lepes Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλημέρα σε κολλημένους και μη ... σαν ui τα Windows δεν τα αλλάζω... άλλα τα application είναι σφαίρα μπροστά σε αυτά που ήξερα... Ο καθένας με τις απαιτήσεις του ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Έψαχνα για κάποια ενότητα του Lumia 630 και δε βρήκα, φαντάζομαι ότι πιο κοντινό του είναι το 640(;;) και ελπίζω σε βοήθεια σας. Φίλος έχει λοιπόν το Lumia 630 και μετά από ατύχημα η οθόνη έσπασε και φυσικά δεν εμφανίζει τπτ, είτε η συσκευή είναι ανοικτή, είτε όχι. Δεν έχει σώσει τις επαφές στη SIM ή σε κάποια SD/Cloud και θέλει να τις ανασύρει χωρίς τα 70€ που του ζητάνε για αντικατάσταση της οθόνης. Η ερώτηση μου είναι η εξής: υπάρχει τρόπος εξαγωγής των επαφών με αρχείο πχ CSV ή κάπως αλλιώς; Υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσω από την microsoft κάποιου οδηγού που να μου δίνει πρόσβαση στη συσκευή όπως σε συσκευές τύπου android? Η LG έχει τέτοιο πρόγραμμα και μέσα σε όλα τα άλλα έχει τη δυνατότητα εισαγωγής/εξαγωγής επαφών. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Έψαχνα για κάποια ενότητα του Lumia 630 και δε βρήκα, φαντάζομαι ότι πιο κοντινό του είναι το 640(;;) και ελπίζω σε βοήθεια σας. Φίλος έχει λοιπόν το Lumia 630 και μετά από ατύχημα η οθόνη έσπασε και φυσικά δεν εμφανίζει τπτ, είτε η συσκευή είναι ανοικτή, είτε όχι. Δεν έχει σώσει τις επαφές στη SIM ή σε κάποια SD/Cloud και θέλει να τις ανασύρει χωρίς τα 70€ που του ζητάνε για αντικατάσταση της οθόνης. Η ερώτηση μου είναι η εξής: υπάρχει τρόπος εξαγωγής των επαφών με αρχείο πχ CSV ή κάπως αλλιώς; Υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσω από την microsoft κάποιου οδηγού που να μου δίνει πρόσβαση στη συσκευή όπως σε συσκευές τύπου android? Η LG έχει τέτοιο πρόγραμμα και μέσα σε όλα τα άλλα έχει τη δυνατότητα εισαγωγής/εξαγωγής επαφών. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. οι επαφες σου είναι στον λογαριασμο Microsoft που εχεις. μπες από έναν υπολογιστη και θα τις δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Αυτο προτεινα πριν 1+ ωρα που μιλησα με τον φιλο που εχει το θεμα. Καπου το διαβασα πως αυτη ειναι μια λυση. Αρκει να θυμηθει το registered email του λογ/μου του. Ευχαριστω. Στάλθηκε απο το LG-V10 H960 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) οι επαφες σου είναι στον λογαριασμο Microsoft που εχεις. μπες από έναν υπολογιστη και θα τις δεις. 1. h με οποιον λογ/σμο εχεις δηλωσει να κανει synchronize contacts 2. παιρνεισ μνημη και σιμακι απο παληο κινητο και τα βαζεισ σε ενα αλλο. Τρεχεις βαιμπερ στο καινουργιο κινητο και θα βρει ολες τις επαφες. οποτε πλεον το θεμα ειναι πως απο βαιμπερ κανουμε εξαγωγη των επαφων μας. Δεν το ξερω αλλα θατο κυτταξω ετσι απο περιεργεια.(αυτη που σκοτωσε την γατα) https://support.viber.com/customer/en/portal/articles/2280776-can-i-save-a-contact-from-my-desktop-application- κατι τετοιο εννοουσα. καλη τυχη Edited November 25, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ευχαριστω! Στάλθηκε απο το LG-V10 H960 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Έψαχνα για κάποια ενότητα του Lumia 630 και δε βρήκα, φαντάζομαι ότι πιο κοντινό του είναι το 640(;;) και ελπίζω σε βοήθεια σας. Φίλος έχει λοιπόν το Lumia 630 και μετά από ατύχημα η οθόνη έσπασε και φυσικά δεν εμφανίζει τπτ, είτε η συσκευή είναι ανοικτή, είτε όχι. Δεν έχει σώσει τις επαφές στη SIM ή σε κάποια SD/Cloud και θέλει να τις ανασύρει χωρίς τα 70€ που του ζητάνε για αντικατάσταση της οθόνης. Η ερώτηση μου είναι η εξής: υπάρχει τρόπος εξαγωγής των επαφών με αρχείο πχ CSV ή κάπως αλλιώς; Υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσω από την microsoft κάποιου οδηγού που να μου δίνει πρόσβαση στη συσκευή όπως σε συσκευές τύπου android? Η LG έχει τέτοιο πρόγραμμα και μέσα σε όλα τα άλλα έχει τη δυνατότητα εισαγωγής/εξαγωγής επαφών. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αγοράζει μια οθόνη από ebay με 15€, δίνει άλλα 10€ σε κάποιο να του την αλλάξει και έκανε την δουλειά του. Και από εδώ και πέρα πάντα συγχρονισμό στο email. Σε καμία συσκευή δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση με σπασμενη οθόνη πιστεύω. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) https://store.fixmobile.gr/el/proion/othoni-kai-mihanismos-afis-nokia-lumia-630-lumia-635-mayro http://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=nokia+lumia+630&page=4 ΑΝ βιαζεται κλικ από πανω, αλλοιως ημπαιη. Πιο πολύ θα στοιχισει ένα νέο κινητο εστω και να βρει τις επαφες Edited November 26, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) Του εχω προτεινει και την αλλαγη οθονης, ειτε απο ebay ειτε απο εδω. Μαλθστα, απο οτι ειδα η αλλαγη της δεν ειναι και κατι δυσκολο, σχετικα απλη ειναι. Σας ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας. Θα ενημερωσω για το τι εγινε τελικα. Στάλθηκε απο το LG-V10 H960 μου Edited November 27, 2016 by niotheros Απαγορεύεται η γραφή SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) Του εχω προτεινει και την αλλαγη οθονης, ειτε απο ebay ειτε απο εδω. Μαλθστα, απο οτι ειδα η αλλαγη της δεν ειναι και κατι δυσκολο, σχετικα απλη ειναι. Σας ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας. Θα ενημερωσω για το τι εγινε τελικα. Στάλθηκε απο το LG-V10 H960 μου Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, εγώ στο 640 το έκανα μόνος την τελευταία φορά. Sent from mTalk Edited November 27, 2016 by niotheros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Αυτο καταλαβα επισης. Μερσι. Στάλθηκε απο το LG-V10 H960 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλημέρα σε όλους! Εχω κλάσσικα θεματα με το τηλέφωνο,αλλα το πιο τελευταιο που παίζει τα νεύρα μου στα άκρα εινα οτι εχει εξαυλώθει ο χώρος στο τηλέφωνο. Και δεν ξέρω πως εχει γινει αυτο οταν πάνω στην μνήμη του τηλεφώνου εχω μονο 7 ριμάδες εφαρμογές!Ολες οι αλλες ειναι στην κάρτα.Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βοηθάει στο να καθαρισει καπως η μνήμη διοτι απελπίζομαι εντελώς πλέον! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλημέρα σε όλους! Εχω κλάσσικα θεματα με το τηλέφωνο,αλλα το πιο τελευταιο που παίζει τα νεύρα μου στα άκρα εινα οτι εχει εξαυλώθει ο χώρος στο τηλέφωνο. Και δεν ξέρω πως εχει γινει αυτο οταν πάνω στην μνήμη του τηλεφώνου εχω μονο 7 ριμάδες εφαρμογές!Ολες οι αλλες ειναι στην κάρτα.Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βοηθάει στο να καθαρισει καπως η μνήμη διοτι απελπίζομαι εντελώς πλέον! Φαντάζομαι το Others (αν θυμάμαι καλά) πιάνει μεγάλο χώρο, ε; :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλημέρα σε όλους! Εχω κλάσσικα θεματα με το τηλέφωνο,αλλα το πιο τελευταιο που παίζει τα νεύρα μου στα άκρα εινα οτι εχει εξαυλώθει ο χώρος στο τηλέφωνο. Και δεν ξέρω πως εχει γινει αυτο οταν πάνω στην μνήμη του τηλεφώνου εχω μονο 7 ριμάδες εφαρμογές!Ολες οι αλλες ειναι στην κάρτα.Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βοηθάει στο να καθαρισει καπως η μνήμη διοτι απελπίζομαι εντελώς πλέον! εχεισ τσεκαρει ολα τα αρχεια μηντια / προγραμματα / κατεβασματα να πηγαινουν στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλημέρα σε όλους! Εχω κλάσσικα θεματα με το τηλέφωνο,αλλα το πιο τελευταιο που παίζει τα νεύρα μου στα άκρα εινα οτι εχει εξαυλώθει ο χώρος στο τηλέφωνο. Και δεν ξέρω πως εχει γινει αυτο οταν πάνω στην μνήμη του τηλεφώνου εχω μονο 7 ριμάδες εφαρμογές!Ολες οι αλλες ειναι στην κάρτα.Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βοηθάει στο να καθαρισει καπως η μνήμη διοτι απελπίζομαι εντελώς πλέον! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από την απεγκατασταση/επανεγκατάσταση των εφαρμογών. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Φαντάζομαι το Others (αν θυμάμαι καλά) πιάνει μεγάλο χώρο, ε; :rolleyes: Οτι να ναι παιδια.Τώρα μου λεει οτι εχω 1γκιγκα ελέυθερο χωρο το πρωι ειχα 350 μεγκα..... τωρα εχω 6,28γκιγκα σε χρηση απο 7,28.Βασικα αυτα που ειναι τιγκα ειναι τα Στοιχεια συστήματος και δεσμευμενα στοιχεια και το εφαρμογες και παιχνιδια .Το αλλο ειναι 528kb εχεισ τσεκαρει ολα τα αρχεια μηντια / προγραμματα / κατεβασματα να πηγαινουν στην sd? Ολα ειναι για εκει!Δέν έχω κάποια διαφοροποιηση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από την απεγκατασταση/επανεγκατάσταση των εφαρμογών. Sent from mTalk Δεν ξερω δεν αντιλέγω αλλα δεν μπορει να ειναι ετσι τοσο απλο,εκτος η απεγκατασταση ή οι αναβαθμισεις αφήνουν κατάλοιπα!Ειναι απαραδεκτο να υπάρχει τετοια καταναλωση στην μνημη. Ισως να θελει παλι Hard Reset ξερω γω τι αλλο να πω...4η φορα ειναι too much. Τσαταλια τα νεύρα μου Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Οτι να ναι παιδια.Τώρα μου λεει οτι εχω 1γκιγκα ελέυθερο χωρο το πρωι ειχα 350 μεγκα..... τωρα εχω 6,28γκιγκα σε χρηση απο 7,28.Βασικα αυτα που ειναι τιγκα ειναι τα Στοιχεια συστήματος και δεσμευμενα στοιχεια και το εφαρμογες και παιχνιδια .Το αλλο ειναι 528kb Ολα ειναι για εκει!Δέν έχω κάποια διαφοροποιηση. Δεν ξερω δεν αντιλέγω αλλα δεν μπορει να ειναι ετσι τοσο απλο,εκτος η απεγκατασταση ή οι αναβαθμισεις αφήνουν κατάλοιπα!Ειναι απαραδεκτο να υπάρχει τετοια καταναλωση στην μνημη. Ισως να θελει παλι Hard Reset ξερω γω τι αλλο να πω...4η φορα ειναι too much. Τσαταλια τα νεύρα μουΚαι γω το ιδιο προβλημα εχω δεν εισαι ο μονος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ούτε το soft reset σας αδειάζει το χώρο; Μην κάνετε 1. Μέχρι να δείτε ότι δείχνει λάθος ώρα και ημερομηνία. Όσο έχετε να ρυθμίζεται αυτόματα η ώρα και η ημερομηνία από το δίκτυο, εννοείται ότι κλείνετε WiFi και data, πριν το soft reset. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Με την τελευταία έκδοση έχουν διορθωθεί τα θέματα με τα tiles πχ του ημερολογίου και το θέμα με την υπερθέρμανση; Καμιά βελτίωση με το facebook και messenger που καθυστερούν να ανοίξουν έχουμε; Φίλος με 640 θέλει να βάλει τα 10 και ρωτάω μήπως έχει αλλάξει κάτι. Edited December 3, 2016 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visoc10 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Παιδιά έκανα κάποιες ηχητικές εγγραφές πολύ σημαντικές οι οποίες σώθηκαν by default στο φάκελο "files" (πχ files/soundfile1.wav. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό το φάκελο. Οι μόνοι φάκελοι που βλέπω με όλες τις εφαρμογές (πχ aerize) είναι οι pictures music videos documents Downloads ringtones. Τι στο καλό να κάνω για να έχω πρόσβαση στο φάκελο files!!??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Με την εξερεύνηση αρχείων δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Παιδιά έκανα κάποιες ηχητικές εγγραφές πολύ σημαντικές οι οποίες σώθηκαν by default στο φάκελο "files" (πχ files/soundfile1.wav. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτό το φάκελο. Οι μόνοι φάκελοι που βλέπω με όλες τις εφαρμογές (πχ aerize) είναι οι pictures music videos documents Downloads ringtones. Τι στο καλό να κάνω για να έχω πρόσβαση στο φάκελο files!!??? Το documents το ανοιξες? Η εγγραφη φωνης εκει παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 (edited) Πιθανόν (αν κατάλαβα καλά) του τα αποθήκευσε κάποια εφαρμογή στο local storage της εφαρμογής. Δηλαδή το files/soundfile1.wav είναι ο φάκελος WindowsApps/ΌνομαΕφαρμογής/files/soundfile1.wav . Το πρόβλημα είναι ότι ο συγκεκριμένος φάκελος λογικά εκτός από hidden είναι και κλειδωμένος και δεν έχω δοκιμάσει να δω αν μπορείς να έχεις πρόσβαση. Μήπως έχει η εφαρμογή κάποιο τρόπο να το κάνει share μέσα από το μενού της? Με ποια εφαρμογή έγιναν αυτές οι ηχογραφήσεις? Edited December 3, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visoc10 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Τελικά υπάρχει φάκελος history όπως είπε ο παραπάνω φίλος όπου εμφανίζονται όλα τα ηχογραφημένα αρχεία και τα κοπιαρα στην SD card . Το πρόγραμμα είναι το the sound recorder. Ευχαριστώ για την υποστήριξή είχα φρικάρει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Φιλτατοι, Την κατανοηση σας αν έχουν απαντηθεί τα παρακατω αλλα ηταν εξαιρετικα δυσκολο να τα εντοπισω! Μετά από πολύ καιρό (χάλασε το s3) έβγαλα από το συρτάρι το τηλέφωνο και είπα να το χρησιμοποιώ πλέον κανονικά. Στην αρχή είχα ψιλοενθουσιαστει αλλά τώρα βλέπω ότι μου λείπουν ορισμένα πράγματα του Android . Το θέμα βέβαια είναι αν όντως λείπουν ή εγώ δεν ξέρω ακόμα να το δουλεύω σωστά. Γιατί ορισμένα τα βρήκα στην πορεία. Μέχρι στιγμής αυτό που δεν έχω κατορθώσει να βρω είναι: Α)αν και πως μπορώ να στείλω με Bluetooth τραγούδια και Β)πως μπορώ να μεταφέρω έναν ολόκληρο φάκελο από το τηλέφωνο στην κάρτα SD. Έχει κανείς καμμιά ιδέα ωρέ παληκάρια?? Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts