niotheros Δημ. March 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλησπέρα,στο τηλέφωνο υπάρχει η επιλογή δόνησης όταν απαντούν σε κλήση??? Η επιλογή αυτή υπάρχει στα Windows 10 Mobile. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Η επιλογή αυτή υπάρχει στα Windows 10 Mobile. Εγώ γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα στο 640xl..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα. Θελω να αγορασω το lumia xl 4g dual sim ξερω οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει μπορει καποις να μου πως μπορω να το παραγγειλω απο εξω γιατι ουτε μεταχειρισμενο δεν το βρισκω ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Από κάποιο Ευρωπαικό Microsoft Store Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπερα. Θελω να αγορασω το lumia xl 4g dual sim ξερω οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει μπορει καποις να μου πως μπορω να το παραγγειλω απο εξω γιατι ουτε μεταχειρισμενο δεν το βρισκω ελλαδα. Υπάρχει στο microsoft store της Γαλλίας και μπορείς να το παραγγείλεις κανονικά και χωρίς extra χρεώσεις για μεταφορικά. Μπορείς μάλιστα να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου από το ελληνικό microsoft store, ο οποίος μπορεί να κάνει την παραγγελία για λογαριασμό σου. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Υπάρχει στο microsoft store της Γαλλίας και μπορείς να το παραγγείλεις κανονικά και χωρίς extra χρεώσεις για μεταφορικά. Μπορείς μάλιστα να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου από το ελληνικό microsoft store, ο οποίος μπορεί να κάνει την παραγγελία για λογαριασμό σου. Πριν λίγες μέρες επικοινώνησα και ενημερωτικά, η τιμή ήταν στα 224 € αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το ειδα οτι θες το 4g αλλα τα σχεδον 100€ διαφορα με την τιμή skroutz που έχει το 3g δεν ξέρω αν τα αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) Παιδια να κανω μια ερωτηση.Στο φιλτρο αποκλεισμενων αριθμων μπορω να προσθεσω αριθμο χωρις ομως να τον εχω στο αρχειο κλησεων και αν ναι πως?Γιατι απο οσο καταλαβα πρεπει να υπαρχει στο αρχειο κλησεων για να προστεθει (ή κανω λαθος)? Εγώ γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα στο 640xl..?? Γιατι τα 640 δεν εχουν παρει ακομη επισημα τα 10αρια Edited March 8, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Για μενα δεν αξιζει να δωσεις 100 ευρω για το 4g και με το 3g μια χαρα θα σερφαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Παιδια να κανω μια ερωτηση.Στο φιλτρο αποκλεισμενων αριθμων μπορω να προσθεσω αριθμο χωρις ομως να τον εχω στο αρχειο κλησεων και αν ναι πως?Γιατι απο οσο καταλαβα πρεπει να υπαρχει στο αρχειο κλησεων για να προστεθει (ή κανω λαθος)? Όποιον αριθμό θέλεις μπορείς να αποκλησεις! Ακόμα και την απόκρυψη! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Για την αποκρυψη υπαρχει επιλογη ετσι και αλλιως.Ποια η διαδικασια προσθηκης ενος αριθμου στις αποριπτεες χωρις να υπαρχει στο αρχειο κλησεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Για την αποκρυψη υπαρχει επιλογη ετσι και αλλιως.Ποια η διαδικασια προσθηκης ενος αριθμου στις αποριπτεες χωρις να υπαρχει στο αρχειο κλησεων? Πατάς τον αριθμό που σε κάλεσε παρατεταμένα και διαλέγεις "απόρριψη αριθμού". Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλημέρα από χθες κάτοχος κ εγώ.υπάρχει τρόπος να δείχνει ποσοστό της εκατό η μπαταρία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλημέρα από χθες κάτοχος κ εγώ.υπάρχει τρόπος να δείχνει ποσοστό της εκατό η μπαταρία??? Σου το δείχνει επί τοις εκατό, αν τραβήξεις προς τα κάτω την notification bar. Εναλλακτικά πήγαινε με αριστερό skrol απο την οθόνη έναρξης στο μενού - οικονομία μπαταρίας και κάνε καρφίτσωμα στην έναρξη. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Πατάς τον αριθμό που σε κάλεσε παρατεταμένα και διαλέγεις "απόρριψη αριθμού". Για αριθμο που τον εχω ως μηνυμα sms (με πηραν ενοσο ειχα το κινητο κλειστο) τι κανω?Πως τον προσθετω?(ειναι απο τα γνωστα νουμερα που παιρνουν δε μιλανε και στο τελος ακους εναν μπιπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Κάνε αντιγραφή τον αριθμό και πήγαινε στις ρυθμίσεις στο Φιλτρο και πρόσθεσε τον... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Μολις πατησα παρατεταμενα τον το μηνυμα και μου εβγαλε τη δυνατοτητα να αποκλεισω τον αριθμο.ΛΟγικα και ως μηνυμα και ως κληση.Θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Μολις πατησα παρατεταμενα τον το μηνυμα και μου εβγαλε τη δυνατοτητα να αποκλεισω τον αριθμο.ΛΟγικα και ως μηνυμα και ως κληση.Θα δειξει. Ναι, θα αποκλειστεί και στα δύο! Με πρόλαβες... :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSTAYROS Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση πακέτο γλώσσας, πλέον όλο το μενού είναι Ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ελληνικό ήταν και πριν το μενού... Το πακέτο γλώσσας αφορά τη γλώσσα πληκτρολογιου νομίζω... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Λέει κάπου ότι με. Διπλό πάτημα κλειδώνει η οθόνη.δεν έχω καταλάβει που όμως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Λέει κάπου ότι με. Διπλό πάτημα κλειδώνει η οθόνη.δεν έχω καταλάβει που όμως..... Κάτω στην οθόνη στην μαύρη μπάρα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Κάτω στην οθόνη στην μαύρη μπάρα. Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Κάτω στην οθόνη στην μαύρη μπάρα. Ουπς... Αυτό δεν το ήξερα! Μονο στο XL γίνετε ή και στο απλό 640; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ουπς... Αυτό δεν το ήξερα! Μονο στο XL γίνετε ή και στο απλό 640; Και στο απλό. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts