cna Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Η Cortana είναι ενσωματωμένη στο κινητό αλλά για να δουλέψει πρέπει να βάλεις γλώσσα τα Αγγλικά και περιοχή κάποια από τις χώρες που είναι στην λίστα υποστήριξης. Εγώ έχω βάλει region USA αλλά μπορείς να βάλεις Αγγλία, Ιταλία ή Γερμανία. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σ'ευχαριστώ πολύ. Πάντως έχει άλλη αίσθηση το τηλέφωνο. Ελπίζω να μην απογοητευτούμε στην πορεία. . . Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σ'ευχαριστώ πολύ. Πάντως έχει άλλη αίσθηση το τηλέφωνο. Ελπίζω να μην απογοητευτούμε στην πορεία. . . Πόση ώρα έκανε η αναβάθμιση; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Πόση ώρα έκανε η αναβάθμιση; Εμένα έξι ώρες, κατά τις τρεις τα ξημερώματα τελείωσε.....Αλλά μη το λαμβάνεις υπ'όψιν γιατί την έκανα συνδεδεμένος στο ρούτερ του νοσοκομείου μιας και εκεί με βρήκε η πολυπόθητη αναβάθμιση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μετά την αναβάθμιση σε insider ορισμένες επαφές που με καλουνε γράφει μόνο το τηλέφωνο και όχι το όνομα, γιατί το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Δεν ξέρω αλλά μου αρέσουν τα 10άρια προς το παρών αν και παρατήρησα όταν επιλέγουμε αποθήκευση φωτογραφιών στην SD μια καθυστέρηση με πριν... Ρε παιδιά μήπως ξέρει να μου πει κανείς αυτή τη ρημάδα δόνηση κάτω στην μπάρα όταν πατάμε το back ή το Home πως διαολο βγαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σε μένα κράτησε περιπου 2,5 ώρες αλλά έκανε 2 αναβαθμίσεις. Όλα δείχνουν σχεδόν εντάξη εκτός από το ότι έχασε όλες τις επαφές, speed dials κλπ... :mad: Ο λόγος είναι μάλλον το γεγονώς πως προερχόμουν από android και τα είχα όλα σε google account το οποίο κατά πως φαίνεται το διέγραψε ενώ αντίθετα κράτησε μόνο το hotmail account που υπήρχε παράλληλα. :wacko: Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos2121 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπέρα και από εμένα.Επειδή είμαι λίγο άσχετος με τις αναβαθμίσεις μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να αναβαθμίσω το τηλέφωνο σε w10;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Δεν ξέρω αλλά μου αρέσουν τα 10άρια προς το παρών αν και παρατήρησα όταν επιλέγουμε αποθήκευση φωτογραφιών στην SD μια καθυστέρηση με πριν... Ρε παιδιά μήπως ξέρει να μου πει κανείς αυτή τη ρημάδα δόνηση κάτω στην μπάρα όταν πατάμε το back ή το Home πως διαολο βγαίνει? Ρυθμισεις-προσθετα-αφη Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το τηλέφωνο για την ώρα ΔΕΝ αναβαθμίζεται επισήμως σε 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το τηλέφωνο για την ώρα ΔΕΝ αναβαθμίζεται επισήμως σε 10. Γερμανικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το τηλέφωνο για την ώρα ΔΕΝ αναβαθμίζεται επισήμως σε 10. Λαθος κανεις Αμα γυρισεις σε 8.1 και βαλεις το store σε USA,κατεβασεις το upgrade advisor και ερθει αναβαθμιση στα 10 θα αναβαθμιστεις.Χθες το εκανα και ολα ειναι ΑΨΟΓΑ.Σφαιρατο,απροβληματιστο σαν τα 8.1 Μονο θεμα που υπαρχει ειναι η μη μετρηση δεδομενων κινητης τηλεφωνιας αλλα αυτο εχει σχεση με την 10586.164 η οποια εχει το θεμα.Στην .107 δεν υπαρχει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αυτό που παρατηρώ είναι μικροκολλήματα και μειωμένη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με τα 8.1 Denim Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αυτό που παρατηρώ είναι μικροκολλήματα και μειωμένη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με τα 8.1 Denim Έχεις κάνει hard reset-επαναφορά μετά την αναβάθμιση; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το τηλέφωνο για την ώρα ΔΕΝ αναβαθμίζεται επισήμως σε 10. Αναβαθμίζεται κανονικότατα.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Έχεις κάνει hard reset-επαναφορά μετά την αναβάθμιση; όχι, μόνο την αναβάθμιση. Θα το δοκιμάσω αύριο! Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εγω που εχω γερμανικο και το denim πηγα στο store αλλα δεν καταλαβα πως μπορω να γυρισω τη γλωσσα. Υπαρχει αλλος τροπος να παρω τα 10ρια χωρις να χασω τις οιεσδηποτε ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Λαθος κανεις Αμα γυρισεις σε 8.1 και βαλεις το store σε USA,κατεβασεις το upgrade advisor και ερθει αναβαθμιση στα 10 θα αναβαθμιστεις.Χθες το εκανα και ολα ειναι ΑΨΟΓΑ.Σφαιρατο,απροβληματιστο σαν τα 8.1 Μονο θεμα που υπαρχει ειναι η μη μετρηση δεδομενων κινητης τηλεφωνιας αλλα αυτο εχει σχεση με την 10586.164 η οποια εχει το θεμα.Στην .107 δεν υπαρχει. Αν δεν το κάνεις έτσι δεν έρχεται η αναβάθμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αν δεν το κάνεις έτσι δεν έρχεται η αναβάθμιση??? γίνεται. Απλά στην περίπτωση που έχεις 8.1 και δεν βρίσκεις την εφαρμογή με την καμία,κάνεις τα παραπάνω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Χαίρομαι πολύ για το λάθος μου!!! Το μονο που θα μου λειψει ειναι τα Here... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 γίνεται. Απλά στην περίπτωση που έχεις 8.1 και δεν βρίσκεις την εφαρμογή με την καμία,κάνεις τα παραπάνω. Όντως δεν βρίσκω με τίποτα το upgrade advisor.από που γυρνάς χώρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Όντως δεν βρίσκω με τίποτα το upgrade advisor.από που γυρνάς χώρα??? στις ρυθμίσεις στην γλώσσα και ώρα αν θυμάμαι καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαίρομαι πολύ για το λάθος μου!!! Το μονο που θα μου λειψει ειναι τα Here... γιατί να σου λείψει;Αφού έχει γίνει ενσωμάτωση στο maps/χάρτες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Κυριως το Here Transit θα λείψει! Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Με γυρισμα της χωρας (στις ρυθμισεις του τηλεφωνου) σε ΗΠΑ, πηγα στο store βρηκα το upgrade advisor το κατεβασα, το εγκατεστησα το ετρεξα και στη συνεχεια πηγα στις ρυθμισεις του τηλεφωνου και εκανα ενημερωση.Τη στιγμη αυτη κανει update (θα το αφησω ολο το βραδυ) και αυριο λογικα θα ειναι οκ. Αυτη ειναι η διαδικασια για οσους δεν τους το βγαλει αμεσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Φιλε μου όσοι απο παλιά Lumia , εγω πχ απο 920 είχαμε το Here + δηλαδή δωρεάν χάρτες και φωνητική πλοήγηση στα Ελληνικά. Για όλη την Ευρώπη. Για πάντα. Τωρα που γράφω το τηλέφωνο κάνει την αναβάθμισή του. Θα δω και θα κρινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts