Jump to content

DSLnet by Vivodi

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

eLeKtriK EyE said:
...και να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά της.

Ακριβώς. ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

lewton said:
Όχι, να νομίσουμε κάποιοι ότι θα έχουμε 384 με 23,8€+ΦΠΑ.

Μα και αν το νομίσουμε αρχικά, δε θα το καταλάβουμε μετά αφού θα στείλουν επιστολή όπως λένε; Μήπως είναι εντελώς ανόητη αυτή η τακτική; :alien:

undertow said:
Πάλι τα ίδια έχουμε.

Eδώ και 3 μέρες δεν έχω ιντερνετ.

Με την εταιρία μίλησες;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν τους παίρνω τηλέφωνο γιατί τους βαριέμαι , θα αρχίσουν πάλι τα "σε 1 εβδομάδα θα είστε μια χαρά κτλ κτλ κτλ μπλα μπλα μπλα".

Μαθημένοι είμαστε από τα καμώματα της βιβόντι έτσι κι αλλιώς , τα συνηθίσαμε αυτά.

undertow said:
Δεν τους παίρνω τηλέφωνο γιατί τους βαριέμαι , θα αρχίσουν πάλι τα "σε 1 εβδομάδα θα είστε μια χαρά κτλ κτλ κτλ μπλα μπλα μπλα".

Μαθημένοι είμαστε από τα καμώματα της βιβόντι έτσι κι αλλιώς , τα συνηθίσαμε αυτά.

οποτε αν εχεις βλαβη μπορεις να περιμενεις για παντα να φτιαξει απο μονη της... :lol: Αυτα εχουν τα ευκολα συμπερασματα.... :!:

Να ρωτήσω, έλαβα και γω σήμερα email απο την vivodi που μάλλον αναφέρεται στην αλλαγή ταχύτητας, και λέω μάλλον γιατί τα γράμματα εμφανίζονται "κινέζικα" ξέρει κανείς τι κωδικοποίηση χρησιμοποιεί η vivodi; δοκίμασα unicode, greek iso, με opera Και internet explorer αλλά τίποτα... Τουλάχιστον να ξερα τι γράφουν ακριβώς για να τους απαντήσω, αν μπορεί κάποιος να postarei εδώ το mail τους θα βοηθούσε πολύ...

Παραθέτω το mail για να δείτε τι εννοώ "κινέζικα"

edit: Έσβησα το mail μια που το πόσταρε ο victor, σε ευχαριστώ :) και μπόρεσα να το διαβάσω

kalhspera sas....hrthe kai se emena to email opws sas eixa pei xthes...ante ypomonh mexri tis 17-06.File nismo h kwdikopoihsh einai UNICODE(UTF-8)...kai tha to diavaseis kanonika......

Xairetw.....

victor said:
kalhspera sas....hrthe kai se emena to email opws sas eixa pei xthes...ante ypomonh mexri tis 17-06.File nismo h kwdikopoihsh einai UNICODE(UTF-8)...kai tha to diavaseis kanonika......

Xairetw.....

Με unicode (UTF-8) όπως και με τις υπόλοιπες κωδικοποιήσεις δε διαβάζεται ούτε σε ΙΕ ούτε σε Firefox.

Τουλάχιστον σε μένα.

Μπορεί κάποιος να το postάρει να δούμε τι λέει και οι υπόλοιποι;

Εκτός και περιέχει προσωπικά στοιχεία...

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

ρε παιδια σορυ αλλα δεν καταλαβα....

εγω θελω να βαλω 384 μεσω αρυσ{οτε}ποσο θαπληρωνω στην βιβο?στον οτε ξερω 23 αλλα στη βιβο ποσα???

file frafra....stelnw to email gia na to diavasete.....ok??

Αγαπητοί συνδρομητές,

Η Vivodi Telecom, οδηγώντας τις εξελίξεις στην Ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες χρήστες να απολαύσουν μεγαλύτερες ταχύτητες ευρυζωνικών (Broadband) υπηρεσιών, προχωρώντας σε δραστικές μειώσεις τιμών!

Με σκοπό όλοι οι συνδρομητές να κάνουν το όνειρο των υψηλών ταχυτήτων πραγματικότητα, η Vivodi Telecom σας κάνει μια μοναδική προσφορά, αναβαθμίζοντας την ταχύτητα της συνδρομής σας στην αμέσως επόμενη μεγαλύτερη στις κάτωθι κατηγορίες πρόσβασης:

FULL/Shared LLU ADSLaccess για ταχύτητες 256/128Kbps & 384/128Kbps

AΡΥΣ ADSLaccess για ταχύτητες 256/128Kbps

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε πλέον να έχετε ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ταχύτητα σε τιμή ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ αυτής που ίσχυε έως τώρα για μικρότερη ταχύτητα. Για παράδειγμα, οι συνδρομητές Shared LLU πρόσβασης+ DSLnet 348/128Kbps θα μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτητα 512/128Kbps στην τιμή των €37,80 αντί της τιμής των €41,80 που ίσχυε μέχρι πρότινος για την αμέσως προηγούμενη ταχύτητα (384/128Κbps). Επιπλέον, δεν χρεώνεται το τέλος αναβάθμισης και συναφώς το κέρδος σας είναι διπλό!

Η αναβάθμιση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17/06/05.

Αν για οποιαδήποτε λόγο ΔΕΝ επιθυμείτε τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, παρακαλούμε απαντήστε σε αυτό το μήνυμα κάνοντας “reply/απάντηση”.

Αναλυτικά ο νέος τιμοκατάλογος έχει ως εξής:

kai akolouthei o timokatalogos tou deltiou typou....

I hope i helped you....

Xairetw

Σε μια βδομάδα δηλαδή...

Μikel για να βάλεις 384 μέσω ΑΡΥΣ είναι 18,9€ το μήνα για τον ΟΤΕ και 14,9€ το μήνα για τη Βιβόδι, σύνολο 33,8€+ΦΠΑ το μήνα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=71591

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φανταζομαι θα μπορουσε το δελτιο τυπου να ειναι οσο κατατοπιστικο ειναι και το email αλλα τι να λεμε τωρα...

Επισης θα ηθελα αυτη τη στιγμη παρα πολυ να ειμαι πελατης της vivodi και να μην απαντουσα το email, ετσι ωστε αυθαιρετα να αλλαζαν τους ορους του συμβολαιου, ω ρε τι ειχε να γινει!!! :w00t:

Ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ερασιτεχνες.

Κανείς που να έχει 384 γραμμή με vivodi dslam για να μας πει εντυπώσεις;ταχύτητα download; να δούμε αν αξίζει τα παραπάνω 6euro (victor και πάλι ευχαριστώ)

Πάντως εγώ σημερα κάνω download με περίπου 45 ΚΒ/sec, όταν μέχρι πριν μερικές μερες έκανα max με 35..... :D

Λες να μου έκαναν καμιά αναβαθμιση;;; :w00t:

Αν θες να δεις αν είσαι 512αρης , αφού κλείσεις όλα τα emule-azureus-dc , πήγαινε εδώ για να δεις το throughput σου.

Εγώ πάντως ακόμη 384 είμαι.

nismo said:
Κανείς που να έχει 384 γραμμή με vivodi dslam για να μας πει εντυπώσεις;ταχύτητα download; να δούμε αν αξίζει τα παραπάνω 6euro (victor και πάλι ευχαριστώ)

Ταχύτητα με shared llu Vivodi + Internet Vivodi 384kbps σταθερα στα 40.4 KBytes/sec από τις περισσότερες πηγές, Ping ~10-30 στο Unreal Tournament 2004 Demo, internet ράδιο μια χαρά (ακόμα και 320kbps χωρίς διακοπές μπορώ και ακούω).

ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ 384 ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ?{ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΘΕΣ-ΝΙΚΗ .ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ}

undertow said:
Αν θες να δεις αν είσαι 512αρης , αφού κλείσεις όλα τα emule-azureus-dc , πήγαινε εδώ για να δεις το throughput σου.

Εγώ πάντως ακόμη 384 είμαι.

Όχι 274,72 Κbps δείχνει.....(αλήθεια γιατί τόσο χαμηλά; ) :(

Όμως το dowonload έχει απογειωθεί τελείως...Ποτε δεν είχε τέτοιες ταχυτητες και αυτό είναι επιτέλους πολύ καλό (άγνωστο το πως και γιατί).... :up:

Edit : σταδιακά έφτασε και μέχρι 312 Κbps...

vivodi said:
Αν για οποιαδήποτε λόγο ΔΕΝ επιθυμείτε τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, παρακαλούμε απαντήστε σε αυτό το μήνυμα κάνοντας “reply/απάντηση”.

Καλο ε????????? :p :p :p

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Dimos said:
Ταχύτητα με shared llu Vivodi + Internet Vivodi 384kbps σταθερα στα 40.4 KBytes/sec από τις περισσότερες πηγές, Ping ~10-30 στο Unreal Tournament 2004 Demo, internet ράδιο μια χαρά (ακόμα και 320kbps χωρίς διακοπές μπορώ και ακούω).

Μάλιστα, πολύ καλά ακούγεται εγώ με 256 shared llu έχω 27-28KBs/s το μέγιστο οπότε με συμφέρει να πάω 384 για μόνο 6 ευρώ επιπλέον, ευχαριστώ Dimos :cool:

Dimos said:

Ως σημείωση να πω ότι λάθος μου η διπλή αναφορά σε ταχύτητα κατεβάσματος + internet ράδιο, μιας και το τελευταίο μεταφορά δεδομένων είναι επίσης (και βεβαίως τα 40.4 KΒytes/sec υπερκαλύπτουν τα 320Kbps :blink: )

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...