Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους!!! εχω παρει προσφατα το LENOVO K3! Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!απλως αντιμετωπίζω καποιο προβλημα με την μπαταρια τελειωνει σχετικα γρηγορα... ισχυει σε ολους αυτο η μήπως να παω να κοιταξω το κινητο ή την μπαταρια?

ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by Dimitrishotman

Δεν έχω προσωπικά το κινητό αλλά το έχουν φίλοι μου και δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Δες αν έχεις κάποια εφαρμογή ενεργή που σου τρώει τη μπαταρία. Δοκίμασε να μην έχεις τα πάντα ανοιχτά. (GPS Wifi κλπ όταν δεν τα χρειάζεσαι) Edited by john_who

Δεν έχω προσωπικά το κινητό αλλά το έχουν φίλοι μου και δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Δες αν έχεις κάποια εφαρμογή ενεργή που σου τρώει τη μπαταρία. Δοκίμασε να μην έχεις τα πάντα ανοιχτά. (GPS Wifi κλπ όταν δεν τα χρειάζεσαι)

σε ευχαριστω καταρχας για την απαντηση σου φιλε μου!ποσο τους κραταει συνηθως μηπως γνωριζεις?

σε ευχαριστω καταρχας για την απαντηση σου φιλε μου!ποσο τους κραταει συνηθως μηπως γνωριζεις?[

4-5 ώρες οθόνη ανοικτή και αυτή στην auto ρύθμιση

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε ευχαριστω καταρχας για την απαντηση σου φιλε μου!ποσο τους κραταει συνηθως μηπως γνωριζεις?[

4-5 ώρες οθόνη ανοικτή και αυτή στην auto ρύθμιση αυτό ατην καλύτερη με λογική χρηση μια ημερα.

4-5 ώρες οθόνη ανοικτή και αυτή στην auto ρύθμιση

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

4-5 ώρες οθόνη ανοικτή και αυτή στην auto ρύθμιση αυτό ατην καλύτερη με λογική χρηση μια ημερα.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!

Καλησπερα σε ολους!!! εχω παρει προσφατα το LENOVO K3! Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!απλως αντιμετωπίζω καποιο προβλημα με την μπαταρια τελειωνει σχετικα γρηγορα... ισχυει σε ολους αυτο η μήπως να παω να κοιταξω το κινητο ή την μπαταρια?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν λες ποιο λειτουργικό έχεις και ποια έκδοση.

With great power, comes great responsibility...

Πριν μια εβδομαδα εγκατεστησα την παρακατω rom:

http://www.needrom.com/download/nexus-mm/

Ομως δεν μπορουσα να στειλω κανενα μηνυμα και ετσι την εσβησα.Απο τοτε ομως οποια rom και να περασω παλι εχω το ιδιο προβλημα.Οποιος μπορει ας μου πει τι μπορω να κανω για να το φτιαξω

Υπάρχει κάποια ρυθμιση στο κινητο μας ή καποια εφαρμογή , οπου να ορισω καποιες επαφες να κανουν κληση από την 2η sim;

Τωρα αναγκαστικά έχω βαλει την ερωτηση, αλλα επειδή εχω 5 επαφες οπου καλω δωρεαν από την 2η sim, θα ηθελα να ορισω μονο αυτές και να ορισω τις υπολοιπες από την 1 sim

Για δες την true phone. Νομιζω με οποια καρτα παρεις μια επαφη την κραταει default. Αν θελεις να αλλαξεις, σε μελλοντικο χρονο, πατας παρατεταμενα την επαφη και αλλαζεις την επιλογη.

Καλημέρα. Παιδιά έχω κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση εφαρμογής από τον εσωτερικό χώρο του κινητού. Παλιότερα δεν είχα πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει 2 τρεις εφαρμογές και τις έτρεξε κανονικά από τον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου αφού ενεργοποίησα την επιλογή που λέει ''να επιτρέπεται η εγκατάσταση από άγνωστες πηγές''.

Σήμερα ήθελα να εγκαταστήσω μια άλλη εφαρμογή αλλά όταν πάω στην εξερεύνηση να την βρω και πατάω πάνω για εγκατάσταση μου λέει ότι ΄΄Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου''. Το έχω ψάξει μήπως είναι κάποια ρύθμιση αλλά τίποτα. Ξαναέβαλα την εφαρμογή 2-3 φορές τα ίδια. Έβαλα άλλες για δοκιμή και πάλι τα ίδια. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών το ίδιο. Αναγκάστηκα και ξαναέβαλα την rom και πάλι τα ίδια. Μια βοήθεια αν γίνεται γιατί θα με τρελάνει........

Για δες την true phone. Νομιζω με οποια καρτα παρεις μια επαφη την κραταει default. Αν θελεις να αλλαξεις, σε μελλοντικο χρονο, πατας παρατεταμενα την επαφη και αλλαζεις την επιλογη.

Σ ευχαριστω πολύ.

Θα την ην δοκιμασω.

Τωρα τσεκαρω το dual sim selector και κανει καλη δουλεια

Δες το vickmall με δώρο Tempered Glass+Silicone Case. Στο τέλος του παρακάτω link μπορείς να δεις τι ζητάνε οι Ελληναρες από εκει... S205 official multilanguage και δεν ξανασχολησε ξανα με τιποτα. Κάνεις και τα update κανονικα από wifi, ουτε root δεν χρειαζεσαι... καλή αγορά!

http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t3s-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες να σαι καλα!:)

Για την slick 427 διάβασα battery drain στο wifi. Ισχύει? Επίσης γι αυτήν την ρομ τι λέτε? Και αυτη 427 είναι.

http://www.needrom.com/download/k3-note-s427-row/

Edited by P_papadis

μπορει καποιος να μου πει αν υποστηριζει 4G στην Αθηνα και επισης ποια μπαντα χρησιμοποιει η wind στην Αθηνα?

4G μόνο Cosmote , Vodafon δες τον παρακάτω πίνακα

https://s6.postimg.org/awnymek1t/Screen_Shot_09_07_16_at_04_00_PM.png

Μπάντες

4G: FDD-LTE, Band 1 (2100MHz), Band 3 (1800MHz), Band 7 (2600MHz)

3G: Band 1 (WCDMA 2100MHz), Band 2 (WCDMA 1900MHz), Band 5 (WCDMA 850MHz), Band 8 (WCDMA 900MHz), WCDMA B1/2/5/8

Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να με συμβουλεψει από που να αγοράσω φθηνή θήκη (δερμάτινη) και προστασία οθόνης??

Ευχαριστώ!!!

Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρέλαβα πριν ένα μήνα αυτήν:

https://www.aliexpress.com/item/Hot-Selling-Lenovo-K3-Note-Case-Wallet-Style-PU-Leather-Case-for-Lenovo-K3-Note-K50/32628280631.html?spm=2114.13010608.0.89.fFuTWh

και παραδέχομαι ότι η ποιότητά της είναι εξαιρετική. Εγώ την συνιστώ.

4G μόνο Cosmote , Vodafon δες τον παρακάτω πίνακα

https://s6.postimg.org/awnymek1t/Screen_Shot_09_07_16_at_04_00_PM.png

Μπάντες

4G: FDD-LTE, Band 1 (2100MHz), Band 3 (1800MHz), Band 7 (2600MHz)

3G: Band 1 (WCDMA 2100MHz), Band 2 (WCDMA 1900MHz), Band 5 (WCDMA 850MHz), Band 8 (WCDMA 900MHz), WCDMA B1/2/5/8

Στην Αθηνα δεν υπαρχει κανενα θεμα με το 4G. Εχει ολες τις μπαντες, με κυριοτερη την 1800, λιγο απο 2600 και 800. Το θεμα υπαρχει εκτος μεγαλων αστικων κεντρων, που χρησιμοποιει 800 για μεγαλυτερη εμβελεια.

Υπαρχει ειδικο θεμα στο φορουμ για το 4G της wind. Αναζητηστε το. Θα σας λυθουν πολλες αποριες.

ΥΓ. Αυτο δεν ειναι πινακας. Ειναι για να μην τους ζαλιζουν μετα οτι δεν πιανουν 4G.

Την 800 την χρησιμοποιει πλεον και η βοντα, με την ιδια λογικη. Επισης και η κοτε εχει παρει αδειες για εγκατασταση κεραιων με 800. Παντως εντος αστικων περιοχων παιζει 1800 οποτε κανενα προβλημα.

from mobile using tapatalk

Μετά από ένα μήνα συμβίωσης με την SLICK-S427-ROW_by_SHENGE έχω να πω ότι είναι τραγική.

Υπερθερμανση,λαγκάρισμα και μπαταριά στα χειρότερα τους.

Αιντε ξανά ψάξιμο για κάποια άλλη και πλέον αρχίζει και κουράζει το θέμα :O

Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη, για το ερώτημα το οποίο έχει ήδη ενδεχομένως να έχει απαντηθεί πολλές φορές, αλλά το νήμα είναι αχανές. Είμαι σε αναμονή παραλαβής του Κ3 note και σκεφτόμουν να ξεκινήσω με την S205 και να παραμείνω σε όσο το δυνατό stock κατάσταση. Θα παραλάβω το Κ50-t3s και το ερώτημα είναι εάν μπορώ να κάνω απευθείας την εγκατάσταση με SP flashtools ή θα πρέπει να εγκαταστήσω custom recovery; Από τις διαθέσιμες custom roms ποια θα μου προτείνατε;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα

όπως πολύ κάτοχοι του Κ3 έτσι κ εγώ έπαθα βλάβη στην οθόνη και σας παρακαλώ εάν γνωρίζεται κάποιον "τεχνικό" ο οποίος

είναι γνώστης του αντικειμένου.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα

όπως πολύ κάτοχοι του Κ3 έτσι κ εγώ έπαθα βλάβη στην οθόνη και σας παρακαλώ εάν γνωρίζεται κάποιον "τεχνικό" ο οποίος

είναι γνώστης του αντικειμένου.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εδώ ειμαι.

Και μία ακόμα ερώτηση: μπορώ από τις ρυθμίσεις να επιλέξω ποια από τις δύο κάρτες θα δίνει την πρόσβαση στο 4G ή αυτό καθορίζεται από την υποδοχή SIM στην οποία τοποθετείται η κάθε κάρτα; Ευχαριστώ και πάλι!

Ρε παιδιά το GPS μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Σαν να μην έχω είναι.

Αποσυνδέεται με το παραμικρό.

Μπορώ να κάνω κάτι?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |