Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M9)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατάλαβα... Εμένα που μου αρέσουν τα ψυχρά χρωματα, πρεπει να πετύχω το joker για να μου κατσει αυτή η οθόνη στο Μ9...

Έχει τύχει να αλλάξω μπόλικες συσκευές πολλών μοντέλων κινητών στο παρελθόν , για να βρω ψυχρά χρώματα που μου αρέσουν κι εμένα .αστο ,πονεμένη ιστορία .,,

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εγω εχω κολλημα με το ψυχρο χρωμα, μ αρεσει να μπλεδιζει αυτο του παγου!!!τα δυο g3 που ειχα ηταν και τα δυο θερμα!!
I Want To Believe

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Η Qualcomm θα θελει να ξεχασει πολυ γρηγορα τονν 810,πηρε ομως και στο λαιμο της και της εταιριες.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Η Qualcomm θα θελει να ξεχασει πολυ γρηγορα τονν 810,πηρε ομως και στο λαιμο της και της εταιριες.

Η Qualcomm έχει το μερίδιο ευθύνης της για τον επεξεργαστή, νομίζεις ότι αν αυτός δεν είχε πρόβλημα θα άλλαζε ο χάρτης των πωλήσεων ή στα stand με το M9 που σκονίζει τώρα θα υπήρχε ουρά. Αυτά τα πράγματα είναι για να διυλίζουμε τον κώνωπα για κάποιους από εμάς εδώ μέσα. Στην συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών εκεί έξω όπου μπαίνουν σε ένα μαγαζί να ψωνίσουν δεν γνωρίζουν καν τις λέξεις 810, Qualcomm κ.λ.π. άλλα πράγματα θέλουν και φαίνεται ότι το Μ9 δεν τα διαθέτει. Βέβαια αυτή είναι μία καλή δικαιολογία των στελεχών της HTC όταν ο από πάνω θα τους τα χώνει και αυτοί θα απάντανε ότι φταίει η Qualcomm :cool:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών δεν αγοράζει το Μ9 όχι γιατί του "λείπουν πράγματα" αλλά επειδή ξέρει ότι "η Σάμσουνγκ είναι καλή" ή κάτι τέτοιο. Η ίδια συμπεριφορά αγοραστών υπήρχε και με το Μ8 σε σχέση με το μετριότατο S5, δεν είναι ότι ξαφνικά δεν καλύπτει τις ανάγκες τους το Μ9 όσο μέτριο κι αν είναι. Μια χαρά τις καλύπτει για το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων όπως λένε οι ίδιοι οι χρήστες του και όχι όσοι το έχουν δει ένα λεπτό σε κάποιο μαγαζί.

Η αποτυχία του 810 και οι όποιες άλλες ελλείψεις του Μ9 θα επηρεάσουν ένα μικρότερο ποσοστό ανθρώπων που ασχολείται με τα τεχνολογικά θέματα και παρακολουθεί. Καλώς ή κακώς όπως συμβαίνει με τους αγοραστές Apple έτσι και στο χώρο του Αndroid η Samsung έχει το όνομα.

Η Qualcomm έχει το μερίδιο ευθύνης της για τον επεξεργαστή, νομίζεις ότι αν αυτός δεν είχε πρόβλημα θα άλλαζε ο χάρτης των πωλήσεων ή στα stand με το M9 που σκονίζει τώρα θα υπήρχε ουρά. Αυτά τα πράγματα είναι για να διυλίζουμε τον κώνωπα για κάποιους από εμάς εδώ μέσα. Στην συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών εκεί έξω όπου μπαίνουν σε ένα μαγαζί να ψωνίσουν δεν γνωρίζουν καν τις λέξεις 810, Qualcomm κ.λ.π. άλλα πράγματα θέλουν και φαίνεται ότι το Μ9 δεν τα διαθέτει. Βέβαια αυτή είναι μία καλή δικαιολογία των στελεχών της HTC όταν ο από πάνω θα τους τα χώνει και αυτοί θα απάντανε ότι φταίει η Qualcomm :cool:.

Ο κόσμος θέλει μάρκετινγκ και η HTC δεν το έχει. Αυτή είναι μοναδική διαφορά με την πρώτη Samsung. Α, και ότι φτιάχνει καλύτερες συσκευές.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Δεν είδα το marketing της Samsung να σώνει πέρισυ το χλιαρό S5. Κακά τα ψέματα, ένα είναι το marketing όπου το χειρότερο τεχνολογικά τηλέφωνο μπορεί να στο πλασάρει ώς το απάγαυσμα της τεχνολογίας, πέρα λοιπόν από την μηλοεταίρια για τους άλλους ισχύει ότι βγάλεις στην αγορά θα πουλήσεις.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

σε μεγαλη αλυσιδα στην Παδοβα ....

το Μ9 σε μια γωνια απλα μεσα στην βιτρινα,αν ηθελες στο εδιναν στο χερι.

διπλα ενα stand με Ζ3/Z2, ομορφα μαζι ετοιμα να τα δοκιμασεις.

Παραδιπλα ενα αλλο Samsung με τεσσερα κομματια s6

δυο s6 edge και 2 flat. σε διαφορα χρωματα.

Ολοι εκαναν ουρα εκει.

στην ιδια τιμη δεν νομιζω κανεις να αγορασει Μ9

Δημήτρης

XS Max 512gb.

σε μεγαλη αλυσιδα στην Παδοβα ....

το Μ9 σε μια γωνια απλα μεσα στην βιτρινα,αν ηθελες στο εδιναν στο χερι.

διπλα ενα stand με Ζ3/Z2, ομορφα μαζι ετοιμα να τα δοκιμασεις.

Παραδιπλα ενα αλλο Samsung με τεσσερα κομματια s6

δυο s6 edge και 2 flat. σε διαφορα χρωματα.

Ολοι εκαναν ουρα εκει.

στην ιδια τιμη δεν νομιζω κανεις να αγορασει Μ9

Το ίδιο ακριβώς είδα και εγώ σε κατάστημα plaisio πριν 3 ημέρες.

Άρα πού καταλήγουμε; Ότι είναι καλύτερα κινητά τα άλλα ή ότι ο κόσμος θα πάει σε αυτό που του τραβάει το μάτι γιατί έχει ένα μπάνερ, ένα stand και προέρχεται από ένα πιο αναγνωρίσιμο brand name;

Κι εγώ στη Γερμανία σε τρία μαγαζιά είδα μεγάλα stand για το Γκάλαξι, αυτοκόλλητα στις βιτρίνες και πάει λέγοντας.

Αυτό λέμε. Ανεξάρτητα με το πόσο καλό ή κακό είναι το Μ9 ή το S5 η Σάμσουνγκ το προωθεί το δικό της προϊόν.

Ότι πήγε χλιαρά το S5 δεν σημαίνει ότι δεν πούλησε σε πολλαπλάσιο αριθμό από τους ανταγωνιστές του.

Δεν είδα το marketing της Samsung να σώνει πέρισυ το χλιαρό S5. Κακά τα ψέματα, ένα είναι το marketing όπου το χειρότερο τεχνολογικά τηλέφωνο μπορεί να στο πλασάρει ώς το απάγαυσμα της τεχνολογίας, πέρα λοιπόν από την μηλοεταίρια για τους άλλους ισχύει ότι βγάλεις στην αγορά θα πουλήσεις.

Το οποίο πούλησε κάτι δεκάδες εκατομμύρια, πολύ περισσότερο από όλα τα άλλα μαζί, ενώ στην ουσία ήταν καλύτερο μόνο του G3 (το οποίο ήταν δεύτερο σε πωλήσεις στις ναυαρχίδες Android). Τα Μ8 και Z3 που ήταν σαφώς ανώτερα πούλησαν με το ζόρι καμιά 15ρια εκατομμύρια μαζί (κι άμα...).

Όσο για την παρουσία στα μαγαζιά, στο public Θεσσαλονίκης υπάρχει σταντ με όλες τις ακριβές συσκευές της Samsung και τον γνωστό πρήχτη ενώ το Μ9 είναι σε μια γωνία και αφόρτιστο. Στο πλαίσιο έχουν τον ίδιο χώρο και οι 2 συσκευές αλλά ο πωλητής (που το βγάζει κι από την τσέπη) το μόνο που δε λέει για το S6 είναι ότι πάει τα παιδιά σχολείο (αυτή την 4Κ ακόμα απορώ που την είδε...).

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Το οποίο πούλησε κάτι δεκάδες εκατομμύρια, πολύ περισσότερο από όλα τα άλλα μαζί, ενώ στην ουσία ήταν καλύτερο μόνο του G3 (το οποίο ήταν δεύτερο σε πωλήσεις στις ναυαρχίδες Android). Τα Μ8 και Z3 που ήταν σαφώς ανώτερα πούλησαν με το ζόρι καμιά 15ρια εκατομμύρια μαζί (κι άμα...).

Όσο για την παρουσία στα μαγαζιά, στο public Θεσσαλονίκης υπάρχει σταντ με όλες τις ακριβές συσκευές της Samsung και τον γνωστό πρήχτη ενώ το Μ9 είναι σε μια γωνία και αφόρτιστο. Στο πλαίσιο έχουν τον ίδιο χώρο και οι 2 συσκευές αλλά ο πωλητής (που το βγάζει κι από την τσέπη) το μόνο που δε λέει για το S6 είναι ότι πάει τα παιδιά σχολείο (αυτή την 4Κ ακόμα απορώ που την είδε...).

Και συ αφορτιστο το πέτυχες;χαχα.Μήπως σου είπε να περιμένεις και του είπες όχι;Γιατί έτσι μου είπε.Ότι είπε και σε κάποιον άλλον να περιμένει να φορτισει και είπε όχι !Απαράδεκτα πράγματα πραγματικά.Όλα τ άλλα πως είναι μόνιμα σε φόρτιση;

Τσιμισκή λέτε παιδιά;;είχε θέμα.το τηλεφωνο

Πήγα την πρώτη μέρα που το είχαν φέρει κι έγραφε μηδέν. Απλά δεν το έχουν στην πρίζα. Πήγε κανένας επίσημος να τους ρωτήσει το γιατί; Γιατί να ασχοληθούν;

Κ γω δε τρελάθηκα με το M9, η κάμερα ακόμα και μετά το update δε συγκρίνεται με αυτή του S6. Τώρα από την οθόνη παράπονο δεν είχα όπως κάποιοι άλλοι αλλά και πάλι με super amoled ή oled δε συγκρίνετε.

Θερμοκρασία παρατήρησα να ανεβάζει καθώς έπαιζα με τη κάμερα, φαντάσου να καλοκαιριάσει προβλήματα που θα αναφερθούν.

Τέσπα, έχω ανεβάσει και αναλυτικό video review με την άποψη μου σχετικά με το M9. Δεν είναι κακό smartphone αλλά δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει αυτό είναι το θέμα, βέβαια μην ξεχνάμε έτσι έχει και μεγαλύτερη μπαταρία!

Ουτε εγω, δυστυχώς!

Δεν ξέρω, ισως έφταιγαν και ολα όσα διάβασα όλες αυτες τις μερες για κίτρινες οθόνες, κίτρινες φωτογραφίες, ηλεκτρικό ματάκι για τον καφέ, κλπ ... κλπ ...

Παντως δεν ξετρελάθηκα και οτι και αν λέγεται, το κινητο ζεσταίνεται έτσι για πλάκα. Με λιγο browsing, μερικές φωτογραφίες, ενα βίντεο και λιγο σκάλισμα, η αύξηση της θερμοκρασίας στο "σώμα του" ηταν αισθητή. Ειλικρινά δεν ξερω τι θα γίνεται κατα-καλοκαιρο με 40 βαθμους υπο σκιά. Δεν θα τολμάς να κανεις τίποτα?

Τελικως οχι! Για άλλη μια φορά η htc, μετα το πανέμορφο αλλα και ευαισθητο HOX με διώχνει. Ειναι καλο το πακέτο αλλα έχει "θεματα".

Σε αναμονή για την πρόταση της LG. Αλλιως αν την φάμε και απο εκεί την φόλα, το απόλυτα παρεξηγημένο s5 θα μου κανει παρέα και το 2015.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ουτε εγω, δυστυχώς!

Δεν ξέρω, ισως έφταιγαν και ολα όσα διάβασα όλες αυτες τις μερες για κίτρινες οθόνες, κίτρινες φωτογραφίες, ηλεκτρικό ματάκι για τον καφέ, κλπ ... κλπ ...

Παντως δεν ξετρελάθηκα και οτι και αν λέγεται, το κινητο ζεσταίνεται έτσι για πλάκα. Με λιγο browsing, μερικές φωτογραφίες, ενα βίντεο και λιγο σκάλισμα, η αύξηση της θερμοκρασίας στο "σώμα του" ηταν αισθητή. Ειλικρινά δεν ξερω τι θα γίνεται κατα-καλοκαιρο με 40 βαθμους υπο σκιά. Δεν θα τολμάς να κανεις τίποτα?

Τελικως οχι! Για άλλη μια φορά η htc, μετα το πανέμορφο αλλα και ευαισθητο HOX με διώχνει. Ειναι καλο το πακέτο αλλα έχει "θεματα".

Σε αναμονή για την πρόταση της LG. Αλλιως αν την φάμε και απο εκεί την φόλα, το απόλυτα παρεξηγημένο s5 θα μου κανει παρέα και το 2015.

Πανέμορφο και ευαίσθητο One X.... Συμφωνώ... Το ότι έβραζες αυγά από την θερμοκρασία του tegra ξέχασες... Ποιος SD810 μου λες τώρα... Ανέβαζε 80+ βαθμούς....Sorry για off topic. Δεν μπορούσα, μου θυμησες ωραία χρονιά!!

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσον αφορά την θερμοκρασία μετά από τρεις τέσσερις φορτισεις έχει στρώσει αισθητά σε εμένα. Το νιώθεις ζεστό δεν λέω αλλά δεν καίει ρε παιδιά.

Για την κάμερα του συμφωνώ, δεν εντυπωσιάζει, αλλά η εμπειρία χρήσης του είναι αξεπέραστη.

Νομίζω πως ήθελε ακόμα λίγο δουλειά πριν το βγάλουν σε κυκλοφορία τελικά.

Ας περιμένουμε update μπας και στρώσει και άλλο ειδικά στην κάμερα του.

Η μπαταρία ούτε κρύο ούτε ζέστη, νομίζω πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με m8 lollipop.

Οθόνη εδώ δεν υπάρχουν κιτρινιλες που διαβάζω και το λευκό του είναι στα ίδια επίπεδα με το m8 πάνω κάτω.

Δύσκολα διακρίνεις διαφορές.

Δεν ξέρω αν το κρατήσω μιας και δουλεύω το νοτελι 4 και το s6 edge αλλά αξίζει προσοχής.

Τώρα αν πάμε σε συγκρίσεις πιο από τα δύο s6 and m9 εγώ επιλέγω s6 για κάμερα dising μπαταρία οθόνη.

Καλό μεσημέρι σε όλους!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Όσον αφορά την θερμοκρασία μετά από τρεις τέσσερις φορτισεις έχει στρώσει αισθητά σε εμένα. Το νιώθεις ζεστό δεν λέω αλλά δεν καίει ρε παιδιά.

Για την κάμερα του συμφωνώ, δεν εντυπωσιάζει, αλλά η εμπειρία χρήσης του είναι αξεπέραστη.

Νομίζω πως ήθελε ακόμα λίγο δουλειά πριν το βγάλουν σε κυκλοφορία τελικά.

Ας περιμένουμε update μπας και στρώσει και άλλο ειδικά στην κάμερα του.

Η μπαταρία ούτε κρύο ούτε ζέστη, νομίζω πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με m8 lollipop.

Οθόνη εδώ δεν υπάρχουν κιτρινιλες που διαβάζω και το λευκό του είναι στα ίδια επίπεδα με το m8 πάνω κάτω.

Δύσκολα διακρίνεις διαφορές.

Δεν ξέρω αν το κρατήσω μιας και δουλεύω το νοτελι 4 και το s6 edge αλλά αξίζει προσοχής.

Τώρα αν πάμε σε συγκρίσεις πιο από τα δύο s6 and m9 εγώ επιλέγω s6 για κάμερα dising μπαταρία οθόνη.

Καλό μεσημέρι σε όλους!!!

θα συμφωνησω σε ολα.

τα εχω και εγω στην κατοχη μου απο σημερα το πρωι.

Το s6 edge εχει ανωτερη καμερα οθονη design και το Μ9 καλυτερο menu,UI και ειναι πιο ευχρηστο και πιστευω το ιδιο γρηγορο.

μπαταριες θα ξερω μεσα στην εβδομαδα

Δημήτρης

XS Max 512gb.

θα συμφωνησω σε ολα.

τα εχω και εγω στην κατοχη μου απο σημερα το πρωι.

Το s6 edge εχει ανωτερη καμερα οθονη design και το Μ9 καλυτερο menu,UI και ειναι πιο ευχρηστο και πιστευω το ιδιο γρηγορο.

μπαταριες θα ξερω μεσα στην εβδομαδα

γενικά θα συμφωνήσω αλλά θα πρόσθετα στα πιο πάνω ότι το s6 edge έχει καλύτερες επιδόσεις λόγω επεξεργαστή αλλά το m9 έχει καλύτερα υλικά κατασκευής και ηχεία.

Μπαταρία είναι υπέρ του m9

γενικά θα συμφωνήσω αλλά θα πρόσθετα στα πιο πάνω ότι το s6 edge έχει καλύτερες επιδόσεις λόγω επεξεργαστή αλλά το m9 έχει καλύτερα υλικά κατασκευής και ηχεία.

Μπαταρία είναι υπέρ του m9

Για την μπαταρία δεν ξέρω, δεν έχω άποψη, το Μ9 πάντως δεν πετάει έτσι κι αλλιώς σε κατανάλωση οπότε δεν είναι στα θετικά του. Αλλά αυτό με το ντιζάιν ρε παιδιά του S6 οκ. Τόσο πολύ σας άρεσε ειλικρινά ή απλά επειδή το προηγούμενο ήταν πανάσχημο;

Υποκειμενικό μεν, αλλά το Μ9 μου αρέσει πολύ περισσότερο.

το απλό s6 είναι μια απ τα ίδια. κάτοχοι μάλιστα αμφιβάλλουν αν το υλικό στη πλάτη είναι γυαλί η πλαστικό. το edge είναι ομορφότερο αλλά στο χέρι είναι πανάλαφρο, δεν σου δίνει την αίσθηση ότι κρατάς κάτι ποιοτικό και στιβαρό. το m9 απλά είναι ίδιο με το m8 ακριβώς και γι αυτό δεν έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, χώρια τον 810 κλπ..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

το απλό s6 είναι μια απ τα ίδια. κάτοχοι μάλιστα αμφιβάλλουν αν το υλικό στη πλάτη είναι γυαλί η πλαστικό. το edge είναι ομορφότερο αλλά στο χέρι είναι πανάλαφρο, δεν σου δίνει την αίσθηση ότι κρατάς κάτι ποιοτικό και στιβαρό. το m9 απλά είναι ίδιο με το m8 ακριβώς και γι αυτό δεν έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, χώρια τον 810 κλπ..

Το S6 δεν έχει καμία σχέση ούτε με το προηγούμενο S5 αλλά ούτε και με τον ανταγωνισμό. Μακάρι και στο Μ9 να βλέπαμε κάτι αντίστοιχο.