Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η official της ινδιας η η κινεζικη?

Αυτες τι εχουν μεσα?

Ροοταρουμε και μετα ειναι ολα κομπλε?

Γιατι και εγω θελω να βγει μια απροβληματιστη 5.1.1 και μετα πιστευω οτι δε θελει τιποτα αλλο το κινητο.

H επίσημη κινέζικη είναι.Κανονικά root k gapps όπως λέει ο οδηγός στην πρώτη σελιδα.Ναι δεν έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα.ΟΙ περισσότερες γίνονται uninstall και οσες είναι συστήματος τις βγάζεις με το titanium back up

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει πληρως ελληνικα και μπορει να μεταφερει τις εφαρμογες στην sd?

Ελληνικα full.Για το δευτερο δεν ξερω.Πως μπορω να το τσεκαρω;Με καποια εφαρμογη σαν το link2sd;

Ρε παιδιά η AOSP 5.1 δεν έχει gapps?

Λέει ότι έχει αλλά δεν τα βλέπω.

edit: έχει.

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

exposed framework δέχεται?

Εχει μεσα Xpozed Installer ;)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με τις sim τι παίζει? 4G και στις 2? Τι επιλογές δικτύων έχει?

Στην περιοχη μου (Ναουσα) απ'οτι μου ειπαν , δεν υπαρχει καλυψη 4G.Πες μου αν υπαρχει αλλος τροπος να το τσεκαρω.

ναι κα με αυτο και με appsd

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ελληνικα full.Για το δευτερο δεν ξερω.Πως μπορω να το τσεκαρω;Με καποια εφαρμογη σαν το link2sd;

ναι και με αυτο και με το appmgr

Η ινδική εχει κανονικά 4g και στις 2 κάρτες.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Η ινδική εχει κανονικά 4g και στις 2 κάρτες.

καλημερα σε παρακαλώ επειδη ειμαι καινουργιος μην κανω καμια βλακεια το τηλ μου ειναι ροοτ και εχω περασει το twrp φοραει την 1512 ρομ μισα ελληνικα μισα αγγλικα ειναι για να βαλω την ινδικη μπορω μεσω TWRP? ευχαριστω

καλημερα σε παρακαλώ επειδη ειμαι καινουργιος μην κανω καμια βλακεια το τηλ μου ειναι ροοτ και εχω περασει το twrp φοραει την 1512 ρομ μισα ελληνικα μισα αγγλικα ειναι για να βαλω την ινδικη μπορω μεσω TWRP? ευχαριστω

Δεν ξερω. Εγω την πέρασα με flash tools όπως αναφέρει η 1η σελιδα εδω στο νήμα το λινκ που λεει για cmw και root αλλα μόνο κάνοντας τα βήματα με το flash tool χωρίς να κάνω αυτα που λεει για gapps και root και cmw.

Εχω την εντύπωση ότι οι official περνάνε με flash tool αλλα μπορεί να κάνω και λάθος. Και θα βάλεις την s112 και θα σε πάει στην 121.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Η s121 βασιζεται στην ινδικη και το πιθανοτερο ειναι να υποστηριζει 4g και στις 2 sim εφοσον η official ινδικη το κανει.Μη μασας , αφου περασες twrp εχεις κανει τη μιση διαδικασια.Γενικα αν ακολουθησεις τα βηματα του κινεζου στο βιντεο δυσκολα θα παει κατι στραβα.

Μη νομιζεις οτι ολοι εδω μεσα ειμαστε hackεραδες , ουτε γιναμε επειδη φλασαραμε 5-10 rom στο κινητο μας.Ευτυχως ομως τετοιοι(hackεραδες) υπαρχουν και εχουν απλοποιησει τις διαδικασιες παρα πολυ για τους υπολοιπους;)

Η s121 βασιζεται στην ινδικη και το πιθανοτερο ειναι να υποστηριζει 4g και στις 2 sim εφοσον η official ινδικη το κανει.Μη μασας , αφου περασες twrp εχεις κανει τη μιση διαδικασια.Γενικα αν ακολουθησεις τα βηματα του κινεζου στο βιντεο δυσκολα θα παει κατι στραβα.

Μη νομιζεις οτι ολοι εδω μεσα ειμαστε hackεραδες , ουτε γιναμε επειδη φλασαραμε 5-10 rom στο κινητο μας.Ευτυχως ομως τετοιοι(hackεραδες) υπαρχουν και εχουν απλοποιησει τις διαδικασιες παρα πολυ για τους υπολοιπους;)

ευχαριστω πολυ

Κανε προσεχτικα οτι κανει ο Κινεζος εδω

οτι κανεις το κανεις με δικια σου ευθυνη,καλη επιτυχια!!!

Τα αρχεια και οτι αλλο χρειαστεις υπαρχουν στην σελιδα.Αν το κινητο σου ειναι ρουτ τοτε δεν κανεις το βημα με το ρουτ

Ευχαριστω παρα πολύ για την απαντηση σου!

Τσεκαρα με το root checker και μου λέει ότι ειμαι root οπότε δεν κάνω τίποτα για αυτό σωστα?

Τώρα μελετάω το κινέζο...

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τσεκαρα με το root checker και μου λέει ότι ειμαι root οπότε δεν κάνω τίποτα για αυτό σωστα?

Αυτη η limonchello έχει ελληνικά kai gplay? To κινητό πάει για δώρο σε ανθρωπο που δεν ασχολείται και από τα λίγα που θέλει είναι τα ελληνικά :)

Μα απάντησα νωρίτερα ότι υποστηρίζει και στις 2 σιμ 4g. Δεν ειναι πιθανόν...είναι σίγουρο !!!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτη η limonchello έχει ελληνικά kai gplay? To κινητό πάει για δώρο σε ανθρωπο που δεν ασχολείται και από τα λίγα που θέλει είναι τα ελληνικά :)

Μολις την περασεις,κατεβασε το titunium back up και κανε απεγκατασταση η σβηστο(αφου το κανεις μπακ απ) το SystemServer.apk ή LenovoServer.apk γιατι ειναι spyware.

Εχει και Ελληνικα και Google play

...Αυτη η limonchello έχει ελληνικά kai gplay? To κινητό πάει για δώρο σε ανθρωπο που δεν ασχολείται και από τα λίγα που θέλει είναι τα ελληνικά :)

Αφου παει για δωρο, ουτε να το σκεφτεσαι για αλλη ρομ, "ινδικη" επισημη και τελος.

Ελληνικα κυριλε και τα update τα κανει οποτε θελει μονος του. ;)

Είμαι αγανακτησμένος με την AOSP 5.1

Στην εσωτερική μνήμη οι φάκελοι με τα αρχεία συστήματος δεν είναι προσβάσιμα στον χρήστη παρά την πρόσβαση root που υπάρχει.

Με οποιονδήποτε root file explorer η εσωτερική sd φαίνεται άδεια ενώ δεν είναι.

Θέλω να έχω πρόσβαση στους φακέλους αυτούς για να αντιγράψω κάτι αρχεία και δεν μπορώ.

Παραθέτω εικόνα.

Το μέρος που ονομάζεται system data είναι οι εφαρμογές, τα data των εφαρμογών η dalvik cache. Σε κάθε rom με πρόσβαση root ήταν ορατος ο φάκελος με τα data των εφαρμογών.

Τώρα δεν είναι.

Επίσης οι δ/νσεις των sd είναι ανάποδα σε σχέση με τις προηγούμενες μου roms.

Δηλαδή η εσωτερική ειναι η sd1 και η εξωτερική η sd0.

Αυτό αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα μετά την επαναφορά εφαρμογών με το titanium.

edit: Ήδη δημιούργησε. Δεν ξέρω που αποθηκεύεται η κάθε εφαρμογή και που επαναφέρθηκε με το titanium. Ένα χάος χωρίς λόγο. Πάει για πέταμα κι αυτή η rom.

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Μολις την περασεις,κατεβασε το titunium back up και κανε απεγκατασταση η σβηστο(αφου το κανεις μπακ απ) το SystemServer.apk ή LenovoServer.apk γιατι ειναι spyware.

Εχει και Ελληνικα και Google play

Εννοεις το δευτερο youtube του κινέζου φαντάζομαι?

https://www.youtube.com/watch?v=3I-LAo9GubY

Ευχαριστω πάρα πολύ για την βοηθεια σου!

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αφου παει για δωρο, ουτε να το σκεφτεσαι για αλλη ρομ, "ινδικη" επισημη και τελος.

Ελληνικα κυριλε και τα update τα κανει οποτε θελει μονος του. ;)

Οταν λες ινδική? Sorry αλλα ειμαι πολυ καινούργιος σε αυτα... :)

Εννοεις το δευτερο youtube του κινέζου φαντάζομαι?

https://www.youtube.com/watch?v=3I-LAo9GubY

Ευχαριστω πάρα πολύ για την βοηθεια σου!

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οταν λες ινδική? Sorry αλλα ειμαι πολυ καινούργιος σε αυτα... :)

Ναι ακριβως,απλα σου το ειπα με αλλον τροπο.Την limonchello την εχει φιλος,εγω του την περασα και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.Εσυ ολα οκ την περασες???

Ναι ακριβως,απλα σου το ειπα με αλλον τροπο.Την limonchello την εχει φιλος,εγω του την περασα και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.Εσυ ολα οκ την περασες???

Τωρα αρχίζω δωσε μου λίγο πρώτη φορά το κάνω. Θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα άμεσα!

Μα απάντησα νωρίτερα ότι υποστηρίζει και στις 2 σιμ 4g. Δεν ειναι πιθανόν...είναι σίγουρο !!!

Sorry φιλος ... εγω καταλαβα οτι μιλας για την official ινδικη και βασιζομενος στα λεγομενα σου - κι επειδη η S121 ειναι στην ουσια η official ινδικη με προσθαφαιρεσεις- ειπα οτι το πιθανοτερο (μιας και δεν το χω τσεκαρει προσωπικα) ειναι να εχει 4G και στις 2 sim.Αν ειναι σιγουρο τοσο το καλυτερο εννοειται;)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είμαι αγανακτησμένος με την AOSP 5.1

Στην εσωτερική μνήμη οι φάκελοι με τα αρχεία συστήματος δεν είναι προσβάσιμα στον χρήστη παρά την πρόσβαση root που υπάρχει.

Με οποιονδήποτε root file explorer η εσωτερική sd φαίνεται άδεια ενώ δεν είναι.

Θέλω να έχω πρόσβαση στους φακέλους αυτούς για να αντιγράψω κάτι αρχεία και δεν μπορώ.

Παραθέτω εικόνα.

Το μέρος που ονομάζεται system data είναι οι εφαρμογές, τα data των εφαρμογών η dalvik cache. Σε κάθε rom με πρόσβαση root ήταν ορατος ο φάκελος με τα data των εφαρμογών.

Τώρα δεν είναι.

Επίσης οι δ/νσεις των sd είναι ανάποδα σε σχέση με τις προηγούμενες μου roms.

Δηλαδή η εσωτερική ειναι η sd1 και η εξωτερική η sd0.

Αυτό αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα μετά την επαναφορά εφαρμογών με το titanium.

Εγω παντως θα σου προτεινα να δοκιμασεις την S121 VISNU.Λιγο με την μπαταρια παρατηρησα οτι πεφτει πιο γρηγορα αλλα κι αυτο μπορει να ειναι η ιδεα μου αφου σαν πρωτη μερα το σκαλιζω λιγο παραπανω.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Μερικέσ φορές έχω πρόβλημα με το κινητό να μοιάζει να κολλάει όταν συνδέω κάτι στο USB.. Είτε φορτιστή είτε με το laptop και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία για να δουλέψει πάλι. Το έχει δει κανείς αυτό η συμβαίνει μόνο σε μένα?

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυο ερωτήσεις ακόμα... Προσπαθώ να βάλω την Limonchello σύμφωνα με το video του κινεζου..

1) Που μεταφέρω το img και την rom??

2) Πρέπει να κάνω unzip τη rom πρώτα η τη μεταφέρω όπως είναι?

Ευχαριστω.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Μερικέσ φορές έχω πρόβλημα με το κινητό να μοιάζει να κολλάει όταν συνδέω κάτι στο USB.. Είτε φορτιστή είτε με το laptop και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία για να δουλέψει πάλι. Το έχει δει κανείς αυτό η συμβαίνει μόνο σε μένα?

Δυο ερωτήσεις ακόμα... Προσπαθώ να βάλω την Limonchello σύμφωνα με το video του κινεζου..

Ευχαριστω.

Καπου που να το θυμασαι για να το βρεις ευκολα στην sdcard σου.

Τη rom δεν την κανεις unzip.Φαινεται και στο video αν το παρατηρησεις.Την περνας στην sd επισης σε μερος(φακελο) που να το βρεις ευκολα την ωρα του "πανικου"(φλασαρισματος);)

Ευχαριστω.

1.στην εσωτερικη μνημη του τηλ. δημιουργεις εναν καινουριο φακελο και τα βαζεις ολα τα αερχεια εκει

2.οχι οπως ειναι

Sorry φιλος ... εγω καταλαβα οτι μιλας για την official ινδικη και βασιζομενος στα λεγομενα σου - κι επειδη η S121 ειναι στην ουσια η official ινδικη με προσθαφαιρεσεις- ειπα οτι το πιθανοτερο (μιας και δεν το χω τσεκαρει προσωπικα) ειναι να εχει 4G και στις 2 sim.Αν ειναι σιγουρο τοσο το καλυτερο εννοειται;)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω παντως θα σου προτεινα να δοκιμασεις την S121 VISNU.Λιγο με την μπαταρια παρατηρησα οτι πεφτει πιο γρηγορα αλλα κι αυτο μπορει να ειναι η ιδεα μου αφου σαν πρωτη μερα το σκαλιζω λιγο παραπανω.

Αναφερόμουν στην s121 row. Αυτη δεν ειναι η επίσημη ινδική ?

εβαλα με twrp την s121 και μέχρι στιγμής μου έχει κάτσει τέλεια (την έχω 3 μέρες περίπου, δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να παρατηρήσω στο μέλλον που δεν το έχω δει ακόμα)

http://www.movilesdualsim.com/tema/vibeui_s121_visnu_lemonade-18-08-2015.107124/page-38#post-1216536

κάποιο παιδί μερικές σελίδες πιο πίσω, είχε βάλει ένα λινκ ωστε να μπορούμε να την κατεβάσουμε χωρίς να κάνουμε εγγραφή στο site

Δεν το βρίσκω αυτό το λινκ.

Αρνητικά της ρόμ απ'όσο θυμαμαι ειχα μονο 2 επιλογές δικτύου (3g 4g) και δεν είχε double tap. Ήταν αρκετα γρηγορη ομως.

[ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ AOSP 5.1]

3 επιλογές δικτύου έχει αλλά αυτόματες. Δεν έχει π.χ. 4G only.

double tap ναι δεν έχει και επίσης δεν έχει και led notifications.

Το χειρότερο όμως είναι το μπέρδεμα με τις sd.

Με ταλαιπώρησε πολύ αυτή η κωλοrom.

Επειδή έχω μπερδευτεί:

Πόσες εκδόσεις s121 υπάρχουν και από ποιούς?

Απ ότι κατάλαβα υπάρχει η ινδική s121 που αποτελεί την βάση για κάποιες άλλες.

Εδώ σε ποια αναφερόμαστε? Εδώ αναφερόμαστε στην ίδια?

Ποιά είναι αυτή? Έχω μπερδευτει. Είναι η επίσημη ινδική η κάποια άλλη που βασίζεται σε αυτή? Είναι αυτή για την οποία λες στο ακριβώς πάνω quote?

Μπορώ να την βάλω με twrp και που την βρίσκω?

Ψάχνω μια rom στην οποία:

• Να δουλεύουν όλα (ειδοποιήσεις, led notification κτλ)
  • Να μην έχει ανάποδα τις SD όπως η κωλοAOSP 5.1
  • Να δουλεύει το xposed (όχι όπως στου Ιταλού που έκανε reboots)
  • Να μπορουν να έχουν 4G και οι 2 κάρτες
  • Να μπαίνει με twrc

Νιώθω αγανακτισμένος, κουρασμένος και απογοητευμένος να παλεύω τόσες μέρες να το κάνω κινητό και να μην τα καταφέρνω.

Edited by stelios_85_07