denomizw Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά, σε ένα φίλο μου έτυχε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Το κινητό έσκασε σε τρία κομμάτια, το ένα από αυτά ήταν η μπαταρία, η οποία έπιασε φωτιά. Το κινητό την ώρα που έσκασε δεν ήταν σε φόρτιση. Η έκρηξη συνέβη μόλις έλαβε ένα μήνυμα. Ήταν αγορασμένο πριν από μερικούς μήνες και φορτιζόταν από την αρχή με το φορτιστή του κατασκευαστή. Η χρήση που του γινόταν ήταν πολύ ελαφριά. Δεν έχω ξανακούσει κάτι για το συγκεκριμένο κινητό, υπάρχει κάποιος που έχει ακούσει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά, σε ένα φίλο μου έτυχε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Το κινητό έσκασε σε τρία κομμάτια, το ένα από αυτά ήταν η μπαταρία, η οποία έπιασε φωτιά. Το κινητό την ώρα που έσκασε δεν ήταν σε φόρτιση. Η έκρηξη συνέβη μόλις έλαβε ένα μήνυμα. Ήταν αγορασμένο πριν από μερικούς μήνες και φορτιζόταν από την αρχή με το φορτιστή του κατασκευαστή. Η χρήση που του γινόταν ήταν πολύ ελαφριά. Δεν έχω ξανακούσει κάτι για το συγκεκριμένο κινητό, υπάρχει κάποιος που έχει ακούσει κάτι; Μη μου λες τετοια και ετοιμαζομαι να το παρω για δευτερο!! Παω σε 532 καλυτερα.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Η μπαταρία είναι κάτι που μπορεί να σκάσει σε οποιοδήποτε κινητό. Την φόρτιζε σωστά; ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μη μου λες τετοια και ετοιμαζομαι να το παρω για δευτερο!! Παω σε 532 καλυτερα.. θες να το μετανιώσεις με τη μία ε; Και μετά να φταίνε τα windows.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denomizw Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Η μπαταρία είναι κάτι που μπορεί να σκάσει σε οποιοδήποτε κινητό. Την φόρτιζε σωστά; Τί εννοείς αν τη φόρτιζε σωστά; Δε μου ανάφερε κάτι συγκεκριμένο για τη φόρτιση, αλλά θεωρώ ότι από τη στιγμή που τη φόρτιζε με το φορτιστή του κατασκευαστή δεν υπάρχει καμία δική του υπαιτιότητα για την έκρηξη του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Η μπαταρία είναι κάτι που μπορεί να σκάσει σε οποιοδήποτε κινητό. Την φόρτιζε σωστά; Τί εννοείς αν τη φόρτιζε σωστά; Δε μου ανάφερε κάτι συγκεκριμένο για τη φόρτιση, αλλά θεωρώ ότι από τη στιγμή που τη φόρτιζε με το φορτιστή του κατασκευαστή δεν υπάρχει καμία δική του υπαιτιότητα για την έκρηξη του κινητού. Προφανώς και δεν είναι δική του υπαιτιότητα. Απλά αναλύουμε τις πιθανότητες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosm Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Πήρες τα επίσημα??? Μήπως έχεις βάλει την Technical preview μέσω Windows insider??? Ξέρω τι λέω. Την επίσημη έχει - όχι insider. ειναι η 10.0.10586.36. Απλά το κινητο αγοράστηκε απο Γαλλία ειναι το δικαρτο lte που δεν το έφεραν στην ελλαδα. Το θέμα ειναι οτι αξίζει η αναμονή παιδιά. Τα 10αρια ειναι Σταθερά, δεν κρασαρουν. Γρήγορα (μείωσαν τα animations)... Η μπαταρια μπορεί κ λίγο καλύτερη (ειδικά σε stand by)... Κ τα bugs λίγα κ όχι ενοχλητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Η μπαταρία είναι κάτι που μπορεί να σκάσει σε οποιοδήποτε κινητό. Την φόρτιζε σωστά; Τί εννοείς αν τη φόρτιζε σωστά; Δε μου ανάφερε κάτι συγκεκριμένο για τη φόρτιση, αλλά θεωρώ ότι από τη στιγμή που τη φόρτιζε με το φορτιστή του κατασκευαστή δεν υπάρχει καμία δική του υπαιτιότητα για την έκρηξη του κινητού. Αν και οι σοβαροί κατασκευαστές λαμβάνουν όλα τα μέτρα ώστε να μην έχουμε τέτοια προβλήματα πάντα υπάρχει η πιθανότητα (2-4%) να εμφανιστεί κάποια προβληματική μπαταρία. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά, σε ένα φίλο μου έτυχε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Το κινητό έσκασε σε τρία κομμάτια, το ένα από αυτά ήταν η μπαταρία, η οποία έπιασε φωτιά. Το κινητό την ώρα που έσκασε δεν ήταν σε φόρτιση. Η έκρηξη συνέβη μόλις έλαβε ένα μήνυμα. Ήταν αγορασμένο πριν από μερικούς μήνες και φορτιζόταν από την αρχή με το φορτιστή του κατασκευαστή. Η χρήση που του γινόταν ήταν πολύ ελαφριά. Δεν έχω ξανακούσει κάτι για το συγκεκριμένο κινητό, υπάρχει κάποιος που έχει ακούσει κάτι; Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Μίλησε με την Microsoft για το συμβάν; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ξέρω τι λέω. Την επίσημη έχει - όχι insider. ειναι η 10.0.10586.36. Απλά το κινητο αγοράστηκε απο Γαλλία ειναι το δικαρτο lte που δεν το έφεραν στην ελλαδα. Το θέμα ειναι οτι αξίζει η αναμονή παιδιά. Τα 10αρια ειναι Σταθερά, δεν κρασαρουν. Γρήγορα (μείωσαν τα animations)... Η μπαταρια μπορεί κ λίγο καλύτερη (ειδικά σε stand by)... Κ τα bugs λίγα κ όχι ενοχλητικά. Που κολλάει αυτό... Και εγώ το δικαρτο LTE απο το Γαλλικό ms store... Δεν έχει πάρει τα Win 10... Μπορείς να το δεις και από το site της MS όπου το τελευταίο επίσημο update ειναι στα 8.1 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Η μπαταρία είναι κάτι που μπορεί να σκάσει σε οποιοδήποτε κινητό. Την φόρτιζε σωστά; Τί εννοείς αν τη φόρτιζε σωστά; Δε μου ανάφερε κάτι συγκεκριμένο για τη φόρτιση, αλλά θεωρώ ότι από τη στιγμή που τη φόρτιζε με το φορτιστή του κατασκευαστή δεν υπάρχει καμία δική του υπαιτιότητα για την έκρηξη του κινητού. Το περιστατικό που περιγράφεις μπορεί να γίνει μόνο αν βραχυκύκλωσε εσωτερικά η μπαταρία από κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα ή αν την τρύπησε κάποιο αμβλύ όργανο. Στην θέση του φίλου σου θα τράβαγα φωτο και θα το έστελνα στην MS απαιτώντας να μου αντικαταστήσουν την συσκευή (και να μου δώσουν και ένα surface book για ψυχική οδύνη :p). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros107 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Που κολλάει αυτό... Και εγώ το δικαρτο LTE απο το Γαλλικό ms store... Δεν έχει πάρει τα Win 10... Μπορείς να το δεις και από το site της MS όπου το τελευταίο επίσημο update ειναι στα 8.1 και τι θεωρεις οτι λεει ψεματα ο αλλος οτι τα πηρε; απλα μαλλον γινονται σταδιακα οι αναβαθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 και τι θεωρεις οτι λεει ψεματα ο αλλος οτι τα πηρε; απλα μαλλον γινονται σταδιακα οι αναβαθμισεις το γεγονός ότι έχουν το ίδιο κινητό δε σου λέει τίποτα;:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Το android κινητό μου (3GB ram, Snapdragon 801 κ.τ.λ.) αποφάσισε να κάνει άλμα αυτοκτονίας από το παλτό μου και παρόλο που φόραγε θήκη διαλύθηκε, οπότε χωρίς κινητό και αναμένοντας την επιδότηση για το καλοκαίρι χρειαζόμουν άμεσα ένα κινητό. Είχα επιταγή από Κωτσοβόλο 100 ευρώ και με ακόμα 39 ευρώ που έδωσα αγόρασα εχθές το Lumia 640 Dual Sim 3G γιατί στα 139 ευρώ που κάνει τώρα από Κωτσόβλο (στο skroutz ακόμα πιο κάτω) μη γελιόμαστε… επώνυμο android αξιώσεων δεν υπάρχει. (Έχω αλλάξει τουλάχιστον 10 κινητά android μέχρι σήμερα εκ των οποίων τα 8 high end…) Για την τιμή του πραγματικά εντυπωσιάστηκα… Τα θετικά 1. Είναι ΓΡΗΓΟΡΟ. Πως καταφέρνουν τα Windows (τα 8.1) και πάνε έτσι σφαίρα με 1 GB Ram και έναν Snapdragon επεξεργαστή από την εποχή των δεινοσαύρων δε μπορώ να το χωνέψω. Αν συνεχίσει το κινητό να ανταποκρίνεται έτσι μετά από 1-2 μήνες χρήσης τότε το optimization που έχει κάνει η Microsoft είναι πραγματικά εκπληκτικό. 2. Συγχρονίστηκε αμέσως με το Google Account μου και πέρασε όλες μου τις επαφές από το android αυτόματα και άμεσα (πολύ θετικό). Το λειτουργικό είναι κάτι φρέσκο και νέο για εμένα αλλά δεν αντιμετώπισα καμία ουσιαστική δυσκολία στο να φέρω το κινητό στα μέτρα μου. 3. Microsoft Lens για documents, τιμολόγια κ.τ.λ. ενσωματωμένο … Πώς μου είχε ξεφύγει κάτι τόσο τρομερό και πρακτικό δε ξέρω… 4. Όμορφο κινητό και ελαφρύ 5. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι καλές (για τη τιμή του και τα megapixels της) 6. Βρήκα τις περισσότερες εφαρμογές που με ενδιαφέρουν στο κατά τα άλλα ελλιπές Store. 7. Η μπαταρία με μια ματιά διαρκεί αρκετά Τα αρνητικά (μόνο θέματα ορισμένων εφαρμογών) - Δεν βρήκα εφαρμογή για το Winbanking της Πειραιώς – Μεγάλο μειονέκτημα για εμένα - Δεν υπάρχει official εφαρμογή για το chat του Google Hangouts παρά μόνο 1-2 εφαρμογές αμφιβόλου ποιότητας και γεμάτες διαφημίσεις. - Δεν υπάρχει official εφαρμογή για το Gmail με την ευχρηστία της αντίστοιχης του android. - Δεν υπάρχει το Google Keep ή κάποια παρόμοια εφαρμογή οπότε αναγκαστικά ξέθαψα το Evernote account μου και μάλλον θα καλύψω την ανάγκη για fast notes κάπως. - Το Viber ναι μεν υπάρχει αλλά μου φαίνεται ότι δεν είναι τόσο καλό όσο στο android και το γενικό feeling είναι χειρότερο. Τα αρνητικά λοιπόν που βρήκα έχουν να κάνουν κυρίως με την έλλειψη εφαρμογών που είχα συνηθίσει να χρησιμοποιώ καθημερινά στο android και άρα με το Store όμως για να είμαι ειλικρινής δεν είναι και πάρα πολλές αυτές. Νομίζω ότι η εμπειρία μου μέχρι στιγμής είναι θετική. Θα δείξει εάν το καλοκαίρι που έρχεται η επιδότηση θα παραμείνω σε Windows ή θα γυρίσω σε android. Πάντως νομίζω ότι είναι υπέρ-τίμιο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Η Google δεν διαθέτει τις υπηρεσίες της για τα Windows Mobile.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 - Η Πειραιώς, σε αντίθεση με την Εθνική και την Alpha, τα έχει γραμμένα τα windows. - Για τo hangouts δεν ξέρω να σου πω. - Το νέο outlook mail είναι αρκετά καλό. Υπάρχουν κι άλλες 3rd party εφαρμογές που είναι επιπέδου typemail (αν το έχεις πετύχει στο android). - Για σημειώσεις Onenote. Συγχρονίζει και με τον/τους υπολογιστές αυτόματα (εφόσον έχεις περασμένο το Microsoft account σου). Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Τα αρνητικά (μόνο θέματα ορισμένων εφαρμογών) - Δεν βρήκα εφαρμογή για το Winbanking της Πειραιώς – Μεγάλο μειονέκτημα για εμένα - Δεν υπάρχει official εφαρμογή για το chat του Google Hangouts παρά μόνο 1-2 εφαρμογές αμφιβόλου ποιότητας και γεμάτες διαφημίσεις. - Δεν υπάρχει official εφαρμογή για το Gmail με την ευχρηστία της αντίστοιχης του android. - Δεν υπάρχει το Google Keep ή κάποια παρόμοια εφαρμογή οπότε αναγκαστικά ξέθαψα το Evernote account μου και μάλλον θα καλύψω την ανάγκη για fast notes κάπως. - Το Viber ναι μεν υπάρχει αλλά μου φαίνεται ότι δεν είναι τόσο καλό όσο στο android και το γενικό feeling είναι χειρότερο. Τα αρνητικά λοιπόν που βρήκα έχουν να κάνουν κυρίως με την έλλειψη εφαρμογών που είχα συνηθίσει να χρησιμοποιώ καθημερινά στο android και άρα με το Store όμως για να είμαι ειλικρινής δεν είναι και πάρα πολλές αυτές. Νομίζω ότι η εμπειρία μου μέχρι στιγμής είναι θετική. Θα δείξει εάν το καλοκαίρι που έρχεται η επιδότηση θα παραμείνω σε Windows ή θα γυρίσω σε android. Πάντως νομίζω ότι είναι υπέρ-τίμιο κινητό. Εφοσον εισαι τοσο εξαρτημενος με τις υπηρεσιες της google,γιατι αγορασες windows κινητο,που ολοι γνωριζουν οτι δεν εχει και το πιο πιθανο να μην εχει ποτε τις εφαρμογες της google? Απο αυτο και μονο δεν επρεπε καν να σκεφτεις να παρεις μια τετοια συσκευη! Τωρα ή θα αρχιζεις να μετακομιζεις και να χρησιμοποιεις τις υπηρεσιες και τα apps της MS ή θα το δωσεις και να πας πισω σε καποιο android! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) - Η Πειραιώς, σε αντίθεση με την Εθνική και την Alpha, τα έχει γραμμένα τα windows. - Για τo hangouts δεν ξέρω να σου πω. - Το νέο outlook mail είναι αρκετά καλό. Υπάρχουν κι άλλες 3rd party εφαρμογές που είναι επιπέδου typemail (αν το έχεις πετύχει στο android). - Για σημειώσεις Onenote. Συγχρονίζει και με τον/τους υπολογιστές αυτόματα (εφόσον έχεις περασμένο το Microsoft account σου). Περαιως,μεσα απο το mobile site,αμα εχει Microsoft Office αξιζει το onenote να χρησιμοποιει γενικοτερα.Το gmail το εχω στο outlook app,ολα καλα χωρις θεμα με συχρονισμο και ειδοποιησεις.Για Hangouts δεν ξερω εδω τι θα κανεις,αλλα εδω θα εχεις θεμα.Και γενικα ο explorer βολευει για καποια apps που ειχα,Youtube και ask.fm που χρησιμοποιω. Edited January 25, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 για Hangouts το εχω αντικαταστησει με IM+ αλλα τραγικη για μενα τα notifications του για μηνυμα που ελαβες ειναι αλλου για αλλου Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Παιδιά καταρχήν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην χρησιμοποιείται e-banking mobile apps. Το λένε πάντα και οι ίδιες οι τράπεζες στις συμβουλές ασφαλείας. Και όπως είπαν, αυτο λύνεται με τον πολύ καλό internet explorer. Για τις σημειώσεις άρχισε να χρησιμοποιείς το OneNote. Είναι εξαιρετικό. Και σε άμεση σύνδεση με Pc με Win8.1 και μετά. Λύνει χέρια. Αντε να δούμε ποτε θα πάρουμε τα 10αρια. Μακάρι να αξίζει η αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Παιδιά καταρχήν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην χρησιμοποιείται e-banking mobile apps. Το λένε πάντα και οι ίδιες οι τράπεζες στις συμβουλές ασφαλείας. Και όπως είπαν, αυτο λύνεται με τον πολύ καλό internet explorer. Για τις σημειώσεις άρχισε να χρησιμοποιείς το OneNote. Είναι εξαιρετικό. Και σε άμεση σύνδεση με Pc με Win8.1 και μετά. Λύνει χέρια. Αντε να δούμε ποτε θα πάρουμε τα 10αρια. Μακάρι να αξίζει η αναμονή. Κοιτα λογικα τα 10 αρια οταν τα παρουμε θα ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Και δεν γινεται αλλιως καθως με τοση αναμονη αν βγουν μπαρουφα τοτε καλυτερα να το κλεισουν το mobile κομματι εκει στην microsoft.Πιθανον για αυτο και το αργουν ωστε οταν βγουν να ειναι στην καλυτερη δυνατη κατασταση. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Παιδιά τα επίσημα win 10 mobile ξεκίνησαν να έρχονται στα lumia 640. Δεν θα αργήσουν .... Μην ακούω για Πάσχα... Καλοκαίρι κτλ. Απλά τα δίνουν σταδιακά όπως κάνανε κ στα windows 10 για PC. Η Ευρώπη ειναι απο τις πρώτες περιοχές που παίρνουν τώρα ανά χώρα. Το δικό μου lumia 640 lte dual πήρε ήδη τα επίσημα win 10 mob. ... Κ το κινητο φυσάει. Ποιο γρήγορα, ποιο όμορφα, λίγα κ ασυμαντα bugs, μπαταρια ίδια η λίγο καλύτερη ! Λίγο υπομονή ακόμα. Φιλε μου σηκωσε κανενα printscreen ωστε να δουμε πως ειναι τα δεκα στο τηλεφωνο σου! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 και τι θεωρεις οτι λεει ψεματα ο αλλος οτι τα πηρε; απλα μαλλον γινονται σταδιακα οι αναβαθμισεις Α) Μπορεί και να μπερδεύτηκε Β) Σταδιακά ναι, αλλά από τη στιγμή που έχουμε ίδια συσκευή (ίδιο μοντέλο ίδιας χώρας) θα έπρεπε να το είχαμε πάρει και οι δύο... Γ) Σύμφωνα με επίσημο site της Microsoft το γαλλικό 640 DS LTE είναι στα 8.1 Δ) Ο φίλος είναι ο μόνος στον κόσμο που πήρε το update σε γαλλικό 640 DS LTE... Πίστεψε θα είχε γραφτεί σε πολλά ειδησιογραφικα sites για την Ευρώπη... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Και φίλος με γαλλικό DS LTE προσπαθεί μέσω TP να δει 10 στο κινητό του, επίσημα τίποτα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Κοιτα λογικα τα 10 αρια οταν τα παρουμε θα ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Και δεν γινεται αλλιως καθως με τοση αναμονη αν βγουν μπαρουφα τοτε καλυτερα να το κλεισουν το mobile κομματι εκει στην microsoft.Πιθανον για αυτο και το αργουν ωστε οταν βγουν να ειναι στην καλυτερη δυνατη κατασταση.μπαρουφα δεν θα βγουν γιατι πολλοι τα εχουν δοκιμασει απο εδω μεσα αν διαβασες. και εχουν πολυ καλες εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 :blink: :X Και με 24€ πήρα όσα χρωματιστά καπάκια μου "έλειπαν"... Να σε ρωτησω απο που τα πηρες? ψαχνω το μαυρο ματ αλλα φαινεται να υπαρχει ελλειψη.. Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts