε το

ένα από τα 2 αρχεία που βάλατε στο κινητό μέσω USB. Μετά πατήστε Yes - Install κλπ. Κάντε το ίδιο για το άλλο αρχείο, και μόλις τελειώσει κι αυτό, πατήστε "Go Back",

Reboot Options και Reboot System Now.

Πλέον είστε έτοιμοι, έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του OS, Play Store και root. Αν θέλετε, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή σαν το Titanium Backup Pro

και να κάνετε Freeze όλα τα Bloatware. Προσωπικά, εγώ έχω κάνει Freeze τα: Amap, Badou, Duomi, Email, Game Center, iReader, JD.COM, JJ Lord, LASK SDK Lite,

Lenovo Launcher, Lenovo Service, LenovoStore, MaxxAudio, Mobile Assistant, NetWase News, Search, SHAREit, SYNCit, UC Browser, User Experience, Video, Weather Reader,

Weibo, ZAKER κι ένα κινέζικο. Νομίζω είχα φριζάρει ακόμα ένα, αλλά το ESET το βρήκε μαζί με το Badou σαν ιούς και τα απεγκατέστησα τελείως.

Για να γίνει τώρα update μόλις βγάλει ειδοποίηση για stable το system update ,θα κάνετε πρώτα απο όλα ένα back up με το cwm recovery και με το titanium back up όλα τα προγράμματα που θέλετε και τα μυνήματα wifi δικτυα .Μετά πάτε στο supersu εικονίδιο στις ρυθμίσεις και κάνετε settings---> full unroot και reboot .Υστερα με κλειστό το κινητό περνάτε με sp flash tools το stock recovery https://mega.co.nz/#!XkplnJ7L!_pIqrvjGMFPMbZKkOISpYwGspwZYTdL_bPEXdKyGp2c. Τέλος πάτε στο system update και κάνετε update στην τελευταία εκδοση . Πάλι επανεκκίνηση και θα κάνει κάποια ώρα να μπει. Επιλέγετε Αγγλικά και συνεχιζετε το σεταρισμα

.Παλι κλείσιμο το κινητο και με το sp flash tools βαζουμε παλι το cwm recovery .Μόλις γίνει εχουμε βάλει πάλι το super su pro και τα google apps στην εξωτερική κάρτα του κινητού ή στην εσωτερική και μπαίνουμε στο cwm recovery και κάνουμε πάλι install zip τα 2 αρχεία κανοντας και ενα wipe cache k advanced wipe dalvik . Ξανά επανεκκίνηση και περιμένετε λίγη ώρα αργεί να μπει .Είμαστε έτοιμοι και έχουμε την τελευταία stable με gapps και root. Αφαιρούμε και κάνουμε freeze τις κινεζικές εφαρμογές.Χίλια ευχαριστώ στον kogi.gr και αν θέλει να αφαιρέσω τον οδηγό του ας μου το πει.Απλά βοηθάει αρκετό κόσμο .

Μόλις ανέβασαν και οι ρώσοι την 1522 stable οπότε είναι ακόμα πιο ευκολο,γίνεται μέσω cwm recovery το update ,install zip και μετα τα γνωστά supersu και gapps .https://yadi.sk/d/HQxbXyIUgxNiW

Φίλε darth_revan αυτον τον οδηγο λες???

οκ θα το κανω αυριο.Να σαι καλα παντως που με βοηθας.

Οτι μπορούμε κάνουμε.Είναι πολύ δύσκολο να το αχρηστέψεις το κινητό.Πρέπει να κάνεις πολύ χοντρή μαλ..κια ...

Δεν ξέρω πώς και γιατί αλλά ξαφνικά έχασα το root .Μου βγαίνει με το Root Checker Sorry! This device does not have proper root access. ενώ ήμουν root . Η Rom είναι η 1520 του vickmal. Μπορέι κανείς να βοηθήσει;

Εγω εχω την Ιταλικη ROM απο τοτε που πηρα το κινητο και απο το πρωτα της σταδια. Τα προβληματα 1 και 2 που αναφερεις δεν τα εχω συναντησει ποτε!! Οποτε δεν εχω καποια λυση. Οσο για το 3ο προβλημα εγω εχω περασει το 4G LTE Switch (Application) και διαλεγω μονος μου τι θελω καθε φορα.

1.

Σχετικά με το πρόβλημα με την ώρα,

το είχα παρατηρήσει και πιο παλιά.

Νομίζω πως δεν είναι μόνο πρόβλημα με την ώρα αλλά ότι γενικά μετά απο πολλές ώρες απραξίας πολλές εφαρμογές που πρέπει να λειτουργούν, κοιμούνται.

π.χ. σήμερα το πρωί όταν άνοιξα την οθόνη η ώρα έτυχε να είναι οκ όμως το e-robot που έπρεπε να είχε κάνει αυτόματη ενέργεια νωρίτερα κοιμόταν και δεν την έκανε και την έκανε 5 δευτερόλεπτα αφού άνοιξα την οθόνη.

Φοβάμαι πως με την ίδια λογική μπορεί να μην δουλέψει και το ξυπνητήρι.

Μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω?

2.

Σχετικά με το πρόβλημα με το airdroid,

το έλυσα τελικά αν και δεν δουλεύει 100% τέλεια και πάλι.

3.

Ως προς το 4G LTE Switch application,

Είναι κολλήμενο στο "μόνο GSM" και ότι και να διαλέξω από την λίστα συνεχίζει να κρατάει την ίδια επιλογή. Παρόλα αυτά δεν έχω μόνο GSM στο τηλέφωνο αλλά διαλέγει κανονικά αυτόματα ότι θέλει.

Κάνω κάτι λάθος?

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

1.

Σχετικά με το πρόβλημα με την ώρα,

το είχα παρατηρήσει και πιο παλιά.

Νομίζω πως δεν είναι μόνο πρόβλημα με την ώρα αλλά ότι γενικά μετά απο πολλές ώρες απραξίας πολλές εφαρμογές που πρέπει να λειτουργούν, κοιμούνται.

π.χ. σήμερα το πρωί όταν άνοιξα την οθόνη η ώρα έτυχε να είναι οκ όμως το e-robot που έπρεπε να είχε κάνει αυτόματη ενέργεια νωρίτερα κοιμόταν και δεν την έκανε και την έκανε 5 δευτερόλεπτα αφού άνοιξα την οθόνη.

Φοβάμαι πως με την ίδια λογική μπορεί να μην δουλέψει και το ξυπνητήρι.

Μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω?

2.

Σχετικά με το πρόβλημα με το airdroid,

το έλυσα τελικά αν και δεν δουλεύει 100% τέλεια και πάλι.

3.

Ως προς το 4G LTE Switch application,

Είναι κολλήμενο στο "μόνο GSM" και ότι και να διαλέξω από την λίστα συνεχίζει να κρατάει την ίδια επιλογή. Παρόλα αυτά δεν έχω μόνο GSM στο τηλέφωνο αλλά διαλέγει κανονικά αυτόματα ότι θέλει.

Κάνω κάτι λάθος?

Για το προβλημα που αναφερεις με την ωρα δοκιμασε να επιτρεψεις το autostart απο αυτην την εφαρμογη της lenovo που διαχειριζεται τα δικαιωματα... Νομιζω αν χρησιμοποιεις Ελληνικα την ονομαζει καπως αντιενοχλητικο καπως ετσι... Ενα πρασινο εικονιδιο εχει...