Jump to content

krako

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by krako

  1. krako

    Lenovo K3 Note

    Θα δοκιμάσω μόλις την παραλάβω αμέσως.. Μέχρι τώρα ι limonchello παει μια χαρά , μόνο το led δεν ανάβει στις ειδοποιήσεις αλλα προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει.. Τώρα μια γενική ερώτηση κατανόησης.. Αν θέλω να βάλω άλλη rom τώρα που έχω το recovery αν θέλω κάνω backup (μπαίνω σε recovery mode με αυτό το περίεργο restart) και μετά απλώς περνάω το καινούργιο zip ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, σωστά?
  2. krako

    Lenovo K3 Note

    Εβαλα την limonchello και μέχρι τώρα δεν έχω προβλήματα (τα addware μοιάζουν να εξαφανίστηκαν). :D:D:D Το μόνο πρόβλημα που βλέπω τώρα είναι ότι δεν βλέπω την external SD ούτε απο το κινητο ούτε απο το PC.. Απλα πέθανε και πρέπει να βάλω άλλη η υπάρχει κανα γνωστό bug? Υπάρχει κάποιος ευκολος τρόπος να τσεκάρω ? Δεν έχω δυστυχώς άλλο card reader τώρα... :(
  3. krako

    Lenovo K3 Note

    Πετυχε... Τελικά ήταν πιο έυκολο από όσο νόμιζα.. Εβγαλα και το spyware και φανταζομαι ότι τώρα το τηλεφωνο είναι καθαρο.. Έχουμε κάποιο άλλο tip η απλά βάζω sim και όλα κανονικά?
  4. krako

    Lenovo K3 Note

    Οκ γιατι τα έβαλα στην εξωτερική SD και δεν μπορούσα να τα βρω με το flashify.. Τώρα δοκιμάζω στην εσωτερική.. Αν πετύχει που κερνάω? :lol::p
  5. krako

    Lenovo K3 Note

    Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Μερικέσ φορές έχω πρόβλημα με το κινητό να μοιάζει να κολλάει όταν συνδέω κάτι στο USB.. Είτε φορτιστή είτε με το laptop και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία για να δουλέψει πάλι. Το έχει δει κανείς αυτό η συμβαίνει μόνο σε μένα? ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυο ερωτήσεις ακόμα... Προσπαθώ να βάλω την Limonchello σύμφωνα με το video του κινεζου.. 1) Που μεταφέρω το img και την rom?? 2) Πρέπει να κάνω unzip τη rom πρώτα η τη μεταφέρω όπως είναι? Ευχαριστω.
  6. krako

    Lenovo K3 Note

    Τωρα αρχίζω δωσε μου λίγο πρώτη φορά το κάνω. Θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα άμεσα!
  7. krako

    Lenovo K3 Note

    Εννοεις το δευτερο youtube του κινέζου φαντάζομαι? https://www.youtube.com/watch?v=3I-LAo9GubY Ευχαριστω πάρα πολύ για την βοηθεια σου! ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν λες ινδική? Sorry αλλα ειμαι πολυ καινούργιος σε αυτα... :)
  8. krako

    Lenovo K3 Note

    Ευχαριστω παρα πολύ για την απαντηση σου! Τσεκαρα με το root checker και μου λέει ότι ειμαι root οπότε δεν κάνω τίποτα για αυτό σωστα? Τώρα μελετάω το κινέζο... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτη η limonchello έχει ελληνικά kai gplay? To κινητό πάει για δώρο σε ανθρωπο που δεν ασχολείται και από τα λίγα που θέλει είναι τα ελληνικά :)
  9. krako

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα και πάλι, Εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα (εμφανιση διαφημίσεων οταν ανοίγω το chrome - το κινητό φοράει 1520 όπως μου το έστειλε το vickmall). To προβλημα μου μοιάζει ίδιο με αυτό που περιγράφεται εδω (από όσο έψαξα): http://blog.teamleadnet.com/2015/06/how-to-remove-adware-browser-hijack-or.html το κακό είναι ότι ειμαι πολυ καινούργιος σε αυτά και δεν έχω ιδέα τι είναι ασφαλές να κάνω.. Θα μπορούσε κάποιος να με συμβουλεύσει τι θα μπορούσα να κάνω με ασφάλεια?? Το vickmall με συμβούλευσε να κάνω hard reset γιατί η rom τους είναι λέει καθαρή.. Αλλα δεν βοήθησε καθόλου.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη που παραθέτω πάλι το πρώτο μου μηνυμα.
  10. krako

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα σε όλους, Μόλις πήρα και εγώ ένα καινούργιο Lenovo K3 Note απο vickmall. Σαν HW φαινεται μια χαρα απο πρώτη ματιά (δεν εχω μεγαλη εμπειρία) αλλα δυστυχώς από ότι φαινεται το κινητο έχει κάποιο είδος addware... :mad: Καποιες φορές ενώ προσπαθώ να ανοίξω κάποιο app με κάνει redirect σε sites με διαφημισεις η να κατεβάσω κάτι.. Προσπάθησα να διαβάσω το thread αλλα είναι πάρα πολλά τα μηνυματα. Μήπως μπορεί καποιος να μου γράψει περιληπτικά μερικές οδηγίες του τι πρέπει να κάνω? Το κινητο είναι rooted (το τσεκαρε με root check). Η Σελινα μου είπε οτι φταιει οτι εκανα upgrade το super SU (το οποιο με εκανε prompt οποτε ανοιγα το κινητο), και οτι η ρομ τους ειναι καθαρη. Επίσης διαβάζω από το κόσμο ότι πεταει τις άχρηστες εφαρμογές. Μπορεί καποιος να μου πει τι δεν χρειάζεται ώστε να το βγάλω και εγώ? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...