Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι μπορεί να ξαναδεις το 2016!! Σκέψου οτι μπορεί να πάει για εκτίμηση βλάβης, να "κρίνουν" πως δεν καλύπτεται απο την εγγύηση και μετά να πληρώσεις και μεταφορικά, αν έχει σταλεί κάπου το κινητό.

Διάβασες τα υπόλοιπα ποστ μου;Τι να δω το 2016?2 χρόνια εγγύηση έχει.

Το σέρβις το είδε και είπε ότι είναι εντός εγγύησης απλά δεν έχουν ανταλλακτικό και γιαυτό δε το άφησα.

Xiaomi 12 Pro

Kαλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να πάρω το 640 LTE 4G στην γυναίκα. Απο μια πρώτη ματιά το βρήκα στα 180€ το άσπρο,

177€ το πορτοκαλί και 175€ το γαλάζιο..δεν κτλβαίνω γτ υπάρχει αυτή η διαφορά στην τιμή αλλά ok..

Απλή χρήση ζητάει, έχει δική της ιστοσελίδα και θέλει να ανεβάζει άρθρα και αντίστοιχα στο fb, office..

Έχω καταλήξει στο 640 απ όσα λίγα έχω υπόψιν, λόγω τιμής σε σχέση με το τι προσφέρει και λόγω μεγέθους.

Θα διαβάσω το νήμα να δω απόψεις, αλλά νομίζω πως είναι ok σαν επιλογή.

ΓΙΑ ΤΟ LTE (4G) το παιρνεις?...η για τα καπως καλυτερα αλλα χαρακτηριστικα από το απλο?

Το LTE σημαινει Γρηγορα δεδομενα μεσω κινητης που κοστιζουν, ενώ στο wifi είναι τζαμπα. Βεβαια αν σαν επαγγελματιασ πρεπει να είναι σε επαφη παντου και παντα γρηγορα, όταν εχει 4g, όμως. Σε μπλογκς ιδιοκτητα / web pageς που είναι σοβαρο θεμα, αφου είναι επαγγελματιας, θα μπορει να γραφει κειμενα σωστα από κινητο?. Το FB ok τρώγεται. Εγω ακομη και από Ταμπλετ δυσκολεύομαι να γραψω αρθρο / τονισω/διορθωσω κειμενο...κλπ

Εχει δοκιμασει με το απλο 3g να ανεβο-ανεβασει και την κρεμασε? Πιο πολύ θελω τη γνωμη σου για μενα, να δω στην πραξη από αγορασtες την αναγκαιοτητα (h oxi) του 4g,

να πω την αληθεια.

Τασος

υγ το ότι το 640 είναι ομαλο χωρισ κενα και κολληματα είναι το μεγαλο ατου σε σχεση με ΑΝΤΡΟΙΝΤ της ιδιας τιμης, ισως και παραπανω.

Edited by ELTASSOS

Μια ερώτηση. Το τζαμάκι της πίσω κάμερας είναι στο ίδιο επίπεδο με το πίσω κάλυμα;;

Αν ναι τότε ακουμπώντας το κινητό σε τραπέζια θα τρίβεται και αυτό ή θα γρατσουνιστεί.

Σωστά ;;

Μια ερώτηση. Το τζαμάκι της πίσω κάμερας είναι στο ίδιο επίπεδο με το πίσω κάλυμα;;

Αν ναι τότε ακουμπώντας το κινητό σε τραπέζια θα τρίβεται και αυτό ή θα γρατσουνιστεί.

Σωστά ;;

Ναι, στο ίδιο επίπεδο είναι, αλλά έχει ένα πλαίσιο που εξέχει λίγο παραπάνω, φαντάζομαι για να προστατεύει το φακό. Το έχω χωρίς θήκη από τότε που το έχω πάρει, περίπου 4 μήνες. Δεν έχω δει κάτι στο φακό και οι φωτογραφίες δεν έχουν κάποια διαφορά, από τότε που το πήρα.

Huawei Nova 5T

Πρέπει να αναγράφεται και το IMEI της συσκευής πάνω στην απόδειξη. Αυτό ισχύει για όλες τις αγορές κινητών, είτε είναι επίσημης εισαγωγής, είτε παραεισαγωγής.

Για τα Nokia/Microsoft, δεν είναι απαραίτητο, από αυτά που εχω διαβάσει εδώ και αλλού. Μόνο το IMEI σου χρειάζεται να πεις στο καταστημα.

Αν γράφω κάτι λαθος, με διορθώνετε.

Σωστά τα λες! Για Nokia care μόνο το IMEI βλέπουν για την εγγύηση.

Kαλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να πάρω το 640 LTE 4G στην γυναίκα. Απο μια πρώτη ματιά το βρήκα στα 180€ το άσπρο,

177€ το πορτοκαλί και 175€ το γαλάζιο..δεν κτλβαίνω γτ υπάρχει αυτή η διαφορά στην τιμή αλλά ok..

Απλή χρήση ζητάει, έχει δική της ιστοσελίδα και θέλει να ανεβάζει άρθρα και αντίστοιχα στο fb, office..

Έχω καταλήξει στο 640 απ όσα λίγα έχω υπόψιν, λόγω τιμής σε σχέση με το τι προσφέρει και λόγω μεγέθους.

Θα διαβάσω το νήμα να δω απόψεις, αλλά νομίζω πως είναι ok σαν επιλογή.

Πολύ καλή συσκευή και με 4G πάει γρήγορα! Προσωπικά θα το έπαιρνα με μαύρο καπάκι που ειναι ματ και έχει πιο στιβαρή υφή! Αλλά γούστα ειναι αυτά....

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

ΓΙΑ ΤΟ LTE (4G) το παιρνεις?...η για τα καπως καλυτερα αλλα χαρακτηριστικα από το απλο?

Το LTE σημαινει Γρηγορα δεδομενα μεσω κινητης που κοστιζουν, ενώ στο wifi είναι τζαμπα. Βεβαια αν σαν επαγγελματιασ πρεπει να είναι σε επαφη παντου και παντα γρηγορα, όταν εχει 4g, όμως. Σε μπλογκς ιδιοκτητα / web pageς που είναι σοβαρο θεμα, αφου είναι επαγγελματιας, θα μπορει να γραφει κειμενα σωστα από κινητο?. Το FB ok τρώγεται. Εγω ακομη και από Ταμπλετ δυσκολεύομαι να γραψω αρθρο / τονισω/διορθωσω κειμενο...κλπ

Εχει δοκιμασει με το απλο 3g να ανεβο-ανεβασει και την κρεμασε? Πιο πολύ θελω τη γνωμη σου για μενα, να δω στην πραξη από αγορασtες την αναγκαιοτητα (h oxi) του 4g,

να πω την αληθεια.

Τασος

υγ το ότι το 640 είναι ομαλο χωρισ κενα και κολληματα είναι το μεγαλο ατου σε σχεση με ΑΝΤΡΟΙΝΤ της ιδιας τιμης, ισως και παραπανω.

Καλησπέρα Τάσο, έχεις δίκιο, η κυρίως δουλειά γίνεται απο υπολογιστή, απο το κινητό πιο πολύ παρακολούθηση θέλει να κάνει και να ανεβάζει τα θέματα της ιστοσελίδας στο fb όταν θα είναι εκτός. Προφανώς το 3G χρησιμοποιεί γενικά, αλλά σε περίπτωση που βρεθεί ή κάποτε μεγαλώσει η κάλυψη 4G θα είναι καλύτερα, απο θέμα χρόνου σε εικόνες κλπ. Την δουλειά σου όμως την κάνεις κανονικότατα και με 3G.

Πολύ καλή συσκευή και με 4G πάει γρήγορα! Προσωπικά θα το έπαιρνα με μαύρο καπάκι που ειναι ματ και έχει πιο στιβαρή υφή! Αλλά γούστα ειναι αυτά....

Ευχαριστώ για την απάντηση. Στο eμάγαζο που το βρήκα έχει μόνο μπλέ,άσπρο,πορτοκαλί...

ίσως πιο μετά του πάρουμε ένα καπάκι αν και οκ δεν είναι και τόσο θέμα. Σαν τιμή πως το βλέπεις;

Μολις το πήρα στα 145.

Αντε τώρα να μαθαίνουμε τα windows phone.

Πως εμφανίζω το ποσοστό της μπαταρίας στην αρχική οθόνη ;;

Edited by georgefocus

Μολις το πήρα στα 145.

Καλοδούλευτο!!

To έχω βρεί και εγώ κοντά σε αυτή την τιμή απο σκρουτζομάγαζα με την διαφορά ότι γράφει EU.

Έχει κάποια διαφορά σε σχέση με το GR, δεν παίρνει π.χ ελληνικό μενού;

Edited by MotoFan

Μολις το πήρα στα 145.

Καλορίζικο. Πας στο μενού και πατάς παρατεταμένα το ''οικονομία μπαταρίας'' και θα φαίνεται στην αρχική οθόνη.

TCL 40 NXTPAPER

Μολις το πήρα στα 145.

Καλορίζικο!

Για να βλέπεις το ποσοστό της μπαταρίας στην αρχική οθόνη μπορείς να καρφιτσώσεις το tile της εφαρμογής Οικονομία Μπαταρίας που θα βρεις προεγκατεστημένη στη συσκευή σου

Καλοδούλευτο!!

To έχω βρεί και εγώ κοντά σε αυτή την τιμή απο σκρουτζομάγαζα με την διαφορά ότι γράφει EU.

Έχει κάποια διαφορά σε σχέση με το GR, δεν παίρνει π.χ ελληνικό μενού;

Όποια συσκευή προορίζεται για χώρα της Ευρώπης έχει και τα ελληνικά στις γλώσσες που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Όποια συσκευή προορίζεται για χώρα της Ευρώπης έχει και τα ελληνικά στις γλώσσες που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης.

Thanx niotheros

Μπερδεύτηκα. Θέλω να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας. Σαν το android δηλαδή..

Μπερδεύτηκα. Θέλω να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας. Σαν το android δηλαδή..

Δεν γίνετε. Κατέβαζε κάτω το παράθυρο στην αρχική οθόνη και θα βλέπεις μια χαρά το ποσοστό της μπαταρίας.

μηπως καμμια εφαρμογή από το store, στυλ battery saver/doctor etc, το διορθωνει και στο βγαζει αρχη αρχη to %?

...δεν ξερω διοτι η μπαταριουλα=εικονιδιο εστω χωρις % εμενα μου αρκει, στο περιπου βεβαια.

Battery+

Battery+Battery+ is easy and incredible simple to use and is your ideal solution for battery management, it’s also had more than 850 thousand downloads. Perfect way to see battery status and remaining charge percentage on your main screen and lock screen! There is even a ‘Quick Settings’ that provides quick access to your battery settings (AirPlane, Wi-Fi, Data connection, Bluetooth, Location and Stop Music) and you can even create an independent Quick Tile.

DOWNLOAD: Battery+

με δικη σου ευθυνη απολαυσε το και πες μας. / Τασος

Edited by ELTASSOS

Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό, είναι αυτό που φαίνεται στο screenshot;

Καλημερα!Επειδη με ενδιαφερει λιγο αυτη η υπηρεσια σας χρεωνει κατι ο παροχος οταν το κανετε?πχ εγω εχω what's up/wind f2g εχετε δει χρεωση?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

τριτη φορα την τελευταια εβδομαδα.... το κινητο μου εχασε σημα και δεν το εβρισκε με τιποτα

μετα απο επανεκινηση ολα καλα. Να σημειωσω οτι το 640 που εχω ΔΕΝ ειναι LTE

να κοιταξω σε προβλημα της sim η στο αγαπημενο μας κινητο?

+bobb -=azor=-

τριτη φορα την τελευταια εβδομαδα.... το κινητο μου εχασε σημα και δεν το εβρισκε με τιποτα

μετα απο επανεκινηση ολα καλα. Να σημειωσω οτι το 640 που εχω ΔΕΝ ειναι LTE

να κοιταξω σε προβλημα της sim η στο αγαπημενο μας κινητο?

Και στα 2 ξεκινώντας απο την σιμ.

Xiaomi 12 Pro

ΣΗΜΕΡΑ ξεκινησα πληρη χρηση του 640 2καρτο αφου αφιερωσα λιγες ωρεσ να μαθω τα βασικα πριν κοψω την καρτα του πρωην αντροιντ μου.

Με εκπληξη διεπιστωσα oτι στo VIBER δεν εχει VIDEO Call (μονο φωνη). Στο Skype όλα κανονικα.

Μηπως κανω κατι λαθος στο VIBER?...θελει καποια ρυθμιση? Οι πιο καλες εκδοσεισ του 640 εχουν το ιδιο θεμα? Λετε μe W10 (αν και όταν) να διορθωθεί?...Εσεις πριν παρετε 640 το ξερατε αυτό?

Νομιζω ο PANOS, που εκανε μαγκιες στην παρουσιαση, ωφειλει να μας πει για τα νεα-αναμενομενα ΛΟΥΜΙΑ αν θα είναι συμβατα με VIBER.

Δε νομίζω ότι ο βασικός καημός του Πάνος θα είναι το Viber.:lol:

Γενικά σε όλες τις εφαρμογές θέλουν ένα καλό φρεσκάρισμα-σετάρισμα.

Xiaomi 12 Pro

ΣΗΜΕΡΑ ξεκινησα πληρη χρηση του 640 2καρτο αφου αφιερωσα λιγες ωρεσ να μαθω τα βασικα πριν κοψω την καρτα του πρωην αντροιντ μου.

Με εκπληξη διεπιστωσα oτι στo VIBER δεν εχει VIDEO Call (μονο φωνη). Στο Skype όλα κανονικα.

Μηπως κανω κατι λαθος στο VIBER?...θελει καποια ρυθμιση? Οι πιο καλες εκδοσεισ του 640 εχουν το ιδιο θεμα? Λετε μe W10 (αν και όταν) να διορθωθεί?...Εσεις πριν παρετε 640 το ξερατε αυτό?

Νομιζω ο PANOS, που εκανε μαγκιες στην παρουσιαση, ωφειλει να μας πει για τα νεα-αναμενομενα ΛΟΥΜΙΑ αν θα είναι συμβατα με VIBER.

Τι δουλειά έχει ο Πάνος και όλη η Microsoft με το Viber??

Και τι εννοείς να είναι συμβατά με viber?? Εφαρμογή είναι το viber που το φτιάχνει άλλη εταιρεία (Viber) όχι η Microsoft...

Δεν υπάρχει κάτι "να έχει χαλάσει" για να "διορθωθεί".... Όταν η εταιρεία δώσει νέο update θα το περιέχει...

Το Viber είναι ίδιο για όλα τα Windows... Δεν θα αλλάξει κάτι με άλλο Windows Phone...

Τώρα πάνω στην απορία σου η εταιρεία έχει δηλώσει ότι θα ετοιμάσει καινούρια εφαρμογή για τα Windows 10, άρα ίσως δούμε αυτό το feature εκεί...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλημερα!Επειδη με ενδιαφερει λιγο αυτη η υπηρεσια σας χρεωνει κατι ο παροχος οταν το κανετε?πχ εγω εχω what's up/wind f2g εχετε δει χρεωση?

Please delete. :)

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Μέχρις στιγμής, όχι. :) Αλλά, καλό είναι να έχεις ένα μικρό πακέτο δεδομένων, γιατί μέσω 3G κάνει αναγνώριση του τρόπου πληρωμής το Store. Δηλαδή, πρέπει να έχεις ταυτόχρονα Δεδομένα και Wi-Fi ανοιχτά, τα Δεδομένα για την αναγνώριση της κάρτας και την πληρωμή, το Wi-Fi για να μπεις στο Store και να κάνεις το κατέβασμα της εφαρμογής.

Με f2g και what's up δεν έχω δοκιμάσει....

για την προώθηση κλησεων απο την μια καρτα στην αλλη?γιατι για αυτό εννοώ(μπορει να εχω κανει και λαθος παραθεση)ενα αλλο θεμα που μου συμβαινει τωρα ειναι οτι η μπαταρια "φευγει" ποιο γρηγορα...οταν κοιταω τι φταιει μου βγαζει το τηλεφωνο(85,5%),οτι δηλαδη μιλαω πολυ ωρα κατι το οποιο δεν συμβαίνει.Ειναι καποιο bug η κατι συμβαινει?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

• The title was changed to Microsoft Lumia 640