evris2013 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ελπίζω να μην πάρει πόδι και να πάρει μπολικα αρνητικα feedback η MS γι αυτο το θεμα, έως τότε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπέρα ξανά παιδιά. Αν θυμάστε είχε στείλει κάποιες σελίδες πριν που ένας φίλος έχει το εν λόγω κινητό και όταν μου στέλνει φώτο τραβηγμένες με την κάμερα του στο Facebook messenger μου έρχονται αλλοιωμενες. Μου είπατε κάποιοι να τις στείλω μέσω βαιμπερ η μειλ. Έκανα και τα 2 και οι φώτο ηταν μεγέθους 200 κάτι ΚΒ ενώ κανονικά η καθεμία ήταν 3 και ΜΒ. Κάνει δηλαδή μόνο του συμπίεση. Μόνο όταν τις έστειλα με μπλε δόντι ήρθαν κανονικά. Προσπάθησα και με την εφαρμογή what's app αλλά και πάλι έκανε τα ίδια. Τι να φταίει; μάλλον θα του περάσω τα 10αρια Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Είναι γνωστό ότι κάνουν συμπίεση τις φωτό όλα αυτές οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπέρα ξανά παιδιά. Αν θυμάστε είχε στείλει κάποιες σελίδες πριν που ένας φίλος έχει το εν λόγω κινητό και όταν μου στέλνει φώτο τραβηγμένες με την κάμερα του στο Facebook messenger μου έρχονται αλλοιωμενες. Μου είπατε κάποιοι να τις στείλω μέσω βαιμπερ η μειλ. Έκανα και τα 2 και οι φώτο ηταν μεγέθους 200 κάτι ΚΒ ενώ κανονικά η καθεμία ήταν 3 και ΜΒ. Κάνει δηλαδή μόνο του συμπίεση. Μόνο όταν τις έστειλα με μπλε δόντι ήρθαν κανονικά. Προσπάθησα και με την εφαρμογή what's app αλλά και πάλι έκανε τα ίδια. Τι να φταίει; μάλλον θα του περάσω τα 10αρια με το viber τις στελνω κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 με το viber τις στελνω κανονικα. Τις έστειλα από το δικό του (640) στο δικό μου (note 4)και τις πήρε συμπίεσμενες. Αν τις στείλω στο 930 μου λέτε να τις πάρει κανονικά; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Αν θέλεις να δεις τι εμπειρία εχω απο WP, δες στο section των αγγελιών. Ειχα WP πριν ακόμη αποκτήσουν ελληνικά στο μενού. Γύρισε το πίσω στα 8.1 λες και το αγόρασες τώρα. Και ξεκίνησε το στήσιμο, να δω μετα τι θα γράψεις. Δε το συνεχίζω. Ευχαριστώ. Αυτό δεν σημαίνει κάτι, είναι υποκειμενική η άποψή σου. Κι εγώ με ένα 735, ένα 525, κι ενα 532 ενός φίλου τα γύρισα σε 8.1 για να περάσω τα 10ρια με καθαρή εγκατάσταση κι ούτε ώρα δεν με πήρε. Οπότε μόνο εσύ μπορεί να είχες θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Τις έστειλα από το δικό του (640) στο δικό μου (note 4)και τις πήρε συμπίεσμενες. Αν τις στείλω στο 930 μου λέτε να τις πάρει κανονικά; Σε android συσκευές τις έχω στείλει με Viber μάλιστα και ζωντανές φωτογραφίες σε κάποιο που μπορούσε και παίζανε κανονικά χωρίς να συμπιεστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Λοιπόν παιδια ειμαι κατοχος του συγκεκριμένου κινητου απο τον δεκέμβριο. Ευχαριστημενος σε ολα εκτος απο ποιοτητα εφαρμογών (σε συνολικο αριθμο) αλλα απ ότι φαίνεται με τα 10 υπαρχει φως στο τουνελ. Λοιπον σκεφτομουν απο καιρο την αναβαθμιση. Θελω να κανω καθαρη εγκατασταση γιατι θελω να βαλω αλλο μέιλ και γενικα να κατσει πιο καλα η εγκατασταση. Τι σειρα μου προτεινετε οσον αφορα τα hard reset; Επίσης θελω να ρωτησω αν υπαρχουν τιποτα θεματα ασυμβατοτητας οσον αφορα το μοντελο μας ή δουλευουν όλα μια χαρα. Και αν γινεται να εχω μετα απο καθαρη εγκατασταση here drive κι αν όχι δωρεαν πλοήγηση με τους χαρτες στα ελληνικά. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Λοιπόν παιδια ειμαι κατοχος του συγκεκριμένου κινητου απο τον δεκέμβριο. . Hard Reset,περνάς το mail που θες. Δεν κάνεις καμία επαναφορά εφαρμογών κλπ. Κατεβάζεις από το store,το Upgrade Udvisor. Κάνεις αναβάθμιση,κάνεις ξανά Hard reset και στήνεις από την αρχή. Έτοιμος. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Και αν γινεται να εχω μετα απο καθαρη εγκατασταση here drive κι αν όχι δωρεαν πλοήγηση με τους χαρτες στα ελληνικά. Μετά από hard reset θα έχεις τη σουίτα Here Maps απλά μην τα σβήσεις αλλιώς στα 10ρια μετά δεν θα μπορέσεις να τα ξανά κατεβάσεις. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutsos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Έχω 2 διαφορετικές συσκευές lumia 640 και η 1, που έχει φτιαχτεί 1 μήνα νωρίτερα από την άλλη, έχει πολύ καλύτερη ποιότητα οθόνης. Τα χρώματα είναι πιο ζωηρά και η ανάλυση μου φαίνεται πολύ καλύτερη. Ξέρει κάποιος γτ μπορεί να γίνεται αυτό και αν μπορώ να κάνω κάτι για να φτιαχτεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καθαρά θέμα τύχης είναι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 παντως τα 8.1 ειναι σαφως πιο γρηγορα απο τα 10...το τηλεφωνο εγινε ποιο αργο... παιδια ι η εφαρμογη ειδησεις στα10 ειναι τελεια...μπορουμε να την βαλουμε στα 8.1? αυτο που υστερει πολυ ειναι ο browser...φορτωνει και ξαναφορτωνει....στο ανδροιντ πολυ καλυτερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μπορώ να κρίνω ίδιας κατηγορίας κινητά.δηλαδή 1gb ram android και 1gb ram wp.τόσα χρόνια είχα android.τώρα έχω android 3gb ram εντάξει δεν συγκρίνεται.αλλά τουλάχιστον στα middle range.είναι καλύτερα τα wp οποιος θελει μια αλλαγη.οπως εμενα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Βάζω το call sms filter μπαίνει στις ρυθμίσεις στο τέλος στα πρόσθετα αλλά δεν ανοίγει όταν κάνω κλικ πάνω του. Βγάζει μήνυμα : δεν δούλεψε. δεν είναι ξεκάθαρο το γιατί. Δοκιμάστε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μπορώ να κρίνω ίδιας κατηγορίας κινητά.δηλαδή 1gb ram android και 1gb ram wp.τόσα χρόνια είχα android.τώρα έχω android 3gb ram εντάξει δεν συγκρίνεται.αλλά τουλάχιστον στα middle range.είναι καλύτερα τα wp οποιος θελει μια αλλαγη.οπως εμενα. αργα η γρηγορα τα 3γκιγκα του αντροιντ θα σε προδωσουν (μαλλον αργα εωσ ποτε). Το 1 γκιγκα των W, ποτε. Είναι η φιλοσοφια του λειτουργικου. Δεν αφηνει ανοιχτες εφαρμογες να ρουφουν μπαταρια και μνημη οπωσ τα ΑΝΤΡΟΙΝΤ. Το ένα γκιγκα αντροιντ δεν συγκρινεται με 1 γκιγκα γοιντους...δεν είναι ιδια κατηγορια. Είναι σαν να συγκρινεις αυτοκίνητα βασει αριθμου κυλινδρων. Μιλαμε για ροη και smoothness..Τωρα αν βαλεις και τις παραμετρουσ κοστους και εφαρμογών γινεται το ελα να δεις...(μπαχαλο) και δυσκολο να κρινεις τι είναι εν γενει καλυτερο. Ο καθενας με τις ανάγκες του και όλα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Το μήνυμα όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή call sms filter http://i1322.photobucket.com/albums/u561/giorgosneromiloi/wp_ss_20160512_0001_zpst0hz2g1y.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 αργα η γρηγορα τα 3γκιγκα του αντροιντ θα σε προδωσουν (μαλλον αργα εωσ ποτε). Το 1 γκιγκα των W, ποτε. Είναι η φιλοσοφια του λειτουργικου. Δεν αφηνει ανοιχτες εφαρμογες να ρουφουν μπαταρια και μνημη οπωσ τα ΑΝΤΡΟΙΝΤ. Το ένα γκιγκα αντροιντ δεν συγκρινεται με 1 γκιγκα γοιντους...δεν είναι ιδια κατηγορια. Είναι σαν να συγκρινεις αυτοκίνητα βασει αριθμου κυλινδρων. Μιλαμε για ροη και smoothness..Τωρα αν βαλεις και τις παραμετρουσ κοστους και εφαρμογών γινεται το ελα να δεις...(μπαχαλο) και δυσκολο να κρινεις τι είναι εν γενει καλυτερο. Ο καθενας με τις ανάγκες του και όλα καλα. Εγώ που έχω την μεγαλύτερη έκδοση του 640, μπορώ να πω πως το φόρτωσα με εφαρμογές αλλά δεν είδα καθόλου Lag. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Εγώ που έχω την μεγαλύτερη έκδοση του 640, μπορώ να πω πως το φόρτωσα με εφαρμογές αλλά δεν είδα καθόλου Lag. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G ούτε το μικρό,ούτε το xl λαγκάρει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 ξέρει κανείς τι φέρνει η 318; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 ξέρει κανείς τι φέρνει η 318; Τη έχει φέρει θες να πεις. Διορθώσεις αλλά και πάλι σε κάποιους δεν έκατσαν καλά. Πάντως για το δικό μας το τηλέφωνο δεν έχω κάποιο πρόβλημα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 ξέρει κανείς τι φέρνει η 318; Ρίξε μια ματιά σε αυτό το ποστ από το θέμα [Επίσημο] Windows 10 Mobile Series όπου γίνονται οι συζητήσεις που αφορούν το λειτουργικό σύστημα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπέρα, Εδώ κ 2-3 ημέρες δεν λειτουργούν κάποιες εφαρμογές (πχ sofascore,messenger).Επίσης το Viber τρώει κάποια κολλήματα (πχ δεν με αφήνει να επισυνάψω φωτογραφία,μου βγάζει λανθασμένα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος κτλ κτλ). Δοκίμασα soft reset αλλά τίποτα.... Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω κ τι φταίει;;;; Γενικά δηλώνω απογοητευμένος από το 640 και τα win 10.Το επέλεξα για να γλυτώσω υποτίθεται από τα lug του android αλλα κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.Προσωπική μου άποψη μετά από 3-4 μήνες με το Lumia 640 LTE ειναι ότι η εμπειρία χρήσης με το συγκεκριμένο τηλ ειναι απογοητευτική.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπέρα, Εδώ κ 2-3 ημέρες δεν λειτουργούν κάποιες εφαρμογές (πχ sofascore,messenger).Επίσης το Viber τρώει κάποια κολλήματα (πχ δεν με αφήνει να επισυνάψω φωτογραφία,μου βγάζει λανθασμένα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος κτλ κτλ). Δοκίμασα soft reset αλλά τίποτα.... Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω κ τι φταίει;;;; Γενικά δηλώνω απογοητευμένος από το 640 και τα win 10.Το επέλεξα για να γλυτώσω υποτίθεται από τα lug του android αλλα κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.Προσωπική μου άποψη μετά από 3-4 μήνες με το Lumia 640 LTE ειναι ότι η εμπειρία χρήσης με το συγκεκριμένο τηλ ειναι απογοητευτική.... Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο για το 640,δουλεύει άψογα.Έκανες hard reset όταν πέρασες τα 10ρια; Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Έκανα ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts