objectref Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Εδω λεει οτι εχουν βγει "νεοι" modem drivers, τους εχει δοκιμασει κανεις ? http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/adsl_kit/drivers.htm το βραδυ σπιτι μαλλον θα το δοκιμασω. Α, κατι αλλο: Εχει τυχει σε καποιον να στησει το software απο το cd του πακετου και να εχει προβλημα μετα με το hibernation στο pc του ?? :( Απο τοτε που το εγκατεστησα, ενω κανει hibernate, οταν επανερχεται το συστημα, με το που παει να δειξει τα πρωτα γραφικα, εκει παγωνει... Το εχει και αλλος αυτο ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Εδω λεει οτι εχουν βγει "νεοι" modem drivers, τους εχει δοκιμασει κανεις ? http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/adsl_kit/drivers.htm το βραδυ σπιτι μαλλον θα το δοκιμασω. Α, κατι αλλο: Εχει τυχει σε καποιον να στησει το software απο το cd του πακετου και να εχει προβλημα μετα με το hibernation στο pc του ?? :( Απο τοτε που το εγκατεστησα, ενω κανει hibernate, οταν επανερχεται το συστημα, με το που παει να δειξει τα πρωτα γραφικα, εκει παγωνει... Το εχει και αλλος αυτο ??εγω παντως δοκιμασα τους αντιστοιχους για ασυρματο ρουτερ και διορθωσαν προβληματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 εγω παντως δοκιμασα τους αντιστοιχους για ασυρματο ρουτερ και διορθωσαν προβληματα! Τι προβλήματα είχες;;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Τι προβλήματα είχες;;;:confused: δεν μου φορτωνε σελιδες!σταματουσε λιγο πριν το τελος και των downloads!στο 99%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 δεν μου φορτωνε σελιδες!σταματουσε λιγο πριν το τελος και των downloads!στο 99%! Είχες σοβαρά προβλήματα δηλαδή.Αφού λοιπόν διορθώθηκαν με τους καινούριους drivers, πάλι καλά.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Τις τελευταίες δύο τρεις μέρες αντιμετωπίζω πολλές μικροδιακοπές στο ADSL. Μένω Πατήσια... Πήρα το κέντρο της ΟΤΕΝΕΤ και μου είπαν πως δεν έχει αναφερθεί κάποια δυσλειτουργία στο σύστημα...Έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος κάτι σχετικό;:worry: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1981 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 kai ego antimetopizo to idio problima[thessaloniki olumpiados].kathe 15-20 lepta mou kanei disconnect kai otan thelo na mpo mou grafei ivalid username or password kai meta apo kamia 10aria prospatheies mpainei.episis to modem mou edo kai 2 imeres sixgronizete se mikroteres taxitites[exo 2mbit leme tora....] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Αν εξαιρέσεις αυτό με την ταχύτητα τα ίδια παθαίνω κι εγώ εδώ και καμιά εβδομάδα και έχω σπαστεί άγρια! (Θεσσαλονίκη περιοχή Ντεπώ). Μήπως φταίει το modem; Έχω ακόμη το Sagem που δίναν στο πακέτο. Δήλωσα το νούμερο ως βλάβη πάντως μπας και γίνει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Κι εμένα με πετάει που και που. Και δεν με ξαναβάζει αμέσως. Καλαμαριά. Μερικές φορές μάλιστα με βάζει αλλά δεν κατεβάζει τίποτα. Στέλνει κάποια kb κατεβάζει ελάχιστα byte και σταματάει. Η λύση για να ξαναμπώ... restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Κι εμένα με πετάει που και που. Και δεν με ξαναβάζει αμέσως. Καλαμαριά. Μερικές φορές μάλιστα με βάζει αλλά δεν κατεβάζει τίποτα. Στέλνει κάποια kb κατεβάζει ελάχιστα byte και σταματάει. Η λύση για να ξαναμπώ... restart. Αν χρειαζεται να κανεις restart για να ξαναμπεις, τοτε δεν φταιει κατι με τον ΟΤΕ/Οτενετ αλλα με τους drivers και το modem σου. Δοκιμασε να κατεβασεις απο το site τηε Οτενετ νεους drivers (εχει κατι νεο εκει) η να βαλεις παλι τους παλιους ξηλωνοντας βεβαια την υπαρουσα εγκατασταση. Εγω παντως πλεον δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα, οτε κολληματα ουτε καποια αλλη δυσλειτουργια. Και προχθες ειδα παλι 90ΚΒ/sec σε ενα download (με 768 συνδεση) :) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Η κατάσταση με τις διακοπές έχει φθάσει στο απροχώρητο...Έχω ασύρματο ρούτερ και με πετά συνέχεια σχεδόν έξω...Βάζω το μόντεμ της οτενέτ, μου δείχνει πως έχω πρόσβαση, όταν όμως πάω να κάνω login μου βγάζει σφάλμα 691, περί μη σωστού user name/password....Μπαίνω με κωδικούς otenet και συνδέομαι. Ξανά με τους δικούς μου κωδικούς, σφάλμα 691.... Επανασυνδέω στο ρούτερ τη γραμμή και κάποια στιγμή επανασυνδέομαι, γιά λίγο όμως... Τηλεφωνώ στην ΟΤΕΝΕΤ και μου επαναλαμβάνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα δικό της και το πρόβλημα οφείλεται, στο ρούτερ μου, σε πιθανό ιό, αλλά όχι σε δικό τους θέμα. Μου λένε πως αν και off φαίνεται πως είμαι συνδεδεμένος και μου προτείνουν να αλλάξω password μήπως μπαίνει με αυτό κάποιος άλλος....Έχω τρελαθεί...Και όλα αυτά, ενώ είχα τέλεια σύνδεση (χωρίς κανενα πρόβλημα) ξεκίνησαν πριν περίπου 5-6 μέρες....Δεν ξέρω ποιό μπορεί να είναι το επόμενό μου βήμα, σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει....Και αν γίνεται κάποια αναβάθμιση γιατί τηρούν σιωπή ιχθύος;;; :blink: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Η κατάσταση με τις διακοπές έχει φθάσει στο απροχώρητο...Έχω ασύρματο ρούτερ και με πετά συνέχεια σχεδόν έξω...Βάζω το μόντεμ της οτενέτ, μου δείχνει πως έχω πρόσβαση, όταν όμως πάω να κάνω login μου βγάζει σφάλμα 691, περί μη σωστού user name/password....Μπαίνω με κωδικούς otenet και συνδέομαι. Ξανά με τους δικούς μου κωδικούς, σφάλμα 691.... Επανασυνδέω στο ρούτερ τη γραμμή και κάποια στιγμή επανασυνδέομαι, γιά λίγο όμως... Τηλεφωνώ στην ΟΤΕΝΕΤ και μου επαναλαμβάνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα δικό της και το πρόβλημα οφείλεται, στο ρούτερ μου, σε πιθανό ιό, αλλά όχι σε δικό τους θέμα. Μου λένε πως αν και off φαίνεται πως είμαι συνδεδεμένος και μου προτείνουν να αλλάξω password μήπως μπαίνει με αυτό κάποιος άλλος....Έχω τρελαθεί...Και όλα αυτά, ενώ είχα τέλεια σύνδεση (χωρίς κανενα πρόβλημα) ξεκίνησαν πριν περίπου 5-6 μέρες....Δεν ξέρω ποιό μπορεί να είναι το επόμενό μου βήμα, σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει....Και αν γίνεται κάποια αναβάθμιση γιατί τηρούν σιωπή ιχθύος;;; :blink:Kai ego ta idia trabao olo exo me petai.Na rotiso kati alo Exo 4minisynesy otenet Me 768.kathe mina tha plirono stathera 20e Mipos iparxoyn tipota krifes xreosis?Ayta ta 20e tha anagrafonte ston logargiasmo toy ote?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Kai ego ta idia trabao olo exo me petai.Na rotiso kati alo Exo 4minisynesy otenet Me 768.kathe mina tha plirono stathera 20e Mipos iparxoyn tipota krifes xreosis?Ayta ta 20e tha anagrafonte ston logargiasmo toy ote?:confused: To πρόβλημά μου λύθηκε και οφειλόταν σε δικό μου σφάλμα. Συγκεκριμένα είχα δώσει το τελευταίο διάστημα τους κωδικούς μου πρόσβασης σε φίλο για dial-up χρήση. Αυτό μου δημιουργησε το πρόβλημα. Εδώ και δύο μέρες που διακόπηκε η δεύτερη πρόσβαση, δεν έχω την παραμικρή διακοπή και όλα δείχνουν να επανήλθαν στα πρότερα, δηλ. χωρίς κανένα πρόβλημα....Έλεγξε και εσύ το δεδομένο αυτό....:) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Η κατάσταση με τις διακοπές έχει φθάσει στο απροχώρητο...Έχω ασύρματο ρούτερ και με πετά συνέχεια σχεδόν έξω...Βάζω το μόντεμ της οτενέτ, μου δείχνει πως έχω πρόσβαση, όταν όμως πάω να κάνω login μου βγάζει σφάλμα 691, περί μη σωστού user name/password....Μπαίνω με κωδικούς otenet και συνδέομαι. Ξανά με τους δικούς μου κωδικούς, σφάλμα 691.... Επανασυνδέω στο ρούτερ τη γραμμή και κάποια στιγμή επανασυνδέομαι, γιά λίγο όμως... Τηλεφωνώ στην ΟΤΕΝΕΤ και μου επαναλαμβάνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα δικό της και το πρόβλημα οφείλεται, στο ρούτερ μου, σε πιθανό ιό, αλλά όχι σε δικό τους θέμα. Μου λένε πως αν και off φαίνεται πως είμαι συνδεδεμένος και μου προτείνουν να αλλάξω password μήπως μπαίνει με αυτό κάποιος άλλος....Έχω τρελαθεί...Και όλα αυτά, ενώ είχα τέλεια σύνδεση (χωρίς κανενα πρόβλημα) ξεκίνησαν πριν περίπου 5-6 μέρες....Δεν ξέρω ποιό μπορεί να είναι το επόμενό μου βήμα, σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει....Και αν γίνεται κάποια αναβάθμιση γιατί τηρούν σιωπή ιχθύος;;; :blink: Κι εγώ έχω διαπιστώσει το πρόβλημα με ένα φίλο στην περιοχή της Καρδίτσας...Έχει ΟΤΕΝΕΤ και USR 9108 ρουτερ...Εδώ και 1 χρόνο δούλευε ρολόι αλλά το τελευταίο 20ήμερο η κατάσταση έχει ξεφύγει..4-5 φορές την ημέρα κόβεται και επανέρχεται μόνο του το Ιντερνετ...Μίλησε με ΟΤΕΝΕΤ και του είπανε πως δεν υποστιρίζουνε το ρουτερ και άλλες τέτοιες αηδείες....Τι να πω....Θεωρώ πως δεν είναι πρόβλημα hardware αλλά καθαρά ΟΤΕ - ΟΤΕΝΕΤ....Απαράδεκτοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Εγώ πάλι τούς πήρα σήμερα να μου πούν πώς θα σετάρω ένα router και συγκεκριμένα το Crypto WF 110 E και μου είπαν ότι δεν το υποστηρίζουν και άλλες τέτοιες αηδίες!! Μήπως βρέ παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος?? Το δούλευα στο μαγαζί με Forthnet και όλα καλά και το πήρα σπίτι για να έχω ασύρματο δίκτυο και δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Εγώ πάλι τούς πήρα σήμερα να μου πούν πώς θα σετάρω ένα router και συγκεκριμένα το Crypto WF 110 E και μου είπαν ότι δεν το υποστηρίζουν και άλλες τέτοιες αηδίες!! Μήπως βρέ παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος?? Το δούλευα στο μαγαζί με Forthnet και όλα καλά και το πήρα σπίτι για να έχω ασύρματο δίκτυο και δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Tι προβλημα εχεις ακριβως; :confused: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Tι προβλημα εχεις ακριβως; :confused: Fabo καλημέρα και σε όλους σας!! Λοιπόν το πήρα απο το μαγαζί που το είχα (εκεί έχω Forthnet) και δούλευε κανονικά. Εκεί μου είχαν πεί τις ρυθμίσεις απο την Forthnet και τις έκανα. Υπέθεσα ότι θα ήταν εύκολο να αλλάξω τις ρυθμίσεις σε Otenet αλλά μπερδεύτηκα και δεν με συνδέει τώρα!! Ψάχν μήπως βρώ κάποιο οδηγό κάπου στο ιντερνετ αλλά μάταια. Είναι το router Crypto WF 110 E. Το ξέρω ότι μπορεί να είναι απλό και να το κάνω εγώ δύσκολο!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Τι προβλημα εχεις ακριβως; Αν ειναι θεμα username η FORTHNET εχει τυπου: aaaaa.ath.forthnet.gr@forthnet.gr ενω στην ΟΤΕΝΕΤ: aaaa@otenet.gr Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Ρε παιδιά, είναι κανείς με Otenet, από Παγκράτι;; Γιατί (κυριολεκτικά) σέρνεται σήμερα;;;; Μιλάμε κατεβάζει με 1.6kbps. Έλεος!!! :mad: :mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 1.6; :blink: Πετάει η σύνδεσή σου.:!: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Άστα...κοντεύω να σπάσω τον υπολογιστή... :mad: :mad: Και όχι τπτ άλλο...δεν μπορώ να κατεβάσω και το καινούργιο επεισόδιο από Heroes... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ρε παιδιά, είναι κανείς με Otenet, από Παγκράτι;; Γιατί (κυριολεκτικά) σέρνεται σήμερα;;;; Μιλάμε κατεβάζει με 1.6kbps. Έλεος!!! :mad: :mad: Υποθέτω με ταχύτητα 768 Kbit.Θα έπρεπε να ντρέπονται και είσαι otenet.Έχουμε το πιο ακριβό Internet στην Ευρώπη και παράλληλα το πιο αργό!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Λοιπον φτανει πια, αντι να κλαιγομαστε για τις κακες ταχυτητες προτεινω να μαζεψουμε υπογραφες και να τις στειλουμε στον ΟΤΕ και στην ΕΕΤΤ και να διεκδικησουμε αυτο για το οποιο πληρωνουμε.αν υπαρχει καποιος νομικος να συνταξει ενα εγγραφο για να αρχισουμε να μαζευουμε υπογραφες, δεν μπορει να κατεβαζω με 25-40 στιν καλυτερη με συνδεση 1024 οταν πριν με 512 επιανα 48 με 55. Αρκετα μας θεωρουν θυματα ανυμπορα να αντιδρασουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εγώ να δεις.Το καλοκαίρι του 2006 με ταχύτητα 512 Kbit κατέβαζα με μέσο όρο 50 kbps και τώρα που υποτίθεται ότι έχουν γίνει και εκείνες οι αναβαθμίσεις με ταχύτητα 768 Kbit κατεβάζω με μέσο όρο 45 kbps!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Δλδ θεωρείς καλό ότι κατέβαζες με 50kbps ενώ είχες dsl στα 512kbps?? Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts