johndaskal Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Καλησπέρα. Αγόρασα πριν από δύο εβδομάδες ένα Lumia 640xl lte. Μέχρι χθες λειτουργούσε εξαιρετικά. Ωστόσο εμφανίστηκε ξαφνικά και μάλιστα μέσα στο τριήμερο ενα ανεξήγητο προβλημα. Χωρίς κανένα λόγο κι ενώ έβλεπα τις σημειώσεις μου στο κινητό, η οθόνη πάγωσε, μετά σκοτείνιασε και όταν επιχείρησα να κάνω επανεκκίνηση το μόνο που εμφανιζόταν ήταν το έγχρωμο λογότυπο της Microsoft και αμέσως μετά τα Windows σε μπλε χρώμα. Τίποτα άλλο! Το τηλέφωνο όμως παρέμενε ανοιχτό με ένα ελαφρύ γαλακτόχρωμο χρωματισμό. Όσες φορές προσπάθησα δεν άλλαζε τιποτα. Ακόμη και τα αντίστοιχα κουμπάκια πατούσα παρατεταμένα αλλά δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Τι μπορεί να συμβαίνει;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Καλησπέρα. Αγόρασα πριν από δύο εβδομάδες ένα Lumia 640xl lte. Μέχρι χθες λειτουργούσε εξαιρετικά. Ωστόσο εμφανίστηκε ξαφνικά και μάλιστα μέσα στο τριήμερο ενα ανεξήγητο προβλημα. Χωρίς κανένα λόγο κι ενώ έβλεπα τις σημειώσεις μου στο κινητό, η οθόνη πάγωσε, μετά σκοτείνιασε και όταν επιχείρησα να κάνω επανεκκίνηση το μόνο που εμφανιζόταν ήταν το έγχρωμο λογότυπο της Microsoft και αμέσως μετά τα Windows σε μπλε χρώμα. Τίποτα άλλο! Το τηλέφωνο όμως παρέμενε ανοιχτό με ένα ελαφρύ γαλακτόχρωμο χρωματισμό. Όσες φορές προσπάθησα δεν άλλαζε τιποτα. Ακόμη και τα αντίστοιχα κουμπάκια πατούσα παρατεταμένα αλλά δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Τι μπορεί να συμβαίνει;:( Bγάλε κάρτες,sd και άναψε το πάλι. Αν δεν ανάψει,το πας πίσω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndaskal Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) Το έκανα και δεν άλλαξε τίποτα. Μήπως χρειάζεται επανεκκίνηση; Δύσκολη μεν (αφού δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη) αλλά εφικτή. Αυτή μπορεί να γίνει και με σβηστή την οθόνη χρησιμοποιώντας συνδυασμούς των πλαϊνών πλήκτρων. Διστάζω όμως να το κάνω μη τυχόν και μού σβηστούν τα αρχεία... Μήπως πρέπει να περιμένω ως την Τρίτη το πρωί να το πάω στο service; Edited June 19, 2016 by johndaskal πρόσθετα στοιχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το έκανα και δεν άλλαξε τίποτα. Μήπως χρειάζεται επανεκκίνηση; Δύσκολη μεν (αφού δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη) αλλά εφικτή. Αυτή μπορεί να γίνει και με σβηστή την οθόνη χρησιμοποιώντας συνδυασμούς των πλαϊνών πλήκτρων. Διστάζω όμως να το κάνω μη τυχόν και μού σβηστούν τα αρχεία... Μήπως πρέπει να περιμένω ως την Τρίτη το πρωί να το πάω στο service; AN εχεις 10αρια πισω ολοταχωσ στα 8.1 μεσω recovery tool, δεν χρειαζεται να βλεπεισ το κινητο, γινεται μεσω πισι Αν δεν ειναι ετσι, πας για σερβις με αναμονη 20 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Γεια σας, παρατήρησα τώρα τελευταία ένα μικρό θεματάκι με το 640XL LTE που έχω. Ενώ άλλαξα τα χρώματα από τις ρυθμίσεις>εξατομίκευση, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ή και μέρα, δεν το πρόσεξα ιδιαίτερα, μου άλλαζε η συσκευή μόνη της πάλι το χρώμα επιστρέφοντας στην προηγούμενη επιλογή που είχα. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό, ούτε βέβαια λόγος για hard/soft reset, απλώς το έγραψα για για να δω μήπως το έχει και κάποιος άλλος. Είμαι πλέον με επίσημη ενημέρωση, την .420, αφού έχω εγκαταλείψει το insider program μετά το κατέβασμα των windows 10 mobile. Όσο για την μπαταρία, έχω να πω, πως έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε μένα με την .420. Για παράδειγμα, χθες το βράδυ κατά τις 23:00 που πήγα για ύπνο, το ποσοστό ήταν 38%. Με προηγούμενες εκδόσεις το πρωί θα ήταν κάτω από 20%. Στις 6:00 που σηκώθηκα για δουλειά, το ποσοστό έδειχνε 33%. Το έβαλα για φόρτιση το μεσημέρι 15:00 γύρισα από τη δουλειά, με ποσοστό 18%. Τα έχω όλα ανοιχτά, wifi, 4G, δύο λογαριασμούς για συγχρονισμό και όλα τα social ανοιχτά. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Μήπως έχεις άλλη συσκευή Lumia ή έχεις τον λογαριασμό Microsoft στο pc σου. Γιατί μπορεί να συγχρονίζει τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Μήπως έχεις άλλη συσκευή Lumia ή έχεις τον λογαριασμό Microsoft στο pc σου. Γιατί μπορεί να συγχρονίζει τις ρυθμίσεις. Έχω σε laptop τον ίδιο λογαριασμό και το σκέφτηκα αυτό, αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι αυτός ο συγχρονισμός θα μπορεί να γίνεται μετά τη Redstone σε υπολογιστή/smartphone με 10άρια. Εκτός και από την 420 και μετά μπορεί να γίνεται αυτό. Πάντως το ίδιο χρώμα το είχα και στο laptop, αυτό δηλαδή στο οποίο επέστρεψε από μόνο του το lumia. Θα το παρακολουθήσω κα πάλι. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έχω σε laptop τον ίδιο λογαριασμό και το σκέφτηκα αυτό, αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι αυτός ο συγχρονισμός θα μπορεί να γίνεται μετά τη Redstone σε υπολογιστή/smartphone με 10άρια. Εκτός και από την 420 και μετά μπορεί να γίνεται αυτό. Πάντως το ίδιο χρώμα το είχα και στο laptop, αυτό δηλαδή στο οποίο επέστρεψε από μόνο του το lumia. Θα το παρακολουθήσω κα πάλι. Γινόταν και στα 8ρια αυτό, εμένα μου άλλαζε συνέχεια το τηλ. όταν άλλαζα τα χρώματα στο laptop και έτσι τον κατάργησα τον λογαριασμό στο laptop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλημέρα! Θέλω να ανανεώσω online με χρεωστική κάρτα ένα καρτοκινητό Q και στον edge (αφού δεν υπάρχει εφαρμογή) δεν μπορώ να δω ολόκληρη τη φόρμα για να βάλω τα στοιχεία της κάρτας. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στον browser ή στο τηλέφωνο ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να φαίνεται ολόκληρη η φόρμα για τη συμπλήρωση των στοιχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλημέρα! Θέλω να ανανεώσω online με χρεωστική κάρτα ένα καρτοκινητό Q και στον edge (αφού δεν υπάρχει εφαρμογή) δεν μπορώ να δω ολόκληρη τη φόρμα για να βάλω τα στοιχεία της κάρτας. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στον browser ή στο τηλέφωνο ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να φαίνεται ολόκληρη η φόρμα για τη συμπλήρωση των στοιχείων. Πήγαινε στον edge στις ρυθμίσεις και επέλεξε αντί την έκδοση για κινητά, την έκδοση για υπολογιστές. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Πως σας φαίνεται η απόδοση της μπαταρίας με το τελευταίο TH2 Build 10586.420; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Πως σας φαίνεται η απόδοση της μπαταρίας με το τελευταίο TH2 Build 10586.420; Εγώ πάντως δεν είδα διαφορά Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ πάντως δεν είδα διαφορά Sent from mTalk Κώστας!! Εγώ είδα μερική διαφορά.... Είχα ανοιχτή μια βαριά εφαρμογή, με ανοιχτό Wifi και κλήση σε εξέλιξη. Σε προηγούμενες εκδόσεις θα έτρωγε λίγο παραπάνω από το 50%.... Τώρα μόλις σχεδόν 20%. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ πάντως δεν είδα διαφορά Sent from mTalk Κώστας!! Και εμένα το ίδιο μου φαίνεται. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ξαφνικά και χωρίς να γνωρίζω γιατί αντιμετωπιζω προβλήματα σταθεεοτητας με τον edge.δεν ανοίγει σελίδες κολλάει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Ξαφνικά και χωρίς να γνωρίζω γιατί αντιμετωπιζω προβλήματα σταθεεοτητας με τον edge.δεν ανοίγει σελίδες κολλάει πολύ. Δοκίμασε να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης. Άνοιξε τον edge, πάτα ρυθμίσεις και μετά εκεί που λέει "Επιλέξτε τι θα απαλείψετε". Επιλέγεις τι θέλεις από την επόμενη σελίδα και πατάς "Απαλοιφή". Να έχεις σίγουρα επιλεγμένο αυτό που λέει "Δεδομένα και αρχεία στο cache". Edited June 23, 2016 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Δοκίμασε να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης. Άνοιξε τον edge, πάτα ρυθμίσεις και μετά εκεί που λέει "Επιλέξτε τι θα απαλείψετε". Επιλέγεις τι θέλεις από την επόμενη σελίδα και πατάς "Απαλοιφή". Να έχεις σίγουρα επιλεγμένο αυτό που λέει "Δεδομένα και αρχεία στο cache". Το έκανα,έκανα μια επανεκκίνηση αλλα επιμένει να μην ανοίγει αυτό που θέλω.πατάω έναν τίτλο να τον ανοίξει αλλα απλα τον μαρκσρει και δεν κάνει κάτι άλλο. Έβαλα το uc και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos2121 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παιδιά μετά από μια αποτυχημένη αναβάθμιση στα w10 (μου έβγαλε μια λυπημένη φατσουλα) γύρισα στα w8. Η μπαταρία μερα με τη νύχτα όπως και γενικά η ταχύτητα του κινητού. Δεν ξέρω αν ξαναγυρίσω στα w10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Χθες το βράδυ στην δουλεια έπαιζα με την φωτογραφική του μηχανή και δοκιμαζα διαφορες νυχτερινές φωτο και ρυθμίσεις.κάθε δυο φωτογραφίες έκλεινε η φωτογραφνη μηχανή και την ξαναανοιγα.σημερα αυτό με τον edge.. Αλλα βαριέμαι πραγματικά να γυρίσω πίσω.θα περιμένω λίγο ακόμα μπας και στρώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Πως σας φαίνεται η απόδοση της μπαταρίας με το τελευταίο TH2 Build 10586.420; Περίπου ένα 20% βελτίωση με ακριβώς ίδια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_wolf Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παιδιά ξέρει κανείς πως κάνουμε ηχογράφηση κλήσεων σε windows phone 8.1 και ειδικότερα στο Lumia 640 XL ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν κάνουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδιά μια ερώτηση Προχτές είχα πάει σε καφέ, ναι έχω στην άκρη χρήματα για ξεσάλωμα, και ενώ υπήρχε WiFi δεν είχα πρόσβαση ενώ άλλοι είχαν Σημείωση. Το πρωί στο ίδιο καφέ μπήκα κανονικά και το βράδυ με καμία , χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο έγραφε Το δίκτυο ήταν του ΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδιά μια ερώτηση Προχτές είχα πάει σε καφέ, ναι έχω στην άκρη χρήματα για ξεσάλωμα, και ενώ υπήρχε WiFi δεν είχα πρόσβαση ενώ άλλοι είχαν Σημείωση. Το πρωί στο ίδιο καφέ μπήκα κανονικά και το βράδυ με καμία , χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο έγραφε Το δίκτυο ήταν του ΟΤΕ Μπορεί απλά να είχαν μπει τόσοι πολλοί που να ειχε γεμίσει και για αυτό να μην σε έβαζε Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδιά μια ερώτηση Προχτές είχα πάει σε καφέ, ναι έχω στην άκρη χρήματα για ξεσάλωμα, και ενώ υπήρχε WiFi δεν είχα πρόσβαση ενώ άλλοι είχαν Σημείωση. Το πρωί στο ίδιο καφέ μπήκα κανονικά και το βράδυ με καμία , χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο έγραφε Το δίκτυο ήταν του ΟΤΕ 99% το πρόβλημα ήταν του wifi του καφέ και όχι του lumia σου. Όπως έγραψε και ο φίλος ampalos95, μπορεί να είχαν μπει πολλοί και να είχε «μπουκώσει» το router. Εάν στο κάνει πάλι στο ίδιο καφέ, δοκίμασε να διαγράψεις το συγκεκριμένο router από τη συσκευή σου και να το βάλεις πάλι. Να προσέχεις το πολύ «ξεσάλωμα» και μην το γράφεις συνέχεια, γιατί η «εφορία» καραδοκεί :) Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts