Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη slick 427 η διαθέσιμη σας RAM είναι 400mb εως ~700mb;;

Μου φαίνονται λίγα τώρα που το παρατήρησα γιατί μετά απο 2 βδομάδες που την έχω βλέπω λαγκαρισματα...

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν μας λεει να κανουμε αναβαθμιση το τλφ που αποθηκευει την αναβαθμιση για να μπορεσουμε να την εγκαταστησουμε με twrp ?
Minix Neo X8-H

Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα, μέχρι 100€. Αξίζει να το πάρω; νομίζω έχει τώρα σχεδόν 90€. Έχω το zte v967s εδώ και 2.5 χρόνια και βγήκε καλό απλά άρχισε τα προβλήματα ραγισμα οθόνης, δεν φορτίζει, ζεσταίνετε αρκετά οταν το χρησιμοποιώ. Τα έβγαλε τα λεφτά του! Είδα με ίδια χαρακτηριστικά και ένα Pepsi p1s. Αλλά λέω Pepsi κινητό θα πάρουμε!

Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

φυσικα και αξίζει το λενοβο!

στα ευρω του είναι η καλύτερη επιλογη

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Από που θα λέγατε; είδα Καλή Τιμή από alliexpess. Πρέπει να προσέξω Για καμία έκδοση; Από ρομ διάβασα θα βάλω καμία άλλη

Διάβασα ότι η έκδοση t3s είναι για την Ασία μόνο. Η έκδοση t5 είναι Για Ευρώπη. Αλλά στο vickmall λέει ότι φλασαρουν την τελευταία έκδοση Και το t3s υποστηρίζει 3g 4g Ευρώπης.

για το γραφει, προφανώς θα γινεται. δες αν εχει αναφέρει κανεις τι παιζει με τις εκδοσεις τωρα Τελευταία

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Nαι γίνεται αυτό.Εχω στα χέρια μου ένα k50-t3s και πιάνει κανονικά 4G με cosmote και vodafone που δοκίμασα.Ειχε πάνω μια αγγλοκινέζικη ρομ 6αρα (γιαυτό μου το έφερε ο κάτοχος) και επειδή ήθελε και root,του πέρασα αυτή http://www.needrom.com/download/slick-s427-row/ και λειτουργεί οκ και το 4G με μόνη παραφωνία ότι δεν υποστηρίζει την συχνότητα band20/800mhz (ούτε και το "κανονικό" k3 note την υποστηρίζει) όπως άλλωστε και η πλειοψηφία των επώνυμων κινέζικων συσκευών με mtk

Aν δε σε ενοχλεί τόσο αυτό (κυρίως με wind θα έχεις περισσότερο θέμα με το 4g) τότε το κινητό στα χρήματα που κοστίζει είναι άριστη επιλογή

Η ενταση του ακουστικου όταν μιλατε στο τηλεφωνο σας ικανοποιεί;

Είναι λιγο λιγο χαμηλη σε σχεση με αλλα τηλεφωνα.

Υπαρχει τροπος να την αυξήσουμε;

Σε κινητό φίλου μετά από ένα μήνα χτες σταμάτησαν να ανταποκρίνονταν τα κουμπιά της αφής.

Έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τα ίδια.

Έχετε κάτι να προτείνετε;

Σε κινητό φίλου μετά από ένα μήνα χτες σταμάτησαν να ανταποκρίνονταν τα κουμπιά της αφής.

Έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τα ίδια.

Έχετε κάτι να προτείνετε;

Φίλε μου είχα και εγώ το K3 note και μέσα σε 5 μήνες δε δούλευε η μισή πλευρά του κινητού, άλλαξα digitizer και οθόνη και μετά από κάνα μήνα η οθόνη έβγαζε γραμμές όταν την είχα σε υψηλή φωτεινότητα. Είναι θέμα hardware αυτό που έχει το κινητό 99%.

Πες του να το στείλει για service.

Καλησπερα σε ολους θα χρειαστω τα φωτα σας καθως ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum.Επισης αγορασα ενα lenovo k3 t3s και το παρελαβα πριν απο τρεις ημερες.

Ολα καλα αλλα φοραει κινεζικη rom με αποτελεσμα να ξεκινησω διαδικασια αντικαταστασης. Ολα καlα με το Flash tool εκανα download ακολουθησα τις οδηγιες στην προηγουμενη αναφορα του μελους pdt τον οποιο ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα οταν εκανα αυτη την διαδικασια Select WIPE > Advanced Wipe > Select "Dalvik cache", "Cache", "System", "Data" partitions > Swipe to confirm (σύρσιμο της μπάρας κάτω μέχρι τέρμα δεξιά) ολα καλα και παω να κανων

Go to RESTORE > Select Storage > Select internal memory > OK

11. Select the "SLICK-S427-ROW-SHENGE" Package > Swipe to restore (σύρσιμο της μπάρας κάτω μέχρι τέρμα δεξιά δυστηχως δεν μου εμφανιζει κανενα αρχειο.

τι λαθος εχω κανει?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις η οι οποιες θα μεβγαλουν απο την δυσκολη θεση.

Καλησπερα σε ολους θα χρειαστω τα φωτα σας καθως ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum.Επισης αγορασα ενα lenovo k3 t3s και το παρελαβα πριν απο τρεις ημερες.

Ολα καλα αλλα φοραει κινεζικη rom με αποτελεσμα να ξεκινησω διαδικασια αντικαταστασης. Ολα καlα με το Flash tool εκανα download ακολουθησα τις οδηγιες στην προηγουμενη αναφορα του μελους pdt τον οποιο ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα οταν εκανα αυτη την διαδικασια Select WIPE > Advanced Wipe > Select "Dalvik cache", "Cache", "System", "Data" partitions > Swipe to confirm (σύρσιμο της μπάρας κάτω μέχρι τέρμα δεξιά) ολα καλα και παω να κανων

Go to RESTORE > Select Storage > Select internal memory > OK

11. Select the "SLICK-S427-ROW-SHENGE" Package > Swipe to restore (σύρσιμο της μπάρας κάτω μέχρι τέρμα δεξιά δυστηχως δεν μου εμφανιζει κανενα αρχειο.

τι λαθος εχω κανει?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις η οι οποιες θα μεβγαλουν απο την δυσκολη θεση.

1. Τώρα το τηλέφωνο ανοίγει ή νέκρωσε;

2. Όταν έβαλες την SLICK-S427-ROW-SHENGE μέσα στην εσωτερική μνήμη την έβαλες με τον φάκελλό της TWRP; Σου ζήτησε να αντικαταστήσεις κάποιον άλλο φάκελο με όνομα TWRP;

το τηλεφωνο ευτυχως ανοιγει αλλα οχι να λειτουργησει μονο οταν παταω τα τρια κουμπια και μπαινει στην διαδικασια team win recovery.

Μαλλον δεν εβαλα το φακελο μεσα στην TWRP αλλα χυμα. παιζει ρολο?

το τηλεφωνο ευτυχως ανοιγει αλλα οχι να λειτουργησει μονο οταν παταω τα τρια κουμπια και μπαινει στην διαδικασια team win recovery.

Μαλλον δεν εβαλα το φακελο μεσα στην TWRP αλλα χυμα. παιζει ρολο?

Ναι θέλει να μπει σωστά. Τώρα έχει σβηστεί η rom γι' αυτό δεν ανοίγει. Mπαίνει μόνο στη recovery.

Λοιπόν επειδή μου έτυχε και μένα το ίδιο θα κάνεις το εξής:

1. Κοίταξε αυτό το βίντεο και ακλούθησε τα βήματα κατά γράμμα.

2. Όταν βάζεις μέσα στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου την rom για να την δει πρέπει να μπεί ο φάκελος TWRP με όλα τα περιεχόμενά του. Αν κατά την αντιγραφή σου πει ότι υπάρχει φάκελος με το ίδιο όνομα θα αλλάξεις όνομα σε αυτόν που υπάρχει π.χ. TWRP1 και θα βάλεις τον νέο TWRP όπως είναι.

3. Επίσης διάβασε σε αυτή την σελίδα κάποιες λεπτομέρειες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=413819&page=658

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Edited by pdt

με εσωσες. εκανα ακριβως οτι λεει το βιντεο αφου κατεβσα ολη την εκδοση απο εκει και επανηλθε το τηλεφωνο. τωρα μενει να ξανακανω την διαδικασια και να βαλω τον φακελο twrp στην σωστη θεση για να μπορεσω να κανω restore.

ευχαριστω πολυ τον pdt.

Παιδιά καλησπέρα.............πήγα να περάσω την SLICK-S424-ROW_by_SHENGE με .....όλα καλά αλλά μάλλον έκανα χαζομάρα στο wipe και όταν πήγα να κάνω restore δεν βρήκα τον φάκελο twrp.....οπότε μη ξέροντας τι να κάνω γιατί είχα κολλήσει σε εκείνο το σημείο έκανα reebot χωρίς op system μάλλον και τώρα το τηλέφωνο δεν ανοίγει.....Μάλλον ανοίγει αλλά είναι μόνιμα η οθόνη με το σήμα της lenovo.......υπάρχει λύση ή είναι για πέταμα..........κάθε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα.............πήγα να περάσω την SLICK-S424-ROW_by_SHENGE με .....όλα καλά αλλά μάλλον έκανα χαζομάρα στο wipe και όταν πήγα να κάνω restore δεν βρήκα τον φάκελο twrp.....οπότε μη ξέροντας τι να κάνω γιατί είχα κολλήσει σε εκείνο το σημείο έκανα reebot χωρίς op system μάλλον και τώρα το τηλέφωνο δεν ανοίγει.....Μάλλον ανοίγει αλλά είναι μόνιμα η οθόνη με το σήμα της lenovo.......υπάρχει λύση ή είναι για πέταμα..........κάθε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη Ευχαριστώ

Και γιατι δεν κοιτας καμμια 10αρια μηνυματα πιο πανω? Ακριβως το ιδιο απαντηθηκε χθες.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Καλησπέρα στην ομάδα!

Ένας φίλος έχει το lenovo κ3 note και πρόσφατα έχει παρατηρήσει ότι έχει πρόβλημα με το σήμα!

Έχει vodaphone και σε μέρη που άλλα κινητά έχουν καμπάνα αυτό είναι πολύ χαμηλά.

Έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα και λύση?

Και γιατι δεν κοιτας καμμια 10αρια μηνυματα πιο πανω? Ακριβως το ιδιο απαντηθηκε χθες.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Σόρι φίλος θα δω ..........εμένα όμως δε μπαίνει σε recovery αλλά είναι μόνιμα ανοιχτή η οθόνη με το σήμα της lenovo.......Επίσης όταν συνδέω την συσκευή στον υπολογιστή δεν την αναγνωρίζει........ευχαριστώ

Edited by bleck69