Chryssostomos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Εντάξει τότε νομιζα πως ήταν θέμα της συσκευής μου.από μπαταρία είσαι ικανοποιημένος;;μήπως ξέρεις πως βλέπουμε το ποσοστό της μπαταρίας που καταναλώνει η οθόνη;; Αυτά τα καλούδια του android δεν τα έχουμε εδώ. Μόνο συνολική κατανάλωση βλέπεις. Μια χαρά είναι το κινητό σου,δεν έχει τίποτα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αυτά τα καλούδια του android δεν τα έχουμε εδώ. Μόνο συνολική κατανάλωση βλέπεις. Μια χαρά είναι το κινητό σου,δεν έχει τίποτα. Είμαι ικανοποιημένος δεν έχω πρόβλημα. Για αγορά από Ελλάδα με διετή εγγύηση και σίγουρη αναβάθμιση μην το πεις ούτε του παπα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Είμαι ικανοποιημένος δεν έχω πρόβλημα. Για αγορά από Ελλάδα με διετή εγγύηση και σίγουρη αναβάθμιση μην το πεις ούτε του παπα:lol: δε του το λέω γιατί είναι μαρτυριάρης.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ή cosmote έχει σχετικά καλό σημα.δεν έχω παράπονο με τις κλήσεις αλλά μου φαίνεται αρκετά περίεργο.σε 2g δίκτυο είναι γεμάτη η μπαρα.στα υπόλοιπα κάτω του μεσου Φυσιολογικό είναι. Το αντίθετο θα ήταν περίεργο... :p Δεν κάνουν σωστές επενδύσεις/δουλειές οι πάροχοι.. Ξηλώνουν και τις κεραίες κάποιοι, οπότε πού να δεις full σήμα σε 3g.. Καλά, για 4g δεν το συζητάω... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Φυσιολογικό είναι. Το αντίθετο θα ήταν περίεργο... :p Δεν κάνουν σωστές επενδύσεις/δουλειές οι πάροχοι.. Ξηλώνουν και τις κεραίες κάποιοι, οπότε πού να δεις full σήμα σε 3g.. Καλά, για 4g δεν το συζητάω... :lol: Ωραιότατα!!!!:lol::lol:τουλάχιστον δεν πληρωσα μια περιουσία για κινητό 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ωραιότατα!!!!:lol::lol:τουλάχιστον δεν πληρωσα μια περιουσία για κινητό 4g Ακριβώς :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_xristos Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Μια βοηθεια πως βαζουμε ηχο κλησης απο την καρτα sd?Ενοειται οτι εχει διαμορφωθει η καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Μια βοηθεια πως βαζουμε ηχο κλησης απο την καρτα sd?Ενοειται οτι εχει διαμορφωθει η καρτα. απο την sd δε βάζεις. Στη μνήμη του κινητού στον f;akelo ringtones βάζεις ότι θες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_xristos Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Μπορω να κανω αντιγραφη απο την sd στην μνημη του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Μπορω να κανω αντιγραφη απο την sd στην μνημη του τηλεφωνου? Από τον υπολογιστή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_xristos Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Σ'ευχαριστω θα το δοκιμασω. Μετα απο 5 χρονια με android οσο να ναι θελει καποιο χρονο να συνηθισεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Μπορω να κανω αντιγραφη απο την sd στην μνημη του τηλεφωνου? Γίνεται. Από την εφαρμογή files ή Αρχεία, αν έχεις στα Ελληνικά τη συσκευή σου. Επίσης, μπορείς να βάλεις ήχο από την sd, μέσω της εφαρμογής Ringtone Maker, της Microsoft. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Γίνεται. Από την εφαρμογή files ή Αρχεία, αν έχεις στα Ελληνικά τη συσκευή σου. Επίσης, μπορείς να βάλεις ήχο από την sd, μέσω της εφαρμογής Ringtone Maker, της Microsoft. τα είχα ξεχάσει αυτά.:lol:ισως γιατί δεν αλλάζω ήχο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 τα είχα ξεχάσει αυτά.:lol:ισως γιατί δεν αλλάζω ήχο. Γι' αυτό γράφουμε εδώ, για να τα θυμόμαστε. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Γι' αυτό γράφουμε εδώ, για να τα θυμόμαστε. :) εγραψα αυτά που μου ήρθαν πρώτα στο μυαλό.:O Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Πως επιλέγουμε οι εφαρμογές και οι χάρτες του here drive να μπαίνουν στην κάρτα sd ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Πως επιλέγουμε οι εφαρμογές και οι χάρτες του here drive να μπαίνουν στην κάρτα sd ;; Για τις εφαρμογές πας Λίστα εφαρμογών > Έλεγχος αποθήκευσης > Εφαρμογές+παιχνίδια > επιλέγεις αυτό που θες να μετακινήσεις και πατάς μετακίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Σ'ευχαριστω θα το δοκιμασω. Μετα απο 5 χρονια με android οσο να ναι θελει καποιο χρονο να συνηθισεις .Ευκολο ειναι,θα το συνηθησεις ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορω να κανω αντιγραφη απο την sd στην μνημη του τηλεφωνου?Φυσικα και μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 εγραψα αυτά που μου ήρθαν πρώτα στο μυαλό.:O Δεν το είπα για κακό. Μην αγχώνεσαι. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Δεν το είπα για κακό. Μην αγχώνεσαι. ;) ούτε καν βασικά. όλα καλά.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα. Από φωτογραφική πως τα πάει; Σε κανονικές συνθήκες & σε χαμηλό φωτισμό εντυπώσεις; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα. Από φωτογραφική πως τα πάει; Σε κανονικές συνθήκες & σε χαμηλό φωτισμό εντυπώσεις; Ευχαριστώ! Ειναι πολύ καλο και σε κανονικές συνθήκες και σε χαμηλό φωτισμό, για τη τιμή που έχει! Ακόμα και μπροστινή κάμερα ειναι καλή! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TidusGR Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλημέρα υπάρχει τρόπος να βάλω static ip dns κλπ. για internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Το έχω από το πρωί στα χέρια μου και τώρα πέφτει σετάρισμα... To Dual Sim LTE μοντέλο σε μπλε :) Εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής (αν και έχω ξαναπαίξει με 640) κυρίως από οθόνη και ταχύτητα... Α και η κάμερα με εξέπληξε θετικά αφού δεν την περίμενα τόσο καλή με βάση τα χαρακτηριστικά της... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 έβαλες με τη μία τα 10 η μας παραπλανείς στην υπογραφή;:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts