gjimmys Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Το Insider Preview δεν συνίσταται για καθημερινή χρήση ούτε και από τη Microsoft αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν ακόμα πολλά bugs και το τηλέφωνο μπορεί να σταματήσει να αποκρίνεται χωρίς προειδοποίηση. http://windows.microsoft.com/en-gb/windows/preview-faq-right-for-me-phone?ocid=tp2_site_faq_down Ουπς αυτο δεν το ειχα διαβασει,μερι τωρα μου παει καλα και ολα τα λεφτα ειναι ο Microsoft αλλα αν να παθει κατι ξαφνικα το τηλεφωνο το ξαναγυρναω .Μηπως ξερει κανεις πως μπιρω να το ξανα κανω 8.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=525569 Σε ευχαριστω haki ,παντως εμενα μου αρεσαν πολυ και πιστευω το τελικο θα ειναι τελειο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Υπομονη ,2 μερες εμειναν για τα 10............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 καλημερα....κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Για τα 10άρια του υπολογιστή, όχι για τα 10άρια των κινητών. :!: Για τα κινητά έχουμε καμιά πληροφορία πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλημέρα. Για γίνε πιο συγκεκριμένος. Για κανονική χρήση μπορεί κάποιος να τα χρησιμοποιήσει; Παίζει πολύ bug ? Κάποια βασική λειτουργία ή που να μη δουλεύει; Επίσης ρε παιδιά στο viber οι ειδοποιήσεις δε μου έρχονται ΠΟΤΕ.- Ποτέ όμως, κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να το ανοίγω. Ούτε φυσικά τις έχω απενεργοποιημένες, αλλά και έχω την εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο. Δεν ξέρω τι παίζει. Με εσάς; Στο 535 της γυναίκας μου, έρχονται κανονικά. Εννοεις το μπιμπ μπιμπ που κανει οταν σου στελνουν βαϊμπερ η ποσα 2. 3. 4. Που φαινονται στην αρχικη; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πόση ώρα κάνει να φορτίσει η συσκευή...;; Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Πόση ώρα κάνει να φορτίσει η συσκευή...;; από το 0 μέχρι το 100% υπολόγισε λίγο παραπάνω από 3 ώρες. Αλλά θέλει μεγάλη προσπάθεια για να τελειώσεις την μπαταρία. Εμένα με βαριά χρήση βγάζει 1 μέρα και το βράδυ μένει λίγο πάνω από 25%. Με λογική χρήση μου βγάζει συνήθως 3 μέρες. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 εχω απο χθες το τηλεφωνο εφυγα απο τα ανδροιδ καλο μου φαινεται αλλα με ξενιζει που δεν εχει τις εφαρμογες για κινητα γαζετα και σπορτ 24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Για τον δείκτη sar γνωρίζουμε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Έχει πάρει κανείς το XL LTE μονόκαρτο από Γερμανό και να έχει ενεργοποιήσει την προσφορά του Ofice 365 Gift? Εμένα δυστηχώς μου λέει ότι η συκκευή μου δεν πληρεί τις προυποθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Για τον δείκτη sar γνωρίζουμε κάτι; http://www.microsoft.com/en/mobile/about-us/people-and-planet/emf-health/sar/sar-information/ βρίσκεις το sar της εκάστοτε έκδοσης που θες Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Γνωρίζει κανείς πως γίνεται mute το κουδούνισμα με κάποιο gesture ή shake η αναποδογύρισμα (που να την γυρίσεις την παντόφλα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Έχει πάρει κανείς το XL LTE μονόκαρτο από Γερμανό και να έχει ενεργοποιήσει την προσφορά του Ofice 365 Gift? Εμένα δυστηχώς μου λέει ότι η συκκευή μου δεν πληρεί τις προυποθέσεις. Αν δεν κανω λαθος εχει ληξη η ημερομηνια της προσφορας . Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Γνωρίζει κανείς πως γίνεται mute το κουδούνισμα με κάποιο gesture ή shake η αναποδογύρισμα (που να την γυρίσεις την παντόφλα...) Κάνει όντως mute το ringtone όταν το γυρίσεις ανάποδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 http://www.microsoft.com/en/mobile/about-us/people-and-planet/emf-health/sar/sar-information/ βρίσκεις το sar της εκάστοτε έκδοσης που θες Ευχαριστώ για την απάντηση..απο οτι ειδα εχει 0.69 δεικτη sar ειναι σχετικα πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση..απο οτι ειδα εχει 0.69 δεικτη sar ειναι σχετικα πολυ? Οχι λιγος ειναι σχετικα αλλα αυτο ειναι το ανωτατο οριο οταν δεν βρισκει σημα το κινητο ευκολα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 (edited) ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Οταν συνδεσω στο κινητο handsfree(xiaomi piston 3) δεν ακουγονται ουτε οι ηχοι κλησεις ουτε οι ηχοι μηνυματων .Διαφορετικα ακουγονται κανονικα (αν αποσυνδεσω τα ακουστικα).Ξερει καποιος πως μπορει να διορθωθει αυτο? Edit: η απαντηση ειναι στο # 225 Edited August 3, 2015 by cult Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Εννοεις το μπιμπ μπιμπ που κανει οταν σου στελνουν βαϊμπερ η ποσα 2. 3. 4. Που φαινονται στην αρχικη; Τελικά βρέθηκε λύση στο θέμα του Viber; Δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Σε ό,τι αφορά στο viber, για κάποιο λόγο είχαν απενεργοποιηθεί οι ειδοποιήσεις με ήχο κτλ κτλ από τις ειδοποιήσεις & ενέργειες. Τις ενεργοποίησα και δεν έχω πρόβλημα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Απο μπαταρια πως τα παει?Δωστε πληροφοριες μαζι με την χρηση που του κανατε πριν ξαναμπει στην μπριζα. Ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Το έχω τρεις μέρες στην κατοχή μου και πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οθόνη, smoothness εξαιρετικά, μπαταρία σε άλλο επίπεδο, είσαι σίγουρος ότι θα βγει η ημέρα ότι και να του κάνεις. Με κανοκινή χρήση καταλήγεις κάθε βράδυ με 35-50 % υπόλοιπο. Αν πρέπει να γράψω κάτι αρνητικό, θα πω ότι το ραδιόφωνο του δεν έχει καλό δέκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Για να ακουστεί και από το ηχείο, πρέπει, αφού συνδέσεις τα ακουστικά, να πατήσεις το κουμπί της έντασης, μετά το πάνω δεξιά βελάκι και να ενεργοποιήσεις το κουδούνισμα. Υ.Γ.: Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται πιο αδύναμα το ηχείο, γι' αυτό καλό είναι να έχεις την ένταση στο τέρμα. Αν κλεισω το τηλεφωνο με τα ακουστικα πανω μολις το ξανανοιξω πρεπει παλι ν ακανω την ιδια διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Το φλας της καμερα ενεργοποιειται αυτοματα η θελει καποια ρυθμιση εκ μερους μου?Γιατι χθες τραβηξα δυο τρεις φωτο με το κινητο το βραδυ αλλα δεν ενεργοποιηθηκε το φλας με αποτελεσμα οι φωτογραφιες να βγουν σκοτεινες και θολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Όπως βλέπεις το κινητό, δεξιά έχει τις ρυθμίσεις. Το φλας το συμβόλιζε με αστραπή, αν έχει τον Α διπλα είναι στο αυτόματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts