Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή δηλαδή http://www.amazon.co.uk/Samsung-MB-MG64DA-EU-SAMSUNG-MICRO-SD/dp/B00VPK50HC/ref=sr_1_fkmr0_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1430352945&sr=1-1-fkmr0&keywords=SAMSUNG+MB-MG64DA%2FEU+64GB+MICRO+SDXC+PRO+CLASS+10+%2B+ADAPTER

Price £58.96 + £2.50 delivery

Κάπου ξεφύγαμε στη τιμή.....

Αλλά γιατί εδώ λέέι ι οτι δέχεται κάρτα μέχρι 32 GB ;

http://www.gsmarena.com/lenovo_k3_note-7147.php

Σε πολλα τηλεφωνα γραφουν οτι δεχεται μεχρι 32gb αλλα ''διαβαζουν'' και 64αρες κανονικα. Με καθε επιφυλαξη, αν θυμαμαι καλα ειχα διαβασει στο 4pda οτι ενας κατοχος εβαλε 64αρα χωρις κανενα προβλημα.

Η 64αρα samsung που εβαλα λινκ σε προηγουμενο ποστ μου ειναι καλη αλλα το θεμα ειναι να μπορει και το τηλεφωνο να φτασει σε αυτα τα νουμερα εγραφης-πραγμα δυσκολο, οποτε αν θες δες και ποιο φθηνες με λιγοτερες ταχυτητες εγραφης ;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχθές λοιπόν, παίζοντας τον ρόλο του μεσάζοντα, πήρα ένα Κ3 από έναν φίλο σε γνωστό παρεμφερές forum. Από το βραδάκι εχθές, μέχρι και σήμερα το απόγευμα, θα το έχω στα χέρια μου, σετάροντάς το για λογαριασμό του χρήστη που προορίζεται και παίζοντας μαζί του, οπότε ό,τι θέλετε... είμαι όλος αυτιά.

Ας πάμε να κάνουμε μία πρώτη καταγραφή των (καθαρά προσωπικών) εντυπώσεών μου, μήπως και βοηθήσω κάποιον αμφιταλαντευόμενο να αποκτήσει μία εικόνα.

Ας ξεκινήσουμε με τα θετικά...

* Ποιότητα κατασκευής: στιβαρό, καλοφτιαγμένο, ναι πλαστικό αλλά καλό πλαστικό! Δεν τρίζει τίποτα, παρά το αφαιρούμενο πίσω καπάκι. Μια και μιλάμε για αυτό, το εν λόγω (κίτρινο) καπάκι έχει μία πολύ όμορφη υφή. Σημειώστε ότι στο πακέτο υπήρχε και μία διάφανη μαλακή θήκη, που γκριζάρει κάπως και κάνει το πίσω μέρος να φαίνεται πιο σκούρο.

* Οθόνη: και εμένα μου είχε φανεί κάπως σκοτεινή σε κάποια review videos, αλλά ΟΧΙ! Στο πρώτο boot μου φάνηκε και εμένα πιο θαμπή από ό,τι περίμενα, αλλά μόλις απενεργοποίησα τα default settings του auto-brightness και του energy saver... "Εγένετο Φως" και FHD εικόνα! Πολύ καλή απεικόνιση, καλές γωνίες θέασης και γρήγορο response. Σημασία μεγάλη έχει και το τι θέμα/wallpaper επιλέγετε! Κάποια διαθέσιμα έχουν αυτή την παλ "ξεβαμένη" απόχρωση που έχει και το default του LG G3 και κάνει την οθόνη να φαίνεται κάπως. Υπάρχει όμως στο Theme Center και ένα over-saturated θέμα, με τα γνωστά icons του Galaxy S4 που την αναδεικνύει σημαντικά!

* Ταχύτητα: είναι γρήγορο! Δουλεύει καλά ο συνδυασμός των 2GB RAM με τον MT6752. Οι εφαρμογές ανήκουν στο μπαμ, ανταποκρίνονται τα πάντα άμεσα και αν μάλιστα απενεργοποιήσεις και τα animations, τότε όλα πάνε σφαίρα! Έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι τα AnTuTu scores της τάξης των 38-40Κ είναι απόλυτα αναμενόμενα.

* Κάμερα: ανοίγει αργά (προσωπικά το υπολογίζω στα 2-2,5sec), αλλά έχει πολύ γρήγορο viewfinder, (επαν)εστιάζει άμεσα και τραβάει σφαίρα. Έχει αρκετές ρυθμίσεις, με όλα τα πλέον αναμενόμενα (ISO, ρύθμιση λευκού, σκηνές, εφέ κλπ.) Η ποιότητα των λήψεων είναι πολύ καλή. Δεν θα έλεγα εφάμιλλη κορεάτικων προτάσεων στα ίδια MPx ή του iPhone, αλλά σίγουρα για μία κινέζικη μεν, επώνυμη δε συσκευή των €180 τα καταφέρνει μία χαρά!

* Μικρές λεπρτομέρειες που μου άρεσαν: double-knock που ανοίγει την οθόνη, πληρέστατο settings drawer στην κορυφή της οθόνης, ωραίοι (αν και όχι ιδιαίτερα διαπεραστικοί) ήχοι κλήσης, Android Stock Keyboard,

* Λειτουργικό: σημαντικό ότι έρχεται out-of-the-box με Lollipop, αλλά μην περιμένετε Vanilla άποψη, καθώς φοράει theme-over από την Lenovo. Υπάρχει λοιπόν καλή διαχείριση πόρων (σχεδόν πάντα έχεις περί τα 350-500ΜΒ ελεύθερα) και bug-free λειτουργία. Πιστεύω ότι με έναν light-weight launcher (πχ. Nova) το κινητό θα αναδείξει ακόμα καλύτερα τις αρετές του λειτουργικού και του hardware του!

...και ας πάμε στα αρνητικά...

* Οι Κινέζοι: δεν θα πω ότι έχει πληθος κινέζικων εφαρμογών, αλλά... έχει! Ενδεικτικά: DU Speed Booster, DU Battery Saver (με κάποια στοιχεία στα Αγγλικά και κάποια στα Κινέζικα), Clean Master (σε πλήρως κινέζικη version), Maxx Audio (πλήρως Κινέζικο), Widget Καιρού (που παρότι είναι ανοικτό το GPS αδυνατεί να βρει την πόλη που βρίσκομαι - δεν ξέρω αν είναι bug, αλλά θα επανέλθω αφότου του περάσω μία σοβαρή εφαρμογή για GPS), Poker (!!!)

* Οι "άσχετες" εφαρμογές: αγγλικές μεν, αλλά μη απεγκαταστήσιμες δε. Έχουμε και λέμε: Twitter, Mobile Assistant, AVG AntiVirus, I Love Wallpapers, ShareIT, CallerID, Safe Center, Safe Search, Homily Chart... Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα πάει για root...

* Με το πρώτο boot συνειδητοποιείς ότι με εξαίρεση το Play Store λείπουν τα G.Apps! Για άλλους μπορεί να είναι θετικό, αλλά για εμένα δεν είναι. Δεν είναι μεν πρόβλημα να τα εγκαταστήσεις, αλλά έχοντας σπαταλήσει περί τα 1,5GB σε άχρηστα Apps, που δεν μπορείς μάλιστα να πετάξεις, χαλιέσαι που πρέπει να αφιερώσεις εκ νέου χώρο στα πλέον απαραίτητα! Ναι μεν έχεις 10,6GB διαθέσιμα στο άνοιγμα, αλλά και πάλι...

* Μπαταρία: δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη άποψη αν πρέπει να το θεωρήσω αρνητικό... Το παρέλαβα με 24% εχθές νωρίς το απόγευμα. Δεν έκανα τίποτα, απλά το έβαλα στη φόρτιση μέχρι το 100% και το έβγαλα από την πρίζα κατά τις 21:00. Δεν έχω κάνει καθόλου κλήσεις, κανένα SMS, τίποτα όσον αφορά το δίκτυο κινητής. Το άφησα στην ησυχία του κατά τις 23:15 και το ξανάπιασα σήμερα στις 09:15. Είμαι τόσο στο σπίτι, όσο και στο γραφείο συνδεδεμένος μονίμως σε ένα WiFi και το σκαλίζω (ρυθμίσεις, εγκαταστάσεις, λογαριασμοί, φωτογραφίες, δοκιμές, θέματα κλπ). Τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είμαι στο 62%. Δεν έχω πάθει και πλάκα, αλλά ούτως ή άλλως, η συσκευή είχε μόλις μία φόρτιση πριν εμένα. Θέλει σίγουρα κάποιους πλήρεις και σωστούς κύκλους. Ίδωμεν...

Αντί επιλόγου: πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες φτηνές επιλογές με σχετικά καλό MTK SoC, μεγάλη FHD οθόνη, καλή camera και (κυρίως) 2GB RAM σήμερα, πόσο δε αν ψάχνεις για κάτι ναι μεν κινέζικο, αλλά "επώνυμο". Προσωπικά, αν έχαχνα κάτι με τα προαναφερόμενα specs, θα το αγόραζα "εχθές"!

Αυτά προς στιγμήν... όσο το ψάχνω θα κάνω edit το εν λόγω post με νεότερα, ώστε να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη - αλλά επαναλαμβάνω πάντα προσωπική - εικόνα!

Να είστε καλά και να έχετε ένα καλό τριήμερο... :)

Edited by costasp

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

@costassp Ωραίος! Ευχαριστούμε. Αν μπορείς πες μας και πώς πάει το gps χωρίς υποβοήθηση δεδομένων. Πόσους δορυφόρους βλέπει και κλειδώνει.

Σήμερα και μέχρι 7/5 στα 170$ από Vickmall με δώρο θήκη, ζελατίνα και tempered glass.

Ευχαριστουμε που εκανες τον κοπο και ξεκαθαρισες αρκετα πραγματα :)

Για την μπαταρια, ποσες ωρες εχεις sot και σε τι ποσοστο εχεις τη φωτεινοτητα ?

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

GPS: κλειστά τα δεδομένα, κλειστό το WiFi, ανοικτό το GPS και οι Google Maps βρήκαν την θέση μου σε 10-15 sec. Κελιδωμένους δορυφόρους πώς μπορώ να δω γμτο???

Φωτεινότητα: καρφωμένη στο 50% (όχι στο auto)

SOT: δεν βρίσκω ρύθμιση "μπαταρία" στα settings για να σας το πω... λίγη βοήθεια ίσως :O ???

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

GPS: κλειστά τα δεδομένα, κλειστό το WiFi, ανοικτό το GPS και οι Google Maps βρήκαν την θέση μου σε 10-15 sec. Κελιδωμένους δορυφόρους πώς μπορώ να δω γμτο???

Φωτεινότητα: καρφωμένη στο 50% (όχι στο auto)

SOT: δεν βρίσκω ρύθμιση "μπαταρία" στα settings για να σας το πω... λίγη βοήθεια ίσως :O ???

Για το gps κατεβασε απο το play την εφαρμογη gps test

Για τη μπαταρια, δεν εχω το τηλεφωνο και δεν ξερω πως θα το ονομαζει, μηπως διαχειρηση ενεργειας ?

GPS Test: αν αναφέρεσαι στις χρωματιστές μπάρες που βλέπω στην εφαρμογή, τότε "είδε" 9 δορυφόρους, εντός 40-50sec και τους κρατάει - με κάπως χαμηλότερη στάθμη - παρότι έφυγα από το παράθυρο

Μπαταρία (ναι, λέγεται "Power Manager"): δεν είναι και πολύ αναλυτικό, αλλά στις "Λεπτομέρειες Κατανάλωσης Ενέργειας" λέει: Οθόνη 71,2% και όταν το πατήσεις αναφέρει "2ω 18λ" (σόρρυ, είχα γράψει 1ω). Πέραν τούτου όμως, νομίζω ότι αναφέρει λίγο... σαν να το έχω σκαλίσει περισσότερο! Ίσως, λόγω της ελάχιστης χρήσης που έχει να μην μπορεί ακόμα να αποτυπώσει σωστά στατιστικά... δεν ξέρω...

Edit: Άρχισε να μου πετάει ένα μήνυμα: "com.system.patch / Do you want to install this application?" (σε λευκό πλαίσιο, με το Android Icon). Πατάω cancel αλλά μετά από λίγο επανέρχεται!!! Σημειωτέον δεν έχω κατεβάσει κάτι περίεργο, ή κάτι εκτός Play Store. Το μυαλό μου άρχισε να υποπτεύεται τις κινεζιές.....

Edited by costasp

* Μπαταρία: δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη άποψη αν πρέπει να το θεωρήσω αρνητικό... Το παρέλαβα με 24% εχθές νωρίς το απόγευμα. Δεν έκανα τίποτα, απλά το έβαλα στη φόρτιση μέχρι το 100% και το έβγαλα από την πρίζα κατά τις 21:00. Δεν έχω κάνει καθόλου κλήσεις, κανένα SMS, τίποτα όσον αφορά το δίκτυο κινητής. Το άφησα στην ησυχία του κατά τις 23:15 και το ξανάπιασα σήμερα στις 09:15. Είμαι τόσο στο σπίτι, όσο και στο γραφείο συνδεδεμένος μονίμως σε ένα WiFi και το σκαλίζω (ρυθμίσεις, εγκαταστάσεις, λογαριασμοί, φωτογραφίες, δοκιμές, θέματα κλπ). Τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είμαι στο 62%. Δεν έχω πάθει και πλάκα, αλλά ούτως ή άλλως, η συσκευή είχε μόλις μία φόρτιση πριν εμένα. Θέλει σίγουρα κάποιους πλήρεις και σωστούς κύκλους. Ίδωμεν...

Eυχαριστούμε φίλε πολύ πλήρες review, για μπαταρία περίμενε κάποιους κύκλους φόρτισης γιατί σε ρώσικό review που αναφέρα πιο πάνω ο κάτοχος έχει μείνει εντυπωσιασμένος από μπαταρία σε σύγκριση με όλα τα αντίστοιχα κινητά (jiayu, ecco) οπότε ας περιμένουμε.

Από wifi και σήμα κινητής είναι κομπλέ σε σύγκριση με άλλες συσκευές που μπορεί να έχεις γιατί πολλά κινέζικα έχουν εκεί ένα θέμα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εχθές ηχείο πόν, παίζοντας τον ρόλο του μεσάζοντα, πήρα ένα Κ3 από έναν φίλο σε γνωστό παρεμφερές forum. Από το βραδάκι εχθές, μέχρι και σήμερα το απόγευμα, θα το έχω στα χέρια μου, σετάροντάς το για λογαριασμό του χρήστη που προορίζεται και παίζοντας μαζί του, οπότε ό,τι θέλετε... είμαι όλος αυτιά.

Ας πάμε να κάνουμε μία πρώτη καταγραφή των (καθαρά προσωπικών) εντυπώσεών μου, μήπως και βοηθήσω κάποιον αμφιταλαντευόμενο να αποκτήσει μία εικόνα.

Ας ξεκινήσουμε με τα θετικά...

* Ποιότητα κατασκευής: στιβαρό, καλοφτιαγμένο, ναι πλαστικό αλλά καλό πλαστικό! Δεν τρίζει τίποτα, παρά το αφαιρούμενο πίσω καπάκι. Μια και μιλάμε για αυτό, το εν λόγω (κίτρινο) καπάκι έχει μία πολύ όμορφη υφή. Σημειώστε ότι στο πακέτο υπήρχε και μία διάφανη μαλακή θήκη, που γκριζάρει κάπως και κάνει το πίσω μέρος να φαίνεται πιο σκούρο.

* Οθόνη: και εμένα μου είχε φανεί κάπως σκοτεινή σε κάποια review videos, αλλά ΟΧΙ! Στο πρώτο boot μου φάνηκε και εμένα πιο θαμπή από ό,τι περίμενα, αλλά μόλις απενεργοποίησα τα default settings του auto-brightness και του energy saver... "Εγένετο Φως" και FHD εικόνα! Πολύ καλή απεικόνιση, καλές γωνίες θέασης και γρήγορο response. Σημασία μεγάλη έχει και το τι θέμα/wallpaper επιλέγετε! Κάποια διαθέσιμα έχουν αυτή την παλ "ξεβαμένη" απόχρωση που έχει και το default του LG G3 και κάνει την οθόνη να φαίνεται κάπως. Υπάρχει όμως στο Theme Center και ένα over-saturated θέμα, με τα γνωστά icons του Galaxy S4 που την αναδεικνύει σημαντικά!

* Ταχύτητα: είναι γρήγορο! Δουλεύει καλά ο συνδυασμός των 2GB RAM με τον MT6752. Οι εφαρμογές ανήκουν στο μπαμ, ανταποκρίνονται τα πάντα άμεσα και αν μάλιστα απενεργοποιήσεις και τα animations, τότε όλα πάνε σφαίρα! Έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι τα AnTuTu scores της τάξης των 38-40Κ είναι απόλυτα αναμενόμενα.

* Κάμερα: ανοίγει αργά (προσωπικά το υπολογίζω στα 2-2,5sec), αλλά έχει πολύ γρήγορο viewfinder, (επαν)εστιάζει άμεσα και τραβάει σφαίρα. Έχει αρκετές ρυθμίσεις, με όλα τα πλέον αναμενόμενα (ISO, ρύθμιση λευκού, σκηνές, εφέ κλπ.) Η ποιότητα των λήψεων είναι πολύ καλή. Δεν θα έλεγα εφάμιλλη κορεάτικων προτάσεων στα ίδια MPx ή του iPhone, αλλά σίγουρα για μία κινέζικη μεν, επώνυμη δε συσκευή των €180 τα καταφέρνει μία χαρά!

* Μικρές λεπρτομέρειες που μου άρεσαν: double-knock που ανοίγει την οθόνη, πληρέστατο settings drawer στην κορυφή της οθόνης, ωραίοι (αν και όχι ιδιαίτερα διαπεραστικοί) ήχοι κλήσης, Android Stock Keyboard,

* Λειτουργικό: σημαντικό ότι έρχεται out-of-the-box με Lollipop, αλλά μην περιμένετε Vanilla άποψη, καθώς φοράει theme-over από την Lenovo. Υπάρχει λοιπόν καλή διαχείριση πόρων (σχεδόν πάντα έχεις περί τα 350-500ΜΒ ελεύθερα) και bug-free λειτουργία. Πιστεύω ότι με έναν light-weight launcher (πχ. Nova) το κινητό θα αναδείξει ακόμα καλύτερα τις αρετές του λειτουργικού και του hardware του!

...και ας πάμε στα αρνητικά...

* Οι Κινέζοι: δεν θα πω ότι έχει πληθος κινέζικων εφαρμογών, αλλά... έχει! Ενδεικτικά: DU Speed Booster, DU Battery Saver (με κάποια στοιχεία στα Αγγλικά και κάποια στα Κινέζικα), Clean Master (σε πλήρως κινέζικη version), Maxx Audio (πλήρως Κινέζικο), Widget Καιρού (που παρότι είναι ανοικτό το GPS αδυνατεί να βρει την πόλη που βρίσκομαι - δεν ξέρω αν είναι bug, αλλά θα επανέλθω αφότου του περάσω μία σοβαρή εφαρμογή για GPS), Poker (!!!)

* Οι "άσχετες" εφαρμογές: αγγλικές μεν, αλλά μη απεγκαταστήσιμες δε. Έχουμε και λέμε: Twitter, Mobile Assistant, AVG AntiVirus, I Love Wallpapers, ShareIT, CallerID, Safe Center, Safe Search, Homily Chart... Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα πάει για root...

* Με το πρώτο boot συνειδητοποιείς ότι με εξαίρεση το Play Store λείπουν τα G.Apps! Για άλλους μπορεί να είναι θετικό, αλλά για εμένα δεν είναι. Δεν είναι μεν πρόβλημα να τα εγκαταστήσεις, αλλά έχοντας σπαταλήσει περί τα 1,5GB σε άχρηστα Apps, που δεν μπορείς μάλιστα να πετάξεις, χαλιέσαι που πρέπει να αφιερώσεις εκ νέου χώρο στα πλέον απαραίτητα! Ναι μεν έχεις 10,6GB διαθέσιμα στο άνοιγμα, αλλά και πάλι...

Αντί επιλόγου: πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες φτηνές επιλογές με σχετικά καλό MTK SoC, μεγάλη FHD οθόνη, καλή camera και (κυρίως) 2GB RAM σήμερα, πόσο δε αν ψάχνεις για κάτι ναι μεν κινέζικο, αλλά "επώνυμο". Προσωπικά, αν έχαχνα κάτι με τα προαναφερόμενα specs, θα το αγόραζα "εχθές"!

Αυτά προς στιγμήν... όσο το ψάχνω θα κάνω edit το εν λόγω post με νεότερα, ώστε να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη - αλλά επαναλαμβάνω πάντα προσωπική - εικόνα!

Να είστε καλά και να έχετε ένα καλό τριήμερο... :)

Σε ευχαριστούμε φίλε μου! Το ηχειο του παίζει δυνατά;

GPS Test: αν αναφέρεσαι στις χρωματιστές μπάρες που βλέπω στην εφαρμογή, τότε "είδε" 9 δορυφόρους, εντός 40-50sec και τους κρατάει - με κάπως χαμηλότερη στάθμη - παρότι έφυγα από το παράθυρο

Μπαταρία (ναι, λέγεται "Power Manager"): δεν είναι και πολύ αναλυτικό, αλλά στις "Λεπτομέρειες Κατανάλωσης Ενέργειας" λέει: Οθόνη 71,2% και όταν το πατήσεις αναφέρει "2ω 18λ" (σόρρυ, είχα γράψει 1ω). Πέραν τούτου όμως, νομίζω ότι αναφέρει λίγο... σαν να το έχω σκαλίσει περισσότερο! Ίσως, λόγω της ελάχιστης χρήσης που έχει να μην μπορεί ακόμα να αποτυπώσει σωστά στατιστικά... δεν ξέρω....

Αψογος :) Οταν φτασει χαμηλα η μπαταρια ή οταν φτασει η ωρα να το δωσεις το απογευμα τσεκαρε αλλη μια φορα τη μπαταρια και πες μας sot και υπολοιπο μπαταριας

Ευχαριστω και παλι :)

Πάντως για να είσαι περίπου στο 60% μπαταρία με 2+ ώρες ανοιχτή την οθόνη είσαι πολύ καλά θεωρώ άρα βγαζει όντως άνετα ένα 5+ ώρες οθόνης.

Μια μικρή λεπτομέρεια που με καίει λίγο τα κουμπιά από κάτω ναι μεν δε φωτίζονται όπως είπαμε αλλά δόνηση όταν τα πατάς έχουν;

George Bernard Shaw

1. Μην με ευχαριστείτε ρε παιδιά! Για αυτό είμαστε εδώ... :)

2. WiFi... Ε-Ν-Τ-Υ-Π-Ω-Σ-Ι-Α-Σ-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ. Είχα πάρει της κυράς παλαιότερα ένα Elephone και μετά ένα Kingzone. Κανένα τους δεν είχε μεν σοβαρό θέμα (βλ. απώλεια σήματος), αλλά δεν είχαν και full μπάρες μέσα στο σπίτι μου. Μόλις απομακρυνόμουν από το router και πήγαινα σε άλλο δωμάτιο, έπεφταν στα μισά. Καρφωμένο στο full το Lenovo! Έχασε μία μπάρα από τις 4 αλλά σε ταχύτητα καμία απώλεια

3. Το ηχείο χμ... δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Θα μπορούσε να είναι πιο ισχυρό, αλλά φταίει και το μάλλον κακό positioning (πίσω μέρος)

4. Κουμπιά: Όχι, ΔΕΝ φωτίζονται και η δόνησή τους είναι σχεδόν ανεπαίσθητη...

Καμία ιδέα για το "com.system.patch / Do you want to install this application?" έχει κανείς σας ρε παιδιά...?

1.

4. Κουμπιά: Όχι, ΔΕΝ φωτίζονται και η δόνησή τους είναι σχεδόν ανεπαίσθητη...

Kαλά ναι ελαφριά δόνηση ότι τα πατάς έστω για το σκοτάδι γιατί επειδή και σε αυτό που έχω τώρα (jiayu G4) δε φωτίζονται αν δεν έχει δόνηση είναι πολύ ενοχλητικό στα πατήματα.

Μια τελευταία ερώτηση μόνο αν μπορείς να δοκιμάσεις, κατά τη λήψη βιντεο μπορείς να τραβάς φώτο παράλληλα;; Επίσης από hd video πως σου φαίνεται η ποιότητα γενικά; Γιατί ο ανταγωνιστής jiayu s3 εκεί χωλαίνει πολύ όπως διαβάζω στο σχετικό topic.

Πάντως με τιμή στα 170$ με όλα αυτά τα δώρα και το ευρώ στα καλύτερα του μετά από πολύ καιρό πάλι στο 1,12 περίπου νομίζω θα το χτυπήσω μέσα στη μέρα βγαίνει πλέον με όλα αυτά τα καλούδια στα 152€

George Bernard Shaw

Καμία ιδέα για το "com.system.patch / Do you want to install this application?" έχει κανείς σας ρε παιδιά...?

Δες αυτό:

http://wikitechsolutions.com/11890/how-to-remove-com-system-patch

και αυτό:

http://androidforums.com/threads/com-system-patch.898224/

Λοιπόν....: τραβάει μεν photos ενώ τραβάς video, αλλά... ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ BUG: δεν αναπαράγει Video, βγάζοντας μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή video"...

Λοιπόν....: τραβάει μεν photos ενώ τραβάς video, αλλά... ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ BUG: δεν αναπαράγει Video, βγάζοντας μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή video"...

Ε με άλλο app λογικά θα παίζει. Για νυχτερινές φωτογραφίες έχει ρυθμίσεις/software?

Go to "settings" then "security" then "device administrator" uncheck com.system.patch after that you can now uninstall it from your app manager. μια λυση που βρηκα σε καποιο φορουμ....

στα 169.99$ στο vickmall...

Go to "settings" then "security" then "device administrator" uncheck com.system.patch after that you can now uninstall it from your app manager. μια λυση που βρηκα σε καποιο φορουμ....

Ευχαριστώ, αλλά δεν υπάρχει ΚΑΝ στη λίστα των Διαχειριστών Συσκευής!!! Μιλάω στο chat με VickMall για το θέμα του video. Θα σας ενημερώσω...

Βαλε Αγγλικη γλωσσα στις ρυθμισεις και δοκιμασε να δεις αν παιζει.

Βαλε Αγγλικη γλωσσα στις ρυθμισεις και δοκιμασε να δεις αν παιζει.

Nope... :mad:

Καλημερα. Ηρθε και σε μενα χθες. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες. Το εκανα root μεσω του flashtool. Δειτε αυτον τον οδηγο http://www.chinasmartphonereview.com/lenovo-lemo-k3-note-recovery-google-service/

....Μιλάω στο chat με VickMall για το θέμα του video. Θα σας ενημερώσω...

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μου είπαν ότι είναι Android 5.0 Bug της συγκεκριμένης ROM. Μου πρότειναν αυτό που είπε και ένας φίλος παραπάνω, να κατεβάσω έναν άλλο Video Player από το Play Store...

Καλημερα. Ηρθε και σε μενα χθες. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες. Το εκανα root μεσω του flashtool. Δειτε αυτον τον οδηγο http://www.chinasmartphonereview.com/lenovo-lemo-k3-note-recovery-google-service/

Δοκιμασε να κανεις εγραφη βιντεο και αναπαραγωγη.

Παλεύω εδώ και αρκετή ώρα με αυτό τον οδηγό, ακολουθώ όλα τα βήματα, αλλά δεν κάνει κάτι... δεν βγαίνει η πράσινη μπάρα (ή έστω κόκκινη), όσο και να περιμένω...

Άρχισε να μου πετάει ένα μήνυμα: "Unfortunately, com.system.patch.com has stopped. ΟΚ - try to solve it " (σε λευκό πλαίσιο). Πατάω OK αλλά μετά από λίγο επανέρχεται!!! Πώς το λύνω;