Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις με πηραν απο otenet και με ενημερωσαν οτι η συνδεση μου ειναι ετοιμη, τα χαρτια τα ειχα στειλει στις 10 του μηνα οποτε απο αυτης της αποψης τουλαχιστον ειναι οκ.

Για να δουμε τι θα δω το βραδυ που θα παω σπιτι και θα την ενεργοποιησω...:rolleyes:

Θα πρέπει να είσαι και ευχαριστημένος!Εγώ έκανα την αίτηση 29 δεκεμβρίου το 2006 και η σύνδεση ενεργοποιήθηκε 27 Ιανουαρίου το 2007!Σχεδόν ένα μήνα!:wacko:

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα πρέπει να είσαι και ευχαριστημένος!Εγώ έκανα την αίτηση 29 δεκεμβρίου το 2006 και η σύνδεση ενεργοποιήθηκε 27 Ιανουαρίου το 2007!Σχεδόν ένα μήνα!:wacko:

Ναι, οντως κι εγω εξεπλαγην...Για να ειμαι ειλικρινεις, με αυτα που ακουγα περιμενα γυρω στις 10 Φλεβαρη να γινει κατι

Τεσπα, για να δουμε βεβαια και το βραδυ που θα το ενεργοποιησω τι ακριβως γινεται..

Ναι, οντως κι εγω εξεπλαγην...Για να ειμαι ειλικρινεις, με αυτα που ακουγα περιμενα γυρω στις 10 Φλεβαρη να γινει κατι

Τεσπα, για να δουμε βεβαια και το βραδυ που θα το ενεργοποιησω τι ακριβως γινεται..

Λοιπον, μολις εκανα την πρωτη μου συνδεση με την ADSL :) Κατ'αρχην χρειαζεται να κανω καποια "ενεργοποιηση" στο site της OTENET η οχι ??Παντως οχι μονο ειμαι online κανονικα αλλα το πρωτο download απο το site της Microsoft το εκανα με 80ΚΒ/sec !!

Τι να πω, εχω ενθουσιαστει!

EDIT: ΔΕΝ χρειαζεται καμμια ενεργοποιηση, στο My.otnet.gr μπαινεις μονο για αλλαγη password η ενεργοποιηση των υπηρεσιων security που δινει η otenet.

Α, τα 80ΚΒ/sec, συνεχιζονται... :)

Λοιπον, μολις εκανα την πρωτη μου συνδεση με την ADSL :) Κατ'αρχην χρειαζεται να κανω καποια "ενεργοποιηση" στο site της OTENET η οχι ??Παντως οχι μονο ειμαι online κανονικα αλλα το πρωτο download απο το site της Microsoft το εκανα με 80ΚΒ/sec !!

Τι να πω, εχω ενθουσιαστει!

EDIT: ΔΕΝ χρειαζεται καμμια ενεργοποιηση, στο My.otnet.gr μπαινεις μονο για αλλαγη password η ενεργοποιηση των υπηρεσιων security που δινει η otenet.

Α, τα 80ΚΒ/sec, συνεχιζονται... :)

τι συνδεση εχεις?εγω με 1024 κατεβαζω με 100 περιπου απο microsoft αλλα σχεδον σε ΟΛΑ τα αλλα sites οι ταχυτητες range απο 12-80!!!δεν ξερω γιατι!!κανεις ξερει?

τι συνδεση εχεις?εγω με 1024 κατεβαζω με 100 περιπου απο microsoft αλλα σχεδον σε ΟΛΑ τα αλλα sites οι ταχυτητες range απο 12-80!!!δεν ξερω γιατι!!κανεις ξερει?

768 εχω. Κοιτα να δεις, εξαρταται παντα και απο το site. Εγω δοκιμασα και σε αλλα 3-4 καποιων μεγαλων εταιρειων και ειχα μεσο ορο στα 80, σε κανα-2 ειδα και 86 :O Να σου πω την αληθεια δεν περιμενα να δω περισοτερα απο 50 οποτε εχω καθε λογο να ειμαι ευχαριστημενος!

Πετάει η σύνδεση σου objectref. Είσαι στα ανώτατα όρια για 768...

Βεβαια, δεν ξερω για ποσο ακομα, αλλα οσο κραταει, το απολαμβανω!

Είσαι πολύ τυχερός!Εγώ με την ίδια ταχύτητα και κατεβάζω με 50kbps το ανώτερο!

Σχετικά με την ενναλακτική ταχύτητα download από διαφορετικά website οφείλεται στην διαφορετική ταχύτητα που προσφέρει ο κάθε server!:D

Είσαι πολύ τυχερός!Εγώ με την ίδια ταχύτητα και κατεβάζω με 50kbps το ανώτερο!

Καπου εκει περιμενα κι εγω να δω. Δεν ξερω βεβαια και ποσοι ανηκουν στο DSLAM μου, οπως επισης δε γνωριζω και αν αυτες οι περιβοητες αναβαθμισεις του ΟΤΕ (αναλογα την περιοχη βεβαια) εφεραν καποιο αποτελεσμα

Σχετικά με την ενναλακτική ταχύτητα download από διαφορετικά website οφείλεται στην διαφορετική ταχύτητα που προσφέρει ο κάθε server!:D

Αυτο ειπα κι εγω πιο πανω. Δεν πα να εχεις εσυ 4Mbps, αν ο server που πας να κατεβασεις ειναι πανω σε...dialup, παλι με 1ΚΒ/sec θα κατεβασεις...:lol:

Α, κατι που παρατηρησα χθες βραδυ σπιτι: Πολλες φορες, την πρωτη φορα οταν παει να συνδεθει (απο το icon της OnDsl στο Desktop), κατι δεν του παει καλα με τα credentials και βγαζει ενα μυνημα λαθους για το username η το password, βεβαια με τα ιδια credentials την επομενη φορα μπαινει κανονικα (και κανεις και ενα αυτοματο redial και τελειωνει το θεμα) αλλα συμβαινει και σε αλλους αυτο ?

Και σε εμενα αλλα δεν το εχω ψαξει το θεμα ιδιαιτερα....μια διαπιστωση που εχω κανει ειναι οτι το κανει αυτο σε μια πριζα που εχω και συνδεει και το τηλεφωνο σε αυτη...ισως κατι με τις ενωσεις να παιζει(...μονος μου τις εκανα.....)αλλα απο την στιγμη που μετα στα καπακια μπαινω με redial δεν με απασχολει

Εδω λεει οτι εχουν βγει "νεοι" modem drivers, τους εχει δοκιμασει κανεις ?

http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/adsl_kit/drivers.htm

το βραδυ σπιτι μαλλον θα το δοκιμασω.

Α, κατι αλλο: Εχει τυχει σε καποιον να στησει το software απο το cd του πακετου και να εχει προβλημα μετα με το hibernation στο pc του ?? :(

Απο τοτε που το εγκατεστησα, ενω κανει hibernate, οταν επανερχεται το συστημα, με το που παει να δειξει τα πρωτα γραφικα, εκει παγωνει...

Το εχει και αλλος αυτο ??

Εδω λεει οτι εχουν βγει "νεοι" modem drivers, τους εχει δοκιμασει κανεις ?

http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/adsl_kit/drivers.htm

το βραδυ σπιτι μαλλον θα το δοκιμασω.

Α, κατι αλλο: Εχει τυχει σε καποιον να στησει το software απο το cd του πακετου και να εχει προβλημα μετα με το hibernation στο pc του ?? :(

Απο τοτε που το εγκατεστησα, ενω κανει hibernate, οταν επανερχεται το συστημα, με το που παει να δειξει τα πρωτα γραφικα, εκει παγωνει...

Το εχει και αλλος αυτο ??

εγω παντως δοκιμασα τους αντιστοιχους για ασυρματο ρουτερ και διορθωσαν προβληματα!

δεν μου φορτωνε σελιδες!σταματουσε λιγο πριν το τελος και των downloads!στο 99%!

Είχες σοβαρά προβλήματα δηλαδή.Αφού λοιπόν διορθώθηκαν με τους καινούριους drivers, πάλι καλά.:rolleyes:

Τις τελευταίες δύο τρεις μέρες αντιμετωπίζω πολλές μικροδιακοπές στο ADSL. Μένω Πατήσια... Πήρα το κέντρο της ΟΤΕΝΕΤ και μου είπαν πως δεν έχει αναφερθεί κάποια δυσλειτουργία στο σύστημα...Έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος κάτι σχετικό;:worry:
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

kai ego antimetopizo to idio problima[thessaloniki olumpiados].kathe 15-20 lepta mou kanei disconnect kai otan thelo na mpo mou grafei ivalid username or password kai meta apo kamia 10aria prospatheies mpainei.episis to modem mou edo kai 2 imeres sixgronizete se mikroteres taxitites[exo 2mbit leme tora....]

Αν εξαιρέσεις αυτό με την ταχύτητα τα ίδια παθαίνω κι εγώ εδώ και καμιά εβδομάδα και έχω σπαστεί άγρια! (Θεσσαλονίκη περιοχή Ντεπώ).

Μήπως φταίει το modem; Έχω ακόμη το Sagem που δίναν στο πακέτο.

Δήλωσα το νούμερο ως βλάβη πάντως μπας και γίνει κάτι...

Κι εμένα με πετάει που και που. Και δεν με ξαναβάζει αμέσως. Καλαμαριά.

Μερικές φορές μάλιστα με βάζει αλλά δεν κατεβάζει τίποτα. Στέλνει κάποια kb κατεβάζει ελάχιστα byte και σταματάει. Η λύση για να ξαναμπώ... restart.

Κι εμένα με πετάει που και που. Και δεν με ξαναβάζει αμέσως. Καλαμαριά.

Μερικές φορές μάλιστα με βάζει αλλά δεν κατεβάζει τίποτα. Στέλνει κάποια kb κατεβάζει ελάχιστα byte και σταματάει. Η λύση για να ξαναμπώ... restart.

Αν χρειαζεται να κανεις restart για να ξαναμπεις, τοτε δεν φταιει κατι με τον ΟΤΕ/Οτενετ αλλα με τους drivers και το modem σου.

Δοκιμασε να κατεβασεις απο το site τηε Οτενετ νεους drivers (εχει κατι νεο εκει) η να βαλεις παλι τους παλιους ξηλωνοντας βεβαια την υπαρουσα εγκατασταση.

Εγω παντως πλεον δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα, οτε κολληματα ουτε καποια αλλη δυσλειτουργια. Και προχθες ειδα παλι 90ΚΒ/sec σε ενα download (με 768 συνδεση) :)

Η κατάσταση με τις διακοπές έχει φθάσει στο απροχώρητο...Έχω ασύρματο ρούτερ και με πετά συνέχεια σχεδόν έξω...Βάζω το μόντεμ της οτενέτ, μου δείχνει πως έχω πρόσβαση, όταν όμως πάω να κάνω login μου βγάζει σφάλμα 691, περί μη σωστού user name/password....Μπαίνω με κωδικούς otenet και συνδέομαι. Ξανά με τους δικούς μου κωδικούς, σφάλμα 691.... Επανασυνδέω στο ρούτερ τη γραμμή και κάποια στιγμή επανασυνδέομαι, γιά λίγο όμως...

Τηλεφωνώ στην ΟΤΕΝΕΤ και μου επαναλαμβάνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα δικό της και το πρόβλημα οφείλεται, στο ρούτερ μου, σε πιθανό ιό, αλλά όχι σε δικό τους θέμα. Μου λένε πως αν και off φαίνεται πως είμαι συνδεδεμένος και μου προτείνουν να αλλάξω password μήπως μπαίνει με αυτό κάποιος άλλος....Έχω τρελαθεί...Και όλα αυτά, ενώ είχα τέλεια σύνδεση (χωρίς κανενα πρόβλημα) ξεκίνησαν πριν περίπου 5-6 μέρες....Δεν ξέρω ποιό μπορεί να είναι το επόμενό μου βήμα, σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει....Και αν γίνεται κάποια αναβάθμιση γιατί τηρούν σιωπή ιχθύος;;; :blink:

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif