evris2013 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Evris το λινκ παραπέμπει στην βετα του φεις Μπορείς να βάλεις για το μεσεντζερ; Στο στορε δεν βρίσκω βετα για μεσεντζερ Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεις το λινκ του duc που παραπέμπει στο Facebook beta, πιο κάτω δείχνει και κάποιες άλλες εφαρμογές, από τις οποίες η πρώτη στα αριστερά είναι του messenger beta! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Έχεις δικιο. Δεν το είδα Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρήκα στο στορε στον υπολογιστή. Μπορείς να μου πεις πως το περνάω στο κινητό σε παρακαλώ; Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Έχεις δικιο. Δεν το είδα Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρήκα στο στορε στον υπολογιστή. Μπορείς να μου πεις πως το περνάω στο κινητό σε παρακαλώ; Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το περνάς από το κινητό, τι εννοείς; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Εννοώ ότι το πρόβλημα το μεσεντζερ βρίσκεται στο κινητό. Δεν ανοίγει το μεσεντζερ και έχω κάνει τα πάντα για να το επαναφέρω αλλά τίποτα δυστυχως Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Έχεις δικιο. Δεν το είδα Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρήκα στο στορε στον υπολογιστή. Μπορείς να μου πεις πως το περνάω στο κινητό σε παρακαλώ; Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πας στο store στο κινητό και στην αναζήτηση γράψε messenger. Στα αποτελέσματα θα σου βγάλει και το BETA. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Δυστυχώς δεν το βρίσκω. Να σημειώσω ότι το τηλ έχει έκδοση 8.1 Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Δυστυχώς δεν το βρίσκω. Να σημειώσω ότι το τηλ έχει έκδοση 8.1 Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτό δεν το βρίσκεις. Στα 8.1 έχει μόνο μία εφαρμογή. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Δυστυχώς δεν το βρίσκω. Να σημειώσω ότι το τηλ έχει έκδοση 8.1 Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμ έτσι πες μας, εμείς σου δίνουμε link από το store των 10. Λοιπόν θα έχεις θέμα με το messenger στα 8.1 το είχα πάθει κάτι εγώ σε ένα 625 δεν άνοιγε με τίποτα, ακόμα και μετά από επαναφορά δεν δούλεψε, οπότε η λύση σου είναι να περάσεις στα 10. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Κρίμα ρε γμτ. Τόσο καλό λειτουργικό και να μην υποστηρίζεται. Είχα το Lumia 920 και το 650 και τα έδωσα λόγω έλλειψης εφαρμογών. Τώρα θα φύγει και το 640 της γυναίκας μου. Κρίμα. Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Δυστυχώς δεν το βρίσκω. Να σημειώσω ότι το τηλ έχει έκδοση 8.1 Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτά τα λένε από την αρχή.... Αν δεν περάσεις τα 10 δεν θα μπορέσεις να τη κατεβάσεις ούτε από υπολογιστή! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Κρίμα ρε γμτ. Τόσο καλό λειτουργικό και να μην υποστηρίζεται. Είχα το Lumia 920 και το 650 και τα έδωσα λόγω έλλειψης εφαρμογών. Τώρα θα φύγει και το 640 της γυναίκας μου. Κρίμα. Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί δεν περνάς τα 10 στο κινητό; Πλέον λειτουργούν πολύ καλά! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Οκ, Πώς τα περνάνε; Στο κινητό δεν έχει έρθει άλλη αναβάθμιση. Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ, Πώς τα περνάνε; Στο κινητό δεν έχει έρθει άλλη αναβάθμιση Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 (edited) Οκ, Πώς τα περνάνε; Στο κινητό δεν έχει έρθει άλλη αναβάθμιση. Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ, Πώς τα περνάνε; Στο κινητό δεν έχει έρθει άλλη αναβάθμιση Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ψάξε στο Store για τον σύμβουλο αναβάθμισης, μετά είναι τυφλοσούρτη.... Είναι πολύ εύκολη πάντως η μετάβαση να γνωρίζεις. Edited March 23, 2017 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Παλικάρια είστε θεοί. To be continued Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Παλικάρια είστε θεοί. To be continued Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα γυρίσεις ξανά στα WP μετά από την αναβάθμιση..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Μακάρι αλλά εγώ έφυγα λόγω έλλειψης κάποιων εφαρμογών που μου ήταν απαραίτητες Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας παιδιά που με βοηθήσατε. Πράγματι το κινητό πήρε τα 10αρια και όλα δουλεύουν μια χαρά. Κατά σύμπτωση με πήρε ένας φίλος με WP και μου είπε το ίδιο πρόβλημα με το μεσεντζερ και του είπα τη λύση. Ευχαριστώ πάρα πολύ Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Καλησπέρα Όταν πήρα το κινητό πέρασα τα 10ρια αλλά τη μια δε λειτουργούσε το ημερολόγιο την άλλη,μετα απο reset,αρνιόταν να δημιουργήσει το mail του iCloud όποτε ξαναγύρισα στα 8.1. Αυτά λειτουργούν κανονικά τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 και σήμερα παρατήρησα το εξής στο messenger του FB τα εικονίδια για κλήση και βίντεο-κλήση τα εμφανίζει όταν πατήσετε το όνομα του συνομιλητή στο παράθυρο συνομιλίας αλλά για ένα περίεργο λόγο είναι ανενεργά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 και σήμερα παρατήρησα το εξής στο messenger του FB τα εικονίδια για κλήση και βίντεο-κλήση τα εμφανίζει όταν πατήσετε το όνομα του συνομιλητή στο παράθυρο συνομιλίας αλλά για ένα περίεργο λόγο είναι ανενεργά Εμένα τώρα τα εικονίδια ούτε καν τα δείχνει, έστω και θολά στο προφίλ της επαφής! Τα εξαφάνισαν τελείως; :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Οπότε δεν φταίει η Microsoft αλλά το FB που δεν σε ξεκλείδωσε της Επιλογές ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Οπότε δεν φταίει η Microsoft αλλά το FB που δεν σε ξεκλείδωσε της Επιλογές ;;;; Σίγουρα δεν φταίει η Microsoft γι αυτό. Της δικές της εφαρμογές μια χαρά τις ενημερώνει. Θέμα Facebook είναι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Γενικά αυτό με την βιντεοκληση και την κλήση κάνει ότι να ναι. Εμένα προχθές μού είχε το εικονίδιο τις κλήσης επάνω δεξιά στην καρτέλα με τούς online φίλους. Δεν δοκίμασα να κάνω κλήση ήταν πολύ νωρίς η ώρα. Βέβαια μετά από λίγο πού άνοιξα την εφαρμογή είχε εξαφανιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 πήρα πριν δύο μέρες το 640xl και δεν μπορεί να συγχρονίσει το yahoo mail λέει ότι είναι παλιός και χρειάζεται ενημέρωση νομίζω ότι την έκανα άλλαξα και password αλλά πάλι τα ίδια , τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 πήρα πριν δύο μέρες το 640xl και δεν μπορεί να συγχρονίσει το yahoo mail λέει ότι είναι παλιός και χρειάζεται ενημέρωση νομίζω ότι την έκανα άλλαξα και password αλλά πάλι τα ίδια , τι φταίει? Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να πας από pc στις ρυθμίσεις του yahoo και να επιλέξεις αποδοχή σε ότι εχει να κάνει με κινητές συσκευές. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts