ampelift Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Ναι κάτι διάβασα και εγώ. Από την άλλη,αυτό είναι το επίσημο σέρβις για τα κινητά μας,οπότε χτύπα ξύλο σε μια στραβή δεν την γλιτώνουμε. Φυσικα και ειναι το επίσημο, εγω απλα σου είπα οτι για ενα πιξελ και ειδικά αν δεν είναι σε πολυ εμφανές σημείο που να ενοχλεί την χρήση του τηλεφώνου δεν αξίζει να μείνεις τοσο καιρό χωρις συσκευή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Φυσικα και ειναι το επίσημο, εγω απλα σου είπα οτι για ενα πιξελ και ειδικά αν δεν είναι σε πολυ εμφανές σημείο που να ενοχλεί την χρήση του τηλεφώνου δεν αξίζει να μείνεις τοσο καιρό χωρις συσκευή . Μα σου εξήγησα τι θα κάνω. Μου είπαν από βδομάδα. Προφανώς και δεν θα πάω την Δευτέρα.;) Θα το αφήσω μόνο αν υπάρχει το ανταλλακτικό,αλλιώς δε παίζει. Ναι είναι σε εμφανές σημείο.Στο κέντρο της οθόνης,λίγο δεξιά και ελάχιστα πάνω.Μικρό μεν,αλλά εκτός του άσπρου φαίνεται σε όλα τα χρώματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Μα σου εξήγησα τι θα κάνω. Μου είπαν από βδομάδα. Προφανώς και δεν θα πάω την Δευτέρα.;) Θα το αφήσω μόνο αν υπάρχει το ανταλλακτικό,αλλιώς δε παίζει. Ναι είναι σε εμφανές σημείο.Στο κέντρο της οθόνης,λίγο δεξιά και ελάχιστα πάνω.Μικρό μεν,αλλά εκτός του άσπρου φαίνεται σε όλα τα χρώματα. Α οκ τότε :p Ναι αν δεν έχουν ανταλλακτικό να μην τους το αφήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Μα σου εξήγησα τι θα κάνω. Μου είπαν από βδομάδα. Προφανώς και δεν θα πάω την Δευτέρα.;) Θα το αφήσω μόνο αν υπάρχει το ανταλλακτικό,αλλιώς δε παίζει. Ναι είναι σε εμφανές σημείο.Στο κέντρο της οθόνης,λίγο δεξιά και ελάχιστα πάνω.Μικρό μεν,αλλά εκτός του άσπρου φαίνεται σε όλα τα χρώματα. Περιμένουμε εμπειρίες από Arvato, για future reference. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Περιμένουμε εμπειρίες από Arvato, για future reference. :) τα 7-8 στα σχόλια που διαβάζω πάντως είναι είναι αρνητικά ή σχεδόν αρνητικά. Κοίτα είμαι σίγουρος πως θα πάω την Τρίτη ή Τετάρτη πχ,θα μου πουν φέρτο μέσα. Και μετά κλασσικά,δεν έχει το ανταλλακτικό ακόμα.Πάγια τακτική από όλα τα σερβισάδικα και δε καταλαβαίνω τι κερδίζουν έτσι. Αμ δε... ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α οκ τότε :p Ναι αν δεν έχουν ανταλλακτικό να μην τους το αφήσεις. ε ναι,μη βάλουμε και αυτογκόλ!:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 τα 7-8 στα σχόλια που διαβάζω πάντως είναι είναι αρνητικά ή σχεδόν αρνητικά. Κοίτα είμαι σίγουρος πως θα πάω την Τρίτη ή Τετάρτη πχ,θα μου πουν φέρτο μέσα. Και μετά κλασσικά,δεν έχει το ανταλλακτικό ακόμα.Πάγια τακτική από όλα τα σερβισάδικα και δε καταλαβαίνω τι κερδίζουν έτσι. Αμ δε... Εννοείται ότι δεν τ' αφήνεις. Πρώτα θα τους πεις να σου φέρουν το ανταλλακτικό και μετά θα τους το δώσεις, να στο φτιάξουν επιτόπου. Και να ήταν μόνο αυτά... Όλα τα καταστήματα, που τα διαχειρίζονται Έλληνες "επιχειρηματίες", αυτό κάνουν. Δε θέλουν να έχουν έστω και μία μονάδα απόθεμα από το κάθε προϊόν τους, έτσι ώστε να εξυπηρετούν άμεσα τον πελάτη και να κάνουν έμμεσα καλή διαφήμιση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Το να μην έχουν στοκ,δε με πειράζει.Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Λογικό αν δε πουλάς κάτι να μη το στοκάρεις.Αλλά να κρατήσεις το Χ προϊόν του πελάτη για Ψ χρόνο είναι το άκυρο του θέματος. Ειδικά αν είναι η κύρια συσκευή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Το να μην έχουν στοκ,δε με πειράζει.Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Λογικό αν δε πουλάς κάτι να μη το στοκάρεις.Αλλά να κρατήσεις το Χ προϊόν του πελάτη για Ψ χρόνο είναι το άκυρο του θέματος. Ειδικά αν είναι η κύρια συσκευή. Και να έδιναν και για αντικατάσταση κάποια συσκευή, έστω και απλή, να πεις ότι θα κάνεις τη μισή δουλειά σου. Και κάτι άσχετο με το παραπάνω θέμα. Κάθε καπάκι για το 640, είναι διαφορετικό. Τα πορτοκαλί και μπλε είναι γυαλιστερά κι έχουν μια διαφάνεια στο πλαίσιό τους. Το μαύρο είναι ματ, χωρίς την παραπάνω διαφάνεια. Και τέλος το λευκό, είναι γυαλιστερό, αλλά χωρίς την παραπάνω διαφάνεια. Επίσης, το λογότυπο της Microsoft είναι τυπωμένο εξωτερικά στο λευκό. Edited October 2, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Δεν έχει το dual SIM ο Γερμανός, οπότε θα καταλήξω με την μπακατέλα το Sony E4. Πολύ κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Τώρα που λέτε για σέρβις Αν το αγοράσω μεταχειρισμενο και είναι από σκρουτζομαγαζο θα έχω κανα θέμα με το σέρβις; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Τώρα που λέτε για σέρβις Αν το αγοράσω μεταχειρισμενο και είναι από σκρουτζομαγαζο θα έχω κανα θέμα με το σέρβις; Οχι ,απολύτως κανένα πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Τώρα που λέτε για σέρβις Αν το αγοράσω μεταχειρισμενο και είναι από σκρουτζομαγαζο θα έχω κανα θέμα με το σέρβις; Αν πάρεις και την απόδειξη μαζί κανένα. Και να μην την πάρεις δεν θα έχεις,απλά κάνεις τα πράγματα ευκολότερα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 καλημέρα, σκέφτομαι από android να περάσω στα win. Και έχω απορία για τη μεταφορά των επαφών μέσω bluetooth από κινητό HTC android στο 640 μήπως αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Δεν θα γίνει με συγχρονισμό μέσω pc ή επαφών (π.χ. gmail κλπ), απλά θα σταλούν με bluetooth από τη μία συσκευή στην άλλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν το θέμα μου είναι άσχετο με τα υπόλοιπα εδώ, ζητώ συγνώμη κι αν θέλετε μου υποδεικνύετε το σωστό thread. Ναι μπορείς! Αλλά θα ειναι πιο χρονοβόρο με Bluetooth νομίζω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Πάντως η Arvato εχει βελτιώσει τις υπηρεσίες της τελευταία και δεν ειναι το μαύρο χαλι όπως ήταν στο πρόσφατο παρελθόν Στο νήμα των Sony στο 90-95% των περιπτώσεων τα επισκευάζει η αντικαθιστά όπου κρίνεται αναγκαίο με καινούργια(εχει τύχει σε αρκετούς)εντός μιας εβδομαδας στην χειρότερη. Οταν έχουν ανταλλακτικό ποτέ δεν αργούν,μονο εφόσον δεν υπάρχει για το εκάστοτε μοντελο και αυτο ευθύνη του κατασκευαστή ειναι να προμηθευσει τις αναγκαίες ποσότητες σε επιμέρους ανταλλακτικά. Και μην ξεχνάμαι οτι σχεδόν το σύνολο των κατασκευαστών αναλαμβάνει που σημαινει τεράστιος φόρτος εργασίας. Μονο Samsung και LG έχουν τα δικά τους κέντρα επισκευών που όμως και παλι η Arvato εξίσου αναλαμβάνει την υποστήριξη σε service και σε αυτές τις 2. Δεν θέλω να την δικαιολογησω αλλα παντου υπάρχουν οι εξαιρέσεις με κακή αντιμετώπιση που όμως δεν ειναι ο κανόνας σε καμία περίπτωση. Συνηθίζεται και μονο αναφορές στα φόρουμ για αρνητική αντιμετώπιση να γράφεται και σχεδόν καθόλου αναφορά σε καλή αντιμετώπιση. Μην το ξεχνάμαι και αυτο. Edited October 3, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Πάντως η Arvato εχει βελτιώσει τις υπηρεσίες της τελευταία και δεν ειναι το μαύρο χαλι όπως ήταν στο πρόσφατο παρελθόν Στο νήμα των Sony στο 90-95% των περιπτώσεων τα επισκευάζει η αντικαθιστά όπου κρίνεται αναγκαίο με καινούργια(εχει τύχει σε αρκετούς)εντός μιας εβδομαδας στην χειρότερη. Οταν έχουν ανταλλακτικό ποτέ δεν αργούν,μονο εφόσον δεν υπάρχει για το εκάστοτε μοντελο και αυτο ευθύνη του κατασκευαστή ειναι να προμηθευσει τις αναγκαίες ποσότητες σε επιμέρους ανταλλακτικά. Και μην ξεχνάμαι οτι σχεδόν το σύνολο των κατασκευαστών αναλαμβάνει που σημαινει τεράστιος φόρτος εργασίας. Μονο Samsung και LG έχουν τα δικά τους κέντρα επισκευών που όμως και παλι η Arvato εξίσου αναλαμβάνει την υποστήριξη σε service και σε αυτές τις 2. Δεν θέλω να την δικαιολογησω αλλα παντου υπάρχουν οι εξαιρέσεις με κακή αντιμετώπιση που όμως δεν ειναι ο κανόνας σε καμία περίπτωση. Συνηθίζεται και μονο αναφορές στα φόρουμ για αρνητική αντιμετώπιση να γράφεται και σχεδόν καθόλου αναφορά σε καλή αντιμετώπιση. Μην το ξεχνάμαι και αυτο. εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο αρβατο οσες φορες εχω παει σε 2 με 3 μερες με περνουν τηλεφωνο να το παρο μαλιστα τελευταια συσκευη μου ηταν λουμια 640 το πηρα μετα απο 6 μερες με την διαφορα οτι το ειχαν στηλη εξω να μην λεμε οτι θελουμε εαν δεν ξερουμε ειναι ενα πολυ καλο μαγαζι οπως και η lg κατεχακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μιας και εγώ το ξεκίνησα με την Arvato,δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι καλή ή κακή. ότι διάβασα είπα και το γεγονός πως μου είπαν το πάω από Δευτέρα γιατί δεν υπάρχει ανταλακτικό. Αλλά πιστεύει κανείς ότι θα το έχουν την Δευτέρα;Δε νομίζω,αλλά αυτό είναι προσωπική εκτίμηση.Εγώ πάντως δε το αφήνω αν δεν έχουν ανταλλακτικό. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο αρβατο οσες φορες εχω παει σε 2 με 3 μερες με περνουν τηλεφωνο να το παρο μαλιστα τελευταια συσκευη μου ηταν λουμια 640 το πηρα μετα απο 6 μερες με την διαφορα οτι το ειχαν στηλη εξω να μην λεμε οτι θελουμε εαν δεν ξερουμε ειναι ενα πολυ καλο μαγαζι οπως και η lg κατεχακι Σου έδωσαν χαρτί ότι πήγε έξω όμως;Γιατί μου είπαν ότι τα επισκευάζουν εδώ τα 640. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) ΧΘΕς πηρα το 640 LUMIA 5 ιντσες 2 καρτων πορτοκαλι 3G. Σημερα από το πρωι το σκαλιζω με αργους ρυθμους λογω αλλαγης από αντροιντ. Είναι πολύ καλο ΚΑΙ ΟΜΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ lag, για 137 ευρω από ελλαδα με φπα, 2 χρονια εγγυηση, από το πιο φτηνο σκρουτζομαγαζο. Πηρα τηλεφωνο STO MAGAZI, μου το κρατησαν, και σε μιση ωρα το παρελαβα χερι με χερι, ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ..Στην ελλαδα θηκες και τζαμακι προστασιας ακριβούτσικα, αλλα υπαρχουν. Βρηκα στο στορ τις εφαρμογες που ηθελα, κανενα πρόβλημα για μενα. Θα συμφωνησω με όλα οσαα εχουν γραφτει εκτος από τη στιβαρη κατασκευή. Μια φλουδιτσα είναι η πλατη που μοιαζει πιο πολύ με κινεζικεσ θηκες. Τουλάχιστον εχει Gorilla 3. Ευχαριστη εκπληξη η μπροστινη καμερα που δεν είναι τοσο χαλι οσο φοβομουν. Κανεις τη δουλεια σου αξιοπρεπως (σκαιπ για μενα). H ληψη wifi λιγο ασθενικη αν ειστε λιγο μακρυα από ρουτερ. Το DOOGEE επιανε 1 γραμμη παραπανω. Το θεωρω καλη αγορα. Σιγουρα δεν τα κλαις τα 137 ευρα. Μου εκανε εντυπωση που για τις θηκες λενε ότι δεν κανουν στην μπλε εκδοση. Τι εχει το μπλε? υγ είναι εισαγωγή από γερμανια με δωρεαν 3μηνη συνδρομη στην μπιλντ και την εφαρμογή για όλα τα μεσα μεταφορας της γερμανιας. Ελπιζω η εγγυηση που μου ειπαν να μην είναι παπατζια Edited October 3, 2015 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Κανονικότατα έχεις εγγύηση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 ΧΘΕς πηρα το 640 LUMIA 5 ιντσες 2 καρτων πορτοκαλι 3G. Σημερα από το πρωι το σκαλιζω με αργους ρυθμους λογω αλλαγης από αντροιντ. Είναι πολύ καλο ΚΑΙ ΟΜΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ lag, για 137 ευρω από ελλαδα με φπα, 2 χρονια εγγυηση, από το πιο φτηνο σκρουτζομαγαζο. Πηρα τηλεφωνο STO MAGAZI, μου το κρατησαν, και σε μιση ωρα το παρελαβα χερι με χερι, ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ..Στην ελλαδα θηκες και τζαμακι προστασιας ακριβούτσικα, αλλα υπαρχουν. Βρηκα στο στορ τις εφαρμογες που ηθελα, κανενα πρόβλημα για μενα. Θα συμφωνησω με όλα οσαα εχουν γραφτει εκτος από τη στιβαρη κατασκευή. Μια φλουδιτσα είναι η πλατη που μοιαζει πιο πολύ με κινεζικεσ θηκες. Τουλάχιστον εχει Gorilla 3. Ευχαριστη εκπληξη η μπροστινη καμερα που δεν είναι τοσο χαλι οσο φοβομουν. Κανεις τη δουλεια σου αξιοπρεπως (σκαιπ για μενα). H ληψη wifi λιγο ασθενικη αν ειστε λιγο μακρυα από ρουτερ. Το DOOGEE επιανε 1 γραμμη παραπανω. Το θεωρω καλη αγορα. Σιγουρα δεν τα κλαις τα 137 ευρα. Μου εκανε εντυπωση που για τις θηκες λενε ότι δεν κανουν στην μπλε εκδοση. Τι εχει το μπλε? υγ είναι εισαγωγή από γερμανια με δωρεαν 3μηνη συνδρομη στην μπιλντ και την εφαρμογή για όλα τα μεσα μεταφορας της γερμανιας. Ελπιζω η εγγυηση που μου ειπαν να μην είναι παπατζια Γυαλί έχω βάλει ένα με 8€ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Νομίζω έχω βρει και με 4€. Επίσης, μια θήκη σιλικόνης έχω πάρει, με 3€. Αλλά, δεν τη χρησιμοποιώ. Είναι πολύ ωραία συσκευή, για να μπαίνει σε θήκες. :happy: Αυτό για τη μπλε έκδοση που γράφουν, να μην το σχολιάσω.... :lol: Το μπλε καπάκι, επειδή έχω και το μπλε και το πορτοκαλί, είναι ακριβώς τα ίδια, από άποψη κατασκευής. Έχουν και την ίδια διαφάνεια στο πλαίσιό τους. Οπότε, όποια θήκη σου αρέσει και αναφέρει ότι ταιριάζει με το πορτοκαλί, την αγοράζεις. Αφού είναι από Γερμανία, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Παρ' όλα αυτά, αν ακόμα έχεις αμφιβολίες για την εγγύηση, πήγαινε στο link και βάλε το imei σου εκεί που σου αναφέρει. http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/warranty-check/?view=detail# Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Αν το πάρω από τοπικό κατάστημα που μου είπε στα 140 ευρώ και μου δώσει απλή απόδειξη που δεν αναγράφεται ότι είναι για κινητό τι γίνεται με την εγγύηση ;; Δηλαδή αν τύχει κάτι το πάω στο nokia care και του δείχνω μια απόδειξη 140 ευρώ που μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο. πχ τάμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλά,ένα κινητό δε μπορεί να αναγράφει πάνω; Αλλά γενικά αν αναφέρεται η επωνυμία του καταστήματος δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Αν το πάρω από τοπικό κατάστημα που μου είπε στα 140 ευρώ και μου δώσει απλή απόδειξη που δεν αναγράφεται ότι είναι για κινητό τι γίνεται με την εγγύηση ;; Δηλαδή αν τύχει κάτι το πάω στο nokia care και του δείχνω μια απόδειξη 140 ευρώ που μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο. πχ τάμπλετ. Πρέπει να αναγράφεται και το IMEI της συσκευής πάνω στην απόδειξη. Αυτό ισχύει για όλες τις αγορές κινητών, είτε είναι επίσημης εισαγωγής, είτε παραεισαγωγής. Για τα Nokia/Microsoft, δεν είναι απαραίτητο, από αυτά που εχω διαβάσει εδώ και αλλού. Μόνο το IMEI σου χρειάζεται να πεις στο καταστημα. Αν γράφω κάτι λαθος, με διορθώνετε. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Εντάξει ένα είναι,αλλά πλήρως απογοήτευση πλέον από ms.το πρώτο ελαττωματικό και τώρα αυτό; ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1)Ποιός θα την αλλάξει;:lol: 2)για ένα πίξελ δε νομίζω να βρώ άκρη. 1) Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό και στη χειρότερη θα σου πάρει 15€-20€ εργασία. Απο την άλλη, αν πιάνουν τα χέρια σου και παραγγείλεις και τα μικροεργαλεια που χρειάζονται (και που θα σου στοιχισουν 3-5€) θα το κανεις εύκολα. Μπορείς να δεις και κάποιο βίντεο στο YT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Από την άλλη έχω και εγγύηση,οπότε γιατί να πληρώνω; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Από την άλλη έχω και εγγύηση,οπότε γιατί να πληρώνω; Γιατι μπορεί να ξαναδεις το 2016!! Σκέψου οτι μπορεί να πάει για εκτίμηση βλάβης, να "κρίνουν" πως δεν καλύπτεται απο την εγγύηση και μετά να πληρώσεις και μεταφορικά, αν έχει σταλεί κάπου το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts