Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ζεσταμα εξαφανιστηκε στην S121 ?!?

(το εχω δωσει σε 2 φιλους και θελω να τους ενημερωσω)

ε καλα αυτό δεν λέει κάτι.

Μια συσκευή με το μισό max sar απ το lenovo θα έχει υπό κανονικές συνθήκες το μισό sar απ ότι το lenovo.

Σ'αυτα που εχουν dual sim, συνηθως φαινεται διπλο το sar, χωρις να ειναι τοσο ψηλα στην πραξη, εκτος αν τα εχεις ολα ανοιχτα και συνδεδεμενα.

Edited by nek4d

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και σημερα το πηρα και εγω ωραιο τηλεφωνο απλα λιγο τα φωτα σας εγω εχω την 1515 ρομ κ εχω προβλημα με τα αγγλικα π.χ στης ρυθμισεις ειναι καποια αγγλικα αν περασω την 1522 ρομ του ιταλου θα διωρθοθουν τα αγγλικα ? στης ρυθμισεις

εχω 1520 official με cmw και ροοτ, δεν εχω προσβαση σε flash tools λογω linux πως μπορω να κανω update ? αν κατεβασω την τελευταια official και το κανω μεσω recovery χανω gapps και εχω official recovery ξανα?

Καλημερα παιδια, σκεφτομαι να αγορασω το κινητο απο το to2c για αρχη το σιτε ειναι αξιοπιστο? Επειτα επειδη ειναι η πρωτη μου αγορα τι θα πρεπει να τους πω να κανουν για να μην πληρωνω τελωνειο και να ειναι το κινητο ετοιμο οταν το παρω? Τι θα πρεπει να προσεξω και καλητερα να πληρωσω με paypal ή με απλα τα στοιχεια της χρεωστικης μου? Παρακαλω απαντηστε μου :/

Καλημερα παιδια, σκεφτομαι να αγορασω το κινητο απο το to2c για αρχη το σιτε ειναι αξιοπιστο? Επειτα επειδη ειναι η πρωτη μου αγορα τι θα πρεπει να τους πω να κανουν για να μην πληρωνω τελωνειο και να ειναι το κινητο ετοιμο οταν το παρω? Τι θα πρεπει να προσεξω και καλητερα να πληρωσω με paypal ή με απλα τα στοιχεια της χρεωστικης μου? Παρακαλω απαντηστε μου :/

Λόγω cc δεν μπορείς εκτός αν εχεις λογαρισμό στο εξωτερικό ή paypal balance ή κάνεις κάτι άλλο.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• Είναι σταθερή και αρκετά γρήγορη, δεν έχω παράπονο για κολήματα ή restarts.
  • Η μπαταρία πάει πολύ καλά.
  • Το GPS είναι normal. Δεν κλειδώνει και πάρα πολύ γρήγορα ούτε δουλεύει εύκολα κοντά σε παράθυρα βέβαια αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως είναι σε άλλες roms.

• Από τις φωτογραφίες δεν έχω παράπονο.
  • Το call recording με εφαρμογή είναι οκ.

• Δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις: ούτε το skype, είτε το k9 για τα emails, ούτε το messenger, ούτε το εορτολόγιο, ούτε και άλλα μάλλον, πάλι καλά που δουλεύει το viber και τα sms.
  • Δεν μου δουλεύει το e-robot.
  • Δεν πιάνω 4G. Μόλις το βρίσκει γυρνάει αμέσως σε 3G. Δεν ξέρω τι φταίει. Πάντως η έλλειψη αναλυτικότερων ρυθμίσεων στις επιλογές δικτύων είναι μεγάλο μειονέκτημα της rom.

Υπάρχει κανένας τρόπος να λυθεί τίποτα απ τα κόκκινα?

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

• Το GPS είναι normal. Δεν κλειδώνει και πάρα πολύ γρήγορα ούτε δουλεύει εύκολα κοντά σε παράθυρα βέβαια αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως είναι σε άλλες roms.

• Δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις: ούτε το skype, είτε το k9 για τα emails, ούτε το messenger, ούτε το εορτολόγιο, ούτε και άλλα μάλλον, πάλι καλά που δουλεύει το viber και τα sms.
  • Δεν πιάνω 4G. Μόλις το βρίσκει γυρνάει αμέσως σε 3G. Δεν ξέρω τι φταίει. Πάντως η έλλειψη αναλυτικότερων ρυθμίσεων στις επιλογές δικτύων είναι μεγάλο μειονέκτημα της rom.

Είμαι με την 1.10 από τότε που την έβγαλε και οι ειδοποιήσεις μου δουλεύουν για messenger, gmail, facebook, instagram, hangouts, viber κλήσεις και μηνύματα χωρίς πρόβλημα.

Όσο για το 4g στο πρώτο boot δε μου δούλεψε ούτε εμένα αλλά μετά έστρωσε και δουλεύει κανονικά τώρα.

Το e-robot δε το χρησιμοποιώ.

Το gps θα μπορούσε να είναι λίγο γρηγορότερο πιστεύω γιατί κάνει αρκετά δευτερόλεπτα ακόμα και με το zip για τους δορυφόρους.

Σε γενικές γραμμές πολύ πιο σταθερή από τις προηγούμενες εκδόσεις του που ήταν βασισμένες στις Dev με 5.1 lollipop οπότε θα παραμείνω εδώ μέχρι να προκύψει κάτι καλύτερο.

Εγω παντος με την 1.10 του Ιταλου εχω κανονικα 4G οπως ειχα παντα μεχρι τωρα

και κανονικοτατα ειδοποιησεις παντου. Απλος πρεπει να πας στο safety center της Lenovo και να πατησεις Allow στις εφαρμογες που θες. (facebook, messenger, viber, κ.τ.λ)

Καλημέρα στην ομάδα.

Παρατήρησα ότι βγήκε η S121 ROW και σκέφτομαι να την εγκαταστήσω. Αυτή τη στιγμή τρέχω την 1.9 του Ιταλού αλλά όπως πολλοί φίλοι του φόρουμ έχω και εγώ προβλήματα με τις ειδοποιήσεις και τον ήχο. Σκεφτόμουν να βάλω την 1.10 αλλά μετά από σχόλια παρατήρησα ότι τα προβλήματα δεν διορθώντονται.

Γνωρίζει κανείς αν κάνω back up τις εφαρμογές και τα data με το Titanium Back up αν μπορώ όταν βάλω την ROW να τα επαναφέρω? Επίσης ποια επιλογή να πατήσω στο πρόγραμμα: Αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων συστήματος , αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη ή και τα 2 μαζί?

Επίσης την S121 την περνάμε λογικά μεσω flash tools: Πρώτα την 112 και μετά με ΟΤΑ φτάνουμε στην S121 σωστά. Αν μπορείτε όσοι την έχετε βάλει να πείτε εντυπώσεις για την ταχύτητα της και γενικά.

Ευχαριστώ

Προσπαθούσα εχθές να εγκαταστήσω την τελευταία ROW των 85 mb και δεν τα κατάφερα. Είτε ΟΤΑ είτε μεσω PC με Lenovo Assistant. Θα περιμένω λίγο ακόμη μηπως και διορθωθεί το πρόβλημε με το update επειδη βαριέμαι να ξανακάνω απο την αρχη το στήσιμο.

Εχω και μια ερώτηση για όποιον ξέρει: χρησιμοποιώντας το Share It αποθήκευσα όλα τα δεδομένα του κινητού στο PC. Aν κάνω wipe data, θα μπορώ να επαναφέρω ολα τα δεδομένα (και τις εφαρμογες και τα app data) με το share it?

Μπορούμε δηλαδή να το χρησιμοποιήσουμε σαν titanium backup?

Ευχαριστώ

Ουτε εμένα δουλεύει το OTA update του Ιταλου για αναβαθμιση του vibe 1.2 -> 1.3

Με το λεω install στο "Install Zip" δεν κανει τίποτα. Λογικα επρεπε να κανει restart και να ξεκινησει.

μετα απο λιγο μου βγαζει το σφαλμα "not responding"

Ουτε εμένα δουλεύει το OTA update του Ιταλου για αναβαθμιση του vibe 1.2 -> 1.3

Με το λεω install στο "Install Zip" δεν κανει τίποτα. Λογικα επρεπε να κανει restart και να ξεκινησει.

μετα απο λιγο μου βγαζει το σφαλμα "not responding"

πρέπει να ξετικαρεις το wipe για να γίνει η αναβάθμιση.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί διαβάζω τόσες διάφορες από χρήστη σε χρήστη για την 1.10 του Ιταλού;

Μήπως δεν κατεβαίνει καλά το zip; Είναι 1.06 gb, σωστά;

Δεν "κουμπώνει" καλά και πρέπει να ξαναπεραστει;;

Είμαι με την 1.10 από τότε που την έβγαλε και οι ειδοποιήσεις μου δουλεύουν για messenger, gmail, facebook, instagram, hangouts, viber κλήσεις και μηνύματα χωρίς πρόβλημα.

Όσο για το 4g στο πρώτο boot δε μου δούλεψε ούτε εμένα αλλά μετά έστρωσε και δουλεύει κανονικά τώρα.

Το e-robot δε το χρησιμοποιώ.

Το gps θα μπορούσε να είναι λίγο γρηγορότερο πιστεύω γιατί κάνει αρκετά δευτερόλεπτα ακόμα και με το zip για τους δορυφόρους.

Σε γενικές γραμμές πολύ πιο σταθερή από τις προηγούμενες εκδόσεις του που ήταν βασισμένες στις Dev με 5.1 lollipop οπότε θα παραμείνω εδώ μέχρι να προκύψει κάτι καλύτερο.

Κι εγώ λέω να την κρατήσω γιατί είναι σταθερή και γρήγορη μέχρι να βγει κάτι καλύτερο.

Όμως θα προσπαθήσω να διορθώσω κάποια από αυτά που δεν δουλεύουν όπως το 4G και οι ειδοποιήσεις.

Εγω παντος με την 1.10 του Ιταλου εχω κανονικα 4G οπως ειχα παντα μεχρι τωρα

και κανονικοτατα ειδοποιησεις παντου. Απλος πρεπει να πας στο safety center της Lenovo και να πατησεις Allow στις εφαρμογες που θες. (facebook, messenger, viber, κ.τ.λ)

α δεν το ήξερα αυτό.

Το safery center ποιο είναι?

Η εφαρμογή με την πράσινη ασπίδα και τον σταυρό?

Μπορείς να μας πεις που ακριβώς πατάω εκεί το allow γιατί έχω μπερδευτεί?

Γιατί διαβάζω τόσες διάφορες από χρήστη σε χρήστη για την 1.10 του Ιταλού;

Μήπως δεν κατεβαίνει καλά το zip; Είναι 1.06 gb, σωστά;

Δεν "κουμπώνει" καλά και πρέπει να ξαναπεραστει;;

Αν δεν κατέβαινε καλά δεν νομίζω να λειτουργούσε καν η rom.

Μάλλον οι διαφορές οφείλονται σε άλλους παράγοντες.

π.χ. εγώ δεν ήξερα για το safety center για τις ειδοποιήσεις.

Τώρα για το 4G δεν ξέρω, ίσως φταίει κάποια εφαρμογή μου.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

α δεν το ήξερα αυτό.

Το safery center ποιο είναι?

Η εφαρμογή με την πράσινη ασπίδα και τον σταυρό?

Μπορείς να μας πεις που ακριβώς πατάω εκεί το allow γιατί έχω μπερδευτεί?

Ναι ειναι η εφαρμογη με την πρασσινη ασπιδα.

Μπενεις μεσα πηγενεις permissions μετα behavior και κατω κατω βρισκεις το auto-start μπενεις μεσα και τικαρεις οποια εφαρμογη θες να σου βγαζει ειδοποιησεις. (Σορρυ για τα Αγγλικα αλλα ετσι το δουλευω και ετσι τα εχω μαθει. Δεν ξερω ακριβος ποια ειναι η μεταφραση του κινητου αλλα νομιζω καταλαβατε τα βηματα)

Εγκατέστησα το xposed framework στην 1.10 του Ιταλού. Για όποιον ενδιαφέρεται η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

1. Κατεβάζεις από εδώ το αρχείο

xposed-v69-sdk21-arm64.zip και το κάνεις install μέσω TWRP.

2. Από την ίδια σελίδα, κατεβάζεις το αρχείο XposedInstaller_3.0_alpha4.apk και το τρέχεις από το κινητό σου.

3. Είσαι έτοιμος να εγκαταστήσεις τα modules που θέλεις.

* Η συγκεκριμένη έκδοση exposed είναι για Android 5.0. Λογικά του Ιταλού η ROM είναι βασισμένη στο Android 5.0 και όχι στο 5.1.

Μόλις το έκανα κι εγω και εδώ και 20 λεπτά κατά το 1ο boot μετα το installation του TWRP περιμένω ακόμα να bootάρει.

Είναι φυσιολογικό ή κάτι δεν πήγε καλά?

Τί κάνω τώρα?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι ειναι η εφαρμογη με την πρασσινη ασπιδα.

Μπενεις μεσα πηγενεις permissions μετα behavior και κατω κατω βρισκεις το auto-start μπενεις μεσα και τικαρεις οποια εφαρμογη θες να σου βγαζει ειδοποιησεις. (Σορρυ για τα Αγγλικα αλλα ετσι το δουλευω και ετσι τα εχω μαθει. Δεν ξερω ακριβος ποια ειναι η μεταφραση του κινητου αλλα νομιζω καταλαβατε τα βηματα)

Ναι εγώ έβλεπα στο notifications που ήταν όλα ενεργοποιημένα.

Ενεργοποίησα τώρα και όσα θέλω στο auto-start. Για να δούμε...

Edited by stelios_85_07

Δοκίμασα να εγκαταστήσω και το αρχείο uninstal αλλά συνεχίζει να μην bootάρει.

Πείτε καμιά ιδέα γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ξαναστήνω το κινητό απ την αρχή για το κωλοxposed.

Ξαναεκανα uninstal (πάντα με διαγραφή και των δύο cache) και τελικά bootαρε μετά από αρκετή ώρα (πάνω από 10λεπτο).

Τώρα είναι ασφαλές ή θα μου κάνει τα ίδια στο επόμενο boot? Προτείνετε να κάνω κάτι?

edit:

Το κινητό τρώει κολήματα μετά από όλη αυτή την διαδικασία.

Παγώνει η οθόνη και θέλει restart. Μήπως δεν απεγκαταστάθηκε τελικά το κωλοxposed?

Πώς μπορώ να το διαπιστώσω?

Edited by stelios_85_07

Μετά απο δοκιμή της ++LiMoNcHelO NovAMoD MDSTeam++ ROM, εχει τα εξής υπέρ και κατά:

Υπέρ:

• 1300ΜΒ Ελεύθερη RAM

• Integrated tweaks (engineering tweaks etc)

• No trace of chinese apps

• 90% Greek Translation (μπορεί το 10% να φαίνεται μειωνέκτημα)

Κατά:

• Screen glitches

• Δεν αναγνωρίζει τις SIM (μετά από πολλές δοκιμές)

:ninja:xToNouSou, your friendly neighbor.

Εβαλα την 1.10 του Ιταλού τελικά και βλέπουμε,με την πρώτη ματιά δε με φαίνεται τόση γρήγορη όσο η 1.4 του που ήμουν ευχαριστημένος.

κανε Restore με TWRP ...

Δεν είχα κρατημένο nandroid backup.

Κράτησα ένα τώρα αλλά είναι μετά την διαδικασία που έκανα.

Το xposed πάντως βλέπω πως απεγκαταστάθηκε.

Συνέβει και σε κανέναν άλλον αυτό που έπαθα?

Αναρωτιέμαι γιατί σε μένα δεν δούλεψε (βέβαια εγώ έβαλα την έκδοση 72 και όχι την 69 όπως ο προηγούμενος).

Σκέφτομαι να το ξαναδοκιμάσω αλλά φοβάμαι πως θα πάθω τα ίδια.

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή?

LENOVO_K3_LOLLIPOP_5.1_1529-DEV_ROW_v1.7_CUOCO92

chrome://mega/content/secure.html#!HtoG1LiK!rd3d98mJW3dkQk8fUcz0KFkwbj6dhtDHIw6aM_8k0KY

Μπορεί να αναρτηθεί link με την ROM του cuoco92(του Ιταλού :P) 1.4 ?

Edited by xToNouSou

Καλησπέρα σε όλους. Βρήκα στο Youtube έναν πολύ χρηστικό και νομίζω εύκολο οδηγό για να ρουτάρετε το τηλέφωνο. Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αυτόν το τρόπο; Παραθέτω παρακάτω το βίντεο ώστε να μου πείτε την γνώμη σας.

LENOVO_K3_LOLLIPOP_5.1_1529-DEV_ROW_v1.7_CUOCO92

Antutu Benchmark 64bit: 35363 από 47486 της ROM VibeUI 2.5

δεν συνιστώ ακόμα και αν παρέχει 4G και στις δύο SIM