mr_47 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Επιστρέφοντας σχετικά με το πρόβλημά μου με το battery drain, ολα καλά πλέον. Απεγκατέστησα 3 "ύποπτες" εφαρμογές, έβγαλα και έβαλα όλα mail accounts (γιατί 2 ή 3 από αυτά έβγαζαν μήνυμα λάθους), έκανα και μια μικρή φόρτιση και όλα τέλεια. :D Με 20%, ακούγοντας μουσική στο background (mytube), facebook, viber, messenger και browser, μου βγάζει 3 ώρες και 58 λεπτά, ενώ ήδη έχει 20+ ώρες μακριά από φορτιστή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 το dual sim υποστηρίζει και στις δυο καρτες 3g συνδεση δεδομενων ή μονο στην μια? μηπως γνωριζει κανενας? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Και στις 2 νομιζω. Αλλα μη σε παρω στο λαιμο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 (edited) Και στις 2 νομιζω. Αλλα μη σε παρω στο λαιμο μου. το πηρες τελικά?? αν ναι και σε dual, δες αν πιανει 3g σημα και στις 2 καρτες για να ξερω 100% γιατι αλλιως μου ναι αχρηστη η συσκευη:ninja: Edited June 1, 2015 by ziaba Γραφή τύπου SMS Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 (edited) το πηρες τελvικά?? αν ναι και σε dual, δες αν πιανει 3g σημα και στις 2 καρτες για να ξερω 100% γιατι αλλιως μου ναι αχρηστη η συσκευη:ninja: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Λοιπόν, διάβασα το post σου και μόλις δοκίμασα. Πιάνει και στη 2η θέση 3g, αλλά μόνο στη μία κάρτα κάθε φορά. Δηλαδή, κάθε φορά θα έχεις 3g ή στην πρώτη κάρτα ή στη 2η, όχι και στις 2 ταυτόχρονα. Υπάρχει μια επιλογή, μέσα στο μενού. Θα ανεβάσω σε λίγο screenshot. Sim for data connection. Εκεί διαλέγεις ποια κάρτα θέλεις για δεδομένα. Δε χρειάζεται να αλλάξεις καμία θέση στις κάρτες. Edited May 30, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Λοιπόν, διάβασα το post σου και μόλις δοκίμασα. Πιάνει και στη 2η θέση 3g, αλλά μόνο στη μία κάρτα κάθε φορά. Δηλαδή, κάθε φορά θα έχεις 3g ή στην πρώτη κάρτα ή στη 2η, όχι και στις 2 ταυτόχρονα. Υπάρχει μια επιλογή, μέσα στο μενού. Θα ανεβάσω σε λίγο screenshot. Sim for data connection. Εκεί διαλέγεις ποια κάρτα θέλεις για δεδομένα. Δε χρειάζεται να αλλάξεις καμία θέση στις κάρτες. http://m.memegen.com/zw55qp.jpg Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 και ακόμα μια ερωτησης:shifty: ποσες ωρες οθονης με ανοιχτα τα data πιστευεις μπορει να βγαλει το dual; Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 και ακόμα μια ερωτησης:shifty: ποσες ωρες οθονης με ανοιχτα τα data πιστευεις μπορει να βγαλει το dual; Πάνω από 5 σίγουρα..Εγω τα έχω πάντα ανοιχτά και όπως υπολογίζω περνάει τις 5 ώρες με ανοιχτή οθόνη..βεβαια αν παίζεις παιχνίδια μειώνεται.Στο θέμα της μπαταρίας το κινητό είναι κορυφή..Από τα καλύτερα που κυκλοφορούν κατά τη γνώμη μου.Εγω επειδή το ξεσκαλιζω όλη μέρα όλα τα προηγούμενα κινητά ή δεν βγαζανε τη μέρα ή ήθελαν φόρτιση κάθε βράδυ,το 640 με πάει με πάνω από 30% μπαταρία και στην επομενη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 φανταζομαι το xl θα ναι ακομα καλυτερο απο μπαταρια:D Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ημουν ετοιμος να παω να το παρω δευτερα αλλα επεσε το ματι μου στο Κ3 Note και εχω διλημμα παλι. Ασε που δεν το εχουν και αμεσα διαθεσιμο πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλημερα!τραβωντας πολλα βιντεο και με χαμηλο φωτισμο πολλων λεπτων καποια στιγμη ενα μικρο κολλημα να το πω?lag? το ειδα η αληθεια ειναι αλλα τιποτα σπουδαιο,το μονο που μου φανηκε περιεργο ειναι την ωρα που τραβαγα ενα βιντεο και ερχοντουσαν και ειδοποιησεις απο το sofa score μου εβγαλε μυνημα οτι η καρτα μνημης μου (sandisk uhs-1 class 10 hc android optimized 16gb,πρην την τοποθετησω στην συσκευη ηταν φουλ φορμαρησμενη)ειναι αργη και θελει γρηγοροτερη για την αποθηκεση του βιντεο και καλο ειναι να επιλεξω τοποθεσια αποθηκευσης την μνημη τηλεφωνου.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ημουν ετοιμος να παω να το παρω δευτερα αλλα επεσε το ματι μου στο Κ3 Note και εχω διλημμα παλι. Ασε που δεν το εχουν και αμεσα διαθεσιμο πουθενα... Προσωπικά, θα σου έλεγα να κοιτάξεις λίγο παραπάνω το 640. :) Καλημερα!τραβωντας πολλα βιντεο και με χαμηλο φωτισμο πολλων λεπτων καποια στιγμη ενα μικρο κολλημα να το πω?lag? το ειδα η αληθεια ειναι αλλα τιποτα σπουδαιο,το μονο που μου φανηκε περιεργο ειναι την ωρα που τραβαγα ενα βιντεο και ερχοντουσαν και ειδοποιησεις απο το sofa score μου εβγαλε μυνημα οτι η καρτα μνημης μου (sandisk uhs-1 class 10 hc android optimized 16gb,πρην την τοποθετησω στην συσκευη ηταν φουλ φορμαρησμενη)ειναι αργη και θελει γρηγοροτερη για την αποθηκεση του βιντεο και καλο ειναι να επιλεξω τοποθεσια αποθηκευσης την μνημη τηλεφωνου.. Μήπως ήταν 1080p/30fps; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Προσωπικά, θα σου έλεγα να κοιτάξεις λίγο παραπάνω το 640. :) Μήπως ήταν 1080p/30fps; ναι η επιλογη αυτη ειναι...μονο μια φορα μου το εβγαλε βεβαια. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Προσωπικά, θα σου έλεγα να κοιτάξεις λίγο παραπάνω το 640. :) +1 μην μπλεξεις με κινεζο ας εχει και πιο καλα χαρακτηριστικα στα χαρτια :!: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 ναι η επιλογη αυτη ειναι...μονο μια φορα μου το εβγαλε βεβαια. Αν το έβγαλε μόνο μια φορά, όλα ok. Πάντως, δεν έχω καλή εμπειρία από τη SanDisc. +1 μην μπλεξεις με κινεζο ας εχει και πιο καλα χαρακτηριστικα στα χαρτια :!: Προσωπικά και με τα updates του Android... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Αν το έβγαλε μόνο μια φορά, όλα ok. Πάντως, δεν έχω καλή εμπειρία από τη SanDisc. Προσωπικά και με τα updates του Android... προτεινεις καποια αλλη?εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτη πρην ειχα μια adata λιγο μαρτυριο!!σκεφτομαι να παρω μια 32gb.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 προτεινεις καποια αλλη?εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτη πρην ειχα μια adata λιγο μαρτυριο!!σκεφτομαι να παρω μια 32gb.. Να σου πω ποιες χρησιμοποιώ και δε με έχουν "προδώσει", μέχρι στιγμής. Σε ένα, παλιό πλέον, Samsung με Android, έχω μια 8άρα Lexar, class 10. Στο 820, μια 16άρα Kingston, class 10. Στο 640, μια 32άρα Kingston, class 10. Όλες δουλεύουν κανονικά, χωρίς κάποια καθυστέρηση και χωρίς κάποια υπερθέρμανση. Από SanDisc, 3 φορές δοκίμασα και δε μου βγήκε καμία "καλή". Όμως, επειδή έγινε σε 'μένα κάτι δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα συμβεί και σε 'σένα. Μπορεί να έπεσα σε ελαττωματική παρτίδα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul77gr Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλημέρα, απο κάμερα πως τα πάει? Με ενδιαφέρει αν βγάζει κουνημένες φωτογραφιες αν το θέμα μας κινείται ή το κοκκαλώνει οπως οι περισσότερες. φωτογραφικες ακόμα και τα ποιο οικονομικά μοντέλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλημέρα, απο κάμερα πως τα πάει? Με ενδιαφέρει αν βγάζει κουνημένες φωτογραφιες αν το θέμα μας κινείται ή το κοκκαλώνει οπως οι περισσότερες. φωτογραφικες ακόμα και τα ποιο οικονομικά μοντέλα Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά, αλλά μια φορά που έβγαλα τοπίο, από αυτοκίνητο εν κινήσει, το τράβηξε μια χαρά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul77gr Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Περισσότερο με ενδιαφέρει στα πρόσωπα αν κινηθεί το πρόσωπο ας πούμε που θες να βγάλεις την ώρα που το έχεις πατήσει να βγάλει φωτογραφία. Φαίνεται κουνημένη μετά ; Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν βγεί καθαρή όταν κινήται το τηλέφωνο αν και καλό ειναι να το ξέρουμε και αυτό. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 παιδιά η διάφορα της lumia κάμερα με την microsoft κάμερα ποια είναι ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Περισσότερο με ενδιαφέρει στα πρόσωπα αν κινηθεί το πρόσωπο ας πούμε που θες να βγάλεις την ώρα που το έχεις πατήσει να βγάλει φωτογραφία. Φαίνεται κουνημένη μετά ; Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν βγεί καθαρή όταν κινήται το τηλέφωνο αν και καλό ειναι να το ξέρουμε και αυτό. Ευχαριστώ Αν κινηθεί κάποιο πρόσωπο, υπάρχει μια επιλογή Living Images, που είναι κάτι σαν καταγραφή ενός βίντεο 3-5 δευτερολέπτων, οπότε πιστεύω μπορείς να διαλέξεις το στιγμιότυπο. Κοίταξε το συνημμένο. Επίσης, αν κάποιος το χρησιμοποιεί κατά κόρον, καλό είναι να με διορθώσει, αν έχω γράψει λάθος.. παιδιά η διάφορα της lumia κάμερα με την microsoft κάμερα ποια είναι ? Η Lumia Camera είναι αποκλειστικά για τις Lumia συσκευές (είναι προεγκατεστημένη ως stock εφαρμογή κάμερας) και είναι κλάσεις ανώτερη από τη Microsoft Camera, ενώ η Microsoft Camera είναι προεγκατεστημένη σε συσκευές μη Lumia, για παράδειγμα Samsung, LG, HTC κ.ά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Η Lumia camera του 640 είναι η ιδια με του 630 ή έχει την πιο καινούργια; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Μολις μου ηρθε ειδοποιηση για ενημερωση στο 640 την κατεβαζω τωρα δεν ξερω τι αλλαγες θα κανει... να κανω μια χαζη ερωτηση?εδω αν μας βγαζει ειδοποιηση για ενημερωση πρεπει να την κανουμε η οχι?γιατι με προετρεψε οτι θα ειναι ακομα καλυτερο το κινητο απ οτι πρην...(οχι οπως στο android που ειμασταν με το φοβο μην κολλαει μετα?) μεχρι τοτ τελος την ενημερωσης πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ? Edited June 2, 2015 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μολις μου ηρθε ειδοποιηση για ενημερωση στο 640 την κατεβαζω τωρα δεν ξερω τι αλλαγες θα κανει... να κανω μια χαζη ερωτηση?εδω αν μας βγαζει ειδοποιηση για ενημερωση πρεπει να την κανουμε η οχι?γιατι με προετρεψε οτι θα ειναι ακομα καλυτερο το κινητο απ οτι πρην...(οχι οπως στο android που ειμασταν με το φοβο μην κολλαει μετα?) μεχρι τοτ τελος την ενημερωσης πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ? Για πες μας μετά εντυπώσεις. Το πρέπει είναι αν έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου ή αν πρέπει για 'σένα να έχεις όσο πιο "φρέσκο" λογισμικό γίνεται. Θα σου γράψει ότι θα κατεβάσει πρώτα το update και μετά θα αλλάξει το πλήκτρο και θα γράφει install ή update. Μέχρι εκει κατεβάζει κάτι. Το επιλέγεις και κάνει restart η συσκευή σου και μετά θα εμφανίσει ότι βρίσκεται στο x από τα τάδε βήματα. Τέλος, δεν είναι Android.. :shifty: :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts