Jump to content

geopakol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geopakol

  1. Το ίδιο και σε εμένα. Εχω το Xiaomi Mi 10. Το ίδιο και σε εμένα. Βασικά έκανα την επιλογή ειδοποιήσων από το κινητό. Εχω το Xiaomi Mi 10.
  2. https://news.xiaomi-miui.gr/miui-themes-app-got-banned-by-play-store-86530-2/ Ενημέρωση και οδηγίες για την επαναφορά της εφαρμογής "Θέματα"
  3. Πως όμως, τώρα που έχει διαγραφεί, μπορεί να εγκατασταθεί. Προσπάθησα με άλλες χώρες, αλλά τίποτα.
  4. Το πρωί το play store μου έβγαλε ειδοποίηση ότι μία εφαρμογή (Θέματα) "προσπαθεί" να "ξεφύγει" από τον έλεγχο του android και μου πρότεινε την διαγραφή της. Εννοείται ότι η εν λόγω εφαρμογή είναι του συστήματος. Φυσικά και την διέγραψα.
  5. Και εγώ την εγκατέστησα το πρωί... δεν το έψαξα ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, όπως κάνω πάντα, θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων!
  6. Η βέλτιστοποίηση πάει μέχρι 97% και όταν πατάω την Ενεργοποίηση Διαχείρισης Κωδικών Πρόσβασης και μου ζητάει κωδικό πρόσβασης μου γράφει "Σφάλμα διακομιστή"!. Προφανώς έχω μπερδέψει τον κωδικό. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι για το θέμα αυτό; Που αλλού μπορεί να έχουμε χρησιμοποιήσει αυτό τον κωδικό; (για να δω στις σημειώσεις μου). Ευχαριστώ.
  7. Τελικά Chryssostomos είχες δίκιο, πριν από λίγο πήρε το messenger ενημέρωση και αφού απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά την εφαρμογή όλα δουλεύουν σωστά!
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι το έχω κάνει, αλλά τίποτα! Το πρόβλημα το είχα και με την προηγούμενη rom, μία δούλευε και μία όχι. Τώρα βέβαια τίποτα.
  9. Έχω την 12.5.5 και δεν παίρνω ειδοποιήσεις από το messanger! Αν είναι ανοιχτό στο παρασκήνιο όλα δουλεύουν εντάξει. Δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά τίποτα δεν πιάνει. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει;
  10. Ήρθε και σε μένα ή ενημέρωση 12.5.5! Την εγκατέστησα το πρωί.. όλα καλά φαίνονται, το μόνο που θέλω να παρακολουθήσω είναι η μπαταρία.
  11. Δεν έχει το κίτρινο χρώμα που σου έδειχνε μέχρι ποιο σημείο έχεις διαβάσει.
  12. Μου λείπει η σήμανση του αδιάβαστου μηνύματος!
  13. Και σε μένα συμβαίνει αυτό!
  14. Εντάξει, από σήμερα είμαι με 12.5.1.(χώρα :Ελβετία). Διορθώθηκε το θέμα με το άνοιξε _ κλείσε της οθόνης κατά την διάρκεια κλήσης. Αυξήθηκε η διαθέσιμη μνήμη, από τα 4, 6 στα 5,0 περίπου. Ακόμα το ψάχνω... μια χαρά!
  15. Έβαλα Ελβετία και περιμένω....
  16. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Μετά από λάθος παραγγελία (έχω το Mi 10) παρέλαβα χθες θήκη πλάτης (όμορφη, μαύρη, TPU...) για το Mi10pro. ΔΕΝ την πουλώ, την κάνω δώρο. Αν κάποιος βρίσκεται στην Μεγάλη Παναγία, Ν. Χαλκιδικής ας έλθει να την πάρει.
  17. Επανέρχομαι στο θέμα της ανοιχτής οθόνης κατά την διάρκεια κλήσης, με την διαπίστωση ότι το ίδιο συμβαίνει και σε κλήση με το messenger. Προφανώς έχει να κάνει με το ενεργοποιημένο μικρόφωνο της συσκευής.
  18. Έστειλα κι εγώ σχόλιο, αν και μου φαίνεται απίθανο να μη το γνωρίζουν ήδη!
  19. Μετά την αναβάθμιση σε 12.2.7 αντιμετωπίζω το θέμα με τις κλήσεις σε σχέση με την οθόνη. Μετά από reset δυστυχώς το θέμα παραμένει, ας ελπίσουμε σε κάποια ενημέρωση που θα το λύσει!
  20. Υπάρχει περίπτωση να ήταν Beta ενημέρωση?
  21. Το ίδιο παρουσιάζεται και στο δικό μου.... τι έγινε...!
  22. Καλημέρα στην παρέα, πήρα κι εγώ χθες την τελευταία ενημέρωση!( MIUI 12.2.4(RJBEUXM) Android 11). Η λειτουργία του κινητού ήταν άψογη και με την χθεσινή ενημέρωση έχει απογειωθεί!
  23. Σας ευχαριστώ πολύ, τελικά ζητούσε κάποια ενεργοποίηση , αλλά δεν πρόσεξα τι ήταν. Όλα καλά!
  24. Δεν καταλαβαίνω, ούτε launcher άλλαξα και η οθόνη κλειδώνει μετά από 15sec.
  25. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει γιατί το ποσοστό της βελτίωσης δεν φτάνει στο 100%?
×
×
  • Create New...