Jump to content

dlyk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dlyk

  1. Καλησπέρα Σήμερα για πρώτη φορά μετά την αναβάθμιση σε nougat χρειάστηκε να βρω το εικονάκι του μενού της sim (cosmote dual (2 γραμμές cosmote σε μια sim)) αλλά το εικονίδιο άφαντο. Έχει παρατηρήσει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα; Παλιά πήγαινα στις εφαρμογές έβρισκα το εικονίδιο cosmote και με έβαζε στο menu της κάρτας, δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει θέση στο menu με την nougat. Εσείς το βρίσκετε το menu τις sim;
  2. Καταπληκτικό Ευχαριστούμε myphone και Vodafone
  3. πριν από λίγο είπα να του βάλω να κάνει έλεγχο για update και ..... μόλις έκανε download και έχει αρχίσει η αναβάθμιση (official)
  4. Εγώ είχα το htc one s για 2 μήνες και κάτι και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, ξαφνικά μια μέρα σταμάτησε να έχει σήμα, ακόμα και με αναζήτηση δικτύου δεν έβγαζε κανένα δίκτυο, έκανα reset για να εξαφανιστούν όλες οι εφαρμογές μήπως και δημιουργούσε κάποια από αυτές το πρόβλημα αλλά τελικά τίποτα. Το πήγα στην cosmote για έλεγχο το έστειλαν στον γερμανό ο γερμανός αφού δεν μπορούσε να κάνει κάτι στην htc και τελικά μετά από ένα μήνα με ενημέρωσαν από γερμανό ότι είναι έτοιμο και έγινε αντικατάσταση και θα με ενημερώσουν με sms πότε να πάω να το παραλάβω από την cosmote, και μετά από 2 μέρες ήρθε το μήνυμα να πάω να το παραλάβω. Τελικά η συσκευή έγινε αντικατάσταση με το HTC ONE.
  5. Καλή επιτυχία σε όλους Μπράβο στο myphone.gr για τους διαγωνισμούς
  6. Ενα μπραβο στο myphone για τους διαγωνισμους :)
×
×
  • Create New...