Jump to content

LenovoUser

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LenovoUser

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

LenovoUser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους, Πρίν απο λίγο καιρό αγόρασα το συγκεκριμένο tablet ως δώρο για casual παιχνιδια & εφαρμογές για την σύζυγό μου. Σαν ταμπλέτα λειτουργεί άψογα,δεν έχουμε κανένα παράπονο. Όμως αντιμετωπίζουμε ενα θέμα με τα 16GB του εσωτ. χώρου αποθήκευσης μιας και το συστημα της EMUI καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό με αποτέλεσμα να μένει ελάχιστος ελεύθερος χώρος για αποθήκευση εφαρμογων. Η πρώτες κινήσεις που έκανα ήταν να πάρω μια καρτα sd 64GB και να επιλέξω σαν default αποθηκευτικό χώρο την sd(και απο το κρυφό μενού του προγράμματιστη) Δυστυχώς όμως δεν αφήνει το EMUI να αποθηκεύσεις εφαρμογές & παιχνίδια στην sd. Επίσης δοκίμασα κάνα 2 apps που μεταφέρουν τις εφαρμογές στην sd αλλα τις περισσότερες εφαρμογές(fb, Instagram, messenger κτλ) δεν είχαν επιλογή για μεταφορά. Μετά απο αυτές τις κινήσεις το παρατήσαμε και οι δύο και το έχουμε σε γωνία και σκονίζεται.:cry::cry::cry: τα λεφτά... Σαν τελευταία λύση σκέφτομαι να περάσω μια custom rom που να μπορώ να χρησιμοποιήσω την sd σαν internal memory ή αν υπάρχει καποιο app τύπου link2sd πού να μπορεί να μεταφέρει όλες τις μεγάλες εφαρμογές στην sd. Αλλα επειδή δεν γνωρίζω και πάρα πολλά σε custom rom ή αpps μεταφορας στην sd. :( Έχετε κατι να προτείνετε σε app ή custom rom για να απελευθερωθει o εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Καλησπερα σε ολους! Ψαχνω addon για UFC.Στην παλαιοτερη εκδοση kodi 17RC που ειχα εγκατεστημενη υπηρχε το UFC Finest,υπαρχει ακομα σαν addon? το ψαχνω και δεν το βρισκω.Εχει αντικατασταθει με καποιο αλλο? Ευχαριστω!
  3. Το μενου της αναζητησης το βρηκα! Βγαινει απο τα αριστερα πατωντας το αριστερο βελος απο το πληκτρολογιο. Αναμενω πληροφοριες για το καναλι του UFC!
  4. Καλησπερα σε ολους! Μολις εγκατεστησα την εκδοση 17.3 και εβαλα το simplicity M του G.K.N.Wizard build. Πολυ ωραιο και οργανωμενο interface πολυ καλυτερο απο του kodi που ειχα. Στην παλαιοτερη εκδοση που 17rc ειχα το addon UFC Finest και ειχε μια τεραστια γκαμα απο βιντεο αγωνων,εκπομπες και highlights του UFC μεχρι και τα DVD ειχε με την ιστορια του αθληματος. Δεν ψαχνω μονο για ζωντανη μεταδοση γιατι ξερω οτι το δειχνει ξημερωματα σε ωρα Ελλαδoς οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να το δω. Υπαρχει ακομα σαν addon ή εχει βγει καποιο καινουργιο και που μπορω να το βρω? Επισης θελω να μαθω αν υπαρχει καποιo μενου αναζητησης για ταινια ή σειρα που βαζοντας το ονομα σου βγαζει την διαθεσιμοτητα ή ας πουμε με χρονολογικη αναζητηση,οπως ειχε το exodus,το zen ή το istream? Μπηκα στο menu με τις ταινιες και τις βγαζει με thumbnails τα εξωφυλλα αλλα δεν βλεπω καποια επιλογη αναζητησης οπως ηταν παλιοτερα. Y.Γ το kodi ειναι σε p.c και windows 7 εγκατεστημενο. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  5. Kαλημερα σε ολους! Ειχα εγκαταστησει το kodi 17rc στο pc πριν απο κανα 6 μηνο αλλα λογω δουλειας ειχα καιρο να το χρησιμοποιησω,κανα 2 μηνο περιπου. Mπηκα προχθες και βλεπω οτι πλεον δεν κανει αναβαθμισεις σε κανα 2 update κτλ.Ολα τα addons με ταινιες δεν λειτουργουσε η αναζητηση ή δεν επαιζαν μεχρι και το istream που το ειχα για δυνατο δεν δεν...Μου πεταξε και για αναβαθμιση το kodi γενικα μια κατασταση να το σβηνω οπως ηταν.Εψαξα απο δω και απο κει στα repos για νεα addon αλλα τπτ! Δεν λειτουργαν τα περισσοτερα addons η δεν εκαν αναβαθμιση και εσβηναν επειδη δεν ολοκληρωνοταν. Καταλαβαινω οτι πεφτει κυνηγι γενικα... Πηρα λοιπον την μεγαλη αποφαση να το ξαναστησω απο την αρχη,Κατεβασα το νεο βερσιον του και εδω θελω την βοηθεια σας να μου προτεινετε addoons και repos παρομοια με αυτα που ειχα.Βλεπω οτι γινεται ενα χαμος με τα νεα κ εχω χασει την μπαλα λιγο... Παρακατω σας γραφω τι ειχα περασει μεσα.. ΙSTREAM EXODUS ZEN UFC SPORTS DEVIL VIDEO DEVIL ALIVE TV ALIVE RADIO Αν θελει καποιος να μπει στο κοπο να μου πει μερικα που θα τα βρω θα ειναι μεγαλη βοηθεια για εμενα! Υπενθυμιζω οτι ειναι σε pc και windows7 λειτουργικο. Ευχαριστω εκ των προτερων! Καλες βουτιες σε ολους!!!
  6. Παιδες καλημερα! Μου ειπε καποιος γνωστος μου οτι βγηκε αποφαση για την απαγορευση του kodi στην Ευρωπαικη ενωση λογω οτι θεωρειται παρανομο κτλ.Ισχυει κατι τετοιο ξερει καποιος κατι να απαντησει υπευθυνα σε αυτο το θεμα ή ειναι ραδιο αρβυλα για να τρομαξουν οσους το χρησιμοποιουν?
  7. Απλά πάρε ένα backup απεγκατέστησε το. Μετά εγκατέστησε την stable και ξαναεπανέφερε το backup. Δε ξέρω όμως αν έτσι όπως είσαι απλά να εγκαταστήσεις απ'ευθείας την stable. Η πιο ασφαλής μέθοδος ειναι η πρωτη που σου περιέγραψα. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες! Πως κανουμε back up στο kodi δεν εχω κανει ποτε?!?
  8. Kαλημερα σε ολους! Εχω νεα σχετικα με το θεμα που ειχα στην εξοδο του kodi! Λοιπον το θεμα λυθηκε μετα την αναβαθμιση που εκανε το sportsdevil κ το istream,τωρα κλεινει κανονικα χωρις να αργει και να κολλαει. Σημερα το πρωι ανοιξα το kodi και εκανε καποιες αναβαθμισεις,μεσα σε αυτες ηταν και του ιδιου του kodi,μετα το τελος των αναβαθμισεων μου εβγαλε μυνημα οτι εχει βγει η 17.1 stable version του kodi(εχω περασμενη την rc) κ θα πρεπει να αναβαθμισω το kodi στην stable version. Πως γινεται το upgrade σε stable version? Πρεπει να ξαναστησω το kodi απο την αρχη αν κανω upgrade ή γινεται μεσα απο το ιδιο το kodi χωρις να πειραζει τα προσθετα? Αν παραμεινω σε αυτην την εκδοση (17 RC) θα χω θεμα με το φορτωμα των links ή δεν αλλαζει κατι? Ευχαριστω προκαταβολικα!:)
  9. Kαλημερα σε ολους! Εχω εγκαταστησει το kodi 17 εδω και κανα μηνα σε PC (win7) εχω περασει τα addons που θελω και ολα δουλευαν μια χαρα. Πριν 3 μερες ειχα ενα θεμα με το φορτωμα των βιντεο,αργουσαν πολυ να φορτωσουν και ανατρεξα τον οδηγο που βρηκα εδω για την cache μηπως διορθωθει το προβλημα(εχω 4gb ram).Κατεβασα το addon easy advanced setting και δοκιμασα παλι τα βιντεο χωρις να δω καμια διαφορα στη φορτωση.Το γυρισα παλι στα default settings γιατι δεν ειδα διαφορα και τα addon το istream και exodus δεν επαιζαν καθολου τα βιντεο απο οποιοδηποτε λινκ και να παταγα.Το προβλημα παρεμεινε στο istream(το απεγκατεστησα)ενω στο exodus διορθωθηκε απο μονο του?!! Eπισης παρατηρησα οτι στην cache memory του PC(2GB) εμεναν μονο 398ΜΒ και αφηνε την αισθηση οτι ο υπολογιστης δουλευει πιο αργα με αυτην την ρυθμιση οταν το kodi ειναι σε λειτουργια!?! Επισης καθε φορα που προσπαθω να κανω εξοδο απο το kodi κολλαει και δεν κλεινει με αποτελεσμα να αναγκαζομαι να ανοιγω την διαχειριση εργασιων των windows για να κλεισω το προγραμμα.Φυσικα το kodi κλεινει αλλα μετα πρεπει να κανω restart στον Η/Υ για να καταφερω να ξανανοιξω το kodi. Tι εχει συμβει,μπορει να βοηθησει καποιος να λυσω τα θεματακια? Πρεπει να ξαναστησω το kodi απο την αρχη? Eυχαριστω εκ των προτερων!:)
  10. Kαλησπερα σε ολους! Εχω εγκαταστησει το eset στο τηλεφωνο εδω και κανα 2χρονο.Γενικα δεν ειχε παρουσιασει προβληματα στην λειτουργια του σαν εφαρμογη και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Πριν καμια εβδομαδα ενω εκανε update η εφαρμογη δεχθηκα ενα τηλεφωνημα και πριν προλαβω να το σηκωσω το τηλεφωνο μπηκε σε κατασταση anti theft απο το eset και απεριψε την κληση.Μου εκλεισε το wifi και ζηταγε τον κωδικο ξεκλειδωματος για να επανελθει. Φυσικα τον κωδικο δεν τον θυμομουν και με χιλια ζορια και αρκετα restart καταφερα να ανοιξω το wifi και να ζητησω νεο κωδικο να σταλθει στο μειλ μου.Επαναφεροντας το προγραμμα με τον νεο κωδικο παρατηρησα οτι δεν εμφανιζε το σημα της eset πανω δεξια στην οθονη οπως πριν κ ειχε εξαφανιστει απο τις ειδοποιησεις και η εφαρμογη. Για να μην μακρυγορω εκανα αρκετες προσπαθειες να το καταργησω σαν εφαρμογη και να κανω επανεγκατασταση μηπως και διορθωθει το προβλημα αλλα δεν καταφερα τιποτα εως τωρα.:mad: Καθε φορα που προσπαθω να το διαγραψω,ενω του απενεργοποιω πρωτα τα δικαιωματα σαν διαχειριστη,μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν μπορει να το απεγκαταστησει.Προσπαθησα και μεσω google store αλλα κολλαει κ δεν κανει τιποτα.Εστειλα μηνυνμα στην eset χθες και μου ειπαν οτι πρεπει να τους στειλω το security log μεσω μειλ απο την υπηρεσια που παρεχει το ιδιο το app αλλα μου στελνει μηνυμα στο μειλ οτι δεν καταφερε να το στειλει το μειλ. Γενικα παρατηρω ο,τι μετα το συμβαν οτι αλλαγες προσπαθω να κανω μεσα στο app για να το καταργησω δεν τις κραταει ακομα και με restart της συσκευης. Μπορει καποιος να με βοηθησει να σβησω αυτη την ριμαδα την εφαρμογη μου εχει σπασει τα νευρα!!!??? Υ.Γ Χρησιμοποιω το Hola Launcher σαν U.I και την rom 1447 του Kadilak. Στις προσπαθειες μου να καταργησω το eset γυρισα και στο παλιο U.I του τηλεφωνου νομιζοντας οτι παιζει ρολο αλλα ματαια. Καθε βοηθεια για την επιλυση του προβληματος δεκτη! Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
  11. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες να σαι καλα!:)
  12. Καλησπερα σε ολους! Σκεφτομαι να κανω αγορα του Lenovo Lemo K3 NOTE απο http://www.geekbuying.com και συγκεκριμενα αυτο το οποιο απο ο,τι καταλαβαινω βρισκεται σε ευρωπαικη αποθηκη για να ερθει πιο γρηγορα. http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemo-K3-NOTE-5-5inch-FHD-4G-Smartphone-Android-5-0-2GB-16GB-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-IPS---White-345697.html Ειμαι ηδη κατοχος ενος Α806 και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αποδοση του εδω και 2 χρονια. Φυσικα για να λειτουργησει κανονικα το φλασαρα με την 1447 rom του kadilak(να ειναι καλα ο ανθρωπος!!!) και εσβησα ή παγωσα καποιες κινεζοεφαρμογες.Η διαδικασια του φλασαρισματος ηταν πρωτογνωρη για εμενα κ μπορω να πω οτι με τρομαξε και με κουρασε αλλα αναγκαστηκα να την κανω διοτι η κινεζικη ρομ που ειχε μου εβγαζε συνεχως προβληματα που πραγματικα με εφτασαν σε σημειο να θελω να πεταξω το τηλεφωνο. Για να μην μακρυγορώ και σας κουραζω θελω να θεσω μερικες ερωτησεις που εχω σχετικα με το Lemo K3 Note. Αν το παρω απο geekbuying να ζητησω επισημη ελλ. rom να περαστει πριν μου το στειλουν,υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Πρεπει αναγκαστικα να γινει root στο τηλεφωνο και δοκιμη διαφορων rom για να μπορεσει να λειτουργησει χωρις προβληματα? Και κλεινοντας υπαρχει καποια σταθερη official rom της Lenovo για Ελλαδα ετσι ωστε να μην χρειαζεται το τηλεφωνο να ειναι rooted και να γλυτωσω την διαδικασια του flash? Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
  13. Kαλησπερα! Εγω χρησιμοποιω της eset ειναι με συνδρομη βεβαια αλλα πολυ αξιοπιστο security προγραμμα! Εχει ενα μηνα δωρεαν αν το κατεβασεις απο Google Play.:)
  14. Kαλησπερα σε ολους! Ειχα κατι φωτογραφιες στο τηλ. κ το συνδεσα με το pc για να τις περασω. Οταν ανοιγω τον φακελο DCIM απο την εσωτερικη μνηνη του τηλ μου τον δειχνει κενο ενω στο κινητο μου εμφανιζει κανονικα τον υποφακελο Camera που βρισκονται οι φωτογραφιες. Καμια βοηθεια με το θεμα? Ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Create New...