Jump to content

visoc10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by visoc10

  1. Τελικά υπάρχει φάκελος history όπως είπε ο παραπάνω φίλος όπου εμφανίζονται όλα τα ηχογραφημένα αρχεία και τα κοπιαρα στην SD card . Το πρόγραμμα είναι το the sound recorder. Ευχαριστώ για την υποστήριξή είχα φρικάρει!!
  2. Παιδιά έκανα κάποιες ηχητικές εγγραφές πολύ σημαντικές οι οποίες σώθηκαν by default στο φάκελο "files" (πχ files/soundfile1.wav. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό το φάκελο. Οι μόνοι φάκελοι που βλέπω με όλες τις εφαρμογές (πχ aerize) είναι οι pictures music videos documents Downloads ringtones. Τι στο καλό να κάνω για να έχω πρόσβαση στο φάκελο files!!???
  3. Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν πουλάει κανά μαγαζί μπαταρία γι' αυτό το κινητό!
  4. παιδιά 2 προβλήματα και μια ανασκόπηση, χωρίς να την έχω ψάξει σχεδόν καθόλου. 1. όταν μιλάω με τα ακουστικά και η μπαταρία είναι στη μέση και κάτω ξαφνικά μου βγάζει ένα μήνυμα πως χαλάνε πολύ μπαταρία και σταματά να τα υποστηρίζει, οπότε πρέπει να τα βγάλω για να συνεχίσω, άσε που τις μισές φορές που τα βγάζω παθαίνει μια ψυχολογία κάνει κάτι σε ριστάρτ και χάνεται και η κλήση. γίνεται να απενεργοποιήσω αυτή την *******; 2. γίνεται η προφύλαξη οθόνης ή ότι είναι αυτό να ρυθμιστεί να ξεκινά μετά από κανά 5λεπτο και όχι σε ελάχιστα δευτερόλεπτα; ευχαριστώ εκ των προτέρων τώρα ως ανασκόπηση έχω να πω: - μου έχει πέσει καμμιά 10ρια φορές και δε μασάει τίποτα πολύ γερό σκαρί, πολύ καλή κατασκευή - η φωτογραφική δε με βολεύει για συχνή χρήση αλλά βγάζει καλές φωτογραφίες όπου το έχω χρειαστεί - απαράδεκτο που δεν έχει ραδιόφωνο να ακούγεται από τα ηχεία του, και μάλιστα όταν στην διαφήμιση έλεγε ότι έχει ανοιχτή ακρόαση ραδιοφώνου - χαμηλός ήχος στην ανοιχτή συνομιλία ή εγώ είμαι κουφάλογο - όταν έχω ακουστικά και είμαι πάνω στη μηχανή με κράνος δεν ακούγονται πολλά πράγματα ούτε με ακούνε οι συνομιλητές - η μπαταρία του δεν κρατά πολύ - τουλάχιστον για τα δικά μου κριτήρια 1,5 - 2 μέρες είναι λίγες - τα προβλήματα που ανέφερα πιο πάνω Συμπέρασμα: Βγάζω το καπέλο για την κατασκευή αλλά θα το ξεφορτωθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ!
  5. Το πήρα χτες, μετά από αρκετή αναζήτηση για κινητό με χαμηλό sar συν τις λειτουργίες που ήθελα. Η μόνη σύγκριση που μπορώ να κάνω είναι σε σχέση με το w850i sony ericsson που είχα πριν. Η ανοιχτή ακρόαση χειρότερη από του γερο-w850ι Δεν έχει ανοιχτή ακρόαση όταν είναι συνδεμένα τα ακουστικά hands free, απίστευτη ******* για μένα που είχα συνηθίσει να είναι και τα ακουστικά συνδεμένα και να μπορώ αν θέλω να ενεργοποιήσω ανοιχτή ακρόαση όταν είμαι μόνος είτε στο γραφείο είτε αλλού Δεν παίζει ραδιόφωνο ούτε mp3 με ανοιχτή ακρόαση μόνο από τα ακουστικά μπορείς να ακούς. Άλλη απίστευτη *******, το w850i το χρησιμοποιούσα σαν τρατζιστοράκι, ειδικά στα ταξίδια με είχε βολέψει πολύ Γράφει και στην ιστοσελίδα της νόκια ότι έχει πλαϊνά πλήκτρα για ένταση. Το δικό μου δεν έχει. Τώρα από σήμα είναι οκ, τα μενού τις νόκια μου φαίνονται εύκολα και καλά, στα ελληνικά είναι, φωτογραφική δε δοκίμασα ακόμα ούτε χάρτες γιατί μυρίζομαι χρέωση χοντρή. Από εμφάνιση το μαύρο όμορφο και στιβαρό. Δυστηχώς με χάλασαν τα της ανοιχτής ακρόασης ειδικά όταν πλέον είχα μάθει να χρησιμοποιώ το κινητό και σαν ραδιοφωνάκι Αφού το πήρα θα κάνω υπομονή 1 χρόνο και βλέπουμε Τη sony ericsson την τιμώρησα γιατί τα περισσότερα κινητά της που με κάλυπταν είναι ψηστήρια με μεγάλο sar!
×
×
  • Create New...