Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου είπαν πριν. Για να γλυτώσεις τα 5€ μπορεί να προκαλέσεις ζημιά στο κινητό σου που δεν γνωρίζω αν καλύπτεται και από την εγγύηση.

Ωπ ναι τωρα το ειδα σωστα ,το διαβασα γρηγορα λογω δουλειας...φαινεται οτι δεν θα τα γλυτωσω τα 5 Ε οποτε ...θενξ για τις απαντησεις παιδια!

Καλημέρα παιδιά,

Πήρε ένας γνωστός μου το 640 dual sim, και αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: Όποτε αλλάζει sim κλειδώνουν και οι δυο sim και πρέπει να βάλει πάλι κωδικό. Υπάρχιε κάποια ρύθμιση για αυτό? Ή είναι φυσιολογικό?

Εννοείς, βγάζει την κάρτα sim απ' τη συσκευή ή αλλάζει (μέσα απ' το μενού) την κάρτα που θέλει για τα δεδομένα;

Huawei Nova 5T

Εννοείς, βγάζει την κάρτα sim απ' τη συσκευή ή αλλάζει (μέσα απ' το μενού) την κάρτα που θέλει για τα δεδομένα;

Την αλλάζει μέσα απο το μενού και κλειδώνουν και οι δύο και πρέπει να ξαναβάλει το pin και μια φορά, χρειάστηκε, να κάνει επαννεκίνηση.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Την αλλάζει μέσα απο το μενού και κλειδώνουν και οι δύο και πρέπει να ξαναβάλει το pin και μια φορά, χρειάστηκε, να κάνει επαννεκίνηση.

Αν κατάλαβα καλά, εκεί που διαλέγει για το ποια κάρτα θα χρησιμοποιεί για τα δεδομένα του. Το έκανα πριν από λίγο και δε μου ζήτησε pin. Μου έβγαλε, για λίγο, σε flight mode τη συσκευή και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, είχαν και οι 2 κάρτες σήμα και είχε αλλάξει και η κάρτα που χρησιμοποιώ για τα δεδομένα. Μάλιστα, το έκανα 2 φορές και δε ζήτησε καμία φορά pin.

Huawei Nova 5T

Αν κατάλαβα καλά, εκεί που διαλέγει για το ποια κάρτα θα χρησιμοποιεί για τα δεδομένα του. Το έκανα πριν από λίγο και δε μου ζήτησε pin. Μου έβγαλε, για λίγο, σε flight mode τη συσκευή και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, είχαν και οι 2 κάρτες σήμα και είχε αλλάξει και η κάρτα που χρησιμοποιώ για τα δεδομένα. Μάλιστα, το έκανα 2 φορές και δε ζήτησε καμία φορά pin.

Κατάλαβα. Οπότε, ενδεχομένως αν δεν έχει κάποιο θέμα η συσκευή να έχουν πρόβλημα οι κάρτες sim..!

Ευχαριστώ πάντως..! :D

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Κατάλαβα. Οπότε, ενδεχομένως αν δεν έχει κάποιο θέμα η συσκευή να έχουν πρόβλημα οι κάρτες sim..!

Ευχαριστώ πάντως..! :D

Κανένα πρόβλημα. :) Αν έχει πάλι κάποιο θέμα, ξαναρώτα με, αφού έχω την ίδια συσκευή με εκείνον.

Huawei Nova 5T

λοιπόν αγόρασα το 4g dual από amazon.de το έχει κανένας?με ελληνική πιστωτική.

τι λέτε καλή αγορά?

Το έχω εγώ από αρχές καλοκαιριού και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια δεν το έχω δουλέψει σε 4G γιατί η wind δεν έχει 4G στην Πάτρα και στην cosmote δεν έχω mb.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μήπως έχεις θέμα κάλυψης δικτύου; Δοκίμασε με μια άλλη κάρτα, αν έχεις... Για να μπορέσουμε να αποκλείσουμε την κάρτα sim.

Δεν είναι η κάρτα γιατί και με viber το ίδιο πράγμα γίνεται..

Δεν είναι η κάρτα γιατί και με viber το ίδιο πράγμα γίνεται..

Σου έχει πέσει η συσκευή; Ή στο έδαφος ή σε τραπέζι.

Huawei Nova 5T

Σου έχει πέσει η συσκευή; Ή στο έδαφος ή σε τραπέζι.

Ναι φίλε 1-2 φορές αλλά που κολάει με το ακουστικό? :s

Ναι φίλε 1-2 φορές αλλά που κολάει με το ακουστικό? :s

Μήπως κουνήθηκε το ακουστικό απ' το χτύπημα....

Huawei Nova 5T

Μήπως κουνήθηκε το ακουστικό απ' το χτύπημα....

Χμμ μπορεί πάντως όταν μειώνω την ένταση στο 1 σχεδον δεν ακούγετε το τρίξιμι αλλά οταν πάει 10 σαν να μου μιλάει ο αέρας και ακούω το τρίξιμο

Χμμ μπορεί πάντως όταν μειώνω την ένταση στο 1 σχεδον δεν ακούγετε το τρίξιμι αλλά οταν πάει 10 σαν να μου μιλάει ο αέρας και ακούω το τρίξιμο

Λογικό. Λόγω της έντασης, δονείται πιο δυνατά το ακουστικό. Αν μπορείς, ρώτησε σε κάποιο Nokia Care κατάστημα, πόσο καιρό κάνει να επισκευαστεί. Αν όντως είναι κάτι τέτοιο και δεν είναι κάποιο κόλλημα του λειτουργικού. Ρώτα τους τηλεφωνικά και μην τους πεις ότι σου έχει πέσει. Εκτός κι αν έχει κάποιο εμφανές σημάδι.

Huawei Nova 5T

Λογικό. Λόγω της έντασης, δονείται πιο δυνατά το ακουστικό. Αν μπορείς, ρώτησε σε κάποιο Nokia Care κατάστημα, πόσο καιρό κάνει να επισκευαστεί. Αν όντως είναι κάτι τέτοιο και δεν είναι κάποιο κόλλημα του λειτουργικού. Ρώτα τους τηλεφωνικά και μην τους πεις ότι σου έχει πέσει. Εκτός κι αν έχει κάποιο εμφανές σημάδι.

Οκ έχει κοντά στην Πάτρα κάποιο nokia care? επειδή σε κανενα μήνα θα έρθω να μείνω Πάτρα.

Την καλησπέρα μου στην παρέα... ευτυχής κάτοχος εδώ και κάτι μέρες με το lumia 640 DS (από android, MIUI) και έχω κάποιες απορίες...

- Ενώ έχω καταφέρει να μεταφέρω σωστά τις επαφές μου από την google στο outlook και τις βλέπω μέσω υπολογιστή, δεν μου τις φέρνει στο κινητό... Αν στο κινητό ζητήσω να μου δείξει μόνο τις επαφές από google μου τις δείχνει κανονικά... Εσείς πως μεταφέρετε τις επαφές σας?

- Σας κολλάει και εσάς στο scrol ο ΙΕ στο myphone? Είναι στο μόνο site που μου το παρουσιάζει...

- Υπάρχει τρόπος να μην έρχεται σε ξεχωριστό μήνυμα η αναφορά παράδοσης?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις...

ΥΓ Το κινητό και το λειτουργικό τα σπάει και μόνο που δεν στουμπώνει από εφαρμογές και services που ξεχνάνε να κλείσουν... είχα ξεχάσει τι σημαίνει ομαλή λειτουργιά!!!:D

the show must go on...

Θ

Την καλησπέρα μου στην παρέα... ευτυχής κάτοχος εδώ και κάτι μέρες με το lumia 640 DS (από android, MIUI) και έχω κάποιες απορίες...

- Ενώ έχω καταφέρει να μεταφέρω σωστά τις επαφές μου από την google στο outlook και τις βλέπω μέσω υπολογιστή, δεν μου τις φέρνει στο κινητό... Αν στο κινητό ζητήσω να μου δείξει μόνο τις επαφές από google μου τις δείχνει κανονικά... Εσείς πως μεταφέρετε τις επαφές σας?

- Σας κολλάει και εσάς στο scrol ο ΙΕ στο myphone? Είναι στο μόνο site που μου το παρουσιάζει...

- Υπάρχει τρόπος να μην έρχεται σε ξεχωριστό μήνυμα η αναφορά παράδοσης?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις...

ΥΓ Το κινητό και το λειτουργικό τα σπάει και μόνο που δεν στουμπώνει από εφαρμογές και services που ξεχνάνε να κλείσουν... είχα ξεχάσει τι σημαίνει ομαλή λειτουργιά!!!:D

Ρυθμίσεις, email +λογαριασμοί. Πέρνα τους λογαριασμούς σου και μετά πήγαινε επαφές, ρυθμίσεις (από τις τελίτσες κάτω δεξιά) και πήγαινε φιλτράρισμα επαφών.

Με αυτό το τελευταίο " είχα ξεχάσει τι σημαίνει ομαλή λειτουργιά!!!:D" με τσάκισες. Σήμερα πήρα την πρώτη android συσκευή μου :)

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ρυθμίσεις, email +λογαριασμοί. Πέρνα τους λογαριασμούς σου και μετά πήγαινε επαφές, ρυθμίσεις (από τις τελίτσες κάτω δεξιά) και πήγαινε φιλτράρισμα επαφών.

Με αυτό το τελευταίο " είχα ξεχάσει τι σημαίνει ομαλή λειτουργιά!!!:D" με τσάκισες. Σήμερα πήρα την πρώτη android συσκευή μου :)

Άσε το έχω κάνει πάμπολλες φορές, τίποτα... :(

Ευτυχώς όταν κάνω μια τροποποιήση σε μια επαφή αλληλοενημερώνονται, ακόμα και το ημερολόγιο... :w00t:

Ευχαριστώ για την απάντηση!

ΥΓ: Ελπίζω να μην σε απογοητεύσει η επαφή σου με το android...

Edited by geovoul23
the show must go on...

Το πήρα κι εγώ σήμερα σε μαύρο (πολύ καλό στο κράτημα το ματ καπάκι) στα 169 ευρω (3G dual sim έκδοση)

για την έλλειψη ακουστικών στη συσκευασία το γνώριζα, αλλά θεωρώ σαχλαμάρα να βάζουν φορτιστή τύπου νοκια 3310 και στην ουσία να σε αναγκάζουν να αγοράσεις καλώδιο usb για συγχρονισμό με τον υπολογιστή..

Καλησπερα παιδια,μετα το 640 απο το eshop αλλα εχω ενα προβλημα!

Ηρθε με ρουμανικα στο μενου και ενω προσπαθω να περασω την Ελληνικη γλωσσα αυτο δεν την δεχεται με τιποτα!το εχει αντιμετωπισει ξανα καποιος αυτο το προβλημα;

Διορθωση:επιτελους το βρηκα,ακυρο το ποστ μου αλλα ειχα ποσες ωρες δεν εβγαζα ακρη με τα ρουμανικα...

Edited by kosnic2

λοιπόν αγόρασα το 4g dual από amazon.de το έχει κανένας?με ελληνική πιστωτική.

τι λέτε καλή αγορά?

Πως σε άφησε δηλαδή;;;

Εγώ δοκίμασα και μου λέει και καλά να αλλάξω τροπο πληρωμής,διότι υπάρχει θέμα με την κάρτα,ενώ εννοείται δεν υπάρχει θέμα διότι και λεφτά έχει μέσα και από αυτήν έχω κάνει πολλές αγορές από Amazon.

Μόνο αν η κάρτα είναι άλλης χώρας.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Οκ έχει κοντά στην Πάτρα κάποιο nokia care? επειδή σε κανενα μήνα θα έρθω να μείνω Πάτρα.

Έχει και σε κεντρικό δρόμο. Είναι εξυπηρετικοί δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έχει και σε κεντρικό δρόμο. Είναι εξυπηρετικοί δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Ωραία για την εγγύηση πως θα το ξέρουν οτι ισχύει? επειδή μου το είχε φέρει μαι φίλη μου το κινητο απο ελλαδα

Ωραία για την εγγύηση πως θα το ξέρουν οτι ισχύει? επειδή μου το είχε φέρει μαι φίλη μου το κινητο απο ελλαδα

Από το imei σου. Πηγαίνεις στην εφαρμογή του τηλέφωνου και πληκτρολογείς *#06#.

Huawei Nova 5T

Καλησπερα!Εχτες το βραδυ ενω τραβαγα βιντεο μου εβγαλε ενα μυνημα οτι καρτα μνημης μου ειναι αργή!(εχω sand disk class 10 uhs-1 16 gb)συνεχισα εφ οσον πατησα οκ και μολις εκλεισα την καμερα το κινητο κολλησε δεν εκανε τιποτα ουτε να το απενεργοποιησω και ειχε κολληση και το led flash αναμενο,οποτε εβγαλα μπαταρια και την ξανα εβαλα και ανοιξε παλι..πολυ παραξενο γιατι δεν μου το εχει ξανα κανει μηπως επειδη ηταν χαμηλος ο φωτισμος και ζοριζοταν η καμερα?εβαλα ενα προγραμμα απο το store και εκανε τεστ στην sd για το θεμα ταχυτητας και εβγαλε απο 9,3 μεχρι 10,9 mb write..σαν νουμερο ειναι καλο?

επισης να πω οτι ειναι 7,45gb με εφαρμογες και με φωτο αν αυτο παιζει καποιο ρολο

Edited by Shinig
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

• The title was changed to Microsoft Lumia 640