ampalos95 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Γειά σας παιδιά Σκοπεύω να αποκτήσω το συγκεκριμένο κινητό και ένας απ τους κύριους λόγους είναι το gps με τους χάρτες here. Διάβασε κάποιες σελίδες πιο πριν από κάποιον ότι αργεί να κλειδώσει δορυφόρους. Ισχύει για όλους αυτό; Είναι αξιόπιστη η συσκευή για πλοήγηση μέσα στη πόλη και κυρίως στα στενά και στενουδια (Θεσσαλονίκη μένω); Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Και στο 1020 και στο 640 και στο 820 που γυρνάνε σπίτι μου κλειδώνουν αστραπιαία τοποθεσία... Τελευταίο τεστ με 640 και here maps έκανα πριν 2 μέρες μάλιστα που ρυθμιζα κάτι και αποδείχθηκε πολύ καλό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Το περιμένω σε μια δυο μέρες το κινητό. Το έχω πάρει για τη γυναίκα μου. Πιστεύω ότι θα τη καλύψει πλήρως. Δεν έχει απαιτήσεις σε εφαρμογές και τέτοια οπότε και με το μέγεθος στις 5 ίντσες θα τις είναι ότι πρέπει. Σε σχέση με το 730 που έχω ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Το περιμένω σε μια δυο μέρες το κινητό. Το έχω πάρει για τη γυναίκα μου. Πιστεύω ότι θα τη καλύψει πλήρως. Δεν έχει απαιτήσεις σε εφαρμογές και τέτοια οπότε και με το μέγεθος στις 5 ίντσες θα τις είναι ότι πρέπει. Σε σχέση με το 730 που έχω ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο? Καλορίζικο. Μιας και τα θέματα των συσκευών δεν προτείνονται για να τις συγκρίνουμε μεταξύ τους μπορείς να ανοίξεις ένα καινούριο θέμα στην ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί ώστε να γίνει εκεί η οποιαδήποτε σύγκριση. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 το πηρα και γω σημερα .το σβηνω για να φορτισει και μετα απο λιγο αναβει μονο του δεν ξερω γιατι..πηγα να κατεβασω εφαρμογες εχω λογαριασμο microsoft και μου γραφει θα μου στειλουν ενα κωδικο επαληθευσης για να δουν αν ισχυει ο λογαριασμος τον οποιο δεν εχουν στειλει ακομα...το ιδιο συμβαινει και σ εσας? και ποσο διαστημα μεσολαβει μεχρι να στειλουν αυτο το κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 το πηρα και γω σημερα .το σβηνω για να φορτισει και μετα απο λιγο αναβει μονο του δεν ξερω γιατι..πηγα να κατεβασω εφαρμογες εχω λογαριασμο microsoft και μου γραφει θα μου στειλουν ενα κωδικο επαληθευσης για να δουν αν ισχυει ο λογαριασμος τον οποιο δεν εχουν στειλει ακομα...το ιδιο συμβαινει και σ εσας? και ποσο διαστημα μεσολαβει μεχρι να στειλουν αυτο το κωδικο Όλα τα windows κινητά έτσι είναι, πρέπει να ειναι ανοιχτή η συσκευή για να φορτίσουν. Για τον κωδικό που ρωτάς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Πέρασες σωστά τα στοιχεία..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Για κωδικό δεν θυμαμαι... Τσέκαρε μήπως έχεις δηλώσει και δεύτερο mail (σαν back up) και στείλουν και εκεί τίποτα... Για το άλλο θέμα τα WP δεν φορτίζουν κλειστά... Από τα Win10 θα γίνεται βέβαια αλλά προς το παρόν μόλις τα συνδέσεις με φορτιστή ανοίγουν αυτόματα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεση απαντηση...με τον κωδικο δεν ξερω τι συμβαινει δεν εχουν στειλει τιποτα...εαν δεν στειλουν τι αλλο μπορω να κανω? μπορω να περασω τις εφαρμογες απο το pc? πχ viper skype κλπ Edited August 21, 2015 by Alex_tz Συνεχόμενα μηνύματα. Αν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι χρησιμοποιούμε τα κουμπιά "τροποποίηση" και "πολλαπλή παράθεση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Γειά σας παιδιά Σκοπεύω να αποκτήσω το συγκεκριμένο κινητό και ένας απ τους κύριους λόγους είναι το gps με τους χάρτες here. Διάβασε κάποιες σελίδες πιο πριν από κάποιον ότι αργεί να κλειδώσει δορυφόρους. Ισχύει για όλους αυτό; Είναι αξιόπιστη η συσκευή για πλοήγηση μέσα στη πόλη και κυρίως στα στενά και στενουδια (Θεσσαλονίκη μένω); Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κλειδώνει πολύ γρήγορά δε θα χεις πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεση απαντηση...με τον κωδικο δεν ξερω τι συμβαινει δεν εχουν στειλει τιποτα...εαν δεν στειλουν τι αλλο μπορω να κανω? Ένας hard reset ισως? Δε το χεις ενεργοποιήσει στην αρχή; Για μπες στο mail σου απο αλλου να δεις οτι δουλεύει σωστα.. Ίσως χρειάζεται επιβεβαίωση σφαλείας. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Κλειδώνει πολύ γρήγορά δε θα χεις πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένας hard reset ισως? Δε το χεις ενεργοποιήσει στην αρχή; Για μπες στο mail σου απο αλλου να δεις οτι δουλεύει σωστα.. Ίσως χρειάζεται επιβεβαίωση σφαλείας.μπηκα στο mail απο το pc δουλευει μια χαρα,ασ ελπισουμε να στειλουν το κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 μπηκα στο mail απο το pc δουλευει μια χαρα,ασ ελπισουμε να στειλουν το κωδικο Δες μήπως το mail έχει έρθει στα Spam/Ανεπιθύμητα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Διάβασα στο θέμα του lumia 535 πως η συσκευή διαθέτει led ειδοποιήσεων το οποίο θα ενεργοποιηθει με την έλευση των windows 10. Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι τέτοιο και στο δικό μας τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eqvus Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι σχεδόν έτοιμος να το αγοράσω και ψάχνοντας έπεσα πάνω στο νήμα! Απ΄όσα διαβάζω σούπερ όλα. Μια ερωτησουλα πριν το αποφασίσω. Το popcorntime το κατεβάζει, έχει κοληματακια και αν θα μπορέσω να συνδεθώ μέσω Screan Mirrong με την Samsung που έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 τελικα ξαναβαλα απο την αρχη τα στοιχεια και τα δεχτηκε...τωρα μια ερωτηση παιδια μερικεσ εφαρμογες που δεν τισ χειαζομαι πως μπορω να τισ διαγραψω? και εργασιες που εκτελουνται στο παρασκηνιο μπορω να τις βλεπω και να τις κλεινω για τη μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι σχεδόν έτοιμος να το αγοράσω και ψάχνοντας έπεσα πάνω στο νήμα! Απ΄όσα διαβάζω σούπερ όλα. Μια ερωτησουλα πριν το αποφασίσω. Το popcorntime το κατεβάζει, έχει κοληματακια και αν θα μπορέσω να συνδεθώ μέσω Screan Mirrong με την Samsung που έχω; Πήγαινε στη διεύθυνση windowsphone.com και πάτησε στην αναζήτηση popcorn ή popcorntime, γιατί έψαξα στο store και βρήκα κάποιες εφαρμογές, αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτή που θες. Για το 2, δεν ξέρω να σου απαντήσω. τελικα ξαναβαλα απο την αρχη τα στοιχεια και τα δεχτηκε...τωρα μια ερωτηση παιδια μερικεσ εφαρμογες που δεν τισ χειαζομαι πως μπορω να τισ διαγραψω? και εργασιες που εκτελουνται στο παρασκηνιο μπορω να τις βλεπω και να τις κλεινω για τη μπαταρια? Ή πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Έλεγχος αποθήκευσης -> Τηλέφωνο/Κάρτα sd -> Εφαρμογή που θες -> Απεγκατάσταση. Ή κάνεις swipe αριστερά, από την αρχική οθόνη, βρίσκεις την εφαρμογή που θες, κάνεις παρατεταμένο άγγιγμα επάνω της και επιλέγεις απεγκατάσταση. Για τις εργασίες παρασκηνίου, κάνεις παρατεταμένο άγγιγμα στο βελάκι, όπου κι αν είσαι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Πήγαινε στη διεύθυνση windowsphone.com και πάτησε στην αναζήτηση popcorn ή popcorntime, γιατί έψαξα στο store και βρήκα κάποιες εφαρμογές, αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτή που θες. Για το 2, δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ή πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Έλεγχος αποθήκευσης -> Τηλέφωνο/Κάρτα sd -> Εφαρμογή που θες -> Απεγκατάσταση. Ή κάνεις swipe αριστερά, από την αρχική οθόνη, βρίσκεις την εφαρμογή που θες, κάνεις παρατεταμένο άγγιγμα επάνω της και επιλέγεις απεγκατάσταση. Για τις εργασίες παρασκηνίου, κάνεις παρατεταμένο άγγιγμα στο βελάκι, όπου κι αν είσαι.Ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Λέτε η hybrid armor cases να επηρεάζουν το gps και γενικά την συνδεσιμοτητα του κινητού(3g,wifi)? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημέρα στην παρέα. Προσωρινά έχω στο 640 κάρτα 4GB και αύριο θα βάλω την 128άρα που παρήγγειλα. Στην παλιά κάρτα έχω μόνο εφαρμογές. Πως θα τις μεταφέρω στην νέα κάρτα; Κάνω copy paste μέσω υπολογιστή ή απλά βάζω την νέα κάρτα και κατεβάζω ξανά τις εφαρμογές; Υπάρχει άλλος τρόπος; Επίσης πως μπορώ να αντιγράψω μια επαφή από το κινητό στην sim; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) καλημερα στη παρεα και απο μενα..Θα ηθελα να ρωτησω αν χρειαζεται antivirus το τηλεφωνο γιατι κοιταζοντας στο store ειδα μερικα,,εχει βαλει κανεις? Edited August 23, 2015 by giorgos365 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 καλημερα στη παρεα και απο μενα..Θα ηθελα να ρωτησω αν χρειαζεται antivirus το τηλεφωνο γιατι κοιταζοντας στο store ειδα μερικα,,εχει βαλει κανεις? Την ίδια απορία είχα και εγώ και η απάντηση ήταν οτι δεν χρειάζεται. :p Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημέρα στην παρέα. Προσωρινά έχω στο 640 κάρτα 4GB και αύριο θα βάλω την 128άρα που παρήγγειλα. Στην παλιά κάρτα έχω μόνο εφαρμογές. Πως θα τις μεταφέρω στην νέα κάρτα; Κάνω copy paste μέσω υπολογιστή ή απλά βάζω την νέα κάρτα και κατεβάζω ξανά τις εφαρμογές; copy-paste απο Η/Υ .... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Κοίτα υπάρχει τρόπος και περιγράφεται στο παρακάτω λινκ. Καλό είναι να μη κάνεις copy paste και τέτοια. Το λινκ είναι από windowscentral.com Καλημέρα στην παρέα. Προσωρινά έχω στο 640 κάρτα 4GB και αύριο θα βάλω την 128άρα που παρήγγειλα. Στην παλιά κάρτα έχω μόνο εφαρμογές. Πως θα τις μεταφέρω στην νέα κάρτα; Κάνω copy paste μέσω υπολογιστή ή απλά βάζω την νέα κάρτα και κατεβάζω ξανά τις εφαρμογές; Υπάρχει άλλος τρόπος; Επίσης πως μπορώ να αντιγράψω μια επαφή από το κινητό στην sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μιας και μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον,το δίκαρτο απο το μονόκαρτο,πέραν του 4g έχει καμία άλλη διαφορά; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μιας και μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον,το δίκαρτο απο το μονόκαρτο,πέραν του 4g έχει καμία άλλη διαφορά; Ναι, η έκδοση 3G dual sim δεν έχει NFC. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ναι, η έκδοση 3G dual sim δεν έχει NFC. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια. Μικρό το κακό. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts