kerlon10 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 είναι θέμα καθαρά πόσο χρησιμοποιείς την κάμερα και πως την χρησιμοποιεις. εγώ προσωπικά θα πήγαινα για redmi 3 pro και την αυτονομία. και την κάμερα του redmi note 2 που έχω, μέτρια την λένε οι περισσότεροι αλλά εμένα με υπερκαλυπτει πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Xiaomi Redmi 3 Pro ή Lenovo Vibe Shot Z90-7 το lenovo έχει καλύτερη ανάλυση και μικρότερη μπαταρία συνεπώς πολύ μικρότερη αυτονομία αξίζει να θυσιάσω την αυτονομία του redmi 3 pro για την κάμερα του lenovo? έχω το redmi note 2 αλλά με χαλάει η μεγάλη οθόνη Το note pro επειδή έτυχε να το δουλέψω λίγο γαζωνει απο ταχύτητα.. Κάμερα οκ απλά καλη για 16 mp μπορεί ν υστερεί λίγο σε σχέση με το lenovo.. Τώρα για την μπαταρία μην υο βλέπεις έτσι.. Το pro έχει 5.5 ίντσες κ τρέχει miui π τσιμπάει λίγο παραπάνω σε μπαταρία.. Όχι τα έχεις θέμα ισα ισα απλά μν στέκεσαι στα 4000 mah.. Δεν θα σου κρατάει καμιά βδομάδα.. Ανάλυση fullhd και μια χαρά οθόνη.. Το lenovo πιστεύω ότι θα είμαι οκ με 3000 mah.. Από επεξεργαστή το lenovo έχει τον 615 π είναι οκ για καθημερινά πράγματα.. Τώρα αν θες να παίζεις τπτ παιχνίδια σε μέγεθος κ γραφικά καλύτερα από τον υπολογιστή κανένα από τα 2 δεν σου κάνει.. Χαχα.. Ζυγισε τα δες τι θες κ διάλεξε.. Πιστεύω είμαι κ τα 2 πολύ καλές επιλογές.. Edited June 23, 2016 by tsakalos125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyco3000 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 θελω να αλλαξω rom στο κινητο μου,εχω βρει την καταλληλη απλα θελω να ρωτησω πρεπει να κανω backup στο κινητο μου πρωτα και για να κανω backup πρεπει να ειναι root;γινεται χωρις root; το κινητο μου ειναι το lenovo vibe shot z90-7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyco3000 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 θελω να αλλαξω rom στο κινητο μου,εχω βρει την καταλληλη απλα θελω να ρωτησω πρεπει να κανω backup στο κινητο μου πρωτα και για να κανω backup πρεπει να ειναι root;γινεται χωρις root; το κινητο μου ειναι το lenovo vibe shot z90-7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopakol Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Το κινητό είναι σούπερ παιδιά, θα μείνετε υπέρ του δέοντος ευχαριστημένοι.το έχω 3 μήνες, και lags 0... εχω κάνει και review σε προηγούμενη σελίδα του νήματος..όσον αφορά αυτό που θέλετε και οι 2, ορίστε http://forum.xda-developers.com/android/general/lenovo-z90-7-vibe-shot-international-t3148018 Με το κινητό έχω ασχοληθεί πάρα πολύ,του είχα περάσει και διάφορες ρομ καθότι μου αρέσει το άθλημα των φλασαρισμάτων για δοκιμές, κατά λάθος το είχα αλλάξει σε USA band και δεν έπιανε σήμα, μέσω xda το έφτιαξα κι αυτό,επίσης μέσω του εργαλείου QXDM ξεκλείδωσα στο soc όλες τις μπάντες LTE. γενικά ότι θέλετε ρωτήστε. Πριν φλασάρετε, προσοχή σε αυτό το βήμα: - in Device Manager (Control Panel) new COM port should appear: Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 Αν δεν το κάνετε, δεν θα προχωρήσει η διαδικασία. Αν θέλετε να πειραματιστείτε με ρομς, δείτε το ακόλουθο link http://boycracked.com/2016/02/07/stock-rom-frimware-lenovo-vibe-shot-z90/ Προσωπικά φλασάρω με το επίσημο εργαλείο της qualcomm το qfil. (Download μέσω Google search qxdm,και εντός αυτού βρίσκεται το qfil), το miflash του οδηγού επάνω που σας έδωσσ προσωπικά δεν με βοηθάει. Γειά σου Vsileios216, Θα ήθελα λίγο την βοήθειά σου. Προσπάθησα να φλασάρω το κινητό του ανεψιού μου εγκαθιστώντας το QFIL, όμως στην διαχείριση συσκευών και στις θύρες δεν μου βγάζει το Qualcomm HS-USB QDLoander 9008 . μήπως εκτός από το QFIL θα πρέπει να εγκαταστήσω και κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ieronymous Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Καλησπερα Τελικα μετα απο τοσο καιρο εμεις και εμεις το χουμε το κινητο. Anyway.... προχθες μου εμφανισε μνμ αναβαθμισης συστηματος σε Marshmallow 6.01 και το κανε. Ολα μια χαρα αλλα κατω τα τρια touch εχω την εντυπωση οτι φωτιζοντουσαν στη νεκδοση 5.2.1 ποια ειχε, ενω τωρα οχι. Εχει κανεις κανεις την αναβαθμιση? Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα Τελικα μετα απο τοσο καιρο εμεις και εμεις το χουμε το κινητο. Anyway.... προχθες μου εμφανισε μνμ αναβαθμισης συστηματος σε Marshmallow 6.01 και το κανε. Ολα μια χαρα αλλα κατω τα τρια touch εχω την εντυπωση οτι φωτιζοντουσαν στη νεκδοση 5.2.1 ποια ειχε, ενω τωρα οχι. Εχει κανεις κανεις την αναβαθμιση? Ευχαριστω ... και μαλλον ναι ειναι Official bug συμφωνα με το παρακατω συνδεσμο https://forums.lenovo.com/t5/K-and-Vibe-Z-Series-Smartphones/Vibe-shot-backlit-buttons-issue-after-Marshmallow-update/td-p/3362125 Φανταζομαι ουτε το led notification εχει φτιαχτει με την αναβαθμιση μιας και ακομε δεν ενεργοποιειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 (edited) Τα πλήκτρα φωτιζονται μια χαρα, οσο για το led τι εννοειτε, ότι δεν ανάβει στις ειδοποιήσεις η δεν ανάβει γενικώς, γιατί κατά την φόρτιση ανάβει Edited July 5, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Έχω το Vibe X2, αλλά με απογοήτευσε, λόγω μη επεκτασιμότητας μνήμης και μικρής μπαταρίας. Θα το δώσω στον αδελφό μου. Παρήγγειλα το Mi4s σήμερα και διαπίστωσα ότι δεν έχει FM Radio. Το ακύρωσα και παρήγγειλα το Vibe Shot. Πιστεύω να είναι καλύτερο από το X2, σε χωρητικότητα μπαταρίας κυρίως. Σε κάμερες είμαι σίγουρος. Την έκδοση 3GB/32 πήρα. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ieronymous Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Τα πλήκτρα φωτιζονται μια χαρα, οσο για το led τι εννοειτε, ότι δεν ανάβει στις ειδοποιήσεις η δεν ανάβει γενικώς, γιατί κατά την φόρτιση ανάβει Φωτιζονται με ποια εκδοση android (αφου η ιδια η lenovo παραδεχτηκε στο forum της οτι θα το φτιαξουν)? Ναι δεν αναβει στις ειδοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Φωτιζονται με ποια εκδοση android (αφου η ιδια η lenovo παραδεχτηκε στο forum της οτι θα το φτιαξουν)? Ναι δεν αναβει στις ειδοποιησεις.Δεν ξέρω ανα πρόλαβαν και το έφτιαξαν τόσο γρήγορα, πάντως κανονικότατα φωτίζονται μετά την αναβάθμιση σε ΜΜ 6.0.1, χτες βράδυ την έκανα την αναβάθμιση και φωτίζονται κανονικά απλά δεν έχω προσέξει αν ανάβει το led κατά την λήψη κάποιου mail, μηνύματος κλπ Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ieronymous Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Δεν ξέρω ανα πρόλαβαν και το έφτιαξαν τόσο γρήγορα, πάντως κανονικότατα φωτίζονται μετά την αναβάθμιση σε ΜΜ 6.0.1, χτες βράδυ την έκανα την αναβάθμιση και φωτίζονται κανονικά απλά δεν έχω προσέξει αν ανάβει το led κατά την λήψη κάποιου mail, μηνύματος κλπ χμ...... περιεργο..... μαλλον πρεπει να κανω και εργοστασιακες ρυθμισεις μηπως και φταιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 χμ...... περιεργο..... μαλλον πρεπει να κανω και εργοστασιακες ρυθμισεις μηπως και φταιξειαπλά πληροφοριακά να σου πω ότι εγώ δεν έκανα επαναφορά επειδή την βαριέμαι, όλα όμως λειτουργούν τέλεια και κάτι μου λέει και πιο γρήγορα από πριν, απλά με παραξένεψε λίγο γιατί άλλαξε η εμφάνιση στα μενού και στις ρυθμίσεις, πάντως άψογα σε ταχύτητα Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ieronymous Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 απλά πληροφοριακά να σου πω ότι εγώ δεν έκανα επαναφορά επειδή την βαριέμαι, όλα όμως λειτουργούν τέλεια και κάτι μου λέει και πιο γρήγορα από πριν, απλά με παραξένεψε λίγο γιατί άλλαξε η εμφάνιση στα μενού και στις ρυθμίσεις, πάντως άψογα σε ταχύτητα Reset did the trick. Ολα οκ τωρα δουλευει με ολες τις επιλογες... να μενει 3 sec, συνεχεια κτλ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ieronymous Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Reset did the trick. Ολα οκ τωρα δουλευει με ολες τις επιλογες... να μενει 3 sec, συνεχεια κτλ κτλ Ακυρο, φαινοντια μεχρι να σβησειο η οθοθνη μετα ξανα οχι ρε τον μπελα μου μεσα****.... ξερουμε που υπαρχει η official rom να την ξαναπερασω? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 (edited) Ακυρο, φαινοντια μεχρι να σβησειο η οθοθνη μετα ξανα οχι ρε τον μπελα μου μεσα****.... ξερουμε που υπαρχει η official rom να την ξαναπερασω? .ακόμη και με την επιλογή συνέχεια ανοικτό? περίεργο πάντως, για να σκαλίσω και το δικό μου να δω μήπως βρω κάτι και επανέρχομαι τα ίδια μου κάνει τώρα το βράδυ κι εμένα, το πρωί δεν το έκανε αυτό, και αφού μου λες ότι έκανες ρισέτ και δεν έγινε τίποτα να μην το κάνω κι εγώ Edited July 5, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ieronymous Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 ακόμη και με την επιλογή συνέχεια ανοικτό? περίεργο πάντως, για να σκαλίσω και το δικό μου να δω μήπως βρω κάτι και επανέρχομαι τα ίδια μου κάνει τώρα το βράδυ κι εμένα, το πρωί δεν το έκανε αυτό, και αφού μου λες ότι έκανες ρισέτ και δεν έγινε τίποτα να μην το κάνω κι εγώ Εκανα δευτερη φορα εργοστασιακες και ειναι απο μονο του στο mode να αναβει για 3 sec και να σβηνει και ετσι δουλευει. Ετσι και το πειραξεις απο τις επιλογες οτι και να βαλεις μετα δεν κραταει την ρυθμιση και ετσι και σβησει η οθονη τα κουμπαι δεν ξαναφωτιζονται με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Εκανα δευτερη φορα εργοστασιακες και ειναι απο μονο του στο mode να αναβει για 3 sec και να σβηνει και ετσι δουλευει. Ετσι και το πειραξεις απο τις επιλογες οτι και να βαλεις μετα δεν κραταει την ρυθμιση και ετσι και σβησει η οθονη τα κουμπαι δεν ξαναφωτιζονται με τιποτα.όπότε δεν εχω και πολλές επιλογές παω για επαναφορά.. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ieronymous Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ναι ... μερικοι λενε να βγαλεις την sd. Επισης πριν κανεις επαναφορα, φροντισε αν χεις την επιλογη που θες ενεροποιημενη απο τωρα δλδ οαντα φωτισμος . Αυτη νκραταε ιμονο που χε πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Γεια σας ειναι να το αγορασω το κινητο απο vickmal ποια room δουλευει σωστα για να το φλασαρω και να μην εχω προβλημα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Γεια σας ειναι να το αγορασω το κινητο απο vickmal ποια room δουλευει σωστα για να το φλασαρω και να μην εχω προβλημα ευχαριστω. και εγώ αναμένω παράδοση από geekbuying έχετε να προτείνετε κάποια rom ? και o Vasileios26 ανάφερε οτι ξεκλείδωσε όλες τις μπάντες LTE , αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα την διαδικασία η εχει κάποιον οδηγό στα αγγλικά να τον μοιραστεί :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μια χαρά δουλεύει Στάλθηκε από το Lenovo Z90a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iperkinitikos2 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Γεια και από μένα. Σήμερα μου ήρθε κι εμένα το z90 και θα ήθελα να ρωτήσω: 1. Κατά την σύνδεση με pc (AMD win 7 64bit) μέσω usb, αφού πέρασα adb drivers, όταν επιλέγω στο κινητό την MTP μεταφορά αρχείων δεν ανοίγουν στο pc οι φάκελοι του κινητού. Ενώ στο linux φυσικά αναγνωρίζεται κατευθείαν χωρίς drivers. Μήπως η Lenovo διαθέτει αποκλειστικούς drivers γι αυτο το κινητό? 2. Μήπως ξέρει κανείς πώς περνάμε cwm ή twrp recovery mode, γιατί πριν φλασσάρουμε ρε παιδιά θα πρέπει να κρατήσουμε ένα backup την υπάρχουσα εγκατεστημένη rom. Και με τη διαθέσιμη recovery που έχει το Z90 δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. 3. Υπάρχει τρόπος για root χωρίς ταυτόχρονο φλασσάρισμα της ρομ? Αρκετές οι απορίες και όσο και να έψαξα για τα 2 τελευταία ερωτήματα σήμερα δεν κατάφερα τίποτα... Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Γεια και από μένα. Σήμερα μου ήρθε κι εμένα το z90 και θα ήθελα να ρωτήσω: 1. Κατά την σύνδεση με pc (AMD win 7 64bit) μέσω usb, αφού πέρασα adb drivers, όταν επιλέγω στο κινητό την MTP μεταφορά αρχείων δεν ανοίγουν στο pc οι φάκελοι του κινητού. Ενώ στο linux φυσικά αναγνωρίζεται κατευθείαν χωρίς drivers. Μήπως η Lenovo διαθέτει αποκλειστικούς drivers γι αυτο το κινητό? 2. Μήπως ξέρει κανείς πώς περνάμε cwm ή twrp recovery mode, γιατί πριν φλασσάρουμε ρε παιδιά θα πρέπει να κρατήσουμε ένα backup την υπάρχουσα εγκατεστημένη rom. Και με τη διαθέσιμη recovery που έχει το Z90 δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. 3. Υπάρχει τρόπος για root χωρίς ταυτόχρονο φλασσάρισμα της ρομ? Αρκετές οι απορίες και όσο και να έψαξα για τα 2 τελευταία ερωτήματα σήμερα δεν κατάφερα τίποτα... Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. από κίνα ? ποια ρομ φοράει τώρα? το θρεντ εδώ το βλέπω λίγο πτώμα , δοκίμασε και https://forums.lenovo.com/t5/K-and-Vibe-Z-Series-Smartphones/bd-p/lp02_en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iperkinitikos2 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 από κίνα ? ποια ρομ φοράει τώρα? το θρεντ εδώ το βλέπω λίγο πτώμα , δοκίμασε και https://forums.lenovo.com/t5/K-and-Vibe-Z-Series-Smartphones/bd-p/lp02_en Ναι από Κίνα. Φοράει την: VIBEUI_V2.5_1522_5.310.1_ST_Z90-7 Στο παραπάνω φόρουμ δεν βρήκα τίποτα σχετικό με το z90. Άσε που σε κάποιο thread προσπαθεί να σε πείσει να μην κάνεις ροοτ το lenovo (10 λόγοι που δεν χρειάζεται root το lenovo. εδώ γελάνε.) Εκείνο που μου κάνει εντύπωση στο κινητό αυτό είναι ότι δεν έχει το πλήκτρο-συντόμευση για να ανοίγουν όλες οι εφαρμογές όπως στα άλλα android. Δεν ξέρω ίσως έτσι λειτουργεί το Android 5.1. Πάντως ο κινέζος δεν έχει πολλές κινεζιές εγκατεστημένες. Πήγα να φλασσάρω σήμερα την: Z90a40_S240_160119_ROW_rooted_Okencjusz με το MIFlash αλλά κόλλησε στην αρχή και δεν έγινε τίποτα...Ευτυχώς δεν μπρίκαρε. Πρέπει οπωσδήποτε να ροοταριστεί είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο. Συνεχίζουμε το ψάξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) ρίξε και ένα μάτι εδώ! http://forum.xda-developers.com/android/general/lenovo-z90-7-vibe-shot-international-t3148018 και ο Vasileios26 ποιο πάνω αναφέρει νομίζω το qfil για φλασαρισμα Edited July 13, 2016 by glazos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts