Jump to content

kapsogoal13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kapsogoal13

  • Ημ. Γέννησης 05/09/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kapsogoal13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα..εχω την androium 2 εδω και 2 εβδομαδες.Αλλα βγηκε androium 5 απ οτι ειδα.Με την 2 ειμαι ευχαριστημενος σε ολα αλλα δεν λεςοχι σε κατι καλυτερο.Η androium 5 πως παει απο μπαταρια?ευχαριστω.
  2. Τα φωτα σας παρακαλω!Ψαχνω μια ρομ να περναει πανω σε κινεζικη vibe και να εχει και ελληνικα,και να περναει με twrp,χωρις flash tool.ασχολουμαι μια εβδομαδα και η συσκευη δεν ειναι στα καλα της...Αν κλεισει ανοιγει με το ζορι,αφου δονειται 2 3 φορες και αναβοσβηνει.η οθονη.η vibe 1347 δεν ειναι multilanguage apo need rom.καμια ιδεα?
  3. Μετα απο 5 μηνες αλλαξα ρομ.Αντροιουμ,ειχα του ιταλου πιο πριν.Πεταει το κινητο.Ευχαριστω ολους στο φορουμ.
  4. Θελω τη βοηθεια σας παιδια. Μετα απο factory reset, δεν bootarei, αν καταφερω να μπω στο cmr μετα απο χιλιες προσπαθειες μπουταρει μονο την πρωτη φορα. Ειναι απο μινιντιλ, κινεζικη εκδοση, ρουταρισμενο. Η αμα εχει καποιος καμια καλη ρομ ας προτεινει που να περναει μεσω cwr. Ευχαριστω
  5. Καλησπερα κι απο μενα! Μολις περασα τη ρομ του Ιταλου. Η μπαταρια με την μαμα ρομ ηταν χειροτερη και απο iphone. Για να δουμε τι διαχειρηση θα κανει αυτη η ρομ.Με το που ανοιξε η συσκευη βγαζει update.Να το κανω?
  6. Ποιες εφαρμογες κανεις freez μπορεις σε παρακαλω να μου πεις? Και οως ακριβως λειτουργει το freez? Ισως αν καταλαβω να ξερω και ποιες εφαρμογες να παγωσω. Ευχαριστώ...
  7. Η συσκευη μετα απο μια εβδομαδα μπορω να πω οτι ειναι παραπανω απο καλη.Αφου το αποκινεζοποιησα, ρουτ, και περασα playstore. Ολα καλα. Το μεγεθος προσπαθω να συνηθισω ακομα... Ειναι phablet και οχι κινητο.. Χαλασα 1 tempered της nilkin και ενα screen protector, που δεν εφαρμοζανε καλα. Εχω βαλει παρα πολλα, βαζω αομα και σε φιλους. Το συγκεκριμενο της nilkin δεν παταγε ολο καλα επανω στην οθονη. Μαλλον επειδη ηταν πολυ χοντρο, το καταλαβα οταν αφου το εβαλα εβγαλα πολλες φορες δε γινοτανε τιποτα και το εσπασα με τα χερια μ, το αλλο tempered που ειχε δωρακι η συσκευη δεν ξερω αν ειναι τοσο καλο οσο λενε για το nilkin αλλα εφαρμοσε τελεια, και η αφη ειναι ικανοποιητικη. Το μονο θεμα της συσκευης νομιζω ειναι η μπαταρια. Αδειαζει γρηγορα. Κατεβασα κατι εφαρμογες για να κανω freez εφαρμογες παρασκηνιου μπας και κανω τιποτα αλλα δε μου αρεσε καμια. Αν καποιος εχει να προτεινει καποια αξιοπιστη, δωρεαν εφαρμογη θα τον ευχαριστουσα πολυ.επισης και ποιες εφαρμογες ενδείκνυται για freez... Ευχαριστώ ...
  8. Η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα σε ολους εδω? Καποιος τροπος να κραταει παραπανω? Εκτος απο το να ειναι κλειστο?
  9. Ετσι ακριβως το ρουταρα κι εγω. Και το CWR παιζει κανονικα. Ομως δε μου περναει το google play. Καμια ιδεα? Ποιο αρχειο να κατεβασω για να παιξει?
  10. Το ιδιο ακριβως επαθα χθες. Με τα ιδια συμπτωματα. Επανηλθε ομως. Ξαναπερνα τους driver στο pc, κανε επανεκινηση και ξαναφλασαρε. Το κουμπι δεν πατιεται καλα χωρις τη θηκη, κοιταξε να το εχεις καλα πατημενο οταν βαζεις την μπαταρια, οταν λειτουργησει η δονηση πατα το download στο προγραμμα που φλασαρεις. Στο cwr δεν κολλησες?
  11. Οχι... Ουτε τωρα... Με βαζει στο lenovo recovery. Μονο μια φορα με εβαλε στο CMR. Καποιος αλλος καμια ιδεα?
  12. Μια απορια ακομα παρακαλω. Πως μπαινεις στο CWM? Με εβαλε μονο την πρωτη φορα. Δοκιμασα ολους τους πιθανους τροπους που διαβασα στο google. Εκανα σιγουρα 50 προσπαθειες.
  13. Ναιιιιιιιιι δε ξερω πως να σε ευχαριστησω... ☺☺☺☺εφυγε η επιλογη αυτη οταν το εκανα επανεκινηση...το προσπαθησα παλι και με εβαλε στο CWM... Τωρα θα το ρουταρω... ☺☺☺χιλια ευχαριστω... Εφαγα ολο το ρεπο μου, αμα το χαλαγα θα εσκαγα... Πριν 2 χρονια εκαψα ενα alcatel ot και απο τοτε το φοβομουνα... Στελνω απ το κ3note.☺
  14. Δοκιμασα μ εναν οδηγο να το ρουταρω και το χαλασα.. Ουτε ανοιγει ουτε τιποτα. Μονο τη δονηση κανει. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το εκανα και αυτο.. Το εγραφε ο οδηγος. Κανει μια δονηση καθε λιγο απο μονο του... Αλλα δεν δουλευει.
  15. SOS....Προσπαθησα να το ρουταρω...δεν λειτουργει πια...καμια ιδεα? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ουτε ανοιγει ουτε τιποτα.ουτε το κοκκινο λαμπακι.Τα εκανα ολα σωστα νομιζω.Ειμαι για να σκασω.
×
×
  • Create New...