ParafronGR Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Σε W10 δε μου ανοίγουν τα δεδομένα της sim2 ξέρει κανεις γτ γίνεται αυτό? Δες μήπως σου έχασε τις ρυθμίσεις ίντερνετ Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutsos Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Όλα ειναι εντάξει απλα δε λαμβάνει δεδομένα από τη δεύτερη σιμ. Τέλος πάντων ευχαριστώ μάλλον θα το στείλω στο σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Πως διαγράφω το παλιό email και να βάλω νέο? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 αν εννοεισ τον μαικροσοφτ λογ/σμο μονο με ολικο ρησετ...οποτε κανεισ εγγραφη με νεο λογ/σμο σαν να ειναι καινουργιο το τηλ. Οι αλλοι λογ/σμοι yahoo gmail etc δινουν επιλογη διαγραφης Μονο ο Μσοφτ δεν δινει....(αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου) Δεν ξερω αν μπορεις να δημιουργησεισ και β λογ/σμο Μσοφτ οποτε ισωσ σου δινεται η δυνατοτητα να σβησεισ τον παληο...τσεκαρισε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 αν εννοεισ τον μαικροσοφτ λογ/σμο μονο με ολικο ρησετ...οποτε κανεισ εγγραφη με νεο λογ/σμο σαν να ειναι καινουργιο το τηλ. Οι αλλοι λογ/σμοι yahoo gmail etc δινουν επιλογη διαγραφης Μονο ο Μσοφτ δεν δινει....(αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου) Δεν ξερω αν μπορεις να δημιουργησεισ και β λογ/σμο Μσοφτ οποτε ισωσ σου δινεται η δυνατοτητα να σβησεισ τον παληο...τσεκαρισε το σωστά κατάλαβες. Όπως και εγώ ότι πρέπει να ξανά στήσω το κινητό από την αρχή. Μου φαίνεται αδιανόητο και λάθος να μη σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις λογαριασμό. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 NFC εχουμε στο απλό dual sim? Δεν έχω βρεί κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 NFC εχουμε στο απλό dual sim? Δεν έχω βρεί κάτι... Όχι....... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 (edited) Καλημέρα Πιο πρόγραμμα προτείνετε για backup του 640 sto PC ? Edited July 14, 2016 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 σωστά κατάλαβες. Όπως και εγώ ότι πρέπει να ξανά στήσω το κινητό από την αρχή. Μου φαίνεται αδιανόητο και λάθος να μη σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις λογαριασμό. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε κανένα κινητό δεν μπορείς από όσο ξέρω να αλλάξεις το account σου καθώς σε αυτό είναι περασμένο οι αγορές που έχεις κάνει και οι συγχρονισμοί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 σωστά κατάλαβες. Όπως και εγώ ότι πρέπει να ξανά στήσω το κινητό από την αρχή. Μου φαίνεται αδιανόητο και λάθος να μη σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις λογαριασμό. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις λογαριασμό αρκεί να μην είναι ο κύριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Σε κανένα κινητό δεν μπορείς από όσο ξέρω να αλλάξεις το account σου καθώς σε αυτό είναι περασμένο οι αγορές που έχεις κάνει και οι συγχρονισμοί... Aυτό ακριβώς.οι αγορές,πάνε με τον λογαριασμό,όχι με την συσκευή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλημέρα Πιο πρόγραμμα προτείνετε για backup του 640 sto PC ? Δεν χρειάζεται κάτι άλλο από το one drive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Δεν χρειάζεται κάτι άλλο από το one drive. Δεν γίνεται. Πρέπει να βρω τρόπο για PC για τεχνικούς λόγους. Οπως πχ αδυναμία πρόσβασης λόγο χαμένου κωδικού στο πρωτεύον e-mail. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 μετα το update σε 10 mobile to 640 lte που εχω έχει χασει καποιες ρυθμισεις απο τα μενου .Την ρυθμιση glass screen την ρυθμιση οθονης την ρυθμιση nfc την ρυθμιση αφης, αυτο εγινε μετα απο hard reset που εκανα μετα την αναβαθμιση.Σε αλλο τηλεφωνο στο 940xl που δεν εγινε hard reset υπαρχουν ολες οι ρυθμισεις .υπαρχει τροπος να τις ξαναπερασω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Το κάψιμο των καρτών sd είναι μια ευγενική χορηγία του τελευταίου update σε .494, της Microsoft... Και θέλει και να ανέβει σε ποσοστά.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Έχει τύχη και σε android απλά έτυχε. Είσαι λίγο άτυχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Έχει τύχη και σε android απλά έτυχε. Είσαι λίγο άτυχος Δεν είναι θέμα τύχης. Και σε 820, με καινούρια sd (σε κάθε συσκευή μου βάζω διαφορετική κάρτα,για να μην έχω ασυμβατότητες) παραλίγο να γίνει το ίδιο, πάλι μετά από update. Αν δε μπορεί να μάθει η Microsoft να βγάζει updates, μετά από τόσα χρόνια στη mobile αγορά (τα 7, 7.5, 8, 8.1, 10, δεν είναι οι πρώτες προσπάθειές της), να το κλείσει το τμήμα, να μη μας ζαλίζει κι εμάς. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Κοίτα μέσα σε 100 άτομα που γράφουμε εδώ μόνο σε εσένα έτυχε,έχει συμβεί σε android σε εμένα αλλά απλά έτυχε δεν καταδικάζω πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Κοίτα μέσα σε 100 άτομα που γράφουμε εδώ μόνο σε εσένα έτυχε,έχει συμβεί σε android σε εμένα αλλά απλά έτυχε δεν καταδικάζω πάντα. Μόνο εγώ το έγραψα, από αυτούς που έτυχε, καλύτερα. Αν ήταν και το μοναδικό πρόβλημα της Microsoft, καλά θα ήταν... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 μετα το update σε 10 mobile to 640 lte που εχω έχει χασει καποιες ρυθμισεις απο τα μενου .Την ρυθμιση glass screen την ρυθμιση οθονης την ρυθμιση nfc την ρυθμιση αφης, αυτο εγινε μετα απο hard reset που εκανα μετα την αναβαθμιση.Σε αλλο τηλεφωνο στο 940xl που δεν εγινε hard reset υπαρχουν ολες οι ρυθμισεις .υπαρχει τροπος να τις ξαναπερασω ? Νομίζω κατεβάζεις την εφαρμογή touch & gestures. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Το κάψιμο των καρτών sd είναι μια ευγενική χορηγία του τελευταίου update σε .494, της Microsoft... Και θέλει και να ανέβει σε ποσοστά.... Μηπως φταιει το τηλεφωνο? σου περασε απο το μυαλο? μηπως φταιει η ιδια η καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Μηπως φταιει το τηλεφωνο? σου περασε απο το μυαλο? μηπως φταιει η ιδια η καρτα? Το τηλέφωνο είχε γίνει hard reset σίγουρα πριν το update στα 10, οπότε είναι ok. Ίσως είχα κάνει και μετά το update. Η κάρτα έχει δουλέψει μόνο στη συγκεκριμένη συσκευή, και εννοείται ότι είχε γίνει format, πριν το update στα 10. Επίσης, εννοείται ότι δεν πέρασα κάποιο backup και πέρασα εκ νέου όλες τις εφαρμογές και όλα τα αρχεία μου. Το να φταίνε τα 10άρια και η μόνιμη beta κατάστασή τους δε σου πέρασε από το μυαλό;.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Εμενα μου ετυχε σε android αλλαξα την καρτα και ολα ενταξει. Εβαλες αλλη καρτα και καηκε και η αλλη? Αν ναι στο service γρηγορα. Αμαν ποια οτι και να γινει η microsoft φταιει Μην εβαλες κανα κατσαβιδακι για να βγαλεις την sd και βραχυκικλωσες καμια επαφη? Edited July 15, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Εμενα μου ετυχε σε android αλλαξα την καρτα και ολα ενταξει. Εβαλες αλλη καρτα και καηκε και η αλλη? Αν ναι στο service γρηγορα. Αμαν ποια οτι και να γινει η microsoft φταιει Μην εβαλες κανα κατσαβιδακι για να βγαλεις την sd και βραχυκικλωσες καμια επαφη? Σε Android συσκευή, από εποχές 4.1.2 δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Όχι, γιατί δεν έχω άλλη διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Και δε νομίζω να μπω στον κόπο να αγοράσω άλλη.... Εμ.... Η Microsoft έδωσε το update... Δεν το βρήκα κάπου μόνος μου..... Τέλος, δεν ξέρω να αποσυναρμολογώ/συναρμολογώ smartphones και κινητά γενικότερα, οπότε δεν τα πειράζω... Δεν είμαι από τους χρήστες που νομίζεις..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Σε Android συσκευή, από εποχές 4.1.2 δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Όχι, γιατί δεν έχω άλλη διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Και δε νομίζω να μπω στον κόπο να αγοράσω άλλη.... Εμ.... Η Microsoft έδωσε το update... Δεν το βρήκα κάπου μόνος μου..... Τέλος, δεν ξέρω να αποσυναρμολογώ/συναρμολογώ smartphones και κινητά γενικότερα, οπότε δεν τα πειράζω... Δεν είμαι από τους χρήστες που νομίζεις..... Παρε μια 3.70 την πηρα και δουλευει αψογα εδω και 8 μηνες. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνο εγώ το έγραψα, από αυτούς που έτυχε, καλύτερα. Αν ήταν και το μοναδικό πρόβλημα της Microsoft, καλά θα ήταν... Πες μας μερικα προβληματα εκτος απο την απουσια ορισμενων εφαρμογων(οχι για εμενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts