paok4270 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Την έχω είδη κατεβασμενη, μου δείχνει όλα τα στοιχεία, αλλά δεν είναι κάπως παράξενο που δεν λειτουργούν αυτές οι εντολές στο dialer? Και χθες στην Samsung που έδωσα ιμει μου είπαν αυστριακο, σήμερα που ξανά έδωσα ιμει στην samsung μου είπαν γερμανικό. Και έχει λογισμικό Ρωσίας? Πολλά παράξενα πράγματα. Είδη κατεβαίνει το firmware Γερμανίας από sammobile. Με ποια έκδοση οdin na το περάσω και σε ποιο "κουτάκι" να επιλέξω να φορτωθεί το firmware στο odin? Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά έχω παγώσει από χθες μήπως κάτι συμβαίνει με το s6 μου. Θα σου βγαλει fail στο τελος me odin...πρεπει να επιλεξεις firmware ιδιας χωρας με το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Θα σου βγαλει fail στο τελος me odin...πρεπει να επιλεξεις firmware ιδιας χωρας με το κινητο. και πως θα μαθω συγουρα ποιασ χωρασ ειναι αφου χθεσ μου ειπαν αυστριασ και σημερα γερμανιασ?και απο το phone info μου βγαζει οτι εχει firmware ρωσιας?καμια ιδεα? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 και πως θα μαθω συγουρα ποιασ χωρασ ειναι αφου χθεσ μου ειπαν αυστριασ και σημερα γερμανιασ?και απο το phone info μου βγαζει οτι εχει firmware ρωσιας?καμια ιδεα? Το να το πας πίσω στο kaiser και να τους το τρίψεις στη μούρη δεν?.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Το να το πας πίσω στο kaiser και να τους το τρίψεις στη μούρη δεν?.. με χωριζουν 600χιλιομετρα απο το καιζερ...απο το τηλεφωνο μου ειπαν οτι μονο αν η samsung hellas το βγαλει ελλατοματικο μονο τοτε θα μου το αντικαταστησουν.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Θα σου βγαλει fail στο τελος me odin...πρεπει να επιλεξεις firmware ιδιας χωρας με το κινητο. Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί να φλασάρει όποια ROM θέλει, αρκέι να είναι για το μοντέλο του κινητού που έχει. (πχ. SM-G920F). Μετά για να μην έχει πρόβλημα με CSC, θα πρέπει να μπεί σε Recovery και να κάνει Full System Wipe + Wipe thw Cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 παιδια κολλησε στο downloandmod δεν προχοραει το odin . Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Το κάνει καμία φορά το odinξανα δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 λοιπόν παιδιά δεν θα σας ζαλισω άλλο.. Το έκανα factory reset, δοκίμασα να περάσω γερμανική ρομ με Odin 3.07-3.09,δεν φορτωνε, το ξεσυνδεσα, πάτησα πολύ ώρα το power. Έκλεισε άνοιξε. Το στηνω από την αρχή. Πλέον λειτουργούν οι εντολές στον dialer. Δεν το σκαλιζω άλλο γιατί μάλλον χειρότερα θα τα κάνω τα πράγματα.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 λοιπόν παιδιά δεν θα σας ζαλισω άλλο.. Το έκανα factory reset, δοκίμασα να περάσω γερμανική ρομ με Odin 3.07-3.09,δεν φορτωνε, το ξεσυνδεσα, πάτησα πολύ ώρα το power. Έκλεισε άνοιξε. Το στηνω από την αρχή. Πλέον λειτουργούν οι εντολές στον dialer. Δεν το σκαλιζω άλλο γιατί μάλλον χειρότερα θα τα κάνω τα πράγματα.. Εχεις κατεβασει το samsung kies για να παρει τους drivers οτι πιο προσφατο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εχεις κατεβασει το samsung kies για να παρει τους drivers οτι πιο προσφατο? Ναι είδη είχα το kies και πριν την όλη διαδικασία έκανα ένα update που μου ζήτησε γιατί είχα καιρό να το ανοίξω.. Τώρα τι στο καλό συνέβη... Δεν ξέρω Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Τι θα γινει επιτελους με τα Google services? Εχω απενεργοποιημενο Now,ιστορικο τοποθεσιας google και απο συγχρονισμους μονο οτι χρειαζομαι(gmail,επαφες,keep, ολα τα υπολοιπα κλειστα) και Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ξέρει κάνεις πως να βγάλω της εφαρμογές του Facebook από τη συσκευή μου εντελώς? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Ξέρει κάνεις πως να βγάλω της εφαρμογές του Facebook από τη συσκευή μου εντελώς? ?Πήγαινε ρυθμίσεις -> διαχειριστή εφαρμογών -> όλα , βρες την εφαρμογή του facebook και πάτησε πάνω της.Θα δείς επάνω δεξιά να σου έχει την επιλογή "ανενεργό", πάτησε το και θα βγεί εκτός. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπερα στην παρεα ... μολις παρελαβα κ εγω . Πραγματικα το κιν τα σπαει ...κ αυτη η ατιμη foto του ολα τα λεφτα ..! Παιδια μπωρει καποιος να ανεβασει link που περναμε το IMEI κ βγαζει την χωρα προελευσεις ??? Γιατι με το *#1234# βγαζει κατι αλλα σε version . Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπερα στην παρεα ... μολις παρελαβα κ εγω . Πραγματικα το κιν τα σπαει ...κ αυτη η ατιμη foto του ολα τα λεφτα ..! Παιδια μπωρει καποιος να ανεβασει link που περναμε το IMEI κ βγαζει την χωρα προελευσεις ??? Γιατι με το *#1234# βγαζει κατι αλλα σε version . Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ...! *#06# για το IMEI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπερα στην παρεα ... μολις παρελαβα κ εγω . Πραγματικα το κιν τα σπαει ...κ αυτη η ατιμη foto του ολα τα λεφτα ..! Παιδια μπωρει καποιος να ανεβασει link που περναμε το IMEI κ βγαζει την χωρα προελευσεις ??? Γιατι με το *#1234# βγαζει κατι αλλα σε version . Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ...! Καλησπέρα! !!! Καλορίζικο !!! Αν δεν κάνω λάθος το βλέπεις με την εφαρμογή Phone info από το play store ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπέρα! !!! Καλορίζικο !!! Αν δεν κάνω λάθος το βλέπεις με την εφαρμογή Phone info από το play store ..:) Βγάζει και την ακριβή ημ.νια κατασκευής ... πολύ καλο ! Απο Αυστρία λοιπόν το τούμπανο. Όσο για το θέμα με το home button .. στιβαρό και στην θέση του ... όπως και η κάμερα "κεντρικοτατη ... ούτε δεξιά ούτε αριστερά ". Και κάτι για το τελος ... είναι εύκολος ο code για το τσεκάρουμε αν είναι Sony O εσθήρας ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπερα στην παρεα ... μολις παρελαβα κ εγω . Πραγματικα το κιν τα σπαει ...κ αυτη η ατιμη foto του ολα τα λεφτα ..! Παιδια μπωρει καποιος να ανεβασει link που περναμε το IMEI κ βγαζει την χωρα προελευσεις ??? Γιατι με το *#1234# βγαζει κατι αλλα σε version . Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ...! *#06# για το IMEI Καλησπέρα! !!! Καλορίζικο !!! Αν δεν κάνω λάθος το βλέπεις με την εφαρμογή Phone info από το play store ..:) Βγάζει και την ακριβή ημ.νια κατασκευής ... πολύ καλο ! Απο Αυστρία λοιπόν το τούμπανο. Όσο για το θέμα με το home button .. στιβαρό και στην θέση του ... όπως και η κάμερα "κεντρικοτατη ... ούτε δεξιά ούτε αριστερά ". Και κάτι για το τελος ... είναι εύκολος ο code για το τσεκάρουμε αν είναι Sony O εσθήρας ?? *#34971539# πατα στο ISP VER CHECK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 *#34971539# πατα στο ISP VER CHECK Τελοια παιδιά .... πραγματικά η sammy είχε καιρό να βγάλει κάτι τόσο δυνατό. ..που να ξεκινήσεις και που να φθάσεις ... ίσως το μόνο μειων είναι η μπαταρία που κ εκεί αν το χρειάζεσαι να βγάλεις την μέρα σου δεν σε άφηνει.! (Υδη έχω και το buster στην άκρη για τις δύσκολες ώρες. . ) Και αυτή η φωτοselfe θαρεις πως είναι καλύτερη από την όπισθεν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπέρα στην παρέα.. Είπα δεν θα σας ζαλισω ξανά αλλά επειδή ξεκαθάρισε το τοπίο είπα να σας γράψω τι ησχυει τελικά. Με την βοήθεια του samsung kies, δίνοντας κωδικό μοντέλου και σειριακό αριθμό συσκευής, βλέπω ότι το s6 μου είναι όπως μου είπε ο πρώτος υπάλληλος της Samsung στο τηλέφωνο Αυστριακό. Και συγκεκριμένα με csc DRE(austria 3 hutchison). Που σημαίνει branded σε κάποιο παροχο λογικά? Ε? Το κινητό το παρέλαβα με περασμένο firmware Ρωσίας,συγκεκριμένα με csc SER Russia. Εγώ εν τω μεταξύ δεν το αγόρασα για branded. Στο site το κατάστημα έγραφε απλά EU(ευρωπαϊκό) Για να μου το πάρουν πίσω και να το αντικαταστισουν, μου είπαν ότι πρέπει να το στείλουν στην samsung hellas και αν το βγάλει ελατοματικο θα μου το αντικαταστισουν. Υποτίθεται ότι αν αλλάξεις firmware έστω και επίσημο πέρα της χώρας που προορίζεται χάνεις την εγγύηση. Εγώ τι μπορώ να κάνω που το παρέλαβα έτσι? Πλιν από μια αρνητική και αναλυτική αξιολόγηση στο κατάστημα? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Ασχετο, αλλα γιατι δεν υπαρχει εκδοση EUR csc? http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G920F Ακομα δηλαδη και απο public να το αγορασεις, παλι απο αλλη χωρα θα ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Υπάρχει. Δες εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Υπάρχει. Δες εδώ! Αυτό είναι για το galaxy s6 edge SM-G925F και όχι για το galaxy s6 SM-920F που αναφέρω παραπάνω στο link που εχει ολες τις εκδοσεις για το SM-920F. *Ενώ για το s6 edge SM-925F, υπάρχει κανονικα εκδοση EUR. Αλλά όχι για το απλο SM-920F http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G925F Edited May 16, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπέρα στην παρέα.. Είπα δεν θα σας ζαλισω ξανά αλλά επειδή ξεκαθάρισε το τοπίο είπα να σας γράψω τι ησχυει τελικά. Με την βοήθεια του samsung kies, δίνοντας κωδικό μοντέλου και σειριακό αριθμό συσκευής, βλέπω ότι το s6 μου είναι όπως μου είπε ο πρώτος υπάλληλος της Samsung στο τηλέφωνο Αυστριακό. Και συγκεκριμένα με csc DRE(austria 3 hutchison). Που σημαίνει branded σε κάποιο παροχο λογικά? Ε? Το κινητό το παρέλαβα με περασμένο firmware Ρωσίας,συγκεκριμένα με csc SER Russia. Εγώ εν τω μεταξύ δεν το αγόρασα για branded. Στο site το κατάστημα έγραφε απλά EU(ευρωπαϊκό) Για να μου το πάρουν πίσω και να το αντικαταστισουν, μου είπαν ότι πρέπει να το στείλουν στην samsung hellas και αν το βγάλει ελατοματικο θα μου το αντικαταστισουν. Υποτίθεται ότι αν αλλάξεις firmware έστω και επίσημο πέρα της χώρας που προορίζεται χάνεις την εγγύηση. Εγώ τι μπορώ να κάνω που το παρέλαβα έτσι? Πλιν από μια αρνητική και αναλυτική αξιολόγηση στο κατάστημα? ειναι branded οπως σου ειχα πει στο pm..η αυστρια μονο branded εχει για s6!!!για εμενα καλυτερα να το αφησεις με το ρωσικο(unbranded) filmware ειναι ποιο γρηγορο στα update και ποιο σταθερο..απο τα ρωσικα filmware ειχα πολυ καλες εντυπωσεις σε exynos συσκευες..η εγγυηση σου ισχυει κανονικοτατα οποιο filmware και να εχεις το πρωτο που κοιταζουν ειναι αν ειναι root η συσκευη σου!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Αυτό είναι για το galaxy s6 edge SM-G925F και όχι για το galaxy s6 SM-920F που αναφέρω παραπάνω στο link που εχει ολες τις εκδοσεις για το SM-920F. *Ενώ για το s6 edge SM-925F, υπάρχει κανονικα εκδοση EUR. Αλλά όχι για το απλο SM-920F http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G925F Εκ παραδρομής έβαλα τη ROM για το Edge - SM-925F. Δες εδω για το SM-920F. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts