Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Εχω κλάσσικα θεματα με το τηλέφωνο,αλλα το πιο τελευταιο που παίζει τα νεύρα μου στα άκρα εινα οτι εχει εξαυλώθει ο χώρος στο τηλέφωνο. Και δεν ξέρω πως εχει γινει αυτο οταν πάνω στην μνήμη του τηλεφώνου εχω μονο 7 ριμάδες εφαρμογές!Ολες οι αλλες ειναι στην κάρτα.Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βοηθάει στο να καθαρισει καπως η μνήμη διοτι απελπίζομαι εντελώς πλέον!

Φαντάζομαι το Others (αν θυμάμαι καλά) πιάνει μεγάλο χώρο, ε; :rolleyes:

Huawei Nova 5T

Καλημέρα σε όλους!

Εχω κλάσσικα θεματα με το τηλέφωνο,αλλα το πιο τελευταιο που παίζει τα νεύρα μου στα άκρα εινα οτι εχει εξαυλώθει ο χώρος στο τηλέφωνο. Και δεν ξέρω πως εχει γινει αυτο οταν πάνω στην μνήμη του τηλεφώνου εχω μονο 7 ριμάδες εφαρμογές!Ολες οι αλλες ειναι στην κάρτα.Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βοηθάει στο να καθαρισει καπως η μνήμη διοτι απελπίζομαι εντελώς πλέον!

εχεισ τσεκαρει ολα τα αρχεια μηντια / προγραμματα / κατεβασματα να πηγαινουν στην sd?

Καλημέρα σε όλους!

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από την απεγκατασταση/επανεγκατάσταση των εφαρμογών.

Sent from mTalk

Φαντάζομαι το Others (αν θυμάμαι καλά) πιάνει μεγάλο χώρο, ε; :rolleyes:

Οτι να ναι παιδια.Τώρα μου λεει οτι εχω 1γκιγκα ελέυθερο χωρο το πρωι ειχα 350 μεγκα..... τωρα εχω 6,28γκιγκα σε χρηση απο 7,28.Βασικα αυτα που ειναι τιγκα ειναι τα Στοιχεια συστήματος και δεσμευμενα στοιχεια και το εφαρμογες και παιχνιδια .Το αλλο ειναι 528kb

εχεισ τσεκαρει ολα τα αρχεια μηντια / προγραμματα / κατεβασματα να πηγαινουν στην sd?

Ολα ειναι για εκει!Δέν έχω κάποια διαφοροποιηση.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από την απεγκατασταση/επανεγκατάσταση των εφαρμογών.

Sent from mTalk

Δεν ξερω δεν αντιλέγω αλλα δεν μπορει να ειναι ετσι τοσο απλο,εκτος η απεγκατασταση ή οι αναβαθμισεις αφήνουν κατάλοιπα!Ειναι απαραδεκτο να υπάρχει τετοια καταναλωση στην μνημη.

Ισως να θελει παλι Hard Reset ξερω γω τι αλλο να πω...4η φορα ειναι too much.

Τσαταλια τα νεύρα μου

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Οτι να ναι παιδια.Τώρα μου λεει οτι εχω 1γκιγκα ελέυθερο χωρο το πρωι ειχα 350 μεγκα..... τωρα εχω 6,28γκιγκα σε χρηση απο 7,28.Βασικα αυτα που ειναι τιγκα ειναι τα Στοιχεια συστήματος και δεσμευμενα στοιχεια και το εφαρμογες και παιχνιδια .Το αλλο ειναι 528kb

Ολα ειναι για εκει!Δέν έχω κάποια διαφοροποιηση.

Δεν ξερω δεν αντιλέγω αλλα δεν μπορει να ειναι ετσι τοσο απλο,εκτος η απεγκατασταση ή οι αναβαθμισεις αφήνουν κατάλοιπα!Ειναι απαραδεκτο να υπάρχει τετοια καταναλωση στην μνημη.

Ισως να θελει παλι Hard Reset ξερω γω τι αλλο να πω...4η φορα ειναι too much.

Τσαταλια τα νεύρα μου

Και γω το ιδιο προβλημα εχω δεν εισαι ο μονος

Ούτε το soft reset σας αδειάζει το χώρο; Μην κάνετε 1. Μέχρι να δείτε ότι δείχνει λάθος ώρα και ημερομηνία.

Όσο έχετε να ρυθμίζεται αυτόματα η ώρα και η ημερομηνία από το δίκτυο, εννοείται ότι κλείνετε WiFi και data, πριν το soft reset.

Huawei Nova 5T

Με την τελευταία έκδοση έχουν διορθωθεί τα θέματα με τα tiles πχ του ημερολογίου και το θέμα με την υπερθέρμανση; Καμιά βελτίωση με το facebook και messenger που καθυστερούν να ανοίξουν έχουμε; Φίλος με 640 θέλει να βάλει τα 10 και ρωτάω μήπως έχει αλλάξει κάτι. Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Παιδιά έκανα κάποιες ηχητικές εγγραφές πολύ σημαντικές οι οποίες σώθηκαν by default στο φάκελο "files" (πχ files/soundfile1.wav. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό το φάκελο. Οι μόνοι φάκελοι που βλέπω με όλες τις εφαρμογές (πχ aerize) είναι οι pictures music videos documents Downloads ringtones. Τι στο καλό να κάνω για να έχω πρόσβαση στο φάκελο files!!???

Παιδιά έκανα κάποιες ηχητικές εγγραφές πολύ σημαντικές οι οποίες σώθηκαν by default στο φάκελο "files" (πχ files/soundfile1.wav. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό το φάκελο. Οι μόνοι φάκελοι που βλέπω με όλες τις εφαρμογές (πχ aerize) είναι οι pictures music videos documents Downloads ringtones. Τι στο καλό να κάνω για να έχω πρόσβαση στο φάκελο files!!???

Το documents το ανοιξες? Η εγγραφη φωνης εκει παει.

Πιθανόν (αν κατάλαβα καλά) του τα αποθήκευσε κάποια εφαρμογή στο local storage της εφαρμογής. Δηλαδή το files/soundfile1.wav είναι ο φάκελος WindowsApps/ΌνομαΕφαρμογής/files/soundfile1.wav . Το πρόβλημα είναι ότι ο συγκεκριμένος φάκελος λογικά εκτός από hidden είναι και κλειδωμένος και δεν έχω δοκιμάσει να δω αν μπορείς να έχεις πρόσβαση. Μήπως έχει η εφαρμογή κάποιο τρόπο να το κάνει share μέσα από το μενού της? Με ποια εφαρμογή έγιναν αυτές οι ηχογραφήσεις? Edited by georgb

Τελικά υπάρχει φάκελος history όπως είπε ο παραπάνω φίλος όπου εμφανίζονται όλα τα ηχογραφημένα αρχεία και τα κοπιαρα στην SD card . Το πρόγραμμα είναι το the sound recorder. Ευχαριστώ για την υποστήριξή είχα φρικάρει!!

Φιλτατοι,

Την κατανοηση σας αν έχουν απαντηθεί τα παρακατω αλλα ηταν εξαιρετικα δυσκολο να τα εντοπισω!

Μετά από πολύ καιρό (χάλασε το s3) έβγαλα από το συρτάρι το τηλέφωνο και είπα να το χρησιμοποιώ πλέον κανονικά.

Στην αρχή είχα ψιλοενθουσιαστει αλλά τώρα βλέπω ότι μου λείπουν ορισμένα πράγματα του Android .

Το θέμα βέβαια είναι αν όντως λείπουν ή εγώ δεν ξέρω ακόμα να το δουλεύω σωστά.

Γιατί ορισμένα τα βρήκα στην πορεία.

Μέχρι στιγμής αυτό που δεν έχω κατορθώσει να βρω είναι:

Α)αν και πως μπορώ να στείλω με Bluetooth τραγούδια και

Β)πως μπορώ να μεταφέρω έναν ολόκληρο φάκελο από το τηλέφωνο στην κάρτα SD.

Έχει κανείς καμμιά ιδέα ωρέ παληκάρια??

Μιχαλης

Α) Πρώτα ανοίγεις το bluetooth της συσκευής σου κι ύστερα πας στο αρχείο-κοινή χρήση και θα σου εμφανίζει την επιλογή. Αν δεν έχις ανοιχτό το bluetooth δεν στην εμφανίζει την επιλογή.

Β) Φάκελο που είχα δοκιμάσει να μετακινήσω δεν τα κατάφερα μέσω της συσκευής. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι να κάνω την μετακίνηση μέσω pc.

Β). .... Φάκελο που είχα δοκιμάσει να μετακινήσω δεν τα κατάφερα μέσω της συσκευής. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι να κάνω την μετακίνηση μέσω pc.

Μόνο μέσω υπολογιστή ή μεταφορά του φακέλου.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μόνο μέσω υπολογιστή ή μεταφορά του φακέλου.....

Οκ...να μην το κουραζω λοιπον:).

Παντως μεταφορα συγκεκριμενου αρχειου γινεται.

Δηλ σε ενα φακελο που εχω στο τηλεφωνο με πχ 5 τραγουδια ,μπορω να μετακινησω στην sd τα τραγουδια ενα ενα ,αλλα οχι ολο τον φακελο μαζι.

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α) Πρώτα ανοίγεις το bluetooth της συσκευής σου κι ύστερα πας στο αρχείο-κοινή χρήση και θα σου εμφανίζει την επιλογή. Αν δεν έχις ανοιχτό το bluetooth δεν στην εμφανίζει την επιλογή.

Οκ,το δοκιμαζω και επανερχομαι "δημητριος"

Μιχαλης

Με την τελευταία έκδοση έχουν διορθωθεί τα θέματα με τα tiles πχ του ημερολογίου και το θέμα με την υπερθέρμανση; Καμιά βελτίωση με το facebook και messenger που καθυστερούν να ανοίξουν έχουμε; Φίλος με 640 θέλει να βάλει τα 10 και ρωτάω μήπως έχει αλλάξει κάτι.

Παιδιά καμιά απάντηση στο ερώτημα μου;

TCL 40 NXTPAPER

Παιδιά καμιά απάντηση στο ερώτημα μου;

Τα tile's που χρησιμοποιώ καιρός ας πούμε δουλεύει κανονικά,υπερθέρμανση δεν είχα ποτέ και Facebook messenger δεν έχω.

Γύρισα στα 8.1 και ησύχασα! Με ειχαν κουρασει τα soft reset.

Με κάλυψε η απάντηση σου. Και εγώ στο δικό μου το έχω πλέον στα 8.1 διότι εκτός από soft είχα βαρεθεί να κάνω και hard reset. Aπλά ρωτησα μήπως άλλαξε κάτι με τις τελευταίες αναβαθμίσεις αλλά από ότι βλέπω 1gb ram και windows 10 δεν πάνε μαζί. Οπότε θα ενημερώσω τον φίλο να μείνει εκεί που είναι. Σε ευχαριστώ!

TCL 40 NXTPAPER

Λοιπόν το τηλέφωνο είναι της υπομονής.κάθε λίγο όλο και κάτι συμβαίνει.αλλά οι χάρτες του είναι κορυφή.σε πάνε ακριβώς εκεί που θες.με την Google έχω κάνει πολλές βόλτες

Μετά από αρκετούς μήνες μαρτυρικής συμβίωσης με τα windows 10 και μετά από ατελείωτα προβλήματα αξιοπιστίας (και άλλα τόσα HARD & SOFT RESET), γύρισα στα 8.1...

Ήδη φαίνεται ότι η συσκευή δουλεύει καλύτερα. Προφανώς δεν προοριζόταν για αυτό το (πολύ ωραίο κατά τα άλλα) λειτουργικό.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα 640 4G και XL, αλλά φαίνεται ότι ίσως το dual sim έχει γενικά πρόβλημα με τα 10/άρια. Ακόμα και ο τρόπος που γίνεται η αναβάθμιση σε 10/άρια (με τη βοήθεια-σπρώξιμο του upgrade advisor app) μάλλον δείχνει ότι το λειτουργικό κάθεται σαν ξένο πάνω στα 8.1. Αν ήταν φυσιολογική αναβάθμιση πιστεύω ότι θα γινόταν κανονικά όπως όλες οι προηγούμενες από το μενού του τηλεφώνου.

Μετά από αρκετούς μήνες μαρτυρικής συμβίωσης με τα windows 10 και μετά από ατελείωτα προβλήματα αξιοπιστίας (και άλλα τόσα HARD & SOFT RESET), γύρισα στα 8.1...

Ήδη φαίνεται ότι η συσκευή δουλεύει καλύτερα. Προφανώς δεν προοριζόταν για αυτό το (πολύ ωραίο κατά τα άλλα) λειτουργικό.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα 640 4G και XL, αλλά φαίνεται ότι ίσως το dual sim έχει γενικά πρόβλημα με τα 10/άρια. Ακόμα και ο τρόπος που γίνεται η αναβάθμιση σε 10/άρια (με τη βοήθεια-σπρώξιμο του upgrade advisor app) μάλλον δείχνει ότι το λειτουργικό κάθεται σαν ξένο πάνω στα 8.1. Αν ήταν φυσιολογική αναβάθμιση πιστεύω ότι θα γινόταν κανονικά όπως όλες οι προηγούμενες από το μενού του τηλεφώνου.

Φίλε μου πολύ καλά τα λες. Αν και ίσως δεν έχει σχέση το πώς γίνεται η αναβάθμιση, είναι ολοφανερο πως τα 10αρια έπεσαν βαριά σε όλα εκείνα με 1gb ram. Εγώ έχω το L735, και σκέφτομαι να γυρίσω στα 8.1. Κάτι που μου κολλάει (ολο και συχνότερα) στην γκαλερί, κολανε τα δεδομένα και ενώ δείχνει λήψη δεν ανοίγει σελίδες, μαζί με αρκετά άλλα "θεματακια", λέω να την κάνω..

Το 435ds που τώρα έχω για την δουλειά κυρίως (χρήση σε κακές συνθήκες) το γύρισα στα 8.1 και έχω άλλο τηλέφωνο.! Άμεση απόκριση (ειδικά στις κλήσεις και στο ημερολόγιο). Απλά έχει πολύ χειρότερη εικόνα! :(

Sent from mTalk

Ετσι ακριβως...

• The title was changed to Microsoft Lumia 640