zurabi_97 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλησπέρα ,το τηλεφωνο αυτο θα με τρελάνει ή εγω κάνω κάτι λάθος 1.Ο Αποθηκευτικος χώρος εξαφανιζεται σε χρόνο Ντε Τε.Μονιμως παιρνω το μυνημα οτι ο αποθηκευτικος χωρος ειναι γεματος. 2. Παω να μεταφέρω εφαρμογες στην κάρτα μνήμης,το κάνω και αντι να μου τις μεταφέρει .Μου τις εξαφανιζει,με αποτελεσμα οτι οι εφαρμογες και πληροφοριες που ειχα αποθηκευμενες στις να αγνοουνται. 3. Δεν μου αποθηκευει τις φωτογραφιες στην Καρτα μνήμης.Οταν παω να βγαλω φωτογραφια μου αναφερει οτι ο χωρος αποθηκευσης ειναι γεματος 4. Εχω μια καρτα μνημης 64Gb που δεν ειναι ουε καν γεμάτη στο μισο.Για καποιο λογο μου την εμφανιζει γεμάτη. Μπες στις ρυθμίσεις του αποθηκευτικού χώρου και ρυθμισε να αποθηκεύονται στην κάρτα μνημης Sent from mTalk UWP WTC-7-100 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλησπέρα ,το τηλεφωνο αυτο θα με τρελάνει ή εγω κάνω κάτι λάθος 1.Ο Αποθηκευτικος χώρος εξαφανιζεται σε χρόνο Ντε Τε.Μονιμως παιρνω το μυνημα οτι ο αποθηκευτικος χωρος ειναι γεματος. 2. Παω να μεταφέρω εφαρμογες στην κάρτα μνήμης,το κάνω και αντι να μου τις μεταφέρει .Μου τις εξαφανιζει,με αποτελεσμα οτι οι εφαρμογες και πληροφοριες που ειχα αποθηκευμενες στις να αγνοουνται. 3. Δεν μου αποθηκευει τις φωτογραφιες στην Καρτα μνήμης.Οταν παω να βγαλω φωτογραφια μου αναφερει οτι ο χωρος αποθηκευσης ειναι γεματος 4. Εχω μια καρτα μνημης 64Gb που δεν ειναι ουε καν γεμάτη στο μισο.Για καποιο λογο μου την εμφανιζει γεμάτη. Ποια windows έχεις τα 8.1 ή τα 10ρια; Έχεις κάνει hard reset; Γιατί μάλλον ήρθε η ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Μπες στις ρυθμίσεις του αποθηκευτικού χώρου και ρυθμισε να αποθηκεύονται στην κάρτα μνημης Sent from mTalk UWP WTC-7-100 Εχω Μπει και το εχω κανει αυτο.Προκοπη δεν εχω δει ομως Ποια windows έχεις τα 8.1 ή τα 10ρια; Έχεις κάνει hard reset; Γιατί μάλλον ήρθε η ώρα. Με το hard reset τι κερδιζω και τι χάνω;Εχω δεκάρια στο κινητο. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παραθετω 2 prinshots μια με τις εφαρμογες οπου μετα την μετακινηση αγνοουνται χωρις να εχουν γινει καταργηση και εχουν την ενδειξη δεν διατιθενται,και μια με τον αποθηκευτικο χωρο. https://onedrive.live.com/redir?resid=7576152DB0CF7F08!192628&authkey=!ADzKdvcgtuX43ZI&v=3&ithint=photo%2cpng https://onedrive.live.com/redir?resid=7576152DB0CF7F08!192627&authkey=!AKbjOQHpbKIT9UU&v=3&ithint=photo%2cpng Edited June 3, 2016 by emmanuelle Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δες με άλλη κάρτα sd τι γίνεται, μάλλον αυτή που έχεις κλαταρει ή απλά δεν συνεργάζεται με το 640. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δες με άλλη κάρτα sd τι γίνεται, μάλλον αυτή που έχεις κλαταρει ή απλά δεν συνεργάζεται με το 640. φίλε μου 5 ήμερων κάρτα είναι! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 φίλε μου 5 ήμερων κάρτα είναι! Δεν έχει σημασία αν είναι 5 ημερών ή 5 ωρών. Αν η κάρτα έχει πρόβλημα πρέπει να αλλαχθεί. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Υπάρχουν κάρτες που δεν συνεργάζονται καλά με τα windows. Άλλαξα 2 lexar μέχρι να πάρω τελικά toshiba με την οποία βρήκα και την υγειά μου... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 φίλε μου 5 ήμερων κάρτα είναι! Αυτό είναι καλό. Πάρε τώρα στο κατάστημα που την αγόρασες και ζητά αλλαγή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Αυτό είναι καλό. Πάρε τώρα στο κατάστημα που την αγόρασες και ζητά αλλαγή. Υπάρχουν κάρτες που δεν συνεργάζονται καλά με τα windows. Άλλαξα 2 lexar μέχρι να πάρω τελικά toshiba με την οποία βρήκα και την υγειά μου... Δεν έχει σημασία αν είναι 5 ημερών ή 5 ωρών. Αν η κάρτα έχει πρόβλημα πρέπει να αλλαχθεί. φίλε μου 5 ήμερων κάρτα είναι! Δες με άλλη κάρτα sd τι γίνεται, μάλλον αυτή που έχεις κλαταρει ή απλά δεν συνεργάζεται με το 640. Παιδια η Καρτα μου σύμφωνα με το Windows Central ειναι συμβατη με το τηλέφωνο Kingston 64g XC I1 Class 10 Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Παιδια η Καρτα μου σύμφωνα με το Windows Central ειναι συμβατη με το τηλέφωνο Kingston 64g XC I1 Class 10 Ναι, δεν το έγραψα για πιθανό πρόβλημα ασυμβατότητας. Ίσως έπεσες σε ελαττωματική κάρτα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Με το hard reset τι κερδιζω και τι χάνω;Εχω δεκάρια στο κινητο. Κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής. Χάνεις όλες τις εφαρμογές, όπου μπορείς να τις επαναφέρεις με back up όπου πολλοί προτείνουν να μην το κάνουμε και να τις περάσουμε μια μια. Επαφές μνμ κτλ, θα βρεις έτσι κι αλλιώς μετά το hard reset, επαναφέρονται αυτόματα. Κερδίζεις σταθερότητα, αξιοπιστία αφού με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής καθαρίζεται όλη η σαβούρα μετά το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Κάθε βράδι που πέφτω για ύπνο αφήνω το τηλ ανοιχτό λόγω ξυπνητιριών... Εδώ και 2 εβδομάδες το πρωί "δεν ακούει" η αφή με τίποτα. Πατάω το πλαϊνό κουμπί κάνει πως πάει να δουλέψει και... σκοτάδι. Πατάω παρατεταμένα το on-off κάποια στιγμή, αν δεήσει, κάνει restart και ζητάει έλεγχο της SDcard για πιθανά προβλήματα. Συνήθως κατάντησα κάθε πρωί να βγάζω - βάζω μπαταρία για να δουλέψει το κινητό. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο? Έχετε ιδέα τι παίζει...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 ΛΟΥΜΙΑ 640 LTE / 2 SIM 8.1 το αναβαθμισα σε 10. ξαναγυρισα σε 8.1. όταν τραβαω φωτογραφιες και τσεκαρω στο camera roll βρισκω τις φωτο αλλα και και για κάθε φωτο δημιουργει και ένα αρχειο mp4 (video). Αυτά όταν συνδεομαι με το πισι. Όταν ψαχνω με το file manager του κινητου αυτά τα αρχεια mp4 δεν τα βλεπω. Πρεπει να ρυθμισω κατι?... μπας και εμεινε κουσουρι από 8.1 σε 10 και πισω 8.1?.... χελπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsakia Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΝΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited June 3, 2016 by niotheros Γραφή με κεφαλαίους χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΝΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Καλησπέρα. Έτσι γίνεται με τα κινητά που τρέχουν το λειτουργικό της Microsoft. Όταν τα βάζεις για φόρτιση ενεργοποιούνται σε περίπτωση που είναι κλειστά. Και, δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξεις αυτό. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 ΛΟΥΜΙΑ 640 LTE / 2 SIM 8.1 το αναβαθμισα σε 10. ξαναγυρισα σε 8.1. όταν τραβαω φωτογραφιες και τσεκαρω στο camera roll βρισκω τις φωτο αλλα και και για κάθε φωτο δημιουργει και ένα αρχειο mp4 (video). Αυτά όταν συνδεομαι με το πισι. Όταν ψαχνω με το file manager του κινητου αυτά τα αρχεια mp4 δεν τα βλεπω. Πρεπει να ρυθμισω κατι?... μπας και εμεινε κουσουρι από 8.1 σε 10 και πισω 8.1?.... χελπ Αυτά τα αρχεία δημιουργούνται όταν έχεις ενεργοποιήσει την λήψη ζωντανών εικόνων (live images), οι οποίες επί της ουσίας είναι βιντεάκια μικρού μήκους. Στο camera roll βλέπεις το τελευταίο καρέ που έχει ληφθεί. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Χμ... Νέο προβλήμα.... Είπα να δω μια ταινία, στο 640 μου.. Ήταν 1 ώρα και 40 λεπτά, περίπου. Θα την παρακολουθούσα, κάνοντας streaming. Στα 50 λεπτά μου εμφανίστηκε pop-up μήνυμα, αναφέροντας ότι ο εσωτερικός χώρος της συσκευής είναι σχεδόν γεμάτος... Επιλέγω pause και πάω στα settings. Η ένδειξη ανέγραφε ~6,20 από τα 7.28 σε χρήση... Γυρίζω στον Edge, κλείνω όλα τα tabs (1 facebook, 1 ταινία), διαγράφω ιστορικό, cookies κλπ. και η μνήμη επανέρχεται στα 4,36 σε χρήση, από τα 7,28... Χρόνια είχα να δω κάτι τέτοιο, αν το έχω δει κιόλας... Νόμιζα μόνο η ram χρησιμοποιείται στο streaming.... P.S.: Κανένα καινούριο app installed, με καθαρή εγκατάσταση των official 10... Δε θυμάμαι με τα 8.1 τέτοια θέματα και κάνω εξαντλητικό streaming, με όλα τα smartphones μου.. Edited June 3, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Αυτά τα αρχεία δημιουργούνται όταν έχεις ενεργοποιήσει την λήψη ζωντανών εικόνων (live images), οι οποίες επί της ουσίας είναι βιντεάκια μικρού μήκους. Στο camera roll βλέπεις το τελευταίο καρέ που έχει ληφθεί. Ευχαριστω ναι είναι μικρα βιντεακια. Πως μπορω να απαλλαγω από αυτά?...δηλ . πως απε-νεργοποιω τα live images? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ευχαριστω ναι είναι μικρα βιντεακια. Πως μπορω να απαλλαγω από αυτά?...δηλ . πως απε-νεργοποιω τα live images? Έχει επιλογή,ανοίγεις την κάμερα,τρείς τελίτσες κάτω δεξιά,ρυθμίσεις και εκεί απενεργοποιούμε την ζωντανή φωτογραφία. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω ναι είναι μικρα βιντεακια. Πως μπορω να απαλλαγω από αυτά?...δηλ . πως απε-νεργοποιω τα live images? Έχει επιλογή,ανοίγεις την κάμερα,τρείς τελίτσες κάτω δεξιά,ρυθμίσεις και εκεί απενεργοποιούμε την ζωντανή φωτογραφία. Αν και έμενα με βολεύει λόγο παιδιού και μετά μπορείς από την ζωντανή φωτογραφία να διαλέξεις σε πια φάση είναι καλύτερη η φωτογραφία και να την αποθηκεύσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Αν και έμενα με βολεύει λόγο παιδιού και μετά μπορείς από την ζωντανή φωτογραφία να διαλέξεις σε πια φάση είναι καλύτερη η φωτογραφία και να την αποθηκεύσω. Αυτο το τελευταίο δεν ήξερα ότι γίνεται στις ζωντανές εικόνες! Πως το κάνεις δηλαδή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Έχει επιλογή,ανοίγεις την κάμερα,τρείς τελίτσες κάτω δεξιά,ρυθμίσεις και εκεί απενεργοποιούμε την ζωντανή φωτογραφία. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει επιλογή,ανοίγεις την κάμερα,τρείς τελίτσες κάτω δεξιά,ρυθμίσεις και εκεί απενεργοποιούμε την ζωντανή φωτογραφία. Αν και έμενα με βολεύει λόγο παιδιού και μετά μπορείς από την ζωντανή φωτογραφία να διαλέξεις σε πια φάση είναι καλύτερη η φωτογραφία και να την αποθηκεύσω. ευχαριστω συνονοματε. γκουγκλαρισα σχετικα πριν γραψω και ειχε μονο πως να αφαιρεις τα ταιλσ. Με εσωσες. Μια μικρη διορθωση ισως. Τα σεττινγσ & τελιτσες τα βγαζει στις φωτο και οχι στην καμερα που ανοιγει χωρις τετοια επιλογή. Το εκανα στις φωτοσ και διαλεξα μια εικονα (σκυλουμπα μου). Σωστα? η παλι λαθος τα εκανα?.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 ευχαριστω συνονοματε. γκουγκλαρισα σχετικα πριν γραψω και ειχε μονο πως να αφαιρεις τα ταιλσ. Με εσωσες. Μια μικρη διορθωση ισως. Τα σεττινγσ & τελιτσες τα βγαζει στις φωτο και οχι στην καμερα που ανοιγει χωρις τετοια επιλογή. Το εκανα στις φωτοσ και διαλεξα μια εικονα (σκυλουμπα μου). Σωστα? η παλι λαθος τα εκανα?.... Για απενεργοποίηση της ζωντανής φωτο,στην καμερα τρεις τελίτσες κάτω δεξιά και ρυθμίσεις Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Αυτο το τελευταίο δεν ήξερα ότι γίνεται στις ζωντανές εικόνες! Πως το κάνεις δηλαδή; Μπαίνεις στις φωτογραφίες σε όσες είναι ζωντανές πατάς κάτω δεξιά τρεις τελίτσες,μετά επιλέγεις κάτι πού είναι σαν μολύβι στην κάτω μπάρα και εκεί έχει επιλογή ρύθμιση και για το HDR και για αποθήκευση φωτογραφίας από ζωντανή εικόνα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω συνονοματε. γκουγκλαρισα σχετικα πριν γραψω και ειχε μονο πως να αφαιρεις τα ταιλσ. Με εσωσες. Μια μικρη διορθωση ισως. Τα σεττινγσ & τελιτσες τα βγαζει στις φωτο και οχι στην καμερα που ανοιγει χωρις τετοια επιλογή. Το εκανα στις φωτοσ και διαλεξα μια εικονα (σκυλουμπα μου). Σωστα? η παλι λαθος τα εκανα?.... Αν θες να μην βγάζεις καθόλου ζωντανή φωτογραφία γίνεται όπως στο έγραψα πιο πάνω. Edited June 4, 2016 by tasose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 που είναι η ρύθμιση να εμφανίζονται ολες οι εικονες με το άνοιγμα του email?στα 8 την ειχα βρει στα 10 δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 που είναι η ρύθμιση να εμφανίζονται ολες οι εικονες με το άνοιγμα του email?στα 8 την ειχα βρει στα 10 δεν.Εμενα εμφανίζει της εικόνες κανονικά χωρίς να έκανα κάποια ρυθμίση Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts