Hunter Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Δηλ. η ποιότητα και η υπηρεσία δεν είναι άμεσα απαιτητές;;; Και αν βάλουμε στη μέση και τον εμπαιγμό με τις "αναβαθμίσεις" και τις πηδηχτές "ολοκληρώσεις" τους, τότε το αποτέλεσμα πόσο απαιτητό μπορεί να είναι; :blink: Γιατί αν αυτό που "απολαμβάνουμε" είναι υπηρεσία, τότε μάλλον θα πρέπει να κάθε φορά που μετακινούμαι με το αμάξι μου να το κουβαλάω στην πλάτη μου και να πηγαίνουμε περιπατο.... :wacko: :w00t: ............... Aπλώς δεν πληρώνεις και την κάνεις ρεζίλι στο δικαστήριο, παρουσία δημοσιογράφων...., απαιτώντας και αποζημίωση μάλιστα! :O Παρεπιπτόντως να αναφέρω προ ολίγου download με βραδύτητα από 3-6 Κβ/σεκ....Τα σέβη μου για τις αναβαθμίσεις....Πραγματικά και το σάλιο δεν της αξίζει.... :mad: εγω το παρακολουθω ηρεμα το θεμα με την vivodi φιλε Χρηστο, οταν ερθει η ωρα της - που θα ερθει - εκει ειναι που θα μιλησω, και θα τους παρει και θα τουσ σηκωσει, ξερεις πολυ καλα οτι δεν χαριζωφ εγω, οπως πρεπει ο καθενας να μην χαριζει, εδω εχω γραψει ελαχιστα για της ενεργιες ποου εχω κανει, αλλα θα ερθει η ωρα που θα παει.... Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Καλό μήνα Hunter :p με προκαλεις Βαμπιρ :p παρε αλλο ενα...... Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlyk Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 ayto pou paratirisa pantos einai pos me to getright katebazei se kalo epipedo dhl. Download apo microsoft ena demo me 2-4KB/s to kobo kai bazo meso toy getright kai paei 12-28KB/s. Den einai ta 40Kb/s pou epiane ton Noembri pou protoebala alla toylaxiston den mou erxete na to spaso kiolas. Ps 384/128 Sared LLu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Hunter δεν ξέρω τι λες αλλά από σήμερα άρχισα να έχω καλές ταχύτητες..επιτέλους !!!! Είδα ξανά 60Κ download speed και 479 Kbps :D :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Hunter δεν ξέρω τι λες αλλά από σήμερα άρχισα να έχω καλές ταχύτητες..επιτέλους !!!! Είδα ξανά 60Κ download speed και 479 Kbps :D :) Λες να έγινε τίποτα?? Ή από αύριο θα δούμε πάλι smilies τύπου:mad: :( :!: :angry: ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Πραγματικα κι εγω σημερα ειχα αρκετα καλες ταχυτητες (παντως οχι τελειες) :). Βρε μπας και... :rolleyes:, αν και με τι βιβο δεν πρεπει να σαι για τπτ σιγουρος :whistle: Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Λες να έγινε τίποτα?? Ή από αύριο θα δούμε πάλι smilies τύπου:mad: :( :!: :angry: ? Ακόμα είναι ΟΚ. :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 και εγω μια χαρα παω τωρα, το Hitch κατεβηκε σε χρονο μηδεν ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Τα pings πως πάνε??;) Τώρα να παρακαλάτε να μην χρειαστεί άλλη αναβάθμιση τώρα... Γιατί αν χρειαστεί δεν βλέπω καλά τους συνδρομητές της Vivodi!!:rolleyes: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 ΟΛΑ πάνε καλάάάά, ΟΛΑ πάνε καλάάάά! :p Τα pings έχουν βελτιωθεί... έχουν κάνει καλή δουλειά. vampyre, Hunter ... test pings, please! Όσον αφορά την αναβάθμιση... δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη σε ένα κομμάτι του Α.ΡΥ.Σ. ΟΤΕ, αυτό υπολείπεται και όλα θα δουλεύουν άψογα - σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, πριν το Σ/Κ. P.S.: Όλοι θα λάβουν την επιστολή που ενημερώνει για την αναβάθμιση του δικτύου και την παροχή δωρεάν DSL για 2 μήνες ... δε διαβάζουν όλοι οι συνδρομητές τα e-mail τους στο vivodinet.gr οπότε οι περισσότεροι δε θα ήταν ενήμεροι για το σχετικό νέο.... αν δεν έστελναν την "επιστολή". Πάμε γι' άλλα.... Πάμε γι' άλλα... ΕΕΕΕΕΕ, Πάμε γι' άλλα! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Εντος Ελλαδας Ping statistics for 62.103.128.χχχ: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 47ms, Maximum = 111ms, Average = 75ms Εξωτερικο Ping statistics for 66.33.202.χχχ: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 260ms, Maximum = 280ms, Average = 267ms χμμμμμμμμ μικρη βελτιωση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmel Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 σε εμενα ηρθε σημερα η επιστολη για τουσ δυο επομενουσ μηνεσ δωρεαν παγιο!!!!!!!και επιτελουσ κατεβαζω καταπληκτικα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 US 141.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧ 202ms 69.20.XXX.XX 167ms Γερμανία 80.150.ΧΧΧ.ΧΧ 93ms Γαλλία 213.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧ 108ms Ελλάδα 80.245.ΧΧΧ.ΧΧ 70ms 193.92.XXX.XX 70/108/108/61ms Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Eμένα τα pings είναι ακόμα μέτρια πάντως και δεν είμαι με ΑΡΥΣ ΟΤΕ. Επίσης σήμερα μου ήρθε η γνωστή επιστολή, και με ενημέρωσε πόσο ήταν το υπόλοιπο του λογαριασμού μου στις 28/2! Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourouxa Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 ΟΛΑ πάνε καλάάάά, ΟΛΑ πάνε καλάάάά! :p Τα pings έχουν βελτιωθεί... έχουν κάνει καλή δουλειά. vampyre, Hunter ... test pings, please! Όσον αφορά την αναβάθμιση... δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη σε ένα κομμάτι του Α.ΡΥ.Σ. ΟΤΕ, αυτό υπολείπεται και όλα θα δουλεύουν άψογα - σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, πριν το Σ/Κ. P.S.: Όλοι θα λάβουν την επιστολή που ενημερώνει για την αναβάθμιση του δικτύου και την παροχή δωρεάν DSL για 2 μήνες ... δε διαβάζουν όλοι οι συνδρομητές τα e-mail τους στο vivodinet.gr οπότε οι περισσότεροι δε θα ήταν ενήμεροι για το σχετικό νέο.... αν δεν έστελναν την "επιστολή". Πάμε γι' άλλα.... Πάμε γι' άλλα... ΕΕΕΕΕΕ, Πάμε γι' άλλα! :p Surfer, εγκράτεια. Δεν έχει περάσει ακόμα η μπόρα. Φιλικά. mpourouxa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Αν και οι ταχυτητες διορθωθηκαν κατα πολυ, εχω την εντυπωση, οτι μερικες φορες για πολυ λιγο σαν να νεκρωνει η συνδεση μου. Πολυ σπανια, και για περιπου ενα δευτερολεπτο μονο. Ισως ομως και να κανω και λαθος :confused: Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Σήμερα μου ήρθε και σε μένα επιστολή με τους δωρεάν μήνες και υπενθύμιση για το ποσό που χρωστάω.... :O Πάντως ακόμα σε μένα δεν υφίσταται έννοια ταχύτητας, παρά μόνο στασιμότητας και υπομονής.... :( Μάλλον πρέπει να αλλάξω σπίτι.... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Σήμερα μου ήρθε και σε μένα επιστολή με τους δωρεάν μήνες και υπενθύμιση για το ποσό που χρωστάω.... :O Πάντως ακόμα σε μένα δεν υφίσταται έννοια ταχύτητας, παρά μόνο στασιμότητας και υπομονής.... :( Μάλλον πρέπει να αλλάξω σπίτι.... :lol: Χρηστο δεν τους ζητας να σου κανουν κανα reset την γραμμη σου; αμα ειναι να σου φερω το παπακι πισω βρε φιλε :p Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Χρηστο δεν τους ζητας να σου κανουν κανα reset την γραμμη σου; αμα ειναι να σου φερω το παπακι πισω βρε φιλε :p Τι πλεονεκτηματα εχει το να κανεις reset; Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Τι πλεονεκτηματα εχει το να κανεις reset; μερικες φορες μπορει να εχει κολλησει η πορτα στο DSLAM ( αθελα του ) και με το reset στρωνει χαρακτηρα ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Συμβαίνει το ίδιο και με τον πΟΤΕ?? (Τώρα που όλα φτιάζνουν αρχίζετε και με κάνετε να ζηλεύω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 sta eksarxeia pantos kombo koleti den exei ftiaksi akoma. me 384/128 full apo vivodi me to zori piano 30-35 kbps. poso upomoni akomi??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 eixe kana problhma x8es to brady h *agaphmenh* mas etairia?? giati apo tis 12 mexri tis 10 to prwi eixe aposygxronistei h grammh mou (portokali to @ sto speedtouch). eixe kaneis to idio problhma h hmoun memonomeno peristatiko? DSLAM Intracom, kentro Kwnstantinoupolews, Patra HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userc Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 eixe kana problhma x8es to brady h *agaphmenh* mas etairia?? giati apo tis 12 mexri tis 10 to prwi eixe aposygxronistei h grammh mou (portokali to @ sto speedtouch). eixe kaneis to idio problhma h hmoun memonomeno peristatiko? DSLAM Intracom, kentro Kwnstantinoupolews, Patra Το προβλημα ηταν γενικοτερο στην Πατρα κ σε αλλες περιοχες.Ηταν θεμα ΟΤΕ.Το διορθωσαν.freenow τηλεφωνησε στο 13880 απο το σταθερο σου κ ζητα να κοιταξουν την γραμμη σου.Η Vivodi προχωρα σε σημαντικες επενδυσεις,για τους ''αριθμους'' της ενω ετοιμαζει ''εκπληξη'' στους συνδρομητες της συντομα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioazon Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Με αυτή τη λογική το τηλεφωνικό κέντρο με ενημέρωσε χθες ότι "η αναβάθμιση έχει ολοκληρωθεί, επειδή όμως ήταν μαζική αναβάθμιση παρατηρούνται χαμηλές ταχύτητες που θα διορθωθούν [Ω!!! ποία έκπληξης αυτός ο μέλλοντας] στο τέλος της εβδομάδας". Τι σοβαρή εταιρεία είναι αυτή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts