st1313 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ενώ έχω το τηλέφωνο πάνω από δύο χρόνια και ήμουν αρκετός ευχαριστημένος.Μετά την αναβάθμιση creators το τηλέφωνο μεταλλάχθηκε ,κολλήματα στον edge δεν μου εμφάνιζε τις αναπάντητες Γενικά μια απαράδεκτη κατάσταση.Απόφασισα να του κάνω hard reset και το ξαναέστησα χωρίς χρήση backup.Το τηλέφωνο ήρθε πάλι στα ίσια του και λειτουργεί προς το παρόν άψογα.Άρα Όταν κάνουμε hard reset νομίζω καλύτερα να το ξαναστηνουμε απο την αρχη το τηλέφωνο ή κάνω λάθος? Ετσι το κανω εγω και δεν εχω αντιμετωπισει σοβαρα προβλήματα εδώ και 18-19 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Εγώ στις συσκευές που έχω πάντα από αντίγραφο ασφαλείας. Οι τελευταίες εκδόσεις είναι λίγο προβληματικές , αλλά αρχίζουν να στρώνουνε. Πέρασα και την τελευταία πριβιού χθες, λίγο καλύτερα στην μπαταρία βλέπω. Ακόμα έχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας γύρω στο 20% την ώρα με σερφάρισμα σε δυο διαφορετικά κινητά. Σε 640χλ πάει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Καλησπέρα παλικάρια. :) Έχω πολύ καιρό να διαβάσω το νήμα καθώς το 640 μου το έδωσα στην αδερφή μου γιατί δεν τα πήγα καλά με τα windows. Έχει λοιπόν το εξής πρόβλημα το οποίο προέκυψε ξαφνικά (συγχωρέστε με εάν έχει ξανασυζητηθεί πρόσφατα): Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σαν thumbnails! Έχουν μέγεθος 200-300kb και φυσικά χάλια ποιότητα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς το θέμα και εάν ναι, πώς λύνεται; Η αλήθεια είναι οτι η συσκευή έχει να φάει hard reset κοντά στον 1,5 χρόνο. Μάλλον της χρειάζεται ένα...αλλά θα λυθεί το πρόβλημα; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Δεν είναι φυσιολογικό, Κάνε πρώτα soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Δεν είναι φυσιολογικό, Κάνε πρώτα soft reset. Σαφώς και δεν είναι φυσιολογικό! Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω της συσκευής εννοείς; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Σαφώς και δεν είναι φυσιολογικό! Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω της συσκευής εννοείς; Κράτα το power μέχρι να κλείσει το τηλέφωνο η κλειστό βγάλε την μπαταρία. Μετά δες για επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Επανεκκίνηση, βγάλσιμο μπαταρίας κλπ έχω κάνει. Δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Μάλλον θέλει επαναφορά ρυθμίσεων... from my LG G4 Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Δυστυχώς, εδώ και τρεις μέρες σπάνια μπορώ να πάρω ή να δεχθώ τηλεφώνημα, είτε απο/προς wind ή cosmote. Ψάχνω για νέα συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Καλημέρες, στο 640 γνωστής μου, έχει θέμα με την φόρτιση (αυθεντικός φορτιστής) της βγάζει συνεχώς ένα μήνυμα αργής φόρτισης. Έχει προκύψει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Κάνε μια επανεκκίνηση και θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 η αλλιως να αλλαξει το καλωδιο του φορτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Συνήθως στρώνει με επανεκκίνηση. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Μάλλον είναι το καλώδιο, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadis Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Δυστυχώς για το τηλέφωνο μου άλλαξαν πολλά με τον ερχομό της λεγόμενης και creator. Μέχρι τότε ήμουν πολύ ευχαριστημένος, όλα δούλευαν ρολόι, μετά την παραπάνω αναβάθμιση άρχισαν τα κολλήματα, στον edge κατά την χρήση αλλά και κατά την έξοδο από αυτόν, στις ειδοποιήσεις και ενέργειες, εφαρμογές άλλαξαν όνομα και έγιναν γράμματα και αριθμοί, ζεσταίνεται πολύ εύκολα και πέφτει η μπαταρία γρήγορα, η οθόνη μερικές φορές δεν σβήνει. Δυστυχώς η αναβάθμιση του 7ου δεν διόρθωσε τίποτα, ας κάνω υπομονή μήπως και γυρίσει το πράγμα και βλέπουμε μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Για hard reset να βγάλω την κάρτα μνήμης στο 640 ds που έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Για hard reset να βγάλω την κάρτα μνήμης στο 640 ds που έχω; Απο την κάρτα μνήμης δεν φεύγουν αρχεία με hard reset. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Για hard reset να βγάλω την κάρτα μνήμης στο 640 ds που έχω; την βγάλεις δεν την βγάλεις δύσκολα θα γλιτώσεις να μην γίνει corrupted. παθών Για μένα αφαίρεσε την σώσε photos κλπ και μετα το Hard reset κάνε τον σταυρό σου ξανακούμπωσε την :lol::lol::lol: Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 την βγάλεις δεν την βγάλεις δύσκολα θα γλιτώσεις να μην γίνει corrupted. παθών Για μένα αφαίρεσε την σώσε photos κλπ και μετα το Hard reset κάνε τον σταυρό σου ξανακούμπωσε την :lol::lol::lol: Πως θα καταστραφεί ακόμα και βγάζοντάς την; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 (edited) Πως θα καταστραφεί ακόμα και βγάζοντάς την; 2 φορες (samsung sd), μια με 8.1 την έβγαλα να πάρω backup και στην επανατοποθέτηση δεν μου την διάβαζε και την δεύτερη μετά το update σε wm10 μετα την πρώτη είσοδο δεν την έβλεπε καν, έβαλα-έβγαλα sd και έμεινα με μια sd που δεν την διάβαζαν ούτε τα win10. και τις δυο φορές με κλειστή συσκευή και bonus σε φίλο με 640xl 8.1 πήγε να πάρει backup (adata sd) και κατέληξε σε format. αυτός βέβαια με ανοιχτή συσκευή την έβγαλε εν ψυχρώ. ***κάτι ασχετο είχατε χτες απογευμα κανείς θέμα με το viber? ενω ήταν κανονικα συνδεδεμένο με wifi και Internet κανονικά δεν έστελνε ούτε έπαιρνε μηνύματα, μετα απο καμια ωρα έστρωσε μόνο του. Edited July 29, 2017 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 2 φορες (samsung sd), μια με 8.1 την έβγαλα να πάρω backup και στην επανατοποθέτηση δεν μου την διάβαζε και την δεύτερη μετά το update σε wm10 μετα την πρώτη είσοδο δεν την έβλεπε καν, έβαλα-έβγαλα sd και έμεινα με μια sd που δεν την διάβαζαν ούτε τα win10. και τις δυο φορές με κλειστή συσκευή και bonus σε φίλο με 640xl 8.1 πήγε να πάρει backup (adata sd) και κατέληξε σε format. αυτός βέβαια με ανοιχτή συσκευή την έβγαλε εν ψυχρώ. ***κάτι ασχετο είχατε χτες απογευμα κανείς θέμα με το viber? ενω ήταν κανονικα συνδεδεμένο με wifi και Internet κανονικά δεν έστελνε ούτε έπαιρνε μηνύματα, μετα απο καμια ωρα έστρωσε μόνο του. Ε δεν νομίζω να είναι τόσο συχνό το φαινόμενο αυτο! Σε Android συσκευή την βάλατε καθόλου; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Ε δεν νομίζω να είναι τόσο συχνό το φαινόμενο αυτο! Σε Android συσκευή την βάλατε καθόλου; όχι δεν δοκιμασα. Όσο μη συχνό και αν φαίνεται εγώ πλεον το φοβάμαι αλλά ασχετως καλύτερα να μην την έχεις μέσα γενικά σε μεγάλα updates και flashαρίσματα. φύλαγε τα ρούχα σου.... Πάντως να πω και κάτι καλό που μπορώ να πω δεν το περίμενα. αγόρασα ένα φτηνο dlna/miracast dongle απο κινεζομάγαζο της τάξης των 10 ευρώ για να streamάρω στην tv youtube και photos και ενω το xioami μου σκάλωνε (ασυμβατότητα με chip ή custom miui ?) το 640 συνδέθηκε άμεσα με 2 κινήσεις και streamαρε άψογα 1080 video απο youtube, μέχρι βέβαια να φάει restart το dongle λόγω θερμοκρασίας :lol::lol::lol: Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Σκεφτομαι να κανω αναβαθμηση σε 10αρια...με τα 8.1 το τηλεφωνο δεν εχει κανενα προβλημα,τι λετε εσεις??Lumia 640ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Σκεφτομαι να κανω αναβαθμηση σε 10αρια...με τα 8.1 το τηλεφωνο δεν εχει κανενα προβλημα,τι λετε εσεις??Lumia 640ds Αν δεν έχεις πρόβλημα μην πας. Εγώ έχω όλες τις συσκευές σε 10, αλλά αν δεν χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή που να θέλει μόνο τα δεκάρια δεν υπάρχει λόγος. Η μπαταρία φεύγει γρήγορα, οι χάρτες είναι ότι να ναι κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Σκεφτομαι να κανω αναβαθμηση σε 10αρια...με τα 8.1 το τηλεφωνο δεν εχει κανενα προβλημα,τι λετε εσεις??Lumia 640ds όπως ειπώθηκε, αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο που θες να αναβαθμίσεις να μείνεις εκεί που είσαι. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 απλα ειναι μερικες εφαρμογες που θελουν 10αριια οπως πχ το messanger...ευχαριστω πολυ,παραμενω ετσι και βλεπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts