Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Exeis dikio en merei.

Ypotithetai omws oti opoios thelei na valei dsl asxoleitai arketa me to internet wste na to symferei kai oikonomika.

E psaksto ligo vre aderfe. Mhn pas kai agorazeis gourouni sto saki oti diafhmizei h TV.

Se ola ta sites twn ISP sxedon exei pedio pou vazeis to thl kai elegxei diathesimothta. Ligh ereyna agoras re paidia prin agorasoume kati.

Exoume mpleksei me kafrous kai prepei emeis prwta na psaxnomaste poly, giati an perimenoume apo aytous.....

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως είχα απο τα καλοκαιρί πάρει το πακέτο conn-x 384k και ήμουν μια χαρά..! Όμως την έβγαλα γιατί θα βάλω του ΟΤΕ την προσφορά πο είναι στο conn-x...το ondsl kit είναι της otenet η οποία είναι θυγατρική εταιρία του OTE! Γι'αυτό μην κατηγορήτε τον ΟΤΕ! Αυτο που θα βάλω είανι το ίδιο 384k, αλλά δε θα πληρώσω ούτε ενεργοποιήση και είναι μειωμένες οι τιμές κυρίως της συνδεσης ADSl(ισή τίμη!) το πάγιο όμως της ADSL είναι μειωμένο μόνο κατά ένα ευρό!:P .....;)
πηγαίντε στο ---> http://www.hogwart.org/forum/index.php ;)

Σήμερα άκουσα και το εξής απίστευτο από φίλο μου που αγόρασε ondslKit από Πλαίσιο και μάλιστα έκανε συμβόλαιο για 1 χρόνο.

Ενώ λοιπόν έκανε τις διαδικασίες κανονικά και περίμενε το κλασσικό τηλεφώνημα της Otenet, το δέχτηκε μετά από 12 εργάσιμες ημέρες και τι του είπανε..

Ο ΟΤΕ δεν έχει διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή σας!!!

Τους πήρε μόνο 3 εβδομάδες μέχρι να το διαπιστώσουν.:wacko:

Το πιο αστείο είναι όταν του είπαν : "Μπορεί να υπάρξουν καινούργιες πόρτες σε 1 εβδομάδα,σε 1 μήνα, ίσως και σε ένα χρόνο.Εσείς καλού κακού, επιστρέψτε το προϊόν από το μαγαζί που το πήρατε και πάρτε κάτι άλλο!":lol:

Έλεος.. ;

Eγω παντως που το πηρα απο MULTIRAMA πριν το αγορασω μπηκε ο υπαλληλος του καταστηματος σε καποιο site της ΟΤΕΝΕΤ kai ειδε εαν υπαρχει διαθεσιμοτητα στην περιοχη μου, μολις ειδε οτι οντως υπαρχουν γραμμες, ξεκινησε η διαδικασια αγορας και σε 6 εργασιμες (υστερα βεβαια απο συνεχομενα δικα μου τηλεφωνα aΠο το να τσεκαρω οτι πηραν το fax με τα δικαιλογητικα εως και το ποτε τελικα θα ενεργοποιηθei η γραμμη) ειχa ADSL.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Α, δεν ειναι τιποτα. Θα συνηθισεις:p

Χωρις πλακα τωρα, και μενα αποσυνδεεται αλλα οχι καθε 10 λεπτα.

Ρυθμισε το να κανει redial καμια 10 φορες και θα μπαινει μονο του.

ΚΑΝΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ SERVICE PACK 2 ΕΤΣΙ ΛΥΘΗΚΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Πήρα το connex την περασμένη τετάρτη απο το κατάστημα germanos στο mall.

στο κατάστημα κάναμε έλεγχο και για διαθεσιμότητα πόρτας στην Otenet, και απ'το site του ΟΤΕ για διαθεσιμότητα dsl στην περιοχή μου. Στο 134 μου λένε οτι είμαι στην αναμονή για ενεργοποίηση (λογικό αυτό), στο κέντρο εξυπηρέτησης της Otenet όμως μου λένε οτι στον αριθμό του σταθερού μου τηλεφώνου αντιστειχεί άλλο, άσχετο όνομα και όχι το δικό μου!!!

βέβαια είχα πάρει την πρώτη μέρα αλλα τώρα ελπιζω να πηγαίνουν όλα καλά. λέτε να έχω κανένα πρόβλημα;;

edit: Να ρωτήσω λίγο, στο εικονίδιο internet connection τον κωδικό και το username που το βρίσκουμε; δεν υπήρχε κάτι στο κουτί μέσα!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Username einai auto pou evales otan ekanes tin aitisi sto germano...

oso gia to password tha se paroun apo tin Otenet na sto poun...otan ginei i sindesi!

Ypomoni..

αυτό είναι το θέμα όταν κάναμε αίτηση δεν βάλαμε κανένα κωδικό!

σήμερα 3 εργασιμες μέρες μετά ενεργοποιήθηκε η γραμμή αλλα απο τηλέφωνα που έκανα στο 1242 (help desk connex), 2106151600 κεντρικά της otenet και στο κατάστημα γερμανός με έκαναν μπαλάκι, απο την μία γραμμη στην άλλη και κωδικός δε βρέθηκε.

στο αντίγραφο της αίτησης δεν αναφέρετε πουθενά το username. για βοηθείστε λίγο...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Τον κωδικο δεν τον βαζεις εσυ αλλα αυτοι και εαν θες τον αλλαζεις με το που θα ενεργοποιηθει η συνδεση.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

AAAA!!! άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου!!!

στην otenet μου λένε πως πρέπει να έχω ένα Pin ή ένα username εγώ λοιπόν δεν έχω τίποτα απο τα δύο, εντάξει έστω το password μου το δίνουν αυτοί, το username είναι αυτό που δεν έχω γιατί ούτε μες το κουτί υπήρχε κάτι, ούτε με την εγγραφή δώσαμε username?

όσοι έχουν connex, το username συνήθως που βρίσκετε??

καλησπερα

εαν μετα την ληξη (εχω conn-x 512) θελησω να κρατήσω την γραμμή στα 512 και τον παροχέα να τον έχω στα 384...τι χρέωση θα έρχεται στον λογαριασμό μου κάθε μήνα???

ευχαριστώ

LG G4

AAAA!!! άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου!!!

στην otenet μου λένε πως πρέπει να έχω ένα Pin ή ένα username εγώ λοιπόν δεν έχω τίποτα απο τα δύο, εντάξει έστω το password μου το δίνουν αυτοί, το username είναι αυτό που δεν έχω γιατί ούτε μες το κουτί υπήρχε κάτι, ούτε με την εγγραφή δώσαμε username?

όσοι έχουν connex, το username συνήθως που βρίσκετε??

Κατσε ρε killing_you2 connex πηρες ή ondsl γιατι θα μας τρελλανεις:) για το connex τι ρωτας εδω μεσα οταν ο τιτλος λεει ξεκαθαρα ONDSL?? πλακα κανω.:) :) ...... παντως για ψαξε καλυτερα τα χαρτια που συμπληρωσες στο ΓΕΡΜΑΝΟ και τα χαρτια που εστειλες στην ΟΤΕΝΕΤ να δεις εαν στη δευτερη σελιδα στο ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ Επιθυμητο ονομα προσβασης (usernamme) το εχεις γραψει μεσα στα κουτακια ΤΟ USERNAME σου.

έχω στα χέρια μου τα χαρτιά. στην πρώτη σελίδα είναι το αντίγραφο "Αίτηση-Σύμβαση παροχής 2μηνού προπληρωμένου Conn-x (πρόσβαση adsl & ondsl) "

ΔΕΝ υπάρχει πουθενά στη σελίδα αναφορά για username!!

2η-3η-4η και πέμπτη σελίδα είναι οι όροι του συμβολαίου!

μου το είπε και ο υπάλληλος του Γερμανού δεν δώσαμε κανένα username!

αυτό λέει μας το δίνει η otenet. η οτενετ όμως λέει ότι μου το δίνει ο Γερμανός και εμένα όλα αυτά μου τι δίνουν στα Νεύρα!!!!

Λέω να τσιμπίσω κι εγώ το 2+2. Ξέρει κανείς τι θα αλλάξει στη γραμμή μου?

Έχω απλή PSTN. Θα μπορώ να μιλάω ταυτόχρονα και στο τηλέφωνο ή να έχω αναγνώριση όπως θα μου συνέβαινε αν έβαζα ISDN?

Λέω να τσιμπίσω κι εγώ το 2+2. Ξέρει κανείς τι θα αλλάξει στη γραμμή μου?

Έχω απλή PSTN. Θα μπορώ να μιλάω ταυτόχρονα και στο τηλέφωνο ή να έχω αναγνώριση όπως θα μου συνέβαινε αν έβαζα ISDN?

Δεν θα αλλαξουν πολλα πραγματα στο τηλεφωνο σου. Απλα στο ιδιο συρμα που εχεις θα χρησιμοποιειται μεγαλυτερο ευρος συχνοτητων (απ'την dsl, οχι το τηλεφωνο). Θα μιλας στο τηλ. ενω εισαι internet (μεσω dsl) αλλα αναγνωριση δεν θα εχεις. Κανεις αιτηση στον ΟΤΕ αν θες αναγνωριση, η οποια εχει extra παγιο. Δεν ειναι αναγκη να βαλεις isdn γι'αυτο.

έχω στα χέρια μου τα χαρτιά. στην πρώτη σελίδα είναι το αντίγραφο "Αίτηση-Σύμβαση παροχής 2μηνού προπληρωμένου Conn-x (πρόσβαση adsl & ondsl) "

ΔΕΝ υπάρχει πουθενά στη σελίδα αναφορά για username!!

2η-3η-4η και πέμπτη σελίδα είναι οι όροι του συμβολαίου!

μου το είπε και ο υπάλληλος του Γερμανού δεν δώσαμε κανένα username!

αυτό λέει μας το δίνει η otenet. η οτενετ όμως λέει ότι μου το δίνει ο Γερμανός και εμένα όλα αυτά μου τι δίνουν στα Νεύρα!!!!

πες την otenet να σου δώσουν ένα username και κωδικό και τελείωσες;)

αλλιώς άρχισε τους στα καντήλια...

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

θα με πάρουν τηλέφωνο απ'το Γερμανό Σήμερα, να δούμε τι θα πούν...

η otenet πάντως δεν μου δίνει κωδικο!!

kalispera se olous.exo akousei oti i otenet exei valei "kofti" sto bandwidth pou dinei.gia paradeigma enas pou exei 384 sindesi katevazei me max 39.5 asxeta an i grammi tou sikonei parapano.mipos xerei kaneis an alitheuei?

kalispera se olous.exo akousei oti i otenet exei valei "kofti" sto bandwidth pou dinei.gia paradeigma enas pou exei 384 sindesi katevazei me max 39.5 asxeta an i grammi tou sikonei parapano.mipos xerei kaneis an alitheuei?

Μπα δε νομιζω μου εχει τυχει να κατεβαζω απο καναλια και με 45 και με 48 (οχι συνεχομενα βεβαια) αλλα και με 25 οποτε δε νομιζω προσωπικα οτι ισχυει κατι τετοιο, βεβαια απο την αλλη ποτε δε ξερεις με τον ΟΤΕ.........

Εκανα το τεστ της forthnet εχοντας 384 ondsl kit

και να τα αποτελεσματα

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 116.32Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 200.44kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

click START to re-test

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 116.14Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 213.98kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

είναι τοσο χάλια οσο νομιζω?

περιοχη αλεξανδρας

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

έχει τύχει να κατεβάζω από σελιδα με 41 σταθερα!!!

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Καλημερα! Ψαχνω τωρα να παρω ενα καλο πακετακι για 3-4 μηνες adsl ως το καλοκαιρι και αν πρωτα ο θεος βγει τιποτα με το φοιτητικο βλεπουμε απτην νεα χρονια. Ετσι εχω καταληξει στο OnDSL kit. Αξιζει? Μηπως να κοιταξω κανα αλλο πακετο? απο ταχυτητες-μοντεμ τι λενε? Α και κατι τελευταιο. Λεει οτι η προσφορα με τα 69€ ειναι ως 28/2. Μηπως να περιμενω καμια καλυτερη προσφορα απο Μαρτιο ή να παω να το τσιμπησω μες την βδομαδα...???

Παρεπιπτόντως, μιά που διεκόπη η σύνδεσή μοθ με την Altec μόλις σήμερα, έχω αρχίσει το σαφάρι εξεύρεσης καινούργιας σύνδεσης.

Το πακέτο του OnDSL είναι ομολογουμένως αρκετά ελκυστικό αλλά μπαίνωντας στο site της Otenet βλέπω πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην τηλεφωνική μου γραμμή.

Αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να βάλω το συγκεκριμένο πακέτο ή όποιο άλλο επιλέξω?....ή απλά δεν κατάλαβα σωστά?

Για να ισχύσει κάποια προσφορά σε πακέτο ισχύει η αποστολή της αίτησης μέχρι τις 28/02 ή θα έπρεπε να έχει ενεργοποιηθεί μέχρι τότε?

Και κάτι τελευταίο, στο 134 να πάρω για πληροφορίες για το OnDSL?