dedalos80 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Μαλιστα, αφου εχει ελληνικα αν ξεπεραστει και το θεμα με το led τουλαχιστον σε αναπαντητες κ μυνηματα θα την περασω κ εγω! με το light flow λυνετε το θεμα με το led , πριν λιγο εβαλα 2,5 και το l9ight flow, απλα δεν αναβοσβηνει το led απλα αναβει πρασινο Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogigr Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Ποιά gapps βάζω στην official 1535; Έχει θέμα με τα open gapps, βγάζει "Google Play Services has stopped". Δοκίμασα να αλλάξω Play Services από 248 σε 246, αλλά τζίφος. EDIT: OK, έψαξα λίγο καλύτερα στο thread και τα βρήκα! EDIT 2: Ούτε αυτά τα Gapps δουλεύουν! Πάλι βγάζει Google Play Services has stopped... Help? Edited September 25, 2015 by kogigr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Στη carbon βγαζει βιντεο μονο σε 720ρ. Δε βρηκα καποια σχετικη επιλογη. Επισης στη μπροστινη καμερα λεει για 4ΜΡ. Επιλογη για να πατας και να αδειαζει ολη τη μνημη οπως πριν,δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Στη carbon βγαζει βιντεο μονο σε 720ρ. Δε βρηκα καποια σχετικη επιλογη. Επισης στη μπροστινη καμερα λεει για 4ΜΡ. Επιλογη για να πατας και να αδειαζει ολη τη μνημη οπως πριν,δεν υπαρχει? Βάλε άλλο κάμερα app. Μπορείς να βάλεις clear all με xposed και gravity box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Στη carbon βγαζει βιντεο μονο σε 720ρ. Δε βρηκα καποια σχετικη επιλογη. Επισης στη μπροστινη καμερα λεει για 4ΜΡ. Επιλογη για να πατας και να αδειαζει ολη τη μνημη οπως πριν,δεν υπαρχει?Βάλε την κάμερα της lenovo (Snapit) για να τραβάς σε 1080p. Το λινκ το έδωσα στην προηγούμενη σελίδα. Για να αδειάζει η μνήμη δεν έχει κουμπί αλλα μπορείς να το κάνεις με το gravity box. Το έκανε ο psarogen (σελ.348, ποστ 5216), δες screenshot: http://i.imgur.com/MrV4qv1.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roofioG Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Στην carbon 2.5 η εγκατασταση της ρομ θα πρεπει να γινει απο την sd ή απο την internal μνημη για να ειναι κανονικα το storage? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 RoofioG το πρόβλημα με το storage ηταν της 2.0 και έχει διορθωθεί στην 2.5. Κάνε την εγκατάσταση όπως θες, δεν υπάρχει θέμα. @_Dante_: Σίγουρα δεν τραβάει 1080p η κάμερα εφαρμογή της carbon? Νομίζω στις ρυθμίσεις του βίντεο στο video quality η επιλογή fine είναι τα 1080p. Τσέκαρέ το. Θα το κοιτάξω κι εγώ αύριο για το δεν είμαι μπροστά σε πόσο τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Ναι οντως εχει επιλογη για 1080ρ αλλα επειδη το εχω στα ελληνικα το fine ,το εχει μεταφρασει σε λεπτη. που να μου παει το μυαλο οτι το λεπτη ειναι το 1080ρ. Παρολα αυτα η μπροστινη τραβαει σε 640Χ480. Θα δοκιμασω το αλλο app να ξεμπερδευω. Η ρομ παντως ειναι αρκετα καλη.θελει καποιες μικροδιορθωσεις τετοιου στυλ οπως το παραπανω αλλα κατι σοβαρο προς το παρον δεν εχω βρει. ΥΓ.Γιατι τα εχουν κανει τοσο τεραστια τα γραμματα?δεν ειναι κινητο για μπαρμπαδες ντε. Α δεν εχει την εναλλαγη για το 4G μεταξυ των 2 σιμ.Επισης για καποιο λογο δεν εχω 4G στη βονταφον παρα μονο 3G ενω με τη προηγουμενη ρομ ολα κομπλε ΥΓ2.Εβαλα το snapit.ειναι η εφαρμογη που ειχε στη 5.0. Ενταξει τη δουλεια τη κανει.μονο θεμα που βρηκα ειναι οτι με τη μπροστινη καμερα μου βγαζει βιντεο αναλυσης 300κατιΧ200κατι οτι επιλογη και να βαλω. Ενταξει δε με ενοχλει ιδιαιτερα,ποιος τραβαει βιντεο με τη μπροστινη. Edited September 25, 2015 by _Dante_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 καλησπέρα παιδια το βρηκα εδω στα 136 ευροπουλακια !! μηπως ξαιρει καποιος για την ποιοτητα του μαγαζιου ?? μηπως βγει πιθικακι ?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Είμαι έτοιμος να πετάξω την Carbon 2.5 Δεν ξέρω αν φταιω εγώ αλλά ώρες ώρες συμπεριφέρεται σαν την ινδική και κολλάει άπειρα Edit: έχω την εντύπωση ότι έφταιγε το gravity box. Θα συνεχίσω να το ελέγχω. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα παιδια το βρηκα εδω στα 136 ευροπουλακια !! μηπως ξαιρει καποιος για την ποιοτητα του μαγαζιου ?? μηπως βγει πιθικακι ?? :) Από εκεί το πήρα εγώ και ένας φίλος από Γερμανία Edited September 25, 2015 by psarogen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ποιά gapps βάζω στην official 1535; Έχει θέμα με τα open gapps, βγάζει "Google Play Services has stopped". Δοκίμασα να αλλάξω Play Services από 248 σε 246, αλλά τζίφος. EDIT: OK, έψαξα λίγο καλύτερα στο thread και τα βρήκα! EDIT 2: Ούτε αυτά τα Gapps δουλεύουν! Πάλι βγάζει Google Play Services has stopped... Help? Αυτα εδώ βάλε ,δουλευουνε μια χαρά στην 1535 https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934548933 Εναλλακτικά έχουνε προτείνει και αυτά εδώ αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει https://mega.nz/#!vkw03SRL!FmRSxR9V2sM8VfN6lv5LO3MamVlJgIMqI3xeaJWpOoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 ενταξει ευχαριστω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 καλησπέρα παιδια το βρηκα εδω στα 136 ευροπουλακια !! μηπως ξαιρει καποιος για την ποιοτητα του μαγαζιου ?? μηπως βγει πιθικακι ?? :) "Πιθηκάκι" δεν είναι σίγουρα και έχει και topic εδώ στο forum. Έχει ένα θέμα με τους χρόνους αποστολής γιατί πολλές φορές αργούν να τα στέλνουν. Η τιμή είναι η καλύτερη που έχω δει αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή που γράφουν σε ευρώ στο site (136). Αυτή που λες είναι "ενδεικτική" τιμή. Η "πραγματική" είναι η τιμή σε δολάρια και βγένει κανένα 10 ευρώ παραπάνω. Από το EU Warehouse έχει και επιπλέον μεταφορικά. Πρέπει να βρεις και μια λύση για τα capital control. Συνήθως κοστίζει και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 "Πιθηκάκι" δεν είναι σίγουρα και έχει και topic εδώ στο forum. Έχει ένα θέμα με τους χρόνους αποστολής γιατί πολλές φορές αργούν να τα στέλνουν. Η τιμή είναι η καλύτερη που έχω δει αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή που γράφουν σε ευρώ στο site (136). Αυτή που λες είναι "ενδεικτική" τιμή. Η "πραγματική" είναι η τιμή σε δολάρια και βγένει κανένα 10 ευρώ παραπάνω. Από το EU Warehouse έχει και επιπλέον μεταφορικά. Πρέπει να βρεις και μια λύση για τα capital control. Συνήθως κοστίζει και αυτό. Εγω το ακυρωσα και το πηρα απο vickmall στο gearbest με δουλευανε και ελεγαν οτι το ειχαν αλλα στην ουσια δεν το ειχαν το περιμενανε ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον οι εντυπωσεις απο carbon 2.5 πολυ καλες, αλλα δεν μου δουλευαν τα data, δεν ξερω γιατι, οποτε και περασα την Androium 2 K3N πρωτες εντυπωσεις καλες, ειναι ρουτ,γρηγορη, δεν δουλευει led, και ελληνικη, αυτα για αρχη Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Το glonass fix έχει θεματακια. Έχω παρατηρήσει ότι μετά από restart του κινητού πρέπει να το αφήσω 5 λεπτά με ανοιχτό GPS fix να δει του δορυφόρους και να κλειδώσει. Πολλές φορές χρειάζεται και reset στο agps. Όταν κλειδώσει μετά τα επόμενα fixes είναι άμεσα. Ξέρουμε αν υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί το gps fix χωρίς να ξαναφλασαρουμε την rom? Επισης όσοι έχουν την Lemonade LTT 1532, έχουν παρατηρήσει πρόβλημα στα κουμπιά του notification bar? Καμιά φορά δεν πατιούνται. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bionic Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πολύ καλή η carbon 2.5 αν και εντόπισα κάποια θεματάκια, όπως: 1. Όταν τερματίζει μια κλήση μου σβήνει στο καπάκι η οθόνη και πρέπει να την ανοίξω από το κουμπί για να δω αν τερμάτισε η κλήση. 2. Δεν έχει πολλές επιλογές για ήχους στις ρυθμίσεις όπως επιλογή ήχου μηνυμάτων και ένταση αυτών κτλ (εκτός και αν δεν το έχω βρει αν και το έψαξα). 3. Δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες στις επαφές (εκτός και αν δεν το έχω βρει αν και το έψαξα). 4. Το GPS όντως μπορεί να αργεί να κλειδώσει και ίσως χάνει και λίγο το σήμα και επανέρχεται. Ίσως... Κατά τα άλλα η ROM πετάει! Αυτά. PS. Το πρόβλημα που είχα με το αριστερό μέρος της οθόνης του κινητού (δεν ανταποκρίνονταν) αποκαταστάθηκε με αλλαγή digitizer και οθόνης (πάνε μαζί) από τον Σταύρο του καταστήματος ΔΙΚΑΡΤΟ. Μου τον είχε προτείνει κάποιος φίλος από δω μέσα και όντως ο άνθρωπος με εξυπηρέτησε πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Φωτογραφια σε επαφη μπορεις να βαλεις.δοκιμασε απο τη συλλογη και πατα "ορισμος εικονας ως" και εχει απο κει. Το gps πρωτη φορα μου εκανε 30 δευτερα να κλειδωσει και ακριβεια 2-3 μετρα με καμια 15αρια δορυφορους. Δε το δοκιμασα σε αυτοκινητο αλλα και παλι σιγουρα δε πιανει τις προηγουμενες επιδοσεις των 3 δευτερων. Τη δυνατοτητα την εχει απλα πρεπει να σενιαριστει το software λιγο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoox Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 πως περναει το φως στην μπροστινη καμερα κινητου. οταν δεν εχει καλο φως δεν φαινεται τιποτα. στο s4 ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 πως περναει το φως στην μπροστινη καμερα κινητου. οταν δεν εχει καλο φως δεν φαινεται τιποτα. στο s4 ειναι οκ Τι ακριβώς εννοείς; δεν έχει μπροστινό flash πάντως. Επίσης δεν ξέρω με ποία rom είσαι, ή vibeui με το snapit έχει επιλογή για fill light όταν είναι σκοτεινά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 σε κινητό στην προσπάθεια νέας ρομ με flash tool κάνει συνέχεια σύνδεση και αποσύνδεση στην usb, τώρα το κινητό δεν ανοίγει ούτε μπαίνει σε recovery όταν το συνδέω το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αλλά έχω συνεχείς αποσυνδέσεις πως θα περάσω νέα rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiiannos Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 σε κινητό στην προσπάθεια νέας ρομ με flash tool κάνει συνέχεια σύνδεση και αποσύνδεση στην usb, τώρα το κινητό δεν ανοίγει ούτε μπαίνει σε recovery όταν το συνδέω το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αλλά έχω συνεχείς αποσυνδέσεις πως θα περάσω νέα rom?? αν εχεις SD card βαλτην σε ενα αλλο κινητο ή σε SD reader να περασεις μια ρομ μεσα, και προσπαθησε να κανεις φλας μονο καποιο ρυκοβερυ (cwm - twrp) μιας που κανει γρηγορα να το φλασαρει, και τοτε εγκατασταση μεσα απο εκει, και αν πετυχει πετυχε!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoox Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Τι ακριβώς εννοείς; δεν έχει μπροστινό flash πάντως. Επίσης δεν ξέρω με ποία rom είσαι, ή vibeui με το snapit έχει επιλογή για fill light όταν είναι σκοτεινά ειμαι στην vibeui 1535 δεν εχει snapit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 αν εχεις SD card βαλτην σε ενα αλλο κινητο ή σε SD reader να περασεις μια ρομ μεσα, και προσπαθησε να κανεις φλας μονο καποιο ρυκοβερυ (cwm - twrp) μιας που κανει γρηγορα να το φλασαρει, και τοτε εγκατασταση μεσα απο εκει, και αν πετυχει πετυχε!!! ;) το τηλέφωνο δεν ανοίγει δεν με κανένα τρόπο για να κάνω εγατάσταση από sd μόνο με το flash tool μπορώ να το φτιάξω αλλά όταν το συνδέω στο pc κάνει σύνδεση αποσύνδεση συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Ετοίμασε το flash tools για να περάσεις ότι θες να περάσεις και πάτα download. Βγάλε την μπαταρία από το κινητό τελείως και σύνδεσέ το στον υπολογιστή. Περίμενε 5 δευτερόλεπτα και βάλε την μπαταρία στο κινητό (ενώ είναι ακόμα συνδεδεμένο). θα πρέπει να στο αναγνωρίσει σε εκείνη τη φάση και να αρχίσει την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Επίσης μην ξεχασεις να έχεις τικαρισμενες το dl check num ή κάπως ετσι:p και το άλλο στα options του flash tool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts