Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να είσαι πολύ προσεκτικός με την Arvato.

Στις συσκευές που είναι εντός εγγύησης, δε δίνουν και μεγάλη προσοχή.

Όταν είναι εκτός και τους "τα ακουμπάς", σε έχουν σαν βασιλιά

Αυτά τα έχω διαβάσει από διάφορα sites. Ευτυχώς δεν έχω προσωπική εμπειρία.

Πέρασα και ρώτησα στο NOKIA CARE στο Αιγάλαιω Θηβών 487 και μου είπαν οτι τα στέλνουν Ουγγαρία και σε 15 μέρες θα το έχω στα χέρια μου. Ίσως το αφήσω εκεί μιας και είναι στον δρόμο μου αύριο και όχι κατευθείαν ARVATO.Εκτός από το gps θα τους αναφέρω και την υπερθέρμανση άσχετα αν μέχρι στιγμής δεν μου έχει εμφανίσει το πρόβλημα μετά το hard reset που έκανα. Για το προσεκτικός που λες δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ίσως ψαχτώ για android όσο και να μην μου αρέσουν γιατί πραγματικά κουραστηκα να ασχολούμε με τα καθημερινά προβλήματα του κινητού.

TCL 40 NXTPAPER

Πέρασα και ρώτησα στο NOKIA CARE στο Αιγάλαιω Θηβών 487 και μου είπαν οτι τα στέλνουν Ουγγαρία και σε 15 μέρες θα το έχω στα χέρια μου. Ίσως το αφήσω εκεί μιας και είναι στον δρόμο μου αύριο και όχι κατευθείαν ARVATO.Εκτός από το gps θα τους αναφέρω και την υπερθέρμανση άσχετα αν μέχρι στιγμής δεν μου έχει εμφανίσει το πρόβλημα μετά το hard reset που έκανα. Για το προσεκτικός που λες δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ίσως ψαχτώ για android όσο και να μην μου αρέσουν γιατί πραγματικά κουραστηκα να ασχολούμε με τα καθημερινά προβλήματα του κινητού.

Αν τα στέλνει έξω, όπως γράφει και να ο chryssostomos, καλύτερα. :lol: Οι της arvato να μην ασχολούνται.

Huawei Nova 5T

Αν τα στέλνει έξω, όπως γράφει και να ο chryssostomos, καλύτερα. :lol: Οι της arvato να μην ασχολούνται.

έτσι μου είχαν πει μια φορά που είχα πάει.

τώρα αν ισχύει,μόνο αυτοί ξέρουν.

Xiaomi 12 Pro

έτσι μου είχαν πει μια φορά που είχα πάει.

τώρα αν ισχύει,μόνο αυτοί ξέρουν.

Από την αρχή του χρόνου δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και πάνε όλα Ουγγαρία.

Sent from mTalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Από την αρχή του χρόνου δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και πάνε όλα Ουγγαρία.

Sent from mTalk

πόσο σίγουρο είναι αυτό;

Xiaomi 12 Pro

πόσο σίγουρο είναι αυτό;

Τρία Nokia care μου το είπαν

Και νομίζω και το λέει και στο σάιτ

Sent from mTalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Τρία Nokia care μου το είπαν

Και νομίζω και το λέει και στο σάιτ

Sent from mTalk

Κι εμενα μου το είπαν άλλα δυο στη Θεσσαλονίκη! Ουγγαρία θα πηγαίνουν όλα!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Λοιπόν.

Μου έχει συμβεί το εξής περιστατικό 2 φορές.

Το βάζω το βράδυ να φορτίσει και ξυπνάω την άλλη μέρα και έχει σταματήσει η φόρτιση σε κάποιο ποσοστό γύρω στο 50% περίπου ενώ είναι συνδεδεμένο και ο φορτιστής βράζει.

Φταίει το κινητό ή ο φορτιστής έχει αρχίσει να τα χάνει;

Sent from mTalk

Λοιπόν.

Μου έχει συμβεί το εξής περιστατικό 2 φορές.

Το βάζω το βράδυ να φορτίσει και ξυπνάω την άλλη μέρα και έχει σταματήσει η φόρτιση σε κάποιο ποσοστό γύρω στο 50% περίπου ενώ είναι συνδεδεμένο και ο φορτιστής βράζει.

Φταίει το κινητό ή ο φορτιστής έχει αρχίσει να τα χάνει;

Sent from mTalk

Αυτό που μπορείς να κάνεις για αρχή δοκίμασε άλλο φορτιστή.

ούτε video στέλνουμε μέσω viber :cry::cry::cry::cry: ???????

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Παιδιά φίλη θέλει να το πάρει επειδή βασική της προϋπόθεση στα χρήματα αυτά είναι να παίρνει δύο κάρτες. Αξίζει, τι λέτε;

Επίσης φαντάζομαι και οι δύο κάρτες είναι active, δηλαδή σε όποια κι αν σε πάρουν θα χτυπήσει το κινητό σωστά;

Edited by TimDeLAY

Τίτλοι τέλους για τις συσκευές Lumia

https://iguru.gr/2016/09/12/61015/microsoft-lumia-the-end/

Δυστυχώς.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Παιδιά φίλη θέλει να το πάρει επειδή βασική της προϋπόθεση στα χρήματα αυτά είναι να παίρνει δύο κάρτες. Αξίζει, τι λέτε;

Επίσης φαντάζομαι και οι δύο κάρτες είναι active, δηλαδή σε όποια κι αν σε πάρουν θα χτυπήσει το κινητό σωστά;

Ναι στα δίκαρτα είναι active και οι δυο κάρτες.

Δυστυχώς.

Τώρα, να πω ότι δεν το περίμενα...

Huawei Nova 5T

Ναι ισχύει dual stanby.

Αλλα μάθε που μπλέκεις. οι εφαρμογές είναι λιγοστές, υπολειτουργούν(πχ viber δεν κάνει βιντεοκλήσεις, δεν στέλνει βίντεο που τραβάει το ιδιο το κινητό), αρκετές από τις διάσημες δεν δουλεύουν σωστά (πχ. beta instagram) ή δεν υπάρχουν καθόλου (πχ snapchat,youtube) εκτός από κάποιες unnoficial versions αμφιβόλου ποιότητας και υποστήριξης.

Στα υπόλοιπα: καλή μπαταρία, πολύ καλή κάμερα και η μπροστινή για 0.9 mpx είναι αστέρι σε καλό φωτισμό. βέβαια κατά πάσα πιθανότητα αν την στείλεις fb/viber/instagram κλπ μάλλον θα έχεις πρόβλημα θα ανεβεί πλάγια ή με μαύρες γραμμές δεξιά αριστερά.

Σαν συσκευή δουλεύει πολύ γρήγορα και σε αυτά τα λεφτά δεν θα βρεις android από Ελλάδα να τρέχει έτσι.

Ταπεινή μου γνώμη: δεν κολλάει πουθενά σε ότι κάνει αλλά δεν κάνει και πολλά πραγματα

-οχι πάντα...

Στα δεκάρια εννοείς? Κάνει βιντεοκλίσεις το viber. Τα youtube apps μπορεί να τα δοκιμάσει αν έχει και pc με δεκάρια. Το mytube, tubecast κτλ που θα βρει στο store των δεκαριών του pc είναι ακριβώς η ίδια εφαρμογή.

Ναι ισχύει dual stanby.

Αλλα μάθε που μπλέκεις. οι εφαρμογές είναι λιγοστές, υπολειτουργούν(πχ viber δεν κάνει βιντεοκλήσεις, δεν στέλνει βίντεο που τραβάει το ιδιο το κινητό), αρκετές από τις διάσημες δεν δουλεύουν σωστά (πχ. beta instagram) ή δεν υπάρχουν καθόλου (πχ snapchat,youtube) εκτός από κάποιες unnoficial versions αμφιβόλου ποιότητας και υποστήριξης.

Στα υπόλοιπα: καλή μπαταρία, πολύ καλή κάμερα και η μπροστινή για 0.9 mpx είναι αστέρι σε καλό φωτισμό. βέβαια κατά πάσα πιθανότητα αν την στείλεις fb/viber/instagram κλπ μάλλον θα έχεις πρόβλημα θα ανεβεί πλάγια ή με μαύρες γραμμές δεξιά αριστερά.

Σαν συσκευή δουλεύει πολύ γρήγορα και σε αυτά τα λεφτά δεν θα βρεις android από Ελλάδα να τρέχει έτσι.

Ταπεινή μου γνώμη: δεν κολλάει πουθενά σε ότι κάνει αλλά δεν κάνει και πολλά πραγματα

Πρώτον να μην μπερδεύουμε τον κόσμο,

το Viber έχει βίντεο κλήση και στέλνεις βίντεο έως 25 mb και δεύτερον υπάρχουν εφαρμογές (για εμένα) για το YouTube καλύτερες.

Τώρα χρειάζεται δουλεία σε πολλές εφαρμογές και είναι αναλόγως τη ανάγκη έχει ο καθένας.

Σαν τηλέφωνο λειτουργεί άψογα.

Ψάξε λίγο τη θέλεις να κάνεις.

Πρώτον να μην μπερδεύουμε τον κόσμο,

το Viber έχει βίντεο κλήση και στέλνεις βίντεο έως 25 mb και δεύτερον υπάρχουν εφαρμογές (για εμένα) για το YouTube καλύτερες.

Τώρα χρειάζεται δουλεία σε πολλές εφαρμογές και είναι αναλόγως τη ανάγκη έχει ο καθένας.

Σαν τηλέφωνο λειτουργεί άψογα.

Ψάξε λίγο τη θέλεις να κάνεις.

Καταρχήν να πώ ότι δεν εχω περάσει τα 10 γιατι φοβάμαι οτι θα βαρύνουν τη συσκευή

Έχω android και έχω συνηθίσει το ψαξιμο :)

Όταν όμως πρόκειται να το δώσεις σε κάποιον που δεν θέλει να ψάχνει και να πειραματίζεται ούτε στο ελάχιστο όπως η γυναικα πχ ή όπως ίσως και η φιλη του ανθρώπου πιο πάνω καλό θα είναι να λέμε ότι κάποια πράγματα υπολειτουργούν και κάποια δεν δουλεύουν.

Εχει το viber βιντεοκλήση στα wp8 ??? όσο για τον περιορισμό, κατέβασα την ανάλυση του βιντεο σε 720p/24fps και τράβηξα ενα 10 sec βίντεο και δεν μπορούσα να το στείλω μου έβγαζε κάποιο μήνυμα για .."υπηρεσία κλπ" εν τέλη το πέρασα στον υπολογιστή το το έκανα render με sony vegas το ξαναπέρασα στο κινητό και τότε το έστειλε παρόλο που είχε μεγαλύτερο μέγεθος από το αρχικό. Να μην θυμηθώ τις μέρες που το πιάνει και απλά δεν στέλνει push Notifications παραμόνο αν ανοιξεις και μπεις μέσα στην εφαρμογή.

Για το ότι οι φωτογραφίες στέλνονται άλλα `ντ` άλλων μπορείς να κατεβάσεις το sight camera (κάπως έτσι) το οποίο είναι καλύτερο από την lumia camera αλλά δεν τραβάει βίντεο ας πούμε.

Για το Instagram καλύτερα το 6tag αλλά δεν είναι official και δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσει και αυτό όπως τα 6snapchat που απλά σταμάτησε γιατί δεν έδινε λόγο ασφάλειας τα api η εταιρία και τελικά δεν υπάρχει snapchat στα wp.

Για το youtube υπάρχουν εναλλακτικές και έχω κατεβάσει μια δεν θυμάμαι ακριβως (protube ?) κάνει κάπως την δουλειά αλλά δεν είναι Youtube

Τώρα τελευταία κάνει και κάτι άλλα κόλπα, έχω το μαμά πληκτρολόγιο και στο ύψος περίπου εκει που είναι τα asfd πλήκτρα μερικές φορές δεν πατιούνται και χρειάζεται κλείδωμα-ξεκλείδωμα για να στρώσει:X

Και για να μην με φάτε, είπα ήδη ότι σαν συσκευή στα λεφτά της δεν θα βρει σε android καμερα/μαπαταρια/ταχύτητα

Αλλά.... πιο πολύ σαν δοκιμαστικό λειτουργικό/συσκευή μου μοιάζει παρά για ολοκληρωμένο προϊόν. και η είδηση ότι παρατάνε τα Lumia μαζι με το γενικό συνεχόμενα πτωτικό μερίδιο αγοράς, βγάζει νόημα τελικά

-οχι πάντα...

Δυστυχώς.

Κάποια στιγμή θα το επιβεβαιώσει κι αυτό.

και η είδηση ότι παρατάνε τα Lumia μαζι με το γενικό συνεχόμενα πτωτικό μερίδιο αγοράς, βγάζει νόημα τελικά

Τα Lumia παρατάει όχι το λειτουργικό! ;)

Δεν νομίζω να παραπονεθεί αν δεν ψάχνετε! Ακόμα και τα 8.1 θα της είναι κουτί φαντάζομαι!

Το έχει μια φίλη μου στα 8.1 ακόμα και είναι ευχαριστημένη! ;)

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Στα άλλα λειτουργικά δεν έχουν bugs δηλαδή? Μόνο σήμερα αντιμετώπισα δυο προβλήματα στο LG μου το οποίο φυσικά δεν τρέχει windows. Εισερχόμενο viber που δεν άναψε ποτέ στην οθόνη να χτυπήσει, κρασάρισμα του podcast player όταν δοκίμασα να ανοίξω άλλη εφαρμογή.

Καταρχήν να πώ ότι δεν εχω περάσει τα 10 γιατι φοβάμαι οτι θα βαρύνουν τη συσκευή

Έχω android και έχω συνηθίσει το ψαξιμο

Αυτό είναι λάθος που λες. Εδώ δεν είναι android και μάλλον δεν έψαξες καλά. Τα 10ρια πλέον έχουν ελαφρύνει αρκετά, και αν μείνεις στα 8.1 η πλειονότητα των εφαρμογών έχουν σταματήσει να παίρνουν ενημερώσεις και όσες νέες βγαίνουν, είναι μόνο για 10ρια. Οπότε διαλέγεις και παίρνεις.

Στα άλλα λειτουργικά δεν έχουν bugs δηλαδή? Μόνο σήμερα αντιμετώπισα δυο προβλήματα στο LG μου το οποίο φυσικά δεν τρέχει windows. Εισερχόμενο viber που δεν άναψε ποτέ στην οθόνη να χτυπήσει, κρασάρισμα του podcast player όταν δοκίμασα να ανοίξω άλλη εφαρμογή.

ναι ρε συ σε όλα τα λειτουργικά και apps μπορεί να υπάρχουν bugs. Δεν διαφωνεί κανείς.

Αλλά άλλο να κρασαρε μία φορά ενα app και άλλο να μη σου φτιάχνουν το native app της κάμερας.

Μιλάς για ένα εισερχόμενο στο Viber και σου λέω για 5 μέρες ΚΑΝΕΝΑ notification πουθενά λόγω Microsoft και όχι λόγω εκάστοτε app.

Άλλο bugs, άλλο έχω συνηθίσει στο ios/android που έκανα την τάδε εργασία με τον τάδε τρόπο, και άλλο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το smartphone χωρίς να κάνω μια υποχώρηση κάπου.

Και άντε να καταλάβω ότι για την έλλειψη εφαρμογών δεν ευθύνεται η microsoft και να το δεχτώ, άλλα να μην μπορεί να φτιάξει το orientation στις φωτογραφίες που τραβάει και στέλνει το ίδιο το κινητό?

Δηλαδή δεν μπορεί να μη τα έχετε δει και να μην σας ενοχλούν και εσάς.

Συγνώμη για την γκρίνια και ξέρω ότι αν δεν σου αρέσει πάς αλλού, απλά ήθελα να τονίσω κάποια πράγματα που με ξενέρωσαν μιας και εγώ ο ίδιος ετοιμαζόμουν να περάσω σε wp από andrοid και έβλεπα άρθρα και βίντεο στο Youtube και πουθενά δεν είδα να αναφέρεται αυτό το χάλι που συνάντησα. και που απο οτι ειδα έχει υποστεί και παααααρα πολλές βελτιωσεις ώς εδώ.

Κάτι άλλο να ρωτήσω αν περάσουμε wp10 μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στα 8.1 ?

-οχι πάντα...

Έχω android και έχω συνηθίσει το ψαξιμο :)

Όταν όμως πρόκειται να το δώσεις σε κάποιον που δεν θέλει να ψάχνει και να πειραματίζεται ούτε στο ελάχιστο όπως η γυναικα πχ ή όπως ίσως και η φιλη του ανθρώπου πιο πάνω καλό θα είναι να λέμε ότι κάποια πράγματα υπολειτουργούν και κάποια δεν δουλεύουν.

Εχει το viber βιντεοκλήση ;

Μένω ως εδώ και βλέπω γιατί δεν μπορείς να δεις κάποια καλά που υπάρχουν στα Windows 10.

Το λειτουργικό με 10 είναι καλύτερο για εμένα από τα 8.1 και ποιο ελαφρύ η το ίδιο,το ότι εσύ δεν το έχεις βάλει και δεν ξέρεις πώς λειτουργούν τα 10 και οι καινούργιες εφαρμογές δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι πρέπει να μείνουν πίσω,έχει το Viber βίντεο κλήση και υπάρχουν πολλές καινούργιες καλές εφαρμογές.

Από εκεί και πέρα τα 10 δεν είναι ψάξιμο αναβάθμιση είναι προς το καλύτερο.

Μπορείς να γυρίσεις στα 8.1 όποτε θες.

Edited by tasose

Μένω ως εδώ και βλέπω γιατί δεν μπορείς να δεις κάποια καλά που υπάρχουν στα Windows 10.

Το λειτουργικό με 10 είναι καλύτερο για εμένα από τα 8.1 και ποιο ελαφρύ η το ίδιο,το ότι εσύ δεν το έχεις βάλει και δεν ξέρεις πώς λειτουργούν τα 10 και οι καινούργιες εφαρμογές δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι πρέπει να μείνουν πίσω,έχει το Viber βίντεο κλήση και υπάρχουν πολλές καινούργιες καλές εφαρμογές.

Από εκεί και πέρα τα 10 δεν είναι ψάξιμο αναβάθμιση είναι προς το καλύτερο.

Μπορείς να γυρίσεις στα 8.1 όποτε θες.

Ευχαριστώ. θα τα δοκιμάσω και θα επανέλθω :)

-οχι πάντα...

• The title was changed to Microsoft Lumia 640