pcGamer2015 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Από την 1522 stable και μετά περνάνε και στην SD οι εφαρμογές κανονικά. Η 1529 stable δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα υπερθέρμανσης. Α περνανε...να σε καλα φιλε που με το πες.Σχετικα με την 1529 εσυ τι πρωτινεις να κανω αναβαθμηση σε εκεινη?? Θελει backup και τετοια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Α περνανε...να σε καλα φιλε που με το πες.Σχετικα με την 1529 εσυ τι πρωτινεις να κανω αναβαθμηση σε εκεινη?? Θελει backup και τετοια?? Για μένα ναι καντην. Back up ναι χρειάζεται. Οτιδήποτε υπάρχει στην εσωτερική μνήμη θα σβηστεί. Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε ένα backup της rom μέσω twrp , και τα system NVRAM, PRO INFO, Protect . Τις εφαρμογές με το titanium back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Για μένα ναι καντην. Back up ναι χρειάζεται. Οτιδήποτε υπάρχει στην εσωτερική μνήμη θα σβηστεί. Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε ένα backup της rom μέσω twrp , και τα system NVRAM, PRO INFO, Protect . Τις εφαρμογές με το titanium back up. Μπα ασ το.Βαριεμαι τωρα να κανω back up και τετοια.Εγω νομιζα οτι δεν θα χρειαστει back up και οτι θα γινει αυτοματοποιημενα απο την εφαρμογη system update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Έτσι είναι ο σωστός τρόπος και θα σε παει στην 121. Απλά μετά κοίτα στο ποστ 4113 για να βαλεις 1 κωδικό. Ενταξει το εκανα. Σ ευχαριστω και παλι. Αυτο με τον κωδικο, υπηρχε προβλημα αν το αφηνα ετσι οπως ηταν; Απλα απο περιεργεια ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) Πρωτο θεμα με την κατα τα αλλα φανταστικη ROM του cuoco. Σημερα το πρωι που ξυπνησα και ανοιξα το κινητο ηρθαν γυρω στις 25 ειδοποιησεις απο το Facebook και το messenger στα καπακια. Δεν θυμαμαι να ειχα τετοιο θεμα στην ινδικη. Ηταν σαν να κοιμοταν και το κινητο μαζι με μενα. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Για λογους εξοικονομισης; Edit: μηπως ειναι η ρυθμιση keep wifi on while on sleep στις ρυθμισεις του WiFi? Edited August 26, 2015 by psarogen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Ενταξει το εκανα. Σ ευχαριστω και παλι. Αυτο με τον κωδικο, υπηρχε προβλημα αν το αφηνα ετσι οπως ηταν; Απλα απο περιεργεια ρωταω Μάλλον όχι. Εγω στην αρχη το ειχα αφήσει έτσι γιατί δεν το ήξερα. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλημέρα σε όλους.... Ρουταρα μετα από αρκετές προσπάθειες το τηλέφωνο με τον οδηγό του Ινδού https://www.youtube.com/watch?v=aWbSaJcONwM.....Μπορεί κάποιος να μου πει, και δε θέλω να με περάσετε για αφελή αλλά κυρίως για μη σχετικό, τι δυνατότητες έχω τώρα και πως μπορώ να περάσω μια καινούρια Rom; Χρειάζεται όλη η διαδικασία που περιγράφεται στην πρώτη σελίδα ή μπορώ να περάσω την rom σε μορφή zip στο τηλέφωνο και μετά να την εγκαταστήσω στο τηλέφωνο μπαίνοντας σε cwm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλημέρα σε όλους.... Ρουταρα μετα από αρκετές προσπάθειες το τηλέφωνο με τον οδηγό του Ινδού https://www.youtube.com/watch?v=aWbSaJcONwM.....Μπορεί κάποιος να μου πει, και δε θέλω να με περάσετε για αφελή αλλά κυρίως για μη σχετικό, τι δυνατότητες έχω τώρα και πως μπορώ να περάσω μια καινούρια Rom; Χρειάζεται όλη η διαδικασία που περιγράφεται στην πρώτη σελίδα ή μπορώ να περάσω την rom σε μορφή zip στο τηλέφωνο και μετά να την εγκαταστήσω στο τηλέφωνο μπαίνοντας σε cwm; Τωρα φιλε εχεις πολλες δυνατοτιτες,μια απο αυτες ειναι οτι μπορεις-με προσοχη παντα-να βγαλεις αχρηστες εφαρμογες(η βασικοτερη) Τωρα οσο για νεα ρομ,ναι πρεπει να την περασεις με flash tool ακολουθοντας τον οδηγο της πρωτης σελιδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Τωρα φιλε εχεις πολλες δυνατοτιτες,μια απο αυτες ειναι οτι μπορεις-με προσοχη παντα-να βγαλεις αχρηστες εφαρμογες(η βασικοτερη) Τωρα οσο για νεα ρομ,ναι πρεπει να την περασεις με flash tool ακολουθοντας τον οδηγο της πρωτης σελιδας. Δηλαδή μπορώ να περάσω του Ιταλού σύμφωνα με τον οδηγό του Darth Revan ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6176834 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) Δηλαδή μπορώ να περάσω του Ιταλού σύμφωνα με τον οδηγό του Darth Revan ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6176834 Ναι μπορεις.Κατευαζεις flash tool,cwm και drivers απο του Darth_revan το ποστ(εκει που λεει <<τα αρχεια του kogi>> ειναι ολα μαζι) κατευαζεις και την rom και ακολουθεις τον οδηγο.Περνας rom περνας cwm και μετα google apps που θα τα βρεις μεσα στον φακελο του kogi.Α εκει που λεειο οδηγος να το βαλεις σε High Speed και auto detect το auto detect σου πρωτινω να το αλλαξεις σε with battery εγω ετσι το χω. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπ σορρυ φιλε ειδα τον οδηγο της πρωτης σελιδας και μπερδευτικα.Λαθος μου.Ακολουθεις αυτον που μου ειπες Edited August 26, 2015 by pcGamer2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Ναι μπορεις.Κατευαζεις flash tool,cwm και drivers απο του Darth_revan το ποστ(εκει που λεει <<τα αρχεια του kogi>> ειναι ολα μαζι) κατευαζεις και την rom και ακολουθεις τον οδηγο.Περνας rom περνας cwm και μετα google apps που θα τα βρεις μεσα στον φακελο του kogi.Α εκει που λεειο οδηγος να το βαλεις σε High Speed και auto detect το auto detect σου πρωτινω να το αλλαξεις σε with battery εγω ετσι το χω. Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω.... Κάτι άλλο αν ξέρεις.... Κατέβασα την εφαρμογή ap2sd αλλά και πάλι δεν με αφήνει να μετακινήσω εφαρμογές στην εξωτερική SD... Υποθέτω πως είναι θέμα του lollipop που δεν έχει επιλογή μετακίνησης εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω.... Κάτι άλλο αν ξέρεις.... Κατέβασα την εφαρμογή ap2sd αλλά και πάλι δεν με αφήνει να μετακινήσω εφαρμογές στην εξωτερική SD... Υποθέτω πως είναι θέμα του lollipop που δεν έχει επιλογή μετακίνησης εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα Ναι ειναι θεμα του lollipop.Ο Darth revan ειπε οτι απο την 1522 και μετα ειναι οκ και περνανε κανωνικα στην SD.Για του Ιταλου δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Ναι ειναι θεμα του lollipop.Ο Darth revan ειπε οτι απο την 1522 και μετα ειναι οκ και περνανε κανωνικα στην SD.Για του Ιταλου δεν ξερω. Μήπως μπορώ να περάσω άλλη ρομ και με αυτόν τον τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Μήπως μπορώ να περάσω άλλη ρομ και με αυτόν τον τρόπο Εγω ετσι το περασα. Του Ιταλου και η sensation limonchello κτλ περνού με TWRP εύκολα Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Μήπως μπορώ να περάσω άλλη ρομ και με αυτόν τον τρόπο Δεν ξερω φιλε δεν το εψαξα με αυτον τον τροπο.Εγω εβαλα ρομ με flash tool και ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω.... Κάτι άλλο αν ξέρεις.... Κατέβασα την εφαρμογή ap2sd αλλά και πάλι δεν με αφήνει να μετακινήσω εφαρμογές στην εξωτερική SD... Υποθέτω πως είναι θέμα του lollipop που δεν έχει επιλογή μετακίνησης εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα Εφόσον είσαι root δεν χρειάζεται να κάνεις τον οδηγό με το flashtool . Περνάς απευθείας μέσω του mobileuncle tools ή μέσω του flashify το twrp κ περνάς ότι rom θες μετά. Εδώ έχει τα twrp. http://forum.xda-developers.com/android/development/organized-thread-lenovo-k3-note-k50-t3158522 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reith Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Χωρίς ρουτ δεν αξίζει το κινητο ρε παιδια δηλαδη? Δεν θα ηθελα να ασχοληθω τοσο πολυ με τα ρουταρισματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 http://www.movilesdualsim.com/tema/aosp-5-1-lemonade-09-08-2015.109867/ Η τελευταία δοκιμή μου είναι με AOSP 5.1 (περιμένοντας στην τελική μία καλή CyanogenMod 12.1). Είναι καθαρή, έχει Gapps 5.1, Busybox, Xposed framework V70, Super Su. Εχει ελληνικά , antutu 41860 σε μένα, και τα notifications δουλεύουν κανονικά. Υποστηρίζει επίσης HotKnot. http://www.techweez.com/2014/03/15/mediateks-proximity-technology-hotknot-rival-nfc/ Εγκατάσταση μέσω TWRP. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Εφόσον είσαι root δεν χρειάζεται να κάνεις τον οδηγό με το flashtool . Περνάς απευθείας μέσω του mobileuncle tools ή μέσω του flashify το twrp κ περνάς ότι rom θες μετά. Εδώ έχει τα twrp. http://forum.xda-developers.com/android/development/organized-thread-lenovo-k3-note-k50-t3158522 Αυτό περίμενα να ακούσω!!!!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Χωρίς ρουτ δεν αξίζει το κινητο ρε παιδια δηλαδη? Δεν θα ηθελα να ασχοληθω τοσο πολυ με τα ρουταρισματα Μια χαρά είναι το κινητό χωρίς root. Κι εγώ δεν το έχω κάνει και δεν το χρειάζομαι. Το root είναι για όσους έχουν όρεξη να ασχολούνται και να αλλάζουν ρομ. Πάρτο αφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RebekkaZ Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά.!! Είμαι ανάμεσα σε αυτο το κινητό που βγαίνει γύρω στα 150ευρώ, το S90 στα 130 και το VIbe X2 στα 202.. Κυρίως αυτό που με ενδιαφέρει είναι η κάμερα. Το βράδυ. Βγάζει καλές;; Έχω το Leagoo Elite 2 αλλα δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενη εδω και 3 μηνες και τωρα θα το πουλήσω για να πάρω LenoVo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reith Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Μια χαρά είναι το κινητό χωρίς root. Κι εγώ δεν το έχω κάνει και δεν το χρειάζομαι. Το root είναι για όσους έχουν όρεξη να ασχολούνται και να αλλάζουν ρομ. Πάρτο αφοβα Τέλεια ευχαριστώ πολυ! Απο Ελλαδα βεβαια 220 πιστευω αξιζει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Μάλλον όχι. Εγω στην αρχη το ειχα αφήσει έτσι γιατί δεν το ήξερα. Μιας και βλεπω πως εχεις δοκιμασει σχεδον ολες τις συσξευες με το αντιστοιχο hardware θα μπορουσες να μας πεις ποια ειναι η αποψη σου για την συσκευη σε σχεση με jiayu asus meizu... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvasch Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Επειδη το προβλημα με την αφη στο δεξιο μερος εξακολουθει να εμφανιζεται καποιες φορες με οποια ROM κ να εχω βαλει βρισκομαι σε επικοινωνια με το to2c οι οποιοι μου ζητουν να στειλω το τηλεφωνο κινα.εαν καποιος εχει η ειχε το ιδιο προβλημα κ καταφερε να βρει τι φταιει παρακαλω να μου απαντησει γιατι θα χρειαστουν δυο μηνες περιπου για να ξαναεχω το τηλεφωνο πισω.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά.!! Είμαι ανάμεσα σε αυτο το κινητό που βγαίνει γύρω στα 150ευρώ, το S90 στα 130 και το VIbe X2 στα 202.. Κυρίως αυτό που με ενδιαφέρει είναι η κάμερα. Το βράδυ. Βγάζει καλές;; Οι φωτο ειναι πολυ καλες και το βραδυ με φλας. Το ιδιο και στο Χ2 που εχω και ειδα οτι ρωτησες και εκει. Ριξε μια ματια σε reviews των κινητων για να δεις και άλλα σχόλια και δειγματα για τις καμερες τους. Ισως βρεις και κανα συγκριτικο μεταξυ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts