pcGamer2015 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Εμενα εχει την εκδωση 1511.τι λετε να βαλω την 1520;(εχει ελληνικα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ο kogi τα "πηρε" και με το δικιο του. Σου λεει, καθομαι και γραφω οδηγο και μου την λενε κιολας? Για ανακριβειες του ειπαν, για την στοιχιση του ειπαν, ημαρτον. Δεν φτανει που ξοδεψε χρονο για να βοηθησει, τα ακουσε και απο πανω... Δυστυχως, αυτα συμβαινουν στα δημοσια φορουμς... Οποιος εχει να προτεινει κατι καλυτερο σε οδηγο, ας κατσει να τον φτιαξει αφου ειναι τοσο ευκολο, και να τον ανεβασει οπου θελει για μοιρασμα, σε κανα dropbox κλπ Αν θελει μπορει να αναφερει τον αρχικο οδηγο που βασιζεται, ή τις πηγες, αν θελει ας φτιαξει εξ'αρχης εναν νεο οδηγο. Και 'γω ειχα να προσθεσω διαφορες λεπτομερειες στον οδηγο του, ή να συμπληρωσω εναλλακτικους τροπους, αλλά απο την στιγμη που δεν εχω χρονο να κανω κατι τετοιο, δεν εχω το δικαιωμα να κατηγορησω ή να σχολιασω τον οδηγο του φιλου που ασχοληθηκε για να διευκολυνει τα μελη εδω. Δεν χρειαζομουν τον οδηγο αλλωστε. Τον ευχαριστω παραυτα, εστω και αργα, για την συμμετοχη του. Αυτοι που τον χρειαζονται και τον διαβασαν θα επρεπε να τον ευχαριστησουν εις διπλουν. Εμενα εχει την εκδωση 1511.τι λετε να βαλω την 1520;(εχει ελληνικα?) H 520 ειναι Αγγλο/Κινεζικη, το εχουμε πει καμια 20αρια φορες. (Γλωσσες να γραψεις, υποστηριζει ολες κανονικα). Για τα μενου, καποιοι χρησιμοποιουν την ενδιαμεση λυση με την εφαρμογη more locale. Για καθαρα Ελληνικα μενου/OS, παραμενεις στις πειραγμενες 511, 512 των μαγαζιων, με οτι συνεπαγεται αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioupiou Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ο kogi τα "πηρε" και με το δικιο του.. Εσύ τι εισαί; Το γραφείο τύπου του kogi;; Αν ναι, πολυ εύκολα παρεξηγήστε παιδιά. Το παιδί που του είπε για το unauthorized προφανώς είχε δίκιο και ήταν μια χαρά ευγενικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Εσύ τι εισαί; Το γραφείο τύπου του kogi;; Αν ναι, πολυ εύκολα παρεξηγήστε παιδιά. Το παιδί που του είπε για το unauthorized προφανώς είχε δίκιο και ήταν μια χαρά ευγενικός. Ναι φυσικα το γραφειο τυπου του kogi ειμαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spapioan2 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 καλησπερα. με την 1520 πως μπορω να βαλω gapps? αν μπορει να βοηθησει καποιος με αναλυτικες οδηγιες γιατι η ασχετοσυνη μου χτυπαει κοκκινα.... thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsogoal13 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Οχι... Ουτε τωρα... Με βαζει στο lenovo recovery. Μονο μια φορα με εβαλε στο CMR. Καποιος αλλος καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Παιδιά 160 δολάρια - 147 Ευρώ είναι καλά που το βρήκα εδώ? http://www.gearbest.com/ce...pp_180347.html Διάβασα για το ίδιο e-shop πως υπάρχει και το κουπόνι GBELK3 αλλά βλέπω πως ήδη είναι στην τιμή της προσφοράς χωρίς να βάλω το κουπόνι. χμμμμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisa13 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αν δεν θέλεις δωράκια μια χαρά είναι. Αν και με 6 δολάρια παραπάνω τσιμπάς και θηκούλα και tempered glass. Δες to2c.com & Vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotossev7 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δημητρη πως καταφερες και εσβησες αυτα που ηθελες με το ES manager; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκε και η εκδοση teana απο vickmall .Λογικά σε λίγες ημέρες θα πωλείται και το καπάκι ξεχωριστά στο aliexpress :cool: http://www.vickmall.com/lenovo-k3-note-teana-4g-lte-64bit-mtk6752-octa-core-1-7ghz-2g-ram16g-rom-5-5-inch-fhd-screen-android-5-0-smartphone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) H 520 ειναι Αγγλο/Κινεζικη, το εχουμε πει καμια 20αρια φορες. (Γλωσσες να γραψεις, υποστηριζει ολες κανονικα). Για τα μενου, καποιοι χρησιμοποιουν την ενδιαμεση λυση με την εφαρμογη more locale. Για καθαρα Ελληνικα μενου/OS, παραμενεις στις πειραγμενες 511, 512 των μαγαζιων, με οτι συνεπαγεται αυτο. Ευχαριστω πολυ. Edited May 27, 2015 by pcGamer2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfreak Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Καλησπερα και απο εμενα παιδια..Χθες παρελαβα και σημερα πηγα να δοκιμασω τον οδηγο του kogi..εν μεσω της διαδικασιας του spflash ακουστηκε ο κλασσικος ηχος οτι και καλα αποσυνδεθηκε το κινητο απο τον υπολογιστη και σταματησε στο 26% του φλασαρισματος...και απο τοτε δεν υπαρχει αποκριση..η διαδικασια δεν επαναλαμβανεται λες και δεν αναγνωριζει το κινητο..Το κινητο οταν το συνδεω απλα βγαζει ενα κοκκινο led και συχνα κανει τον ηχο οτι συνδεεται και ξεσυνδεεται...καμια ιδεα για να το επαναφερω? επισης κανει μια μικρη δονηση μια στο τοσο ενω ειναι κλειστο...προφανως και δεν ανταποκρινεται σε τιποτα.. Edited May 27, 2015 by mindfreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsogoal13 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Το ιδιο ακριβως επαθα χθες. Με τα ιδια συμπτωματα. Επανηλθε ομως. Ξαναπερνα τους driver στο pc, κανε επανεκινηση και ξαναφλασαρε. Το κουμπι δεν πατιεται καλα χωρις τη θηκη, κοιταξε να το εχεις καλα πατημενο οταν βαζεις την μπαταρια, οταν λειτουργησει η δονηση πατα το download στο προγραμμα που φλασαρεις. Στο cwr δεν κολλησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoras28 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλησπερα..ειχε μηπως κανεις θεμα με την καταναλωση των mb στο 3g γιατι ενος συναδελφου του τρωει τα 500 mb σε 2 μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leroumpas Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλησπερα..ειχε μηπως κανεις θεμα με την καταναλωση των mb στο 3g γιατι ενος συναδελφου του τρωει τα 500 mb σε 2 μερες.. Λογικά κάποια εφαρμογή του τα έφαγε. Μπορεί να δει το traffic του Mobile και του Wlan στο (έχω την 1520 ΕΝ/CN και θα στο γραψω από το στα Αγγλικό μενού): Mobile and networks settings--> Data usage and APP control--> Network monitor Εκει θα δει τι traffic έχουν κάνει τα προγράμματά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoras28 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Σ ευχαριστω..θα το τσεκαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Οσο αφορά το gps διάβασα οτι ειναι εντάξει.το'χει δοκιμάσει κάποιος να μας πει αν ειναι αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Κανένας δε διαβάζει τα προηγούμενα post έχει αναφερθεί ότι πλέον τα μαγαζιά ροοτάρουν τη συσκευή και τη στέλνουν χωρίς κινεζιές. Eιδικά το vickmall το πρόσθεσε πάλι για κλικάρισμα στη σελίδα του προιόντος. Αυτή η προειδοποίηση ήταν της πλάκας άλλωστε αφού πολλά παιδιά το είχαν ήδη ροουταρει μια χαρά απλά ήταν χρονοβόρα διαδικασία ίσως και δε το έκανανόλα τα ποστ τα έχω διαβάσει και ανάθεμα αν υπάρχει έστω ένας που να μην έχει προβλήματα με τη συσκευή. Άλλος λίγο, άλλος περισσότερο. Περιμένω να βρεθεί ένας που να έχει τη συσκευή τουλάχιστον μια βδομάδα χρήσης και να μην του έχει βγάλει κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρονται στο προηγούμενες σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 όλα τα ποστ τα έχω διαβάσει και ανάθεμα αν υπάρχει έστω ένας που να μην έχει προβλήματα με τη συσκευή. Άλλος λίγο, άλλος περισσότερο. Περιμένω να βρεθεί ένας που να έχει τη συσκευή τουλάχιστον μια βδομάδα χρήσης και να μην του έχει βγάλει κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρονται στο προηγούμενες σελίδες. Χμμμμ, περιεργο. Εγω παλι διαβαζω οτι οσοι εχουν βαλει 520 ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Επιβεβαιωνω οτι δεν εχω κανενα προβλημα και εχω παραγγειλει ακομη 1 συσκευη και αναμενονται ακομη 2 παραγγελιες. Υπαρχει κανεις με 520 που να εχει καποιο προβλημα?!? Ισως σου φαινεται ετσι γιατι διαβαζεις μονο τα προβληματα, ενω οσοι δεν εχουν προβλημα, δεν το αναφερουν, ή καλλιστα, δεν μπαινουν καν εδω πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Επειδή το stock weather widget δεν έβρισκε την πόλη μου αντιγράφω από τους φίλους μας του Ρώσους.... Το ειχα πειραξει και γω το αρχειο αυτο στο Α806 που εχω, μου εβρισκε την πολη αλλα στην καμερα μου εβγαλε την φωνητικη εντολη για να τραβηξει φωτογραφια. Γιαυτο ισως να μην πρεπει να το πειραξουμε το αρχειο. Eιδικά το vickmall το πρόσθεσε πάλι για κλικάρισμα στη σελίδα του προιόντος. Παπατζα ειναι των Κινεζων. Οσοι εχουν παρει το κινητα ,απ ολα τα μαγαζια, κανενας δεν εχει γραψει οτιι ειναι ρουτ το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 τελικά η οθόνη είναι αρκετά φωτεινή είχα ενεργοποίηση την εξοικονόμηση ενέργειας κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές της έβγαλα με αυτό τον τρόπο http://www.doctorandroid.gr/2014/04/remove-bloatware-es-file-explorer-android.html η ένταση ήχου διορθώθηκε με πρόγραμμα από το store το gps το δοκίμασα λιγο παράλληλα με άλλο(avic f700) και ήταν ακριβέστατο στα παιχνίδια δεν ζεσταίνεται η συσκευή αλλά στην φόρτιση ζεσταίνεται λίγο, το κανει και σε άλλους? ευτυχώς κανένα αξιόλογο πρόβλημα μέχρι στιγμής :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Είναι επιβεβαιωμένο οτι δεν υποστηρίζει OTG ? Θα μου λείψει η δυνατότητα πρόσβασης σε USB OTG Flash απο Recovery Mode. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 τελικά η οθόνη είναι αρκετά φωτεινή είχα ενεργοποίηση την εξοικονόμηση ενέργειας κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές της έβγαλα με αυτό τον τρόπο http://www.doctorandroid.gr/2014/04/remove-bloatware-es-file-explorer-android.html η ένταση ήχου διορθώθηκε με πρόγραμμα από το store το gps το δοκίμασα λιγο παράλληλα με άλλο(avic f700) και ήταν ακριβέστατο στα παιχνίδια δεν ζεσταίνεται η συσκευή αλλά στην φόρτιση ζεσταίνεται λίγο, το κανει και σε άλλους? ευτυχώς κανένα αξιόλογο πρόβλημα μέχρι στιγμής :) Ποία εφαρμογή έβαλες για την βελτίωση του ήχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ποία εφαρμογή έβαλες για την βελτίωση του ήχου; speaker boost omega centauri μέχρι 20% το έχω πάει εγώ και είμαι καλά παραπάνω το φοβάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Είναι επιβεβαιωμένο οτι δεν υποστηρίζει OTG ? Θα μου λείψει η δυνατότητα πρόσβασης σε USB OTG Flash απο Recovery Mode. Αυτό από που προεκυψε πάλι;;; τρία στικακια φυσικά και τα αναγνώρισε κανονικά εκτός αν εννοείς κάτι άλλο γιατί δε νομίζω σύγχρονο κινητό να μην έκανε το ίδιο τη σήμερον ημερα Οσο αφορά το gps διάβασα οτι ειναι εντάξει.το'χει δοκιμάσει κάποιος να μας πει αν ειναι αξιόπιστο; Όχι απλά είναι εντάξει είναι απίστευτο ομολογουμένως. Βρίσκει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα δορυφόρους ακόμα και χωρίς δεδομένα ανοιχτά και σε εσωτερικό χώρο ειδικά με εξέπληξε γιατί είδε αρκετούς δορυφόρους που με το που πλησίασα στο παράθυρο σε φωταγωγό να φανταστείς συνδέθηκε αμεσα Edited May 28, 2015 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts